isolove Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 το τηλεφωνο κανει bootloop. Ανοιγει στο σημα S4 κλεινει και ξανα τα ιδια. Πατησα power και volume-up μαζι και μπαινει στο μενου επιλογων. Κανοντας wipe data-factory reset θα χαθουνε φωτο και βιντεο? Υπαρχει τροπος επαναφορας αλλα να σωθουνε τα αρχεια μου? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 το τηλεφωνο κανει bootloop. Ανοιγει στο σημα S4 κλεινει και ξανα τα ιδια. Πατησα power και volume-up μαζι και μπαινει στο μενου επιλογων. Κανοντας wipe data-factory reset θα χαθουνε φωτο και βιντεο? Υπαρχει τροπος επαναφορας αλλα να σωθουνε τα αρχεια μου? Δεν εχεις φωτο κλπ σε εξωτερικη μνημη ?? Αν οχι φοβαμαι οτι με αυτο που λες θα χαθουν.Με wipe cache partition ή καπως ετσι που το λεει δοκιμασες ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Δεν εχεις φωτο κλπ σε εξωτερικη μνημη ?? Αν οχι φοβαμαι οτι με αυτο που λες θα χαθουν.Με wipe cache partition ή καπως ετσι που το λεει δοκιμασες ? Το δοκιμασα,κανενα αποτελεσμα. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Το δοκιμασα,κανενα αποτελεσμα. Αν δεν εχεις εξωτερικη μνημη δυσυχως νομιζω δεν μπορεις να κανεις κατι να μην χαθουν .Εγω εχω εξωτερικη μνημη αλλα επειδη δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη καθε τοσο περναω τα περιεχομενα της και στον υπολογιστη. Αυτο θα μπορουσες να το ειχες κανει και χωρις εξωτερικη καρτα μνημης . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Εκανα επαναφορα εργοστασιακων αλλα δεν θυμαμαι πως προσθετουμε αρχικες οθονες παιδια ....Καποιος ας βοηθησει .Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Θέλω να ρωτήσω αν και πότε περιμένουμε αναβάθμιση για το κινητό γιατί τρώει μπαταρία Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Τελικα μια επαναφορα εργοστασιακων κανει καλο και στην μνημη του κινητου που ηταν σε οριακο σημειο και τωρα η μισυ ειναι ελευθερη!!! Αυτο το Life Companion μετα το ξκλειδωμα οθονης καπως το ειχα αλλαξει και ειχα βαλει κατι δικο μου αλλα δεν θυμαμαι πως ... Διορθωση : Το βρηκα απο εδω Edited June 7, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τι ακουγετε για το κινητο μας? Θα την παρει την 5.1(Αφου ετσι την ονομασαν και οχι 6 οπως ελεγαν πολλοι) ή η 5.0.1 ειναι η τελευταια εκδοση που πηρε επισημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaidi_r Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τι ακουγετε για το κινητο μας? Θα την παρει την 5.1(Αφου ετσι την ονομασαν και οχι 6 οπως ελεγαν πολλοι) ή η 5.0.1 ειναι η τελευταια εκδοση που πηρε επισημα? Καπου διαβασα προσφατα οτι θα παρει την 5.1 αλλα θα ειναι η τελευταια αναβαθμιση που θα παρει απο τη Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Οταν "σερνω" προς τα κατω την οθονη αυτο το S Finder κλπ δεν γινερια να μην εμφανιζεται ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Οταν "σερνω" προς τα κατω την οθονη αυτο το S Finder κλπ δεν γινερια να μην εμφανιζεται ? Γίνεται αλλά μόνο με XPosed Framework και Wannam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Γίνεται αλλά μόνο με XPosed Framework και Wannam. Καλημερα και ευχαριστω.Αυτο σημαινει root ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Γίνεται αλλά μόνο με XPosed Framework και Wannam. Νομίζω ότι το XPosed Framework δεν υποστηρίζει ακόμη Lollipop Stock Samsung ROMs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Νομίζω ότι το XPosed Framework δεν υποστηρίζει ακόμη Lollipop Stock Samsung ROMs Υποστηρίζει αλλά θα πρέπει πρώτα να γίνει η ρομ deodexed Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Και πως γίνεται αυτό ρε παλικάρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Και πως γίνεται αυτό ρε παλικάρια; βάζοντας μια custom rom διάλεξε:) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaidi_r Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπερα, οπως βλεπετε το συγκεκριμενο emoji στη φωτογραφια καποιες φορες γινεται ασπρομαυρο και αλλες φορες κανονικο. Εχετε καμια ιδεα γιατι γινεται αυτο; http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=61916&stc=1&d=1433937487 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Κολαει στο λογοτυπο.......... Εκανα καποιες προσπαθεις,πρωτη φορα σε samsung,με το odin. Δειχνει να εγκατασταθηκασν λογισμικο(AP),bootloader(BL),CP και CSC,αλλα παλι κολαει στο logo. Eιναι θεμα kernel? Eπισημη λολιποπ προσπαθω να περασω. Αλλα γενικως θελω απλα να το επαναφερω με οποιαδηποτε ρομ....δεν με ενδιαφερουν τα αρχεια φωτο κτλ η οι επαφες,τις εχω. το knox δειχνει 0/0......... μου διαφευγει κατι? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Οταν "σερνω" προς τα κατω την οθονη αυτο το S Finder κλπ δεν γινερια να μην εμφανιζεται ? Γίνεται αλλά μόνο με XPosed Framework και Wannam. Ή απλά αλλάζοντας τις παρακάτω 2 γραμμές στο /system/build.prop ro.product.name=jfltexx ro.product.device=jflte σε ro.product.name=kltevzw ro.product.device=kltevzw (Θέλει root) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Ή απλά αλλάζοντας τις παρακάτω 2 γραμμές στο /system/build.prop ro.product.name=jfltexx ro.product.device=jflte σε ro.product.name=kltevzw ro.product.device=kltevzw (Θέλει root) Ευχαριστω.Αν καταλαβα η πρωτη περιπτωση δεν θελει root ετσι ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Κολαει στο λογοτυπο.......... Εκανα καποιες προσπαθεις,πρωτη φορα σε samsung,με το odin. Δειχνει να εγκατασταθηκασν λογισμικο(AP),bootloader(BL),CP και CSC,αλλα παλι κολαει στο logo. Eιναι θεμα kernel? Eπισημη λολιποπ προσπαθω να περασω. Αλλα γενικως θελω απλα να το επαναφερω με οποιαδηποτε ρομ....δεν με ενδιαφερουν τα αρχεια φωτο κτλ η οι επαφες,τις εχω. το knox δειχνει 0/0......... μου διαφευγει κατι? Βγάλε τη μπαταρία για ένα λεπτό και μετά άνοιξε το ξανά. Άστο 5 λεπτά μήπως ανοίξει γιατί στο πρώτο boot θέλει τον χρόνο του. Αν δεν ανοίξει απλά μπες σε recovery και κάνε factory reset και επανεκκίνηση, δώσε του επίσης 5 λεπτά. Αν και πάλι δεν ανοίξει το βλέπουμε. Ευχαριστω.Αν καταλαβα η πρωτη περιπτωση δεν θελει root ετσι ?? Θέλεις να αλλάξεις αρχεία συστήματος οπότε με όποιον τρόπο κι αν διαλέξεις το root είναι απαραίτητο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Βγάλε τη μπαταρία για ένα λεπτό και μετά άνοιξε το ξανά. Άστο 5 λεπτά μήπως ανοίξει γιατί στο πρώτο boot θέλει τον χρόνο του. Αν δεν ανοίξει απλά μπες σε recovery και κάνε factory reset και επανεκκίνηση, δώσε του επίσης 5 λεπτά. Αν και πάλι δεν ανοίξει το βλέπουμε. Στην πρωτη φορα ανοιγει στο λογοτυπο.Mετα κανει επανεκινηση σε recovery! Ωπα,μετα απο λιγο εκανε παλι επανεκινηση στο λογοτυπο..........μονο του........... Εκανα wipa data-factory reset.........τιιιιιιποτα...... Στο lg με την πρωτη φορα το φλασαρα απλα διαβαζοντας τις οδηγιες,εδω κολησα...... Edited June 11, 2015 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Στην πρωτη φορα ανοιγει στο λογοτυπο.Mετα κανει επανεκινηση σε recovery! Ωπα,μετα απο λιγο εκανε παλι επανεκινηση στο λογοτυπο..........μονο του........... Εκανα wipa data-factory reset.........τιιιιιιποτα...... Στο lg με την πρωτη φορα το φλασαρα απλα διαβαζοντας τις οδηγιες,εδω κολησα...... Είσαι σίγουρος πως έχεις αυτό το μοντέλο (9505); Αν ναι μπορείς να μου πεις από που και ποιο λογισμικό κατέβασες και δοκίμασες να περάσεις αλλά και με ποια έκδοση Odin; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Περασα τη lollipop και μαλιστα με απιθανο τροπο που δεν ξερω αν εχει συμβει ποτε σε άλλο.Εχω κατεβασει το firmware και κάθε φορα που ανοιγω το wifi μου βγαζει το μηνυμα να κατεβασω τη νεα εκδοση και παραγα παντα αργοτερα.Κατα λαθος παταω αποδοχή και αρχιζει να κατεβαινει μεσα σε 2-3 δευτερόλεπτα το πολύ προσπαθησα να βγω από το inetrnet και να ακυρωσω αλλα ειχε κατεβει.Τωρα πως γινεται αυτό ακομα δεν εχω καταλαβει.Εκανα επαναφορά μετα βεβαια.Βλεπω πως το τηλεφωνο σε σχεση με πριν ανοιγει πολύ πιθο γρηγορα εφαρμογες π.χ Facebook.insta,messenger δεν βλεπω διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας αν και το εχω φορτισει ηδη 2 φορες.Γενικα δεν εχω δει καποιο πρόβλημα μονο όταν βαζουμε απλα το χερι μας πανω στον αισθητηρα και αναβει μονο του για λιγα δευτερόλεπτα εχω παρατηρησει ότι πλεον δεν ανοιγει.Ας ελπισω να είναι μονο αυτό και αν καποιος εχει τη λυση ας μου τη δωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Απλα την ειχε κατεβασει ηδη στο κινητο και εκανε μονο εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts