Fourtounas Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εγώ έχω τον τελευταίο Phil touch από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281367 ΟΚ Σε ευχαριστω πολυ να σε ρωτησω αν το εκανα το ροοτ με το τροπο του τυχερακια μετα αν περναγα custom rom παλι δεν θα εγραφε? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 ΟΚ Σε ευχαριστω πολυ να σε ρωτησω αν το εκανα το ροοτ με το τροπο του τυχερακια μετα αν περναγα custom rom παλι δεν θα εγραφε? Ναι. Δεν ξέρω μόνο αν μπορείς να περάσεις με mobile odin pro. Σε αυτό έχω χάσει επεισόδια γιατί το δικό μου το έχω κάνει root και εχει γραψει από την πρώτη στιγμή που το πείρα εδώ και 1.5 χρονο. οπότε οτι rom εχω περάσει τις περνάω με recovery Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ναι. Δεν ξέρω μόνο αν μπορείς να περάσεις με mobile odin pro. Σε αυτό έχω χάσει επεισόδια γιατί το δικό μου το έχω κάνει root και εχει γραψει από την πρώτη στιγμή που το πείρα εδώ και 1.5 χρονο. οπότε οτι rom εχω περάσει τις περνάω με recovery Τελικα περασα το TWRP recovery τωρα θα κανω ενα back up to μαμα ρομ και θα φλασαρω την Imperium για δοκιμή!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Αν δεν βιαζοσουνα θα το έκανες χωρίς να γράψει. Υπάρχει οδηγός στο xda και είναι του δικού μας " τυχερακια " http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/rooted-stock-lollipop-5-0-1-knox-0x0-t3061536 Γιατί xda, κι εδώ υπάρχουν όλα :) (Πρώτα εδώ, πάντα) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Γιατί xda, κι εδώ υπάρχουν όλα :) (Πρώτα εδώ, πάντα) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 Δεν πειράζει παιδιά ότι έγινε έγινε μικρό το κακό μόλις σεταρα και την imperium version 6 πολύ καλή φαίνεται....Να ρωτήσω κάτι άλλο έκανα backup την official 5 να την σβήσω γιατί μου πιάνει 6 γιγα στην κάρτα!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Δεν πειράζει παιδιά ότι έγινε έγινε μικρό το κακό μόλις σεταρα και την imperium version 6 πολύ καλή φαίνεται....Να ρωτήσω κάτι άλλο έκανα backup την official 5 να την σβήσω γιατί μου πιάνει 6 γιγα στην κάρτα!!! Παρακολούθα 2-3 μέρες την 6, αν σου είναι οκ βεβαίως και την σβήνεις. Εγώ αυτό κάνω συνήθως με την cardrom :) Εννοείται ότι όταν κάνω κάποιο update πρώτα κάνω "φρέσκο" backup και μετά βλέποντας και κάνοντας..... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Παρακολούθα 2-3 μέρες την 6, αν σου είναι οκ βεβαίως και την σβήνεις. Εγώ αυτό κάνω συνήθως με την cardrom :) Εννοείται ότι όταν κάνω κάποιο update πρώτα κάνω "φρέσκο" backup και μετά βλέποντας και κάνοντας..... Αυτό θα κάνω! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα να περάσω την Goldeneye GE-XXUHOD7-53. Την κατέβασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2427629 Στην σελίδα του developer αναφέρει για I9505 να περαστεί με Odin πρώτα νέα Baseband και Bootloader. Κατέβασα λοιπόν αυτό GSM_Modem_I9505XXUHOD7_and_LTE_Modem_I9505XXUHOD7 και αυτό BL_I9505XXUHOD7_user_low_ship_MULTI_CERT Πέρασα με Odin τον Bootloader, φορτώνοντας το αρχείο στην επιλογή BL του Odin. Όλα καλά. To .tar για GSM και LTE Modem που το φορτώνω για να φλασάρω; Στο AP; Μετά για να περάσω την ROM πρέπει να κάνω reboot σε TWRP recovery. Πως το κάνω αυτό; Sorry αλλά έχω να ασχοληθώ με το S4 καιρό τώρα. Έχω rootαρισμένη 4.4.2 XXUGNG8 πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Γιατί xda, κι εδώ υπάρχουν όλα :) (Πρώτα εδώ, πάντα) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 ακομα παντως να γινεις root απο την 5,01 απευθειας χωρις να γυρισεις σε 4,4,2 δεν υπαρχει ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 ακομα παντως να γινεις root απο την 5,01 απευθειας χωρις να γυρισεις σε 4,4,2 δεν υπαρχει ετσι? Από που το συμπερανες αυτο. Γιατί στο λινκ που παραθέτεις από πάνω άλλο λέει! !!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Από που το συμπερανες αυτο. Γιατί στο λινκ που παραθέτεις από πάνω άλλο λέει! !!!!!!!!!!!!!! Και στο αρχικο μηνυμα του tyxerakias και στο προσθετο του mcgyver αναφερει επαναφορα σε 4.2.2/4.4.2 και κατοπιν root και αναβαθμιση σε 5.0.1 Σε ποιανου την απαντηση βλεπεις οτι λεει κατι αλλο? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 ακομα παντως να γινεις root απο την 5,01 απευθειας χωρις να γυρισεις σε 4,4,2 δεν υπαρχει ετσι? Από που το συμπερανες αυτο. Γιατί στο λινκ που παραθέτεις από πάνω άλλο λέει! !!!!!!!!!!!!!! Και στο αρχικο μηνυμα του tyxerakias και στο προσθετο του mcgyver αναφερει επαναφορα σε 4.2.2/4.4.2 και κατοπιν root και αναβαθμιση σε 5.0.1 Σε ποιανου την απαντηση βλεπεις οτι λεει κατι αλλο? Καμιά φορά εκ παραδρομής γίνονται και λάθη. Και εγώ έκανα λάθος σε αυτό που έγραψα γιατί μου διέφυγε η αρχή από το ποστ του tyxerakia. Ζητώ συγνώμη για αυτό. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 σε ρουταρισμενο s4 με knox 0x0 4.3 rom μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακον ρυθμίσεων χωρίς να χάσο το root. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 σε ρουταρισμενο s4 με knox 0x0 4.3 rom μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακον ρυθμίσεων χωρίς να χάσο το root. Δεν χάνεται το root με επαναφορά ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 θελω να κανω downgrade το κινητο σε 4.4.2.. μπορει να μου ποσταρει καποιος εναν οδηγο που να εχει ολα τα βηματα ενα ενα?? γιατι εχω βρει καποιους αλλα αλλοι λενε για κατι modem και τετοια και αλλοι λενε οτι το φλασαρισμα γινεται απλα μεσω odin...χωρις τιποτα αλλο..ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Lollirom v 4 η imperium v 8???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Lollirom v 4 η imperium v 8???? βγηκε και Imperium v9..! το δουλευουν καλα τα παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 βγηκε και Imperium v9..! το δουλευουν καλα τα παιδια. Ναι την έβαλα...εδώ κ 2 μέρες όλα κομπλέ.. Απλά μερικές φορές αργεί το wake up της οθόνης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Παιδια θα ηθελα τις γνωσεις και εμπειριες σας......ενας φιλος εχει το S4 gt-i9505 ποια ρομ προτεινετε με interface S6;;;; που να εχει και εφαρμογες και αλλα απο το S6;;;; επεισης να εχει τα λιγοτερα bugs.....επισης ποιος ειναι ο καλυτερος κερνελ;;; να μπορω να κανω διαφορες ρυθμισεις;; ευχαριστω Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 εχω περασει την imperium 9 ολα καλα , αλλα εχω προβλημα με το σημα της vodafone, μονιμος προβληματικο, πρεπει να περασω καποιο modem για να στρωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 εχω περασει την imperium 9 ολα καλα , αλλα εχω προβλημα με το σημα της vodafone, μονιμος προβληματικο, πρεπει να περασω καποιο modem για να στρωσει? Κ εμενα ειδικά στην δουλειά δεν δείχνει καμιά μπάρα αλλά παίρνω κανονικά τηλ κ έχω κανονικά γρήγορο MobileInternet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει root με kingroot; Edited July 17, 2015 by wpandroidios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει root με kingroot; Δεν γνωριζω αν tripαρει το knox με αυτο ... παντος απο οτι διαβασα κανει παπαδες :lol: με ενα κλικ μονο Καποιος που να το δοκιμασε με Knox 0χ0 και να μην του εγραψε παρακαλειτε να μας δωσει τα φωτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Δεν γνωριζω αν tripαρει το knox με αυτο ... παντος απο οτι διαβασα κανει παπαδες :lol: με ενα κλικ μονο Καποιος που να το δοκιμασε με Knox 0χ0 και να μην του εγραψε παρακαλειτε να μας δωσει τα φωτα του Λοιπόν... Θα σου πω εγώ που ρώτησα :lol: Όλα κομπλέ! Root και knox 0x0! Κάνεις root με kingroot. Επανεκκίνηση και μετά άμα θες κατεβάζεις απο playstore την εφαρμογή supersume και σου κάνει απεγκατάσταση το kinguser και τα παρελκόμενα. Μετά σου κάνει εγκατάσταση το κλασικό supersu του chainfire. Αυτή την διαδικασία ακολούθησα κι εγώ και πήγαν όλα καλά. Εύκολα και γρήγορα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Λοιπόν... Θα σου πω εγώ που ρώτησα :lol: Όλα κομπλέ! Root και knox 0x0! Κάνεις root με kingroot. Επανεκκίνηση και μετά άμα θες κατεβάζεις απο playstore την εφαρμογή supersume και σου κάνει απεγκατάσταση το kinguser και τα παρελκόμενα. Μετά σου κάνει εγκατάσταση το κλασικό supersu του chainfire. Αυτή την διαδικασία ακολούθησα κι εγώ και πήγαν όλα καλά. Εύκολα και γρήγορα :p σιγουρα φιλε μου μην παθουμε καμμια << ζημια >> και γραψει το knox , τοσο καιρο το εχω παρθενο:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts