Jump to content

cmour

Members
  • Δημοσιεύσεις

    174
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cmour

  • Ημ. Γέννησης 04/08/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

cmour's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπέρα στη παρέα, μιας και το περιμένω και εγώ για τη σύζυγο, έχετε να μου προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο τζαμάκι ή μεμβράνη για την οθόνη? τα τζαμάκια φοβάμαι ότι θα ξεκολλάνε και θα μπάζουν σκόνη περιμετρικά ή τα full glue το έχουν καλύψει αυτό το κενό τους? Δεν με απασχολεί αν αλλοιώνεται το δαχτυλικό αποτύπωμα. edit: και να είναι και case friendly, φαντάζομαι χρειάζεται! οποια πρόταση καλοδεχούμενη! καλή συνέχεια..
  2. Επειδή κ εμένα με ενδιαφέρει η αγορά του από σκρουτζομαγαζο και απάντηση στα email δεν μου δίνουν για το ακριβές μοντέλο της συσκευής ( έτσι ώστε να επιβεβαιώσω αν είναι αυτό με το NFC), όποιος έχει αγοράσει ήδη ας μας ενημερώσει με pm.
  3. Καλησπέρα, μου έκανε το ίδιο όταν χρησιμοποιούσα την εφαρμογή quick applock για να κλειδώνω ορισμένες εφαρμογές. Μήπως είναι κάτι παρόμοιο κ σε εσένα;;
  4. και σε εμένα φαίνεται.. αν δεν μου το έδειχνες όμως δεν θα το πρόσεχα. Μάλλον δεν θα ασχοληθώ όμως..
  5. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή ανάσταση..
  6. quotάρω τον εαυτό μου για να πώ ότι problem solved: έφταιγε η εφαρμογή Quick AppLock που χρησιμοποιώ για το κλείδωμα εφαρμογών μου. Εαν το ενεργοποιήσω μου εμφανίζεται το ίδιο φαινόμενο να μην μπορώ να επιλέξω κάτω δεξία το μενού της οθόνης. Προσωρινά διακοπή λειτουργιάς και όλα ok!
  7. Ναι, αυτό το γνωρίζω. Είμαι σίγουρος πως κάποια εφαρμογή το έχει προκαλέσει αυτό. Πρέπει μια μια να τις απενεργοποιώ κ να δοκιμάζω..
  8. Καλημέρα στη παρέα... προσπαθώ να βγάλω άκρη τι στο καλό έκανα και δεν μπορώ να εγκαταστήσω κανένα apk το οποίο έχω κατεβασμένο . Ενώ ανοίγει κανονικά το μενου με την επιλογή εγκατάσταση και ακύρωση, το πεδίο εγκατάσταση δεν επιλέγεται ενώ το ακύρωση δουλεύει.. Διαβάζω ότι μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή που κάνει overlay και δεν με αφήνει να λειτουργήσει το πεδίο εγκατάσταση. Κανείς κάποια ιδέα??
  9. Για ρίξε φίλε μου καμία προτασούλα για 8" κατα προτίμηση dual os με καλη οθονούλα για βασικά πραγματάκια..browsing κατά κύριο λόγο..
  10. ναι ρε παιδιά, ψαχνω και εγώ για 8αρι, εκει γύρω στο 100αρικο (αλλά γλυκοκοιτάζω και το mipad 2 που αγγίζει τα 160€.. αυτή η οθόνη του μου κλείνει το μάτι!).. Είχα 10αρι αλλά έπεσε ράγισε και δεν ακούει και το touch πλέον..και μου φαινόταν και βαρύ για τη χρήση που του έκανα!..
  11. Για του αδερφού σου έλεγα... ok thanks πάντως..
  12. Off topic Το dbrand skin από το site τους το παραγγείλατε? Δε πέρασε φαντάζομαι κάποιο τελωνείο. Σωστά?
  13. αν έχει απαντηθεί ζητώ συγνώμη.. μετα απο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εαν βάλω τα 7, κάνει αυτόματα restore εφαρμογών? τα data των εφαρμογών? αρχεία κλήσεων και μηνύματα?
  14. καλησπέρα, τι θα μου προτείνατε για 8" και τα 7" τα βλέπω μικρά. Η οθόνη θα ήθελα να έχει καλή απόδοση (ανάλυση, γωνία θέασης). Το προτιμώ dual os, για σερφάρισμα κυρίως και όχι για παιχνίδια. budget στα 150€ max αν και γλυκοκοιτάζω το mipad2 που ξεφεύγει..
×
×
  • Create New...