Jump to content

anttsit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anttsit

  1. Το ίδιο και με μένα, σε υπολογιστή φαίνονται καθαρά οι ατέλειες. Ωστόσο, υποκειμενικότατα φυσικά, η αυτόματη του lg g5 του φίλου μου δε φαινόταν το ίδιο καλή στη δική του οθόνη :p
  2. Γεια σας παιδιά, σκέφτηκα να ανεβάσω και γω καμιά φωτογραφία από το Lumia 950 μου. Η συγκεκριμένη είναι πλήρως αυτόματη, με ενεργοποιημένο hdr και κλειστό το φλας, στο χέρι. WP_20170401_20_14_55_Rich_LI by anttsit, on Flickr ΥΓ: Πώς κάνουμε να φαίνεται και προεπισκόπηση της φωτογραφίας από το flickr εδώ;
  3. Κρίμα... Ας ελπίσουμε ότι θα προστεθεί σε κάποια αναβάθμιση. Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα παιδιά, το smart dial λειτουργεί στα ελληνικά; Γιατί μόνο επαφές που είναι σε λατινικούς χαρακτήρες μου βρίσκει.
  5. Θα δώσω συγχαρητήρια στη Microsoft, διότι το 18 μηνών 925 μου "νεκρώθηκε" και, καθώς ήταν εντός εγγύησης, μου το αντικατέστησαν με ένα 950, στο κουτί του, με φορτιστή και καλώδιο USB C. Το μόνο αρνητικό ότι πέρασαν σχεδόν 50 μέρες από τότε που έστειλα στο σέρβις το 925.
  6. Πάντως το 640 dual sim LTE το πήρα από Γαλλία με 140€. Οπότε ίσως στη Γερμανία το βρει πολύ φτηνότερα από εδώ.
  7. Μπορείς επίσης να βρεις κάποιο καλό μεταχειρισμένο 1020, με λίγο λιγότερα από 200€. Κατά τα λοιπά, το 930 είναι σαφώς πιο σύγχρονο και πλήρες!
  8. Άντε, με γεια τη Denim :) (ιταλικό vodafone εδώ)
  9. Δες εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/4G?menuId=11647 Εγώ χρειάστηκε να στείλω μήνυμα "4G NAI".
  10. Μάλλον το ξεχνάω κι αυτό γιατί και στο σταθερό και στο φορητό έχω 8.1 64bit :/ Απ' ό,τι φαίνεται, για 8.1 μόνο με lumia... Να'σαι καλά ρε iStewie και συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!
  11. Ευχαριστώ iStewie. Οπότε μένω με την EUR Και περιμένω (μάταια; ). Εκτός κι αν ξέρετε άλλο CSC εκτός του ATO που να έχει πάρει τουλάχιστον GDR3!
  12. Ωραία, το CSC του δικού μου είναι EUR αλλά δεν έχει επιλογή για ATO. έχει για AUT, αυτή παίρνει γρήγορα τις αναβαθμίσεις; την GDR3 την έχει πάρει; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
  13. Μου λέει ότι είναι πλήρως ενημερωμένο, όσο κι αν ψάχνω για αναβαθμίσεις. Η έκδοση είναι η 8.0.10327.77. Μήπως θέλει factory reset??
  14. Γεια σας παιδιά, πήρα ένα μεταχειρισμένο ATiv S. Έχει κανείς την εφαρμογή data sense (έλεγχος δεδομένων); Δεν τη βλέπω στο δικό μου αν και νομίζω θα έπρεπε να υπάρχει. Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό;
  15. Και γω πρόσφατα πήρα ένα εξαιρετικό μεταχειρισμένο 701. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, φοβερή οθόνη, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το μόνο μειονέκτημα, το οποίο είναι για μένα πολύ εκνευριστικό είναι το εξής: όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη και έχω εισερχόμενη κλήση, η οθόνη "ξεκλειδώνει" από μόνη της και εμφανίζονται τα πλήκτρα απάντησης και απόρριψης κλήσης. Το πρόβλημα είναι ότι αν, π.χ., έχω το κινητό κλειδωμένο στην τσέπη και χτυπήσει, προσπαθώντας να το βγάλω θα πατηθεί ένα από τα δύο κατά λάθος! Στο παλιό μου C5-03, όταν ηταν κλειδωμένο, για να απαντήσεις έπρεπε να κάνεις slide. Αυτή η ρύθμιση δεν υπάρχει στο belle; Εσείς το έχετε αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει τρόπος να αλλάξει; Ευχαριστώ.
  16. Γεια σας παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου ένα LG GT505. Είναι περίπου ενός έτους και ο παλιός ιδιοκτήτης το χρησιμοποίησε λιγότερο από μήνα. Μετά έμεινε στην άκρη. Όπως μου είπε, "δεν έβγαζε άκρη με το wifi". Το πρόβλημά μου είναι ακριβώς αυτό. 1 στις 10 φορές θα συνδεθεί με wifi, αλλά ακόμα και έτσι, όταν πάω να κατεβάσω μέιλ ή να σερφάρω, κολλάει, κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση (βγάζει για αρκετά δευτερόλεπτα το σήμα LG που εμφανίζεται όταν ανάβει) και, όταν επανέλθει, το wifi έχει απενεργοποιηθεί. 9 στις 10 φορές, ή θα "συνδέεται" για πολλή ώρα χωρίς τελικά να τα καταφέρει, ή (σπάνια) θα πει ότι απέτυχε να συνδεθεί. Δεν είναι θέμα του ρούτερ, γιατί όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται απρόσκοπτα, ενώ το κάνει με οποιοδήποτε access point, όχι μόνο στο σπίτι. Το πρόβλημα συμβαίνει είτε έχω μέσα κάρτα SIM είτε όχι και συνεχίζεται μετά από επαναφορά ρυθμίσεων και βγάλσιμο μπαταρίας. Στην ουσία έχει χαθεί ένα μεγάλο κομμάτι της λειτουργικότητας του τηλεφώνου. Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Ήταν ελαττωματικό από την αρχή; Έχετε υπόψη σας καμία λύση; Μήπως να το πάω για επισκευή;
×
×
  • Create New...