Jump to content

Giorgos2412014

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giorgos2412014

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Giorgos2412014's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ωραιος ρε φιλε εφυγε αμεσως!!!;);)
  2. Μου ηρθε μια ενημερωση 519mb την εκανα δεν εχω κανει απαναφορα όλα καλα είναι μεχρι στιγμης δεν εχω καταλαβει καποια τρελη διαφορα και σε τι.Αν καποιος εχει δει κατι ας μας πει.***Κατι ασχετο με την αναβαθμιση στη συλλογη φωτογραφιων μου εχει ένα φακελο Auto Back up με το σημα της picasa πως το σβηνω ρε παιδια???
  3. Ρε παιδια μετα την αναβαθμιση όχι μονο δεν εχω δει βελτιωση στην μπαταρια μου αλλα χειροτερα είναι.Εχουμε καμια λυση μηπως δωσουμε καθολου παραταση εχω ηδη το Battery doctor γι`αυτη τη δουλεια.
  4. Περασα τη lollipop και μαλιστα με απιθανο τροπο που δεν ξερω αν εχει συμβει ποτε σε άλλο.Εχω κατεβασει το firmware και κάθε φορα που ανοιγω το wifi μου βγαζει το μηνυμα να κατεβασω τη νεα εκδοση και παραγα παντα αργοτερα.Κατα λαθος παταω αποδοχή και αρχιζει να κατεβαινει μεσα σε 2-3 δευτερόλεπτα το πολύ προσπαθησα να βγω από το inetrnet και να ακυρωσω αλλα ειχε κατεβει.Τωρα πως γινεται αυτό ακομα δεν εχω καταλαβει.Εκανα επαναφορά μετα βεβαια.Βλεπω πως το τηλεφωνο σε σχεση με πριν ανοιγει πολύ πιθο γρηγορα εφαρμογες π.χ Facebook.insta,messenger δεν βλεπω διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας αν και το εχω φορτισει ηδη 2 φορες.Γενικα δεν εχω δει καποιο πρόβλημα μονο όταν βαζουμε απλα το χερι μας πανω στον αισθητηρα και αναβει μονο του για λιγα δευτερόλεπτα εχω παρατηρησει ότι πλεον δεν ανοιγει.Ας ελπισω να είναι μονο αυτό και αν καποιος εχει τη λυση ας μου τη δωσει.
  5. Και εμενα οσες φορες εκανα με ΟΤΑ δεν μου παρουσιασε το παραμικρο.Και εγω ουγγαρια είμαι φιλε παντως και δεν μου εχει ερθει ακομα update οποτε μην ανησυχεις περιμενουμε!!:(:(
  6. Σ`ευχαριστω πολύ φιλε για την απαντηση σου αλλα εχω ξαναπαρει από τον συγκεκριμενο και δεν μου διμιουργηθηκε πρόβλημα.50 ευρω πληρωσα παπούτσια ειναι συγκεκριμενα.Τι μπορει να συμβει όμως??
  7. Παιδια καλησπέρα εχω ένα δεμα με EMS από κινα με tracking EA009409764CN και μου γραφει από τις 3-2-15 παραδωθηκε στο τελωνειο.Το περιμενω στην Αρτα είναι φυσιολογικη η καθυστερηση 3 ημερων η συμβαινει κατι???
  8. Παιδια πρόβλημα όταν αφηνω σε αδρανεια το κινητο μετα από μια κληση π.χ η οθονη παραμενει αναμμενη.Μπορει να με βοηθησει καποιος:(
  9. Σ`ευχαριστω πολύ φιλε μου το διαβασα αλλα τωρα που εκανα εισοδο εχασα την εγγυηση μου???
  10. Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει τι σημαινει εχει γραψει ο knox.Σημερα δεν ξερω τι μου ηρθε και ενώ δεν το ειχα χρησιμοποιηση ποτε εκανα απλα εισοδο δεν ξερω αν εκανα ******* ας μου πει καποιος.
  11. Καλημέρα φιλοι εχω 2 αποριες.1ον μου συμβαινει και εμενα αυτό με το gps εκανα το παραπανω που λεει ο φιλος αλλα όταν κλεινω το εικονιδιο πλεον θεση μου κανει παλι το ιδιο δηλαδή πρεπει να ενεργοποιησω παλι το gps.Τωρα το 2ο είναι οτι με το που ανοιξα το κινητο σημερα μου βγαζει κατι ασχετα μηνυματα ότι το samsung accaunt διακοπηκε το google play διακοπηκε η αναπαραγωγή βιντεο διακοπηκε κτλ τι μπορει να είναι αυτό παλι???
  12. Aυτο τον φακελο και την ιδια απορια εχω και γω.Παντως εχω την εντυπωση ότι εμενα διμιουργηθηκε μετα την ααναβαθμιση σε 4.4.2.Αν μπορει καποιος οντως ας μας βοηθησει:blink::blink:
  13. Ενώ όταν κανω ενημερωση με το wifi μου βγαζει ότι πρεπει να κατεβασω το νέο update με το kies όταν μπαινω στο kies μου δειχνει ότι δεν υπαρχει νεα???Γιατι??:confused:
×
×
  • Create New...