Jump to content

VRaCh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VRaCh

  1. VRaCh

    Jiayu G2F

    Κατά 99% έχω κρατημένο στο πισι της δουλειάς, αν δεν βρεθεί άλλος νωρίτερα, επιστρέφω την Δευτέρα. Στείλε μου πμ αν το ξεχάσω.
  2. VRaCh

    Jiayu G4S

    Το αυτό: δύσκολο να βρεις σωστή μπαταρία για παλιό κινητό, σίγουρα απέφυγε τις "γνήσιες".
  3. Τελικά όχι, κάνει αυτό που λες και δεν το είχα διαπιστώσει μια και δεν ακούω μουσική από το (συγκεκριμένο) κινητό.
  4. Για χρόνια είχα Mockee και σχετικά πρόσφατα δοκίμασα την XTRV MIUI 8 και τώρα έχω την 9 πάλι από miui.gr Δεν ξαναβάζω custom γιατί δεν μπορούν να υποστηρίξουν σωστά την συσκευή. Με το που έβαλα MIUI το ακουστικό ακούγεται πολύ δυνατότερα, το ηχειάκι όχι μόνο παίζει δυνατότερα αλλά και ποιο ποιοτικά ακόμη και το λαμπάκι ειδοποιήσεων είναι ποιο δυνατό (δεν αστειεύομαι). Γενικά η συσκευή δουλεύει άψογα εν έτη 2018, το μόνο σοβαρό πρόβλημα που έχω είναι η πολύ επιθετική διαχείριση της μπαταρίας που δεν αφήνει καμία εφαρμογή άλλου κατασκευαστεί να δουλέψει σωστά. Έχω από χρόνια το Alarm Clock Xtreme το οποίο δεν χτυπά, το widget του καιρού δεν κάνει ανανεώσεις, ακόμη και το Play Store όταν έχει πολλές αναβαθμίσεις κόβονται αν δεν πατήσω ανά 3-4 λεπτά να ανάψει. Η επόμενη που θέλω να δοκιμάσω είναι η 9άρα global.
  5. Καλημέρα, έκανες την αλλαγή τελικά, είναι η LCD κολλημένη με το τζαμάκι;
  6. Καλησπέρα, ο 2,5ετών υιός λατρεύει το συγκεκριμένο κινητό και το βρίσκει όπου και να το κρύψω αλλά από την χαρά του πριν μερικές μέρες που το βρήκε το εκσφενδόνισε με αποτέλεσμα να σπάσει το τζαμάκι. Μήπως έχει κρατήσει κανείς παλιό λειτουργικό digitizer με οθόνη με άλλο πρόβλημα να μου τα στείλει να μπορέσω να πάρω κάποιες σημειώσεις από το κινητό; Έχω παραγγείλει άλλο σετ αλλά αργεί πολύ να έρθει. Εννοείτε πληρώνω μεταφορικά και το στέλνω πίσω αν το χρειάζεται, ευχαριστώ!
  7. Εμένα από 27/12 Θεσσαλονίκη, κι εσείς εκεί;
  8. Εγώ πάλι διακρίνω μια προτίμηση στα Xiaomi; :lol: Τον τελευταίο μήνα πήρα 2 Samsung, 2 Sony, καμιά 10αριά HomTom & Ulefone και ένα (1) Redmi. Όλα ήρθαν κανονικά Λάρισα απευθείας από Αθήνα, το Redmi με προσπέρασε και πήγε Θεσ/νίκη και τώρα περιμένω την λυπητερή. 2016-12-27 12:40 YED THES/NIKIS, ITEM ARR YED THES/NIKIS 2016-12-23 02:43 K D. THESSALONIKIS, ITEM UNLOADED 2016-12-22 17:49 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2016-12-22 11:57 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2016-12-22 10:34 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-21 21:17 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-12-12 02:26 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD
  9. Είναι κανείς στο ψάξιμο για αγορά; Έχω κοντά δύο μήνες που θέλω να αγοράσω και δεν έχει κανείς στοκ!
  10. Συγνώμη για το ψηλοάσχετο, πήρα σε γνωστό το F1 και το έπνιξε με τις πρόσφατες βροχές. Ήταν σε μηχανάκι και είχε ξεχάσει το κινητό στην μπροστά τσέπη την ώρα της μπόρας. Και μόλις μου ήρθαν μία θήκη μαύρη δερμάτινη και τρία τζάμια οθόνης. Αν ενδιαφέρεται κανείς π.μ. Ευχαριστώ!
  11. VRaCh

    Sony Xperia SP

    Το κινητό έχει παραπάνω από αρκετή επεξεργαστική ισχύ για καθημερινή χρήση. Απλά κυριολεκτικά το θάβει η ROM της Sony. Έχω περάσει εδώ και κανα μήνα μία MM Rom και πήγαινε μια χαρά. Δεν θυμάμαι ποια ακριβώς και δεν κατέχω τώρα ποια το κινητό να δω.
  12. Με αγχώνει μην πούνε ότι τα κινητά ήταν στο πρώτο δέμα και το δεύτερο είχε μόνο το γυαλάκι. Στηρίχτηκα (και συνεχίζω να στηρίζομαι) στην σοβαρότητα του καταστήματος, λάθη γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες. Σε μία παραγγελία ήταν όλα, δεν είχα τρόπο να ξέρω τι είχαν βάλει σε κάθε πακέτο. Και βίντεο έχω μόνο από το δεύτερο πακέτο. http://s15.postimg.org/akr0ewx5z/Geek_Order.jpg
  13. Δύο πακέτα στείλανε, δύο tracking είχα και ηρθα και τα δύο την ίδια μέρα. Το ένα είχε ένα κινητό και το άλλο ένα τζαμάκι, δεύτερο κινητό πουθενά.
  14. Να πω κι εδώ τον πόνο μου μια και το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται :( Παραγγελία από Geekbuying δύο LeTV X600, ένα για φίλο και ένα για τον πατέρα μου και ένα τζαμάκι. Έρχονται δύο δεματάκια περίπου ίδια σε μέγεθος με διαφορετικό πακετάρισμα κι εγώ δεν έχω χρόνο να τα ανοίξω με βίντεο που έκανα πάντα ως τώρα λέγοντας "τι μπορεί να πάει στραβά;" οπότε αρπάζω το ένα που ήταν ποιο καλά πακεταρισμένο και το ανοίγω στην δουλειά. Είχε μέσα το ένα κινητό και όλα οκ. Δυο μέρες μετά, Χριστουγεννιάτικα πάω στους γονείς με το δεύτερο πακέτο και όλα χαρά τους λέω ότι είναι το κινητό. Αρχίζω το βίντεο, ξεπακετάρω και μέσα ήταν μόνο το τζαμάκι!! Στο email προς το μαγαζί μου λένε θα το ερευνήσουμε και θα σας πούμε. Την πάτησα ή έχουν όντως τρόπο να δούνε τι στείλανε; Αν αναφέρω το unboxing του δεύτερου πακέτου μπορούν να ισχυριστούν ότι τα κινητά ήταν στο πρώτο. Η πληρωμή έγινε με Paypal, αλλά και αυτοί θα θέλουν κάποιες αποδείξεις. Όχι τίποτα άλλο, είναι και καλό μαγαζί και έχω ψωνίσει αρκετές φορές.
  15. VRaCh

    Meizu M2

    Με αυτή τη μέθοδο άλλαξα το id και μετά έβαλα την 4.5.4i από την 4.5.3.2C που είχε. (Και μετά την 4.5.3i, βλέπε ποιο κάτω γιατί) Είχα το ίδιο θέμα και δεν μπόρεσα να βρω λύση για ρουτάισμα, γι΄ αυτό και πήγα πίσω στην 4.5.3i. Πάντως ενώ τώρα του έχω 4.5.3i και υπάρχει η 4.5.4i, μήνυμα για ota αναβάθμιση δεν βγάζει.
  16. VRaCh

    Meizu M2

    Την καλησπέρα μου στην παρέα σας και ας μπω κατευθείαν στο θέμα. Όσοι περάσατε 4.5.3i και δεν μπορείτε να ρουτάρετε γιατί λείπει το flyme account (όπως κι εγώ) υπάρχει λύση! Το account υπάρχει απλά οι αθεόφοβοι αφαιρέσαν την συντόμευση από το μενού. Για να έχουμε ξανά πρόσβαση, -κατεβάζουμε την εφαρμογή More Shortcuts by ChYK (εγκαθιστούμε και τρέχουμε μετά εννοείτε) -δημιουργούμε μια συντόμευση πηγαίνοντας Activity->MzAccount (το πρώτο με το μπλε εικονίδιο)->MzAccount (SettingLoginActivity) -μετά πάμε (όλο χαρά) στην home screen, ανοίγουμε την συντόμευση και voilà, το account :)
×
×
  • Create New...