Jump to content

wabisuke

Members
  • Δημοσιεύσεις

    202
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wabisuke

  1. Πρόβλημα με τις κλήσεις σε εταιρικά είχαμε σχεδόν ένα μήνα τώρα αλλά ήταν αμελιταιο (αργούσε να ειδοποιήσει ότι καλεί. Το 1ο 'μπιπ' όταν καλούσαμε αργούσε 4-5 δευτερόλεπτα. Το πρόβλημα με το 4g έχει κάμποσες μέρες που μια γίνεται μια χαλαει, ενώ σήμερα για καμία ώρα είχε καταρρεύσει το σύμπαν. Ούτε 4G ούτε κλήσεις και διάφορες διακοπές στο σταθερό (ενώ έδειχνε συνδεδεμένο οι σελίδες όλες έλεγαν "εκτός σύνδεσης"
  2. Οι περισσότεροι που έρχονται με κλειδωμένο iPhone δεν θυμούνται ούτε πως τους λένε γιατί τα στοιχεία που καλούνται να συμπληρώσουν για την διπλή και τριπλή ασφάλεια λόγ/μου, τα συμπληρώνουν ο,τι να'ναι. Σιγά μην έχουν προνοήσει να βάλουν έμπιστες επαφές πριν κλειδώσει το τηλέφωνο. Παρόλα αυτά ο,τι κάνει λιγότερο δύσχρηστη την επαναφορά κωδικού ή/και ξεκλείδωμα από τον νόμιμο κάτοχό καλό είναι.
  3. Δεν διαφωνώ απόλυτα, αλλά 1) με την ίδια λογική και στον αλιμπαμπα δεν πλησιάζεις (δεν έχω πλησιάσει αλλά υπάρχει άπειρος κόσμος που το προτιμά από eBay). 2)τελευταία το support του PayPal έχει γίνει υπερβολικά δύστροπο με αυτοματοποιημένες απαντήσεις κ διαδικασιες και άτομα (ή μποτάκια) που με το ζόρι μιλάνε αγγλικά. Οπότε έχω αρχίσει να χάνω την εμπιστοσυνη μου σε αυτούς.Σαν απειλη πιάνει ακόμα προς το παρόν αλλά αν χρειαστεί να πραγματοποιήσεις την απειλη είναι τζόγος το αν θα δικαιωθείς ή οχι.
  4. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι απ' την τελευταία φορά που μπήκα (πριν κάνα 8αμηνο) όχι δεν υποστηρίζει PayPal αλλά νομίζω έχει ένα είδος buyer protection (δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά όμως).
  5. Παλιότερα το είχα ψάξει και μου είχαν πει ότι είναι αρκετά αξιόπιστο αλλά λόγω της μη υποστήριξης PayPal δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ
  6. wabisuke

    ZTE blade V10

    άκυρο το έφτιαξα.
  7. απο την λίγη εμπειρία που έχω το κέρδος ειναι γύρω στο 20-30% (μαξ) στην τιμή προ φπα. δλδ. το κινητό που παίρνεις 200€ το αγοράζει ο άλλος γύρω στα 160κάτι+μεταφορικά και το υπόλοιπο ειναι κέρδος (το οποίο φορολογείται στο τέλος). Αυτό είναι για την πλειοψηφία των καταστημάτων που αγοράζουν περιορισμένο αριθμό συσκευών κάθε φορά. Υποψιάζομαι οτι οι επίσημοι και ανεπίσημοι εισαγωγείς έχουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους αλλά δεν το ξέρω στα σίγουρα.
  8. Το ΦΠΑ. Πάει με βάση την τιμή που γράφει το τιμολόγιο? Η την τιμή που έχει το αντικείμενο στην Ελλάδα? Π.χ αν το κινητό έχει 50 ευρώ τιμολόγιο αλλά στο σκρουτζ η μέση τιμή είναι 100 τι γίνεται ξέρουμε? Γιατί άκουσα ότι δεν δινουν σημασία στο τιμολόγιο πλέον κ ότι τα ψάχνουν στο ίντερνετ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επίσης αν δεν έχει τιμολόγιο μέσα τι γίνεται? Σου χρεώνουν όσα τους λείπουν?
  9. Το gearbest τελευταία φορα που τους ρώτησα στέλνει με ταχυδρομείο και αν περάσει τελωνείο πέρασε. Ούτε δεχονται να το στείλουν ως 'gift' ούτε τίποτα. Το bangood στέλνει χωρίς τελωνείο νομίζω αλλά είχε τσιμπημένες τιμές και δε με έψησε να παραγγείλω τελικά. Αν σταματήσει τελωνείο νομίζω πληρώνεις το ΦΠΑ με βάση την τιμή του προϊόντος αλλά δεν είναι στάνταρ. Σε κάρτα γραφικών που πήρα από κινα μου χρέωσαν 40 ευρώ και η κάρτα είχε τιμολόγιο 100$ μέσα στο δέμα
  10. Αφού κατάφερα και γρατζούνισα κινητό 6 μηνών, σκέφτομαι να αλλάξω το δώσω και να αλλάξω σε πιο ανθεκτικό (rugged) Eίμαι ανάμεσα στα Blackview BV9500 Doogee S60 και Ulefone Armor 2 ποιο ειναι πιο καλό? τα πρώτα τα φοβάμια λίγο γιατί ειναι ψιλομεγάλα.. το 3ο ειναι καλύτερο σε ίντσες αλλά χοντροκομμένο κάπως.. εσείς ποιο προτείνετε?
  11. φαντάζομαι δεν ειμαι ο μόνος που το έχει σκεφτεί αλλά... υπάρχει κάποιο μαγαζί ιντερνετικό ή μη που να πουλάει/φτιάχνει θήκες για ό,τι κινητό θες? Τα καταστήματα εδώ στην ελλάδα (και γενικότερα) έχουν μεγάλη ποικιλία απο θήκες... για συγκεκριμένες μάρκες και μοντέλα όμως. μόνο! και παω εγώ με το gigaset μου να βρω θήκη και μόλις τους το δείχνω κάνουν λες κ έχει πανούκλα. ούτε να το πιάσουν δεν καταδέχονται. "Αα.. γιγασετ ε? κινεζικο? εμεις δεν ασχολουμαστε με τετοια.. μονο μαρκες" βρίσκω κάτι θήκες στο ebay αλλά δεν ειναι και ό,τι καλύτερο... η εταιρία έχει κάτι καλές θήκες αλλά δεν στέλνει ελλάδα λέει. μόνο Γερμανία ή Κίνα που κυκλοφορούν τα συγκεκριμενα μοντέλα της και πάλι παίζεται. Άλλη εναλλακτική έχουμε ?
  12. σκεφτόμουν κάτι πιο κοντά σε αυτό έχω πάρει πριν 1-1.5 χρόνο τη μεγαλύτερη βέρσιον με τα 2GB Ram και πάει αρκετά καλά για λίγο Internet και φωτογραφίες κλπ. βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται με τα τελωνεία.. αν ειναι να το σταματήσουν και να μου ζητήσουν 30-40€ έξτρα καλύτερα να το πάρω απόφαση και να πάρω κάτι μέτριο απο δω..
  13. σε αυτή την τιμή 50-70 ευρώ περίπου αξίζει κάτι? για απλή χρήση το θέλουμε και καμιά φωτογραφία. ιντερνετ δε θα πολυχρησιμοποιει πιο πολυ τηλέφωνα μηνύματα κλπ το cubot j3 μου άρεσε εμφανησιακά αλλά στις κριτικές διαβάζω οτι έχει κακή ποιότητα στη φωτογραφία.. έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε? Υ.Γ. πως κατάφερε το σκρουτζ να βγαίνει πιο φτηνό απ'τα κινεζομάγαζα? :/
  14. Καλησπέρα.. θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο για πιο μεγάλο άνθρωπο.. μέχρι τώρα ήταν με ένα samsung απλό αλλά θέλει να αναβαθμιστεί λίγο. :p:p επειδή ειναι και λίγο άγαρμπος κοίταγα για κάτι φτηνό σε rugged phone. όχι πολύ ακριβό (μαξ 100€ όπως το υπολογίζω. Είδα τα Blackview BV7000 και BV6000S που φαίνονται καλά αλλά με αποθάρυναν λίγο οι κριτικές που είδα.. έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο? ή rugged απ'τη μάνα του ή με θήκη που να το κάνει rugged? δεν μας νοιάζουν πολύ οι προδιαγραφές.. αλλά να έχει μια μέτρια κάμερα για φωτογραφιες (5-8MP π.χ) η μπροστινή δε μας νοιάζει.
  15. αυτό νομίζω έχει ήδη γίνει αλλά θα το ξαναπροσπαθήσω.. ευχαριστώ!
  16. καλημέρα. έχω βάλει account ναι.. και στο καινούργιο έχω βάλει το ίδιο account.
  17. Καλημέρες/καλησπέρες. μετά απο πολύ καιρό σας επισκέπτομαι ελπίζοντας κάποιος να έχει λύσει στο .. ας πούμε πρόβλημά μου. Έχω ένα Gigaset ME Pure το οποίο απ'τις πολλές τούμπες έχει θέματα και βρήκα σε προσφορά στο e-shop το Gigaset ME (όχι pure μάλλον) και το πήρα. Θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα των εφαρμογών απο το ενα τηλέφωνο στο άλλο. κυρίως τα σωμένα wifi passwords .. υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει? ή πρέπει να γίνει όπως την πρώτη φορά αναγκαστικά? ευχαριστώ..
  18. τελευταία φορά που πήγα να παραγγείλω μου είπαν οτι τώρα τα δηλώνουν όλα σωστά κια δεν μπορούν να στείλουν το δέμα με χαμηλότερη δηλωμένη αξία γιατί ελέγχονται κλπ κλπ. κάποιος εδώ αν θυμάμαι καλά είπε οτι μόνο απ'το banggood δεν περνάει τελωνείο πλέον.
  19. Ψάχνω μετά από ένα χρόνο και κάτι, να δω τι επιλογές υπάρχουν για να αλλάξω τηλέφωνο και έχει πέσει κρίση στα Κινεζομάγαζα. Τα μισά που είχα κρατήσει έχουν κλείσει, τα υπόλοιπα έχουν μειώσει πολύ την ποικιλία τους σε μάρκες, το gearbest μου λέει ότι πλέον εχουν γίνει αυστηρόι οι έλεγχοι και δεν μπορούν να το δηλώσουν ως δώρο η ως λιγότερης αξίας, και με έπιασα να χαζεύω στο ebay και στο Amazon για κινητά αλλά όσα είδα είχαν τιμές Ελλάδας σχεδόν (αν βάλεις και τα μεταφορικά). Έχετε κανένα site να προτείνετε με φτηνές τιμές? Ακόμα και στα newsletter αυτών που έχω βλέπω μόνο 3-4 παντόφλες κινητά (5,5-6 ίντσες ++) κανονικές παντόφλες, εσωρουχα και διάφορα άλλα.. (μέχρι και sex toys είδα σε κάποια φάση. Χρήσιμα, δε λέω...αλλα τηλέφωνο δεν παίρνουν :p)
  20. Παιδιά ψήνομαι να πάρω νέο κινητό γιατι το gigaset άρχισε να τα παίζει (απ'τα πεσίματα) Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. το Xiaomi με τα 32GB Rom/3GB Ram βγαίνει 140-150, το άλλο βγαίνει 120-130 οπότε δεν είναι μεγάλη η διαφορά.. το μόνο αρνητικό που βρίσκω στο elephone είναι η μικρή μπαταρία (2800κάτι για 5άρα οθόνη δεν ξερω ποσο θα κρατάει χωρις φορτιση). Εσεις τι προτείνετε?
  21. Σας έχω πει πόσο σας αγαπάω ε? :P Καλή τύχη~
  22. για το UMI Diamond ξέρουμε τίποτα? το plus είναι πανέμορφο αλλά είναι πολύ μεγάλο για τα γούστα μου (5.5 ίντσες) Για προηγούμενα μοντέλα της Umi είχα δεί πολλούς δυσαρεστημένους στο forum και ήθελα να τσεκάρω πριν το παραγγείλω αλλά δε βρίσκω επίσημο θέμα για το συγγεκριμένο.
  23. Παιδιά ήρθε πάλι η εποχή που ψάχνομαι για νέο τηλέφωνο.. έχω στο μάτι το Umi Diamond . έχετε κάτι παρόμοιο να προτείνετε? θυμάμαι τα προηγούμενα μοντέλα της Umi είχαν αφήσει πολλούς δυσαρεστημένους.. Ψάχνω για κάτι στις 5 ίντσες, με καλά χαρακρηριστικά και όχι πολύ χοντρό αν γίνεται.. :P Το προηγούμενο τηλέφωνό μου ήταν το Inew V3 οπότε ψάχνουμε κάτι σε αυτό το στυλ και λίγο καλύτερο αν γίνεται (το καλύτερο θα ήταν 8απύρηνο με 32gb rom και 3GB ram αλλά αυτά είναι και ψιλοχοντρά και ελαφρώς εκτός budget). Επίσης θέλω και ένα όχι τόσο καλό (πιο πολύ για ομιλία σερφάρισμα απο wi-fi και viber) γύρω στα 40-60 ευρώ έχω δει 1-2 μοντέλα: https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/VKWorld-T5-Smartphone/ https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/VKworld-VK800X-Smartphone/ αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν. κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. (Για το δικό μου είχα βάλει στο μάτι και το HTC A1 αλλά ξεφεύγουμε πολύ σε τιμή.. ψάχνω κάτι γύρω στα 100-150 ευρώ μαξ)
  24. παιδιά είμαι σε σκέψη για νέο τηλέφωνο, και βρήκα το M8 απο ebay στα 150ευρώ περίπου.. αξίζει να τα δώσω? με προβληματίζει λίγο η μη αποσπώμενη μπαταρία και το οτι ειναι σχεδον τριών χρόνων το τηλέφωνο (είχε βγει το 14 απ'οτι θυμάμαι? ) Υποστιρίζεται ακόμα με firmware updates κλπ απο htc? και γενικά να το τολμήσω ή να συνεχίσω το ψάξιμο? Ευχαριστώ άκυρα τελικά. βρήκα το A9 που μου άρεσε πολύ καλύτερα αλλά είναι και 100 ευρώ ακριβότερο οποτε θα ψάξω σε άλλες μάρκες πρώτα.
  25. Λοιπόν. Μου κινήσατε την περιέργεια για το OpenELEC οπότε άρχισα το googlάρισμα. Αν κατάλαβα σωστά, δεν υποστηρίζει το TV Box μου, επειδή έχει Arm επεξεργαστή, αλλά μήπως υπάρχει κάποια ανεπίσημη/customαρισμένη έκδοση? Αν βάλω την έκδοση του OpenELEC box ή του WeTek Play τι ελπίδες έχω να δουλέψει?
×
×
  • Create New...