Jump to content

andress

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andress

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
  2. Χαιρετώ την παρέα σας Ενδιαφέρομαι για την αγορά μεταχειρισμένου ΝΟΤΕ 9. Αυτή τη στιγμή έχω το S7. Ήθελα να σας ρωτήσω κάποιες απορίες μου αλλά συγχωρέστε με αν έχουν απαντηθεί ξανά... 1) Η ποιότητα σήματος του WiFi και GPS είναι πάνω από τον μέσο όρο? 2) Υπάρχει δοκιμασμένη οικονομική θήκη ανθεκτική για πτώσεις? (έχω μικρά παιδιά για όποιον ξέρει). Είμαι fan της Otterbox αλλά η defender κάνει 50 Ευρώ… 3) Τι να προσέξω στην αγορά μεταχειρισμένου? Φαίνεται από φωτογραφίες αν έχει πειραχτεί η αδιαβροχοποιηση? Πως μπορώ να δω ότι δεν έχει Rom από providers (Cosmote κλπ)? Με το IMEI ? 4) Έχει βγει κάποια gcam για βελτίωση της φωτογραφίας του? Με την 10 έκδοση υπήρξε κάποια βελτίωση? 5) Αξίζει τελικά να το πάρω εν έτη 2020? Αν περιμένω 1-2 μήνες ακόμα θα βρω τίποτα καλύτερο στο ευρος 400-450 ευρώ σε Samsung? Ευχαριστώ Ανδρέας
  3. Μετά από 2 χρόνια στο ΟΤΕ, έληξε το συμβόλαιό μου (Σταθερό και Ίντερνετ 24αρι) και τώρα μου προσφέρουν κοντά στα 28 Ευρώ το μήνα. Στην Vodafone γύρω στα 20,44 το μήνα. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Είχα φύγει από την Vodafone πριν 2 χρόνια, γιατί το δίκτυό τους στην περιοχή που μένω ήταν χάλια. Συνεχείς αποσυνδέσεις, ούτε στο youtube δεν μπορούσα να μπω και οι τεχνικοί όταν τους καλούσα μου έλεγαν ότι όλα είναι μια χαρά. Με το που πήγα στον ΟΤΕ, αυτά τα προβλήματα δεν παρουσιάστηκαν ξανά. Εάν τώρα ξαναγυρίσω στην Vodafone και εμφανιστούν τα ίδια προβλήματα έχω δικαίωμα υπαναχώρησης? Απ’ ότι κατάλαβα συζητώντας μαζί τους, από τη στιγμή που υπογράφω το συμβόλαιο, θα περάσουν οι 14 ημέρες και μετά θα μου ενεργοποιήσουν την γραμμή, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω δικαίωμα υπαναχώρησης. Ισχύει κάτι τέτοιο και πως προστατεύομαι εγώ ως καταναλωτής όταν μου παρέχουν χάλια υπηρεσίες?:)
  4. Το έλεγξα το Nokia 9 αλλά δεν.... Ειδικά στο βίντεο δεν φτουράει Το καλύτερο πάντως σε editing Raw αρχείων είναι το Pixel3
  5. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα μελετήσω τις προτάσεις του Ανδρέα (μου έβαλες ευχάριστη δουλειά για το σπίτι..) και θα επανέλθω με επιπλέον ερωτήσεις. Είναι το κινητό μου στα τελευταία του και πρέπει να αποφασίσω γρήγορα να πάρω άλλο..
  6. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 300 € μετρητά (Κίνα), 450-500€ Ελλάδα (με δόσεις) 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Πάνω από 6'' 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Θα προτιμούσα Ελλάδα, αλλά δεν με πειράζει και εκτός 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Οπωσδήποτε 800αρα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορα όλα αυτά 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Όχι Ελληνικό μενού, δεν με πειράζει το φλασάρισμα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Μόνο καλή οθόνη για διάβασμα ebooks και youtube το βράδυ στο σκοτάδι. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, ταχύτητα, αυτονομία, 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung S7 Τι ζητάω πιο συγκεκριμένα: Οι φωτογραφίες μου είναι κατά το 80% πορτραίτα (άρα θέλω καλό portrait mode, bokeh) Καλό σε Low light Να έχει το καλύτερο δυνατό raw που μπορεί να δώσει ένα κινητό γιατί κάνω post processing σε PC (Το p20 pro είναι ικανοποιητικό, του One+ 7 απογοήτευση για εμένα) Στο JPEG θα ήθελα να υπάρχει δυνατότητα να μπορώ να πειράζω τα default sharpness-compression (έχω σιχτιρίσει με το S7…) Mου αρέσει επίσης πολύ ο ασπρόμαυρος αισθητήρας της Huawei σαν υλοποίηση Καλή ποιότητα βίντεο ειδικά σε Low light, με καλή σταθεροποίηση Επιθυμητό να παίρνει gcam για πειραματισμούς Ερώτηση: Υπάρχει κάτι σε αυτά που ζητάω? Εάν πάρω π.χ. το redmi note 7 και βάλω την gcam, τι παραπάνω θα κερδίσω από αυτά που ζητάω εάν πάω σε ναυαρχίδες? Μου αρέσει το p20 pro αλλά άκουσα για πολύ χαμηλά shutter speeds σε Low Light. Ισχύει? Τι με συμβουλεύετε ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας :) Αντρέας
  7. Χαιρετώ την παρέα σας Συγχωρέστε με αν έχει απαντηθεί πάλι Ενδιαφέρομαι για το κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εγγύηση – support στην Ελλάδα. Παίζει ρόλο αν το αγοράσω από σκρουτζομάγαζο ή από Κίνα για την εγγύηση; Τι κάνω στην πράξη δηλαδή αν μου χαλάσει π.χ. μετά από ένα μήνα; Ευχαριστώ για το χρόνο σας
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κοιτάξω το συγκριτικό. Τη 'σκέφτομαι΄τη φωτογραφία. Σχετικά με το compensation: και στο G5 υπάρχει η Ported camera του LG V10 όπου σου δίνει ίδιες δυνατότητες και στο βίντεο επίσης.
  9. Χαιρετώ την παρέα σας Είμαι στην αναζήτηση νέου κινητού κυρίως για φωτογραφίες - βίντεο Ενώ έχω κλίνει προς το LG G5 τώρα με το Pixel άρχισα να κοιτάω προς nexus 5x Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: Α) Performance : Α1) Θα ανταποκρίνεται σε βάθος χρόνου (2 χρόνια π.χ.) σε συνηθισμένη χρήση; (Δεν παίζω παιχνίδια) Α2) Με το root χάνεις την εγγύηση; Β) Camera: Είδα στο xda ότι έγινε Ported η pixel camera Β1) Βρέθηκε τρόπος να υπάρχει 1080p 60fps; Β2) Παίζει το περίφημο Electronic stabilization του pixel στο βίντεο; Β3) Ο ήχος είναι στερεοφωνικός στο βίντεο; Β4) Υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω και να δω τα raw αρχεία του; Γ) Πιστεύετε ότι στο μέλλον θα το υποστηρίζει η google και γενικά να παίρνει ότι καινούργιο παίρνουν τα pixel; Δ) Σε σχέση με το LG G5: Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει δουλέψει και τα δύο τι κερδίζω και τι χάνω ειδικά στο θέμα φωτογραφίας; Ευχαριστώ για το χρόνο σας
  10. Χαιρετώ την παρέα σας. Ψάχνω για αγορά κινητού για κοπέλα για χρήση social media κυρίως, χωρίς τρελές απαιτήσεις σε ισχύ αλλά με την καλύτερη δυνατή κάμερα για τα λεφτά του και αξιόπιστο. Το budget μου είναι περίπου 150 ευρώ. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το G2 (ότι είναι σκυλί) και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να το αγοράσω αυτή τη στιγμή και ειδικά από το ebay από Hong Kong. Χρειάζεται να προσέξω τίποτα ιδιαίτερο ? Ευχαριστώ :)
  11. Γεια σας Ψάχνω για αγορά κινητού για χρήση social media κυρίως χωρίς τρελές απαιτήσεις σε ισχύ αλλά με την καλύτερη δυνατή κάμερα για τα λεφτά του και αξιόπιστο. Από Κίνα βλέπω xiaomi και μεταχειρισμένα Lg G2, Samsung S4. Έχετε να μου κάνετε καμία άλλη πρόταση; Ευχαριστώ :)
  12. Την βοήθειά σας παρακαλώ: Κινητό δώρο για τη γυναίκα μου μέχρι περίπου 150€ Απαιτήσεις: Όχι παιχνίδια, μόνο κοινωνικά δίκτυα, αλλά την καλύτερη κάμερα σε αυτό το budget, αξιόπιστο και με καλή μπαταρία Ευχαριστώ :)
  13. andress

    LG V10

    Κοιτάω το κινητό στα skroutzομάγαζα και βλέπω ότι άλλοι έχουν το Η960Α και άλλοι το Η960. Ποια είναι η διαφορά τους στην πράξη ?
  14. andress

    LG V10

    Γεια σας Ήθελα να ρωτήσω για τη συμπεριφορά το κινητού σε χώρους με περιορισμένο σήμα. Σε σχέση με άλλα κινητά, όταν το σήμα είναι οριακό (μια γραμμή) εξακολουθεί να πιάνει σήμα ή χάνει τελείως την επαφή; Δεν λέω για μεταπτώσεις σε 3G/4G αλλά αν στην πράξη μπορείς να μιλήσεις ή όχι. Επίσης το επίπεδο της wifi κεραίας του με άλλα κινητά; Συνδέεται όταν το wifi είναι οριακό; Τα ρωτάω αυτά γιατί είδα κάποια παράπονα σε ξένα forums για αυτά τα θέματα και χρήστες που με τα παλιά τους κινητά είχαν σήμα οριακά, με το v10 δεν είχαν καθόλου. Ευχαριστώ :)
  15. andress

    LG V10

    Γεια σας Ενδιαφέρομαι για το κινητό Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο σκρουτζομάγαζο που να το έχει να το δω από κοντά ? Ευχαριστώ :)
  16. Γεια σας Ενόψει του καλοκαιριού θα ήθελα να ρωτήσω πότε θεωρείτε κατάλληλη εποχή να αγοράσει κανείς κλιματιστικό. Οι παράμετροι που παίζουν ρόλο θεωρώ ότι είναι: 1) Να έχουν βγει τυχόν νέα μοντέλα 2) Να έχουν βγει προσφορές-ευκαιρίες από καταστήματα 3) Να μπορείς να βρεις εύκολα συνεργεία και να μην τους κυνηγάς όταν πέφτει η φουλ δουλειά τους. Ευχαριστώ :)
  17. Καλή χρονιά και από εμένα Κώστα κάποιες παρατηρήσεις για το πολύ καλής ποιότητας βίντεο: 1) Αν παρατηρήσετε στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, πίσω από την απαγορευτική πινακίδα υπάρχουν κάποια μπλε φωτάκια (χριστουγεννιάτικα ?) και το βίντεο τα δείχνει κάπως αφύσικα. Το ίδιο φαίνεται και στο 0:58 σε άλλο μαγαζί με μπλέ φώτα πάλι 2) Γιατί δεν έκανες και λίγο ζουμ να δούμε πως φαίνεται ; 3) Έχεις κάπου αλλού και άλλα βίντεο να δούμε ;
  18. Παράθεση από montoya_42 > Έρχεται update με βελτιώσεις στην κάμερα (μεταξύ άλλων)...
  19. Ένα ενδιαφέρον άρθρο που αξίζει να διαβαστεί κατά τη γνώμη μου: Testing automatic Rich Capture (Windows 10 Mobile ) vs - HDR (Android) http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21151_Automatic_Rich_CaptureHDR_test.php
  20. Χρόνια πολλά Eίμαι στο ψάξιμο νέου φωτογραφικού κινητού και είμαι μεταξύ S6 και LG G4. Eπειδή δουλεύω το Lightroom και θα ήθελα να δω τις δυνατότητες του S6 σε RAW format, θα παρακαλούσα κάποιον κάτοχο του S6 να κάνει upload στο cloud (π.χ. dropbox) φωτογραφίες RAW του S6 μαζί με τις αντίστοιχες jpg ή αν ξέρετε κάποιο link γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα. Ευχαριστώ :)
  21. Γεια σας Επειδή δεν παρακολουθώ και πολύ τις εξελίξεις θα ήθελα τη γνώμη σας Αυτή τη στιγμή έχω το ΝΟΚΙΑ 1020. Το κινητό το χρησιμοποιώ κυρίως για φωτογραφίες και είμαι ευχαριστημένος. Έχει όμως αρχίσει να τα παίζει (μικρόφωνο, έσπασε λίγο η οθόνη). Το ερώτημά μου είναι το εξής: υπάρχει κάποιο κινητό που να είναι ισάξιο σε ποιότητα φωτογραφίας και να έχει κάτω από 300-400 € μεταχειρισμένο ή καινούργιο, κινέζικο ή branded; ή να βρω ένα άλλο 1020? Ευχαριστώ :)
  22. Ήθελα να ρωτήσω αν το χαρακτηριστικό αυτό αναφέρεται στα τεχνικά δεδομένα των κατασκευαστών ή το βλέπουμε μόνο με βαττόμετρο πρίζας; Επίσης στην κατηγορία των 24000btu ξέρουμε ποιο έχει το χαμηλότερο κατώτατο όριο; Ευχαριστώ:)
  23. Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει αν και ποτε θα βγουν εορταστικές προσφορές απο τις εταιρίες ; :)
  24. Γεια σας, θα ήθελα τη συμβουλή σας Αυτή τη στιγμή έχω Vodafone ένα παλιό πρόγραμμα και δεν έχω ασχοληθεί χρόνια για αλλαγή προγράμματος (μεγάλη βλακεία μου) Τώρα θέλω να πάω σε Cosmote γιατί η Vodafone δεν έχει σήμα στη νέα μου δουλειά. Θα ήθελα να μου πείτε πια να είναι η τακτική μου για να πετύχω καλύτερη τιμή από την Cosmote. Απ’ ότι καταλαβαίνω πρέπει να πάρω πρώτα προσφορά από Cosmote (η οποία μάλλον δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο), να γίνει αίτηση φορητότητας, να με πάρει η Vodafone να μου κάνει τη δική της πρόταση και να δεχτώ, και μετά να με πάρει πάλι η Cosmote για καλύτερη τιμή και να συμφωνήσω Α) Αν κάνω κάτι λάθος στα παραπάνω πείτε μου Β) Που είναι καλύτερα να ζητήσω προσφορά από cosmote? Τηλεφωνικά ή να πάω σε κατάστημα ; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...