protsimer Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά.η μνήμη του τηλεφώνου μου λέει οτι εχω 8,12 GB ελεύθερα και 5,56 GB σε χρήση.το σύνολο μας κάνει 13,68 GB,τα υπόλοιπα μέχρι τα 16 που ειναι;είναι φυσιολογικό αυτό; Tα υπόλοιπα 2,5 περίπου τα έχει κατειλημμένα το λειτουργικό σύστημα Windows Phone. Σε όλες τις συσκευές έτσι γινεται. Η συνολική μνήμη χωρίζεται σε 2 partitions, ένα system partition που το καταλαμβάνει το λειτουργικό και ένα user partition που είναι διαθέσιμο στον χρήστη για αρχεία, εφαρμογές κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Tα υπόλοιπα 2,5 περίπου τα έχει κατειλημμένα το λειτουργικό σύστημα Windows Phone. Σε όλες τις συσκευές έτσι γινεται. Η συνολική μνήμη χωρίζεται σε 2 partitions, ένα system partition που το καταλαμβάνει το λειτουργικό και ένα user partition που είναι διαθέσιμο στον χρήστη για αρχεία, εφαρμογές κλπ. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ.παλι καλα που μου το είπες γιατι έχω κάνει φύλλο και φτερό να ψάχνω μήπως είναι αρχεία που τα είχα σβησει αλλα υπάρχου κάπου και δεν τα βλεπω.να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoltar Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Που είναι το Update ρε παιδιά.. έλεος δηλαδή!! Μόνο εμείς δεν το έχουμε πάρει ακόμα. Είπαμε να κάνουμε υπομονή αλλά όχι και έτσι! :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Που είναι το Update ρε παιδιά.. έλεος δηλαδή!! Μόνο εμείς δεν το έχουμε πάρει ακόμα. Είπαμε να κάνουμε υπομονή αλλά όχι και έτσι! :angry: Έφτασεεε http://www.windowscentral.com/lumia-denim-update-now-rolling-out-lumia-1020-and-925-devices Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το δικό μου κάνει update :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 και εγώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ρε παιδιά τι update ειναι αυτό αφου από οτι διαβασα στην δικη μας συσκευή δεν θα κάνει τιποτα μονο σε τηλέφωνα όπως το 930 το 1520 και το icon θα δουλεύει .θα αλλάξει κάτι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anttsit Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Άντε, με γεια τη Denim :) (ιταλικό vodafone εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Το μόνο που αλλάζει είναι ότι μπορεί να μπει συντόμευση για τα δεδομένα κινητής στο action center και οι φακελοι στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ααα κατι ειναι και αυτο!!!ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ηρθε και σε εμένα επιτέλους, βλεπω και η μπαταρία βελτιώθηκε αισθητά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα, το Cortana το έχει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα, το Cortana το έχει κανείς; Για να αποκτήσεις πρόσβαση στην Cortana θα πρέπει μέσα από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις γλώσσα και περιοχή σε Αγγλικά ΗΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ή ακόμα καλύτερα σε English UK για να σου λέει και το καιρό σε Κελσίου... :p Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Με ελληνικο vodafone Μου κανε σημερα το update σε Denim κομπλε:D Λίγο πιο γρήγορο μου φαίνεται το μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Denim και εγώ... εδω και 2 βδομάδες είχα κατι χαζά λαγκ !! με το που πέρασε το Update όλα φίνα :) :) επιτέλους data στο γρήγορο μενού και κουτάκια για τα apps original :) :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εγω που έχω ουγγρική τιποτα ακομα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Τώρα κατεβαίνει και σε μένα η Denim! Εχω γερμανικό firmware από το κουτί του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Γεια σας. Σε λίγο ετοιμάζομαι να βάλω την Denim και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την Cortana... Άμα αλλάξω προσωρινά τις ρυθμίσεις θα υπάρξει κανένα πρόβλημα;;:confused: Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Γεια σας. Σε λίγο ετοιμάζομαι να βάλω την Denim και θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την Cortana... Άμα αλλάξω προσωρινά τις ρυθμίσεις θα υπάρξει κανένα πρόβλημα;;:confused: Όχι κανένα πρόβλημα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Σε rom με manufacturer name RM-892_eu_italy_218 Mobile operator 000-IT ουτε φωνη ουτε ακροαση παντως για ντενιμ. Παιζει κανενα ρολο που το εχω χωρις SIM; Γινεται το ΟΤΑ μεσω wifi μονο; Υπαρχει καποιος τροπος να γινει διαφορετικα πλην OTA; Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Σε rom με manufacturer name RM-892_eu_italy_218 Mobile operator 000-IT ουτε φωνη ουτε ακροαση παντως για ντενιμ. Παιζει κανενα ρολο που το εχω χωρις SIM; Γινεται το ΟΤΑ μεσω wifi μονο; Υπαρχει καποιος τροπος να γινει διαφορετικα πλην OTA; Μόνο αν αλλάξεις ROM και βάλεις άλλης χώρας μπορείς να περάσεις αυτή τη στιγμή τη denim καθώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για τα ιταλικά απ' ό,τι βλέπω εδώ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μόνο αν αλλάξεις ROM και βάλεις άλλης χώρας μπορείς να περάσεις αυτή τη στιγμή τη denim καθώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για τα ιταλικά απ' ό,τι βλέπω εδώ. φτού... και εγώ με την ιταλική είμαι.. Άρα να περάσω σε άλλη. ποια προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 φτού... και εγώ με την ιταλική είμαι.. Άρα να περάσω σε άλλη. ποια προτείνεται? Αφού έχουν αρχίσει ήδη να αναβαθμίζονται τα 925 σε αρκετές χώρες δεν νομίζω να αργήσουν και τα ιταλικά. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 νομίζω πως απλά θα περιμένω.. τώρα που άνοιξα τους οδηγούς σου για φλασάρισμα, διαπίστωσα ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τη τελευταία φορά που το έκανα! και δεν έχω τη πολυτέλεια για πειράματα πάλι!! απλά υπομονή λοιπόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts