Jump to content

wpandroidios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    426
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wpandroidios

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

wpandroidios's Achievements

  1. Έλα Αντρέα. Τώρα είδα το μήνυμά σου. Την ώρα που έγραψα μόλις τις είχα βάλει στης γυναίκας και έκανα στα γρήγορα κάτι ψευτοδοκιμές. Βράδυ δεν έχω δει ούτε εξωτερικό φως. Θυμάμαι βέβαια κάτι που έλεγες για διαφορετικές κάμερες. Μπορεί να είναι κι αυτό. Θα κάνω όταν μπορέσω κι άλλες δοκιμές και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου! Πάντως σε κάτι πρόχειρες δοκιμές που έκανα μες στο σπίτι δεν βλέπω αξιοσημείωτες διάφορες. Ιδέα μου είναι; Τι να πω... Μάλλον πάνε οι εποχές που άλλαζε τελείως η κάμερα με gcam. Ίσως έχουν γίνει και καλύτερες οι στοκ βέβαια.
  3. Πάντως επειδή το πήρα τελικά στη γυναίκα βλέπω πολύ μικρό sot. Γύρω στις 4 ώρες. Βέβαια να πω πως είναι συνέχεια σχεδόν με ανοιχτό το Internet και συνδεμένο με ρολόι άρα και bluetooth ανοιχτό. Το βίντεο σε υψηλή ανάλυση πιάνει πολύ χώρο ή είναι η ιδέα μου; Πολύ τίμιο κινητό πάντως. Λίγο καλύτερη αυτονομία να είχε και θα ήταν σούπερ!
  4. 5g πιάνει το δικό σας; Με vodafone μόνο 4g βλέπω. Απο μπαταρία πως πάει;
  5. https://www.businessdaily.gr/oikonomia/45078_thliberi-protia-tis-elladas-stin-ee-ehoyme-pio-akribo-internet?amp
  6. Ξενυχτης κι εσύ βλέπω 😂👍
  7. Απο κάμερα τι λέει; Το βρίσκω στα ίδια λεφτά με το A52s 5g.
  8. Mi 11 lite 5g, oneplus 8, 8t. Πιο πολύ στο θέμα κάμερας.
  9. Δεν έχει και γιαυτό τη νύχτα στα reviews είναι λίγο καλύτερο το A52. Στο βίντεο βλέπω δεν πάει πολύ καλά. Βάλανε eis στην υψηλή ποιότητα; Θέλω να το πάρω για την γυναίκα αλλά σκέφτομαι αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά.
  10. Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Η κάμερα είναι όντως καλή; Γιατί απο κάτι reviews που κυκλοφορούν η κάμερα του mi lite 11 5g φαίνεται καλύτερη πχ
  11. Εγώ πάλι έχω δύο προτάσεις. Μαύρο θέμα στα νέα και κατευθείαν αναζήτηση περιεχομένου στο θέμα που διαβάζουμε. Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλό.
  12. Στο 10 τι γίνεται με τον proximity sensor; Και το 7 είχε θέμα. Καλύτερη κάμερα έχει το 10; Θέλω να αλλάξω κι εγώ το 7αρι της γυναίκας.
  13. Έχεις βρει κανείς gcam για android10;
  14. Καλήμερα και χρόνια πολλά. Δοκιμάστε και με google home να δείτε αν γίνεται.
×
×
  • Create New...