Jump to content

keraynopoylos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    311
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About keraynopoylos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

keraynopoylos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. keraynopoylos

    OnePlus 5T

    Ρε παιδιά, διαρκώς όταν πάω να πατήσω το space μου πατιέται το home onscreen key. Χρησιμοποιώ SwiftKey keyboard. Δοκίμασα να το κάνω float για να το τραβήξω πιο ψηλά αλλά δεν προσαρμοζεται το περιεχόμενο και κρύβεται κάτω από το keyboard. Καμία ιδεα/λύση;
  2. keraynopoylos

    OnePlus 5T

    Ναι, από Κίνα θα έρθει. Δε με πειράζει. Δεν ξερω αν θα μου αρέσει καν... https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B076YPLHYB ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχω automatic και συνδέεται στο 5GHz home WiFi μου χωρίς πρόβλημα.
  3. keraynopoylos

    OnePlus 5T

    Για την ώρα το χαίρομαι όπως είναι καλύτερα τα περισσότερα: γυμνό. Αν βγει ένα ποιοτικό τζαμί ίσως δοκιμάσω. Παραγγειλα ένα flip cover από Amazon. Αν δεν του χαλάει το sex appeal, θα το κρατήσω. Αν το χαλάει, γυμνό και τα ρίσκα δικά μου. Life is too short.
  4. keraynopoylos

    OnePlus 5T

    Μόλις το έβγαλα. Κούκλα η οθόνη πλέον. Το συνιστώ.
  5. keraynopoylos

    OnePlus 5T

    Το έχω από χτες και είναι πολύ ευχαριστημένος. Το screen protector με το οποίο έρχεται όμως είναι τραγικό. Δαχτυλομαγνητης. Θα το βγάλω και αν βγει κανα καλό στο μέλλον θα το σκεφτώ. Ως τώρα όλα χωρίς τα είχα...
  6. keraynopoylos

    OnePlus 5T

    Μολις παραγγειλα την εκδοση 128gb. Ελπιζω να τα χαρουμε παιδια. Referral link για οποιον το χρειαστει: https://oneplus.net/uk/invite#ENN0CNSXDJO66YC Sidenote: Ειμαι fan του fingerprint sensor at the back!
×
×
  • Create New...