Jump to content

VRaCh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VRaCh

  • Ημ. Γέννησης 19/10/1974

Συσκευή

  • Συσκευή
    Galaxy S9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

VRaCh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. VRaCh

    Jiayu G2F

    Κατά 99% έχω κρατημένο στο πισι της δουλειάς, αν δεν βρεθεί άλλος νωρίτερα, επιστρέφω την Δευτέρα. Στείλε μου πμ αν το ξεχάσω.
  2. VRaCh

    Jiayu G4S

    Το αυτό: δύσκολο να βρεις σωστή μπαταρία για παλιό κινητό, σίγουρα απέφυγε τις "γνήσιες".
  3. Τελικά όχι, κάνει αυτό που λες και δεν το είχα διαπιστώσει μια και δεν ακούω μουσική από το (συγκεκριμένο) κινητό.
  4. Για χρόνια είχα Mockee και σχετικά πρόσφατα δοκίμασα την XTRV MIUI 8 και τώρα έχω την 9 πάλι από miui.gr Δεν ξαναβάζω custom γιατί δεν μπορούν να υποστηρίξουν σωστά την συσκευή. Με το που έβαλα MIUI το ακουστικό ακούγεται πολύ δυνατότερα, το ηχειάκι όχι μόνο παίζει δυνατότερα αλλά και ποιο ποιοτικά ακόμη και το λαμπάκι ειδοποιήσεων είναι ποιο δυνατό (δεν αστειεύομαι). Γενικά η συσκευή δουλεύει άψογα εν έτη 2018, το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έχω είναι η πολύ επιθετική διαχείριση της μπαταρίας που δεν αφήνει καμία εφαρμογή άλλου κατασκευαστεί να δουλέψει σωστά. Έχω από χρόνια το Alarm Clock Xtreme το οποίο δεν χτυπά, το widget του καιρού δεν κάνει ανανεώσεις, ακόμη και το Play Store όταν έχει πολλές αναβαθμίσεις κόβονται αν δεν πατήσω ανά 3-4 λεπτά να ανάψει. Η επόμενη που θέλω να δοκιμάσω είναι η 9άρα global.
  5. Καλημέρα, έκανες την αλλαγή τελικά, είναι η LCD κολλημένη με το τζαμάκι;
  6. Καλησπέρα, ο 2,5ετών υιός λατρεύει το συγκεκριμένο κινητό και το βρίσκει όπου και να το κρύψω αλλά από την χαρά του πριν μερικές μέρες που το βρήκε το εκσφενδόνισε με αποτέλεσμα να σπάσει το τζαμάκι. Μήπως έχει κρατήσει κανείς παλιό λειτουργικό digitizer με οθόνη με άλλο πρόβλημα να μου τα στείλει να μπορέσω να πάρω κάποιες σημειώσεις από το κινητό; Έχω παραγγείλει άλλο σετ αλλά αργεί πολύ να έρθει. Εννοείτε πληρώνω μεταφορικά και το στέλνω πίσω αν το χρειάζεται, ευχαριστώ!
  7. Εμένα από 27/12 Θεσσαλονίκη, κι εσείς εκεί;
  8. Εγώ πάλι διακρίνω μια προτίμηση στα Xiaomi; :lol: Τον τελευταίο μήνα πήρα 2 Samsung, 2 Sony, καμιά 10αριά HomTom & Ulefone και ένα (1) Redmi. Όλα ήρθαν κανονικά Λάρισα απευθείας από Αθήνα, το Redmi με προσπέρασε και πήγε Θεσ/νίκη και τώρα περιμένω την λυπητερή. 2016-12-27 12:40 YED THES/NIKIS, ITEM ARR YED THES/NIKIS 2016-12-23 02:43 K D. THESSALONIKIS, ITEM UNLOADED 2016-12-22 17:49 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2016-12-22 11:57 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2016-12-22 10:34 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-21 21:17 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-12-12 02:26 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD
  9. Είναι κανείς στο ψάξιμο για αγορά; Έχω κοντά δύο μήνες που θέλω να αγοράσω και δεν έχει κανείς στοκ!
  10. Συγνώμη για το ψηλοάσχετο, πήρα σε γνωστό το F1 και το έπνιξε με τις πρόσφατες βροχές. Ήταν σε μηχανάκι και είχε ξεχάσει το κινητό στην μπροστά τσέπη την ώρα της μπόρας. Και μόλις μου ήρθαν μία θήκη μαύρη δερμάτινη και τρία τζάμια οθόνης. Αν ενδιαφέρεται κανείς π.μ. Ευχαριστώ!
  11. VRaCh

    Sony Xperia SP

    Το κινητό έχει παραπάνω από αρκετή επεξεργαστική ισχύ για καθημερινή χρήση. Απλά κυριολεκτικά το θάβει η ROM της Sony. Έχω περάσει εδώ και κανα μήνα μία MM Rom και πήγαινε μια χαρά. Δεν θυμάμαι ποια ακριβώς και δεν κατέχω τώρα ποια το κινητό να δω.
×
×
  • Create New...