Michalis12Laos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Σχεδόν 180 τώρα. Γενικά οι τιμές στα Sony (Ericsson) έχουν την τάση να πέφτουν προοδευτικά με την πάροδο του χρόνου. Λίγη υπομονή θέλει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλά τα λες... υπομονή λοιπόν... Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καλά τα λες... υπομονή λοιπόν... υπομονη μεχρι τα Χριστουγεννα που σκεφτομαι να το παρω:) Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloudbusted Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) θα είναι active οι δύο κάρτες SIM ή θα γυρίζει ανάλογα με την κλήση; Το gsmarena έχει νέα σήμερα πάντως: http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m_dual_to_go_on_sale_by_the_end_of_september-news-6853.php Στα 200€ πάντως θα είναι εξαιρετική αγορά. κι εγώ δεν αντέχω άλλο με δύο κινητά (ΝΟΚΙΑ Ε5 & Xperia Ray) Edited September 24, 2013 by Cloudbusted Παράθεση There's a city trapped in net. Fisherman net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ενώ από άποψη χαρακτηριστικών το θεωρούσα άψογο το κινητό για την κοπέλα μου, όταν το είδα από κοντά μου φάνηκε πολύ κακή η ποιότητα κατασκευής του και κυρίως τα κουμπιά στο πλάι...Το Xperia l μου φάνηκε αρκετά πιο προσεγμένο. Μια χαρά είναι η ποιότητα κατασκευής, κανένα πρόβλημα με τα κουμπιά στο πλάι στο δικό μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloudbusted Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μια χαρά είναι η ποιότητα κατασκευής, κανένα πρόβλημα με τα κουμπιά στο πλάι στο δικό μου. έχεις δοκιμάσει την ποιότητα ήχου της μουσικής (mp3 - radio) για να μας πεις εντυπώσεις; Αληθεύει ότι είναι χαμηλή η ένταση με handsfree? Παράθεση There's a city trapped in net. Fisherman net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekdolfin Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 H κοπελα μ το πηρε.. απλα εχουμε ενα 8εμα.. κα8ε φορα που μπαινει στο wifi πεφτει το ιντερνετ.. ξερετε τι να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 H κοπελα μ το πηρε.. απλα εχουμε ενα 8εμα.. κα8ε φορα που μπαινει στο wifi πεφτει το ιντερνετ.. ξερετε τι να κανουμε? Πεφτει το ιντερνετ σπιτι;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Αν εννοείς ότι δείχνει στο κινητό ότι μπαίνει και πέφτει, τοτε πρέπει να αλλάξεις το κανάλι του ρουτερ. Αν πέφτει η σύνδεση του ίντερνετ (δηλαδή δεν μπορεί να μπει καμιά συσκευή στο ίντερνετ) τότε δεν μπορώ να βοηθήσω εγώ, πρώτη φορά το ακούω :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekdolfin Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Πεφτει το ιντερνετ και στο pc και στο ps3 και παντου..! :P Του κανω αναβα8μηση μπας και αλλαξει κατι..! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsol150 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Γειά σας παιδιά είμαι και εγω κάτοχος του Sony Χperia M Model:C1905 Black αγορασμένο απο το Public στις 9/9/2013 και χθές παρατήρησα ενα καμμένο πιξελ περίπου στο κέντρο της οθόνης που φαίνεται κυρίως σε μαύρο φόντο και ειδικά με την φωτεινότητα στο τέρμα!Είναι πολυ ενοχλητικό να καρφώνεται το μάτι σου μόλις κοιτάς την οθόνη!!Γνωρίζω οτι είμαι πια εκτός DOA και θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιόν θα πρέπει να απευθυνθώ πρώτα στο κατάστημα αγοράς ή στην αντιπροσωπεία?Θά ζητήσω αντικατάσταση με καινούργιο και όχι ανακατασκευασμένο ή διαφορετικά επιστροφή των χρημάτων μου, δεν πρόκειται να δεχτώ επισκευή.Όποιος γνωρίζει κάτι για την διαδικασία θα είναι ευπρόσδεκτο!Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Δεν το θέλω αλλά θα σε στενοχωρήσω, η Sony έχει αλλαγή/επισκευη όταν υπάρχουν 2 ή 3 καμένα πιξελ, δεν θυμάμαι ακριβώς πάντως όχι ένα. Μήπως είναι κολλημένο πιξελ? Κλείσε γιατί 2-3 λεπτά το τηλέφωνο και μετά άνοιξε το πάλι και δες τι γίνεται. Αν θυμάμαι καλά μόνο η lg δέχεται σαν πρόβλημα το ένα καμένο πιξελ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsol150 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Μολίς διαπίστωσα οτι με το πρόγραμμα dead pixel detect and fix it που κατέβασα οτι είναι καμμένα/κολλημένα 4-5 pixels!!!!Τι γίνεται? Edited September 28, 2013 by tsol150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Πας για επισκευη/αλλαγη οθονης. Μην πας καθολου στο καταστημα που το αγορασες γιατι θα χασεις χρονο(μεχρι να το στειλουν αυτοι στο σερβις.......), να το πας μονος σου στο σερβις με την αποδειξη αγορας. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsol150 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Δεν πρόκειται να δεχθουν αντικατάσταση με καινούργιο καλά καλά ούτε μήνα δεν έχει κλείσει το κινητό??Προσθέτω οτι διάβασα στο αγγλικό sony xperia forum οτι και άλλοι κάτοχοι έχουν καμμένα/κολλημένα pixels(π.χ πάνω απο 3) στο μοντέλο τουλάχιστον C1905 black. Edited September 29, 2013 by tsol150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsol150 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Λόγω οτι είμαι καινούργιος στο android συγνώμη θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω παλαιότερη έκδοση λογισμικού??Στην τελευταία έκδοση έχουν χαμηλώσει την ένταση και στο ακουστικό αλλά και στο ηχείο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Μπορείς να την περάσεις με το flash tool. Θα πρέπει να έχεις την rom που θες να περάσεις σε αρχείο με κατάληξη .ftf. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsol150 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Στο Sony Service δεν επαναφέρουν την αρχική stock firmware??Με το flashtool δεν χάνεις την εγγήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Σε service point θα σου περάσουν την τελευταία έκδοση που υπάρχει κι όχι κάποια παλιότερη. Αν περάσεις με το flash tool την επίσημη έκδοση κι όχι κάποια custom δεν χάνεις την εγγύηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 it's back στα σκρουτζομαγαζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το έχω παραγγείλει από μαγαζί Cosmote (λόγω επιδότησης) σε μωβ (πανάθεμά με :p) και είναι η τρίτη βδομάδα τώρα που περιμένω. Το ότι εμφανίστηκε στο skroutz σημαίνει ότι έφερε ο εισαγωγέας οπότε και θα έχει και η Cosmote ή να αλλάξω την παραγγελία και να πάρω μαύρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το έχω παραγγείλει από μαγαζί Cosmote (λόγω επιδότησης) σε μωβ (πανάθεμά με :p) και είναι η τρίτη βδομάδα τώρα που περιμένω. Το ότι εμφανίστηκε στο skroutz σημαίνει ότι έφερε ο εισαγωγέας οπότε και θα έχει και η Cosmote ή να αλλάξω την παραγγελία και να πάρω μαύρο; το ειδα στον Γερμανο, με χαλαει το μεγεθος του πολυ μεγαλο ετσι θα εναι και το dual? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 το ειδα στον Γερμανο, με χαλαει το μεγεθος του πολυ μεγαλο ετσι θα εναι και το dual? Ενταξει 4ιντσο ειναi.:p Για μενα ειναι το ιδανικο μεγεθος για smartphone. Και το dual το ιδιο θα ειναι. Δεν αλλαζουν αυτα. Ελα θα βαζεις και τα δυο χερακια. :p Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το είδα και γω στα Public, ειναι το ιδανικο μεγεθος για κινητο! Ουτε μπαντοφλα αλλα ουτε και πολυ μικρο. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το είδα και γω στα Public, ειναι το ιδανικο μεγεθος για κινητο! Ουτε μπαντοφλα αλλα ουτε και πολυ μικρο. Αλλα 253€ το dual μου φαινονται πολλα θα περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα μηπως και πεσει λιγο Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts