Jump to content

snowdecoy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    196
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About snowdecoy

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

snowdecoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. snowdecoy

    LG G8 / G8s

    Κανατε κατι και σας ηρθε η ενημερωση; Εχω ενα ιταλικο TIM branded, να παιζει ρολο; Μου εμφανιζει οτι ειναι στο latest available software απο αναζητηση στο update center :(
  2. snowdecoy

    LG G8 / G8s

    Εμφανιζεται το πρωι στην οθονη, "new update available", παταω ολο χαρα update now ... και τελικα ηταν το security patch 01/07! Τι απογοητευση ....:(
  3. snowdecoy

    LG VELVET

    Διαθεσιμο ειναι σε καποια καταστηματα στο σκρουτζ αλλα κοιτα και κανενα ριβιου στι γιουτιουμπ πρωτα γιατι αντιθετα με τα G, δεν το εκθειαζουν :worry:
  4. snowdecoy

    LG V40

    Τζιφος τελικα, και απο το irepair δεν γινεται τιποτα μου ειπαν. Μαλιστα δεν ειχαν τα καταλληλα εργαλεια ειπαν για να το δουν και το εστειλαν στην αντιπροσωπεια :lol: Το νου σας λοιπον, σε οσους διευφευγε, οταν επιλεγετε τις LG συσκευες σας να ειναι με προορισμο καποια ευρωπαικη χωρα για να μην το φυσατε και δεν κρυωνει οπως εγω. :( Εξακολουθω να αδυνατω να αντιληφθω γιατι το ιδιο μοντελο να ειναι τελικα διαφορετικη συσκευη αναλογα την χωρα προελευσης αλλα τουλαχιστον τωρα το εμπεδωσα οτι συμβαινει!:happy:
  5. snowdecoy

    LG G8 / G8s

    To αν θα κανεις αργη ή γρηγορη φορτιση πως το καθοριζεις ακριβως; Επισης μια εφαρμογη που εχει αναφερθει σε προηγουμενα ποστς, fluid gestures, μπορει καποιος να την linkαρει στο playstore γιατι δεν βρισκω κατι με αυτο τον τιτλο σκετο. Ευχαριστω!
  6. snowdecoy

    LG V40

    Προσπαθεια τηλεφωνικης επικοινωνιας με τον πωλητη/καταστημα εγινε αλλα ματαια. Απλα δεν απαντα κανεις. Απο τη εικονα του site καταλαβαινει ευκολα κανεις οτι το καταστημα δεν υφισταται πια. Θα μπορουσα να περασω απο την διευθυνση που αναφερει στο site αλλα το βρισκω ματαιο και αυτο και θελω να αποφυγω επιπροσθετη απογοητευση. Τελικα πηγα και το αφησα σε ενα repair shop και αναμενω την διαγνωση. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν φορτιζει και δεν αναβει. Αν εχω καποιο νεοτερο θα ενημερωσω. Aυτο αρνουμαι να το καταλαβω. Προτεινα μαλιστα στην προκορντια να το δουνε εστω εκτος εγγυησης και να πληρωσω οτιδηποτε προκυψει και παλι αρνηθηκαν. Δεν το αναλαμβανουν μου ειπαν. Τι αλλαζει δηλαδη σε εκαστη συσκευη που αναλογα την χωρα προελευσης, την καθιστα μη επισκευασιμη και απαγορευτικη ακομα και για τεχνικο ελεγχο; Το μυαλο σου που παει; Ετσι για να δουμε ποσο μεσα θα πεσεις:happy:
  7. snowdecoy

    LG V40

    Καλημερα σας. Σε ενα V40 με το που κουμπωσα τον φορτιστη και ενω ηταν ηδη στο 40% η μπαταρια, η συσκευη εσβησε και δεν ξανα ανοιξε ποτε. Δοκιμασα αλλους φορτιστες, δοκιμασα πατωντας τον συνδιασμο του reboot, ματαια ολα. Παει κανενος το μυαλο τι μπορει να εγινε, τι μπορει να φταιει; Τι κοστος να εκτιμω για επισκευη; Κατι που να μπορω να δοκιμασω πριν παω σε repair shop; Στην προκορντια εφαγα ακυρο γιατι η συσκευη ειναι HKG μου ειπαν, δηλαδη χονγκ κονγκ και οχι ευρωπαικη. Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο αλλα που να βρεις το δικιο σου. Μου ειπαν να απευθυνθω στο καταστημα αγορας. Το καταστημα αγορας ειναι το cellepouri.gr το οποιο την στιγμη που γραφω εχει στον καταλογο του eshop 2 συσκευες κινητων, μακαρονια, γαλα και καφε :lol: Απλη αναφορα το τελευταιο, μπας και το παθημα μου γινει μαθημα και για κανεναν αλλο:blink:
  8. snowdecoy

    LG V40

    Ειλικρινα απορω πως υπαρχει τοσο λιγη κινητικοτητα σε αυτο το thread για αυτη την εκπληκτικη συσκευη. Οκ υποκειμενικα το λεω, αλλα μου κανει φοβερη εντυπωση σε συγκριση με τα θεματα για τα G μοντελα. Ψαχνω online και δεν βρισκω τιποτα, εχει βρει κανεις τζαμακι ή εστω ζελατινα για το V40; Για αθηνα μιλαω παντα, αν ξερετε καποιο καταστημα που να κανει και τοποθετηση, θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Φιλε μου μολις πριν 5 λεπτα το απεκτησα κι εγω. Βρηκες ακρη με αυτο που ρωταγες; Εχεις παρει pie update;
  9. snowdecoy

    LG G6

    Επαναφορα οντως βαναυσο, προτιμω να αλλαξω συσκευη :lol: Bρηκα ομως το ποστ σου και το ακολουθησα, υποθετω ειδες μειωση στην καταναλωση του phone idle; Αυτα ωστοσο πρεπει να υπηρχαν ηδη και οχι να μπηκαν με το τελευταιο update, οπου πριν απο αυτο δεν ειχα ποτε θεμα. Θα το παρακολουθησω ομως εκ νεου & σε ευχαριστω φιλε.
  10. snowdecoy

    LG G6

    Εχω το g6 απο τον αυγουστο. Ευχαριστημενος για την ελαχιστη χρηση που του κανω. Η μπαταρια με εβγαζε παντα 2 μερες. (Απο την καλημερα της μιας μεχρι την καληνυχτα της επομενης) Απο το τελευταιο update που εγινε στην συσκευη, διχως να ειμαι σιγουρος οτι φταιει αυτο αλλα απο τοτε αρχισα να το παρατηρω, η μπαταρια δεν βγαζει ουτε μερα με την ιδια χρηση. Αποκορυφωμα σημερα, αποσυνδεθηκε 100% απο τον φορτιστη 10 το πρωι, και 14 ωρες μετα στο 4%. Στο battery usage πρωτο ειναι το phone idle με 26% και τελευταιο το screen με μολις 2% - 25 λεπτα. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο ρε παιδια για παω να σκασω ...:( μα 25 λεπτα sot ;
  11. snowdecoy

    LG G6

    Kαλησπερα, χρονια πολλα σε ολους. Το camera app δεν εχει την δυνατοτητα που ειχε το G2 να τραβαει ταυτοχρονα βιντεο/φωτο απο μπροστινη και οπισθια καμερα; Ή εστω εναλλαγη απο εμπροσθια σε οπισθια μεσα στο ιδιο record; Aν οχι γνωριζετε καποιο app που να δινει αυτη τη δυνατοτητα;
  12. Καλησπερα. Εχω ενα G2 με software 4.4.2 . Την συσκευη θα δωσω στην μητερα μου οποτε με νοιαζει μονο να δουλευει σωστα οπως δουλευει ηδη με το κιτκατ. Υπαρχει καποιος ευκολος, failsafe τροπος να αναβαθμισω το software στο πιο προσφατο επισημο της LG που υπαρχει; Δεν ξερω απο root, δεν ειμαι εξοικειωμενος με πειραγμα smartphones, γι αυτο η εμφαση ειναι στο failsafe τροπος. Επισης υπαρχουν ακομα πραγματα που δεν δουλευουν σωστα μετα την αναβαθμιση; Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει, που πολλοι ανεφεραν δυσλειτουργια στα ξυπνητηρια, στο led ειδοποιησεων και άλλα ψιλα. (ετσι ειχα αποφασισει να κατσω στα αυγα μου, τοτε)
  13. Δεν νομιζω οτι ειναι ανεξηγητος ο λογος. Μαλλον ειναι περιορισμοι σε προσβαση που απεκτησαν οι κατασκευαστες με την lollipop. Γι αυτο και πλεον το lg pc suite προειδοποιει οταν το ανοιγεις πως σε lollipop περιβαλλον, λογω περιορισμων, το LG back up δεν δουλευει σωστα. Παρεμπιπτοντως, στο nexus 7 2012 που γονατισε με την 5.0 , μολις πηρε την 5.1 αλλαξε προσωπο η συσκευη και ειναι παλι μια μοντερνα ταμπλετα που δεν φαινεται καθολου η ηλικεια της. Απευχομαι να συμβαινει κατι αντιστοιχο στο G2, ωστοσο με τα ψιλο-θεματακια που διαβαζω, ποικιλα στον καθενα που αναβαθμισε, κρατιεμαι και δεν βαζω loli. Αλλωστε η KK δουλευει αριστα με μονο μελανο σημειο το focus της καμερας.
  14. Ενα μεγαλο προβλημα που εχω με την συσκευη ειναι η παραγωγη αντιλαλου στην ανοιχτη ακροαση οταν γινεται βιντεο-κληση skype ή hangouts. Σε κανονικη κληση μεσω παροχου δεν εχει θεμα. Επισης ουτε αν γινει χρηση hands free., Ο αντιλαλος ειναι τοσο δυνατος που δεν μπορει να γινει συνομιλια. Γκουγκλαρωντας ειδα μια ανεπιβεβαιωτη αναφορα οτι κανονικα η συσκευη σε ανοιχτη ακροαση χρησιμοποιει το δευτερευον μικροφωνο , ενω οι προαναφερθεισες εφαργμογες χρησιμοποιυν αυτο διπλα στο ηχειο και γι αυτο προκαλειται το προβλημα. Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος το προβλημα; Δεν βρηκα αλλη αναφορα στο thread και ανησυχω μηπως ειναι μονο δικο μου θεμα και απαιτει επισχεψη για επισκευη. Επισης καποιος που το ειχε παρατηρησει και τωρα εβαλε λολιποπ αν μπορει να τσεκαρει αν υπαρχει ακομα. Ευχαριστω.
  15. Για το 32GB γερμανικο δεν υπαρχει αγαπη απο την LG ακομα. Και το pc suite λεει οτι εχω την latest version, D80220H. Δεν με εχει φαει η βιασυνη αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι προβληματιζει η χωρητικοτητα του storage, το λειτουργικο συστημα. Θα υπομενω μεχρι να βγει, αν δει κανενας τιποτα ας σφυριξει. :)
×
×
  • Create New...