venividivici Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 απλα για να ξερετε το pandawill δεν το εχει στοκ με τον 6589τ το παραγγειλα παρασκευη αφου με διαβεβαιωσαν οτι υπηρχε διαθεσιμο,και σημερα το πρωι μου ειπαν out of stock το καλο τις υποθεσης μου επεστρεψαν τα λεφτα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Σημερα παρελαβα το εργαλειο με το 6589τ.καλη κατασκευη,καλη λειτουργεια.θα το επεξεργαστω λιγες μερες και θα ενημερωσω. Κατ'αρχην μεγαλο μειονεκτημα που δεν ειναι φωτιζομενα τα κουμπακια στο κατω μερος.δυσκολευει παρα πολυ το βραδυ.σημερα πηγα να το φωρτισω και η φορτηση μετα απο 3 ωρες ηταν στο 69%.το επιασα και ειχε ζεσταθει αρκετα απο πισω.μετα απο 10 λεπτα εκτος φορτηστη επεσε στπ 50%.θα δοκιμασω την δευτερη αυριο. Edited November 24, 2013 by teobidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Για τα κουμπακια που λες επειδη το ειχε και το δικο μου gt99 διορθωνεται με το gravitybox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 παιδιά το παράγγειλα την πέμπτη απο banggood. την ίδια μέρα μου στείλανε email οτι πήρανε την πληρωμή και οτι το στέλνουν μέσα σε 2 ώρες μου στείλανε και tracking number αλλά δεν λειτουργεί. πάω στο deutche post ag και μου λέει οτι ο κωδικός που έδωσα δεν υπάρχει στο database τους. τους έστειλα μύνημα επειδή το live-chat είναι offline πριν 2 μέρες και δε μου απάντησαν. σήμερα τους έστειλα email και περιμένω να δω τι θα μου πουν.. να ανυσηχώ? έχει παραγγείλει άλλος απο εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 παιδιά το παράγγειλα την πέμπτη απο banggood. την ίδια μέρα μου στείλανε email οτι πήρανε την πληρωμή και οτι το στέλνουν μέσα σε 2 ώρες μου στείλανε και tracking number αλλά δεν λειτουργεί. πάω στο deutche post ag και μου λέει οτι ο κωδικός που έδωσα δεν υπάρχει στο database τους. τους έστειλα μύνημα επειδή το live-chat είναι offline πριν 2 μέρες και δε μου απάντησαν. σήμερα τους έστειλα email και περιμένω να δω τι θα μου πουν.. να ανυσηχώ? έχει παραγγείλει άλλος απο εκεί? μην ανησυχεις.θα εμφανισθει.αργει λιγο.εχω αγορασει παμπολες φορες απο αυτους( και τι τηλ.απο εικει το πηρα)πολυ αξιοπιστο μαγαζι και εξυπηρετικοι σε οποιο προβλημα εχεις αφου παραλαβεις και υπαρχει οποιοδηποτε προβλημα.υπομονη λοιπον και σε λιγες μερες θα το εχεις στα χερια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Για τα κουμπακια που λες επειδη το ειχε και το δικο μου gt99 διορθωνεται με το gravitybox Πες μου αν θελεις απο που το κατεβαζω και πως κανω εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 είναι OGS η οθόνη ? υποστηρίζει OTG? Αυτό να προτιμήσω ή το W200 ή το jiayu g4t basic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 παιδιά το παράγγειλα την πέμπτη απο banggood. την ίδια μέρα μου στείλανε email οτι πήρανε την πληρωμή και οτι το στέλνουν μέσα σε 2 ώρες μου στείλανε και tracking number αλλά δεν λειτουργεί. πάω στο deutche post ag και μου λέει οτι ο κωδικός που έδωσα δεν υπάρχει στο database τους. τους έστειλα μύνημα επειδή το live-chat είναι offline πριν 2 μέρες και δε μου απάντησαν. σήμερα τους έστειλα email και περιμένω να δω τι θα μου πουν.. να ανυσηχώ? έχει παραγγείλει άλλος απο εκεί? τα μαγαζια εχουν αρκετα αυτοκολλητα tracking number. το οποιο ενεργοποιητε μολις τα στειλουν στο αεροδρομιο. Οποτε το δεις στον υπολογιστη σου, τοτε θα εχει περασει στο συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Πες μου αν θελεις απο που το κατεβαζω και πως κανω εγκατασταση. Ειναι λιγο συνθετη η διαδικασια δες εδω που εχει και τα αρχεια για κατεβασμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ειναι λιγο συνθετη η διαδικασια δες εδω που εχει και τα αρχεια για κατεβασμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 Δύσκολη η εγκατάσταση και πάρα πολλά προβλήματα μετά από αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 τα μαγαζια εχουν αρκετα αυτοκολλητα tracking number. το οποιο ενεργοποιητε μολις τα στειλουν στο αεροδρομιο. Οποτε το δεις στον υπολογιστη σου, τοτε θα εχει περασει στο συστημα. χμμ.. μακάρι.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. με ηρεμίσατε.. κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Δύσκολη η εγκατάσταση και πάρα πολλά προβλήματα μετά από αυτήν. Προσπαθησε το ειναι ποιο ευκολο απ οτι φαινεται κανει καλη δουλεια στο τελος.Τι προβληματα εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Σε Happy Hour στο Pandawill την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου,στα 151,99$,δηλαδή 114-116 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) παιδιά μου ήρθε το τηλέφωνο και αν και παντόφλα σε μέγεθος, τα σπάει. Aπίστευτα γρήγορο, πολύ καλή κατασκευή. Φωτογραφιες και διάφορα άλλα δεν έχω προλάβει να τα κάνω.. έχει μέσα ένα κάρο εφαρμογές και παρόλαυτά πάει σφαίρα και στο Internet και παντού. το μόνο σπαστικό (κάπως) είναι η μεταφορά αρχείων απ'το pc που μου πήρε 1.5 μέρα να καταλάβω γιατί δε δούλευε. κατα τα άλλα τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του Edited December 10, 2013 by wabisuke Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να εχω ανοιχτο το gps χωρις συνδεση δυκτιου? Πρεπει να κανω καποια ρυθμηση?οταν ανοιγω την πλοηγηση μου λεει 'δεν υπαρχει συνδεση δυκτιου'.με συνδεση στο WiFi του σπιτιου μου το βγαζει κανονικα(διαδρομη κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να εχω ανοιχτο το gps χωρις συνδεση δυκτιου? Πρεπει να κανω καποια ρυθμηση?οταν ανοιγω την πλοηγηση μου λεει 'δεν υπαρχει συνδεση δυκτιου'.με συνδεση στο WiFi του σπιτιου μου το βγαζει κανονικα(διαδρομη κλπ) Το GPS σου δουλεύει μια χαρά.Η πλοήγηση του Google όμως που έχει το τηλέφωνο θέλει σύνδεση data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το GPS σου δουλεύει μια χαρά.Η πλοήγηση του Google όμως που έχει το τηλέφωνο θέλει σύνδεση data. Δηλαδη χωρις συνδεση δεν θα μπορω να εχω πλοηγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δηλαδη χωρις συνδεση δεν θα μπορω να εχω πλοηγηση? Mέσω Google,όχι. Με τα προγράμματα πλοήγησης,ναι.(Navigon,Sygic,NDrive,κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Mέσω Google,όχι. Με τα προγράμματα πλοήγησης,ναι.(Navigon,Sygic,NDrive,κτλ). Ειναι ευκολο να εγκαταστησω καποιο?θελει γνωσεις η απλα κατεβαζω ενα απο αυτα και απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ειναι ευκολο να εγκαταστησω καποιο?θελει γνωσεις η απλα κατεβαζω ενα απο αυτα και απο που? Απο το play store. Κανένα δεν ειναι free και στο παρόν forum δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε διακίνηση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Θα μπορουσε να μου πει καποιος με ποιο τροπο θα κανω root το cubot one ; Και θελω να ρωτησω αν το Gps δουλευει στην Ελλαδα οπως ειναι το τηλεφωνο χωρις να πειραξεις τιποτα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δεν νομιζω να είναι τόσο απλό το να το κάνεις root.Το GPS δουλεύει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Για όλα τα MTK τηλέφωνα, γκουγλάρησε motochopper root και θα την βρεις την άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Και το farmaroot.apk θα κάνει δουλειά , και δεν θέλει και υπολογιστή Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Οκ παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts