Jump to content

teobidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teobidis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

teobidis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εγω εχω το redmi και δεν εχω προβλημα με το σημα.ειναι σιγουρα η συσκευη της που εχει το προβλημα. υπαρχει καπου οδηγος για να του κανω hard reset
  2. παιδια εχω παρει αυτο για την γυναικα Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 Octa-core 4G Smartphone απο banggood και της δημιουργει προβλημα με το σημα της cosmote.χανει πολλες κλησεις.μια εχει σημα μια δεν εχει.μου μουρμουριζει συνεχεια. βοηθειαααααααααααααα
  3. παιδια εδω και 3 μερες δεν ανοιγει το wifi.εκανα πολλες επανεκοινησεις αλλα τιποτε.καμια ιδεα πριν το αποχωρηστω?
  4. Παιδια ειμαι ετοιμος να το αγορασω.αν το παρω στην αγγλοκινεζικη θα μπορω να βαλω πληκτρολογιο ελληνικα?(δεν το παιρνω με μουλτι γιατι δεν τα παω καλα με τις αλλαγες ρομ που θα χρειαστει) Ποιο μαγαζι προτεινετε?
  5. Παιδια μολις ανοιγω την καμερα ειναι μαυρη και στο βιντεο μου βγαζει γραμουλες στην οθονη.(δουλευε κανονικα ενα χρονο τωρα).καμια ιδεα?
  6. Που τον βρισκω τον οδηγο?
  7. Καλημερα.δεν ειχαμε μιλησει μαζι καιδυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι ειμαι λιγο ασχετος
  8. Δεν το ποιανω ακριβως πως το ενοει ο φιλος που γραφει τον οδηγο αναβαθμησης.
  9. Πως μπαινουμε στην recovery με ανοικτη την συσκευη?
  10. Ξερει καποιος πως μπαινω στο mirecovery ενω παιζει το κινητο για να ακολουθησω τον οδηγο του φιλου?
  11. Προσπαθω με αυτο τον τροπο και με volume αλλα μολις φτανει στο 99% με σταματαει.μου λει να ονομασω τον φακελο σε update.zip πραγμα το οποιο εχω κανει.το ζιπ το εχω περασμενο στην καρτα sd.εχω κατεβασει αυτη https://www.androidfilehost.com/?fid=24459283995300647
  12. Καποιος απο χαλκιδα η αθηνα για να αναστησει την συσκευη?
  13. Δυστυχω ειναι πιτσιρικας και δεν το κατεχει το αθλημα για αυτο ζητησα εαν υπαρχει καποιος απο χαλκιδα που να εχει τις γνωσεις για να το επαναφερει η αν γνωριζετε καποιο μαγαζι στην αθηνα που να ασχολειται με αυτα να τον στειλω να το επαναφερουν.ειναι κριμα γιατι ειναι συσκευη ενος μηνος μονο.
  14. Με το volume power μου βγαζει μονο την επιλογη fast boot.απο τα 8 εικονιδια επελεξε ο ανηψιος μου(αυτος εχει την συσκευη)wipe,wipe data αλλα του βγαζει fail.δεν εχω την συσκευη για να την γαργαλισω εγω.αν ειναι καποιος απο το φορουμ απο χαλκιδα που θα μπορουσε να επαναφερει την συσκευη ας μου στειλει πμ.
  15. Μετα απο reboot-reboot system η συσκευη γυρναει στην ιδια κατασταση με τα 8 εικονιδια.καποια προταση για επαναφορα? Προσπαθησα να του κανω επαναφορα εργοστασιακων με volume-power αλλα η μονη επιλογη που μου βγαζει ειναι fast boot.καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...