Matthaios_Ch Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Να βάλλω battery saver & task killer η να αρκεστω στην δική του εξοικονόμιση μπαταρίας???????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Με αυτο που μου λες θα σβηστει πχ και το προγραμμα εντοπισμου? 99,9% Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Να βάλλω battery saver & task killer η να αρκεστω στην δική του εξοικονόμιση μπαταρίας???????:confused: βαλε κανα τασκ κιλλερ αν ειναι , δεν ξερω αλλα εμενα δεν με βολευει η δικη του εξοικονομηση μπαταριας , ασε που στο κανει και πιο αργο γιατι δουλευει πιο χαμηλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Θέλω να ρουταρω το τηλέφωνο ενός φίλου και μου είναι αδύνατον να διαβάσω ότι έχετε γράψει εδώ αν και είμαι σίγουρος πως έχει ερωτηθεί ξανά. Πείτε μου έναν οδηγό για ρουτ και αν πρέπει να προσέξω κάτι. Φαντάζομαι δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα λόγο του ότι είναι δυκαρτο, τον ενδιαφέρει μόνο ρουτ και όχι ρομ. Ευχαριστώ όποιων ασχοληθεί.. Υπάρχει άλλο σημείο στο φορουμ που μιλάτε για βελτιώσεις δεν βρήκα κάτι? Καμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καμία βοήθεια? http://galaxygrandcenter.blogspot.in/2013/03/warning-it-will-void-your-warranty-and.html Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 καλησπέρα και χρόνια πολλά Σκοπεύω να πάρω για δώρο στο γιο μου το galaxy grand duos. Σαν τηλέφωνο αν και έχω το S4, δεν το γνωρίζω καθόλου, το μόνο που ξέρω είναι ότι πωλείται σε πολύ καλή τιμή. Μπορεί να μου πει κανείς τα υπέρ και τα κατά για το τηλέφωνο και αυτά που προσφέρει για να βοηθηθώ και να προχωρήσω στην αγορά του? ευχαριστώ Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 καλησπέρα και χρόνια πολλά Σκοπεύω να πάρω για δώρο στο γιο μου το galaxy grand duos. Σαν τηλέφωνο αν και έχω το S4, δεν το γνωρίζω καθόλου, το μόνο που ξέρω είναι ότι πωλείται σε πολύ καλή τιμή. Μπορεί να μου πει κανείς τα υπέρ και τα κατά για το τηλέφωνο και αυτά που προσφέρει για να βοηθηθώ και να προχωρήσω στην αγορά του? ευχαριστώ Καλησπερα.. οντως το κινητο ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του , για μενα ειναι σχεδον το ιδιο με το s3. Εχει καλη καμερα παντως ηχεια , αρκετα γρηγορο γενικα με καλυπτει. Το κατα για μενα ειναι μονο η μπαταρια , με την χρηση που κανω κανονικα θα επρεπε να κρατησει 2 μερες οπως στο σ3 ας πουμε , ενω τωρα κραταει 1 μερα , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Χρόνια πολλά και καλά. Μια ερώτηση, αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον. Μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2, δεν μπορεί να στείλει φωτογραφίες μέσω whatapp & viber apps. Δεν τις κάνει load ώστε να σταλούν σε άλλο χρήστη. Ξέρει κανείς γιατί και πως λύνεται? Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Το μόνο που έχει αναφερθεί σε σχέση με γενικά κολλήματα, είναι η επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση μετά την αναβάθμιση από 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostadis Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Παιδιά ψάχνω ένα τρόπο ή μια εφαρμογή που να κλειδώνω αρχεία,φακέλους,ακόμα και μηνύματα αν είναι δυνατόν !! ξέρεις κανείς τίποτα...??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 AppLock, ίσως το καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifros Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) File Locker το χρησιμοποιώ 10 μήνες. Κλειδώνει τα πάντα. Edited January 2, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaros1983 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 καλησπερα παιδια!ηθελα να την βοηθεια σας!εχω αυτο το κινητο αγορασμενο απο ινδια!(galaxy grand GT-I9082) και δεν μου εχει ελληνικο μενου!εχει μονο ελληνικη εισαγωγη γραφης!ξερετε απο που μπορω να κατεβασω ελληνικο μενου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Μπορείς να περάσεις το Ελληνικό Firmware (EUR). Έτσι και αλλιώς δεν έχεις εγγύηση αφού είναι αγορασμένο από την Ινδία. Διαφορετικά μπορείς να βάλεις το MoreLocale 2 αλλά για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να είσαι Root. Edited January 2, 2014 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaros1983 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 σε ευχαριστω πολλη να σε καλα!αυτο για να το περασω μεσω kiss θα το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δεν γίνεται με το Kies. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Odin. Θα βρεις οδηγίες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostadis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 AppLock, ίσως το καλύτερο File Locker το χρησιμοποιώ 10 μήνες. Κλειδώνει τα πάντα. Ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση σας !! Θα τα κατεβάσω και τα δύο και θα καταλήξω κάπου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά και απο εμένα! Μια ερώτηση μια και θα το παραγγείλω αυτές τις μέρες. Το να το φορτίζω εκτος απο 220 V με τον φορτιστή του κανονικά , εάν το φορτίζω και μέσω usb απο laptop έχει επίπτωση στη μπαταρία η στη συσκευή? (αναγκαστικά λογω δουλειάς δε παρέχεται μπρίζα η και αν παρέχεται δε βολεύει ολες τις ώρες).βολέυει να έχω laptop διπλα μου που φορτίζει απο μπαταρίες με δυναμό.. Ευχαριστώ.. Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά και απο εμένα! Μια ερώτηση μια και θα το παραγγείλω αυτές τις μέρες. Το να το φορτίζω εκτος απο 220 V με τον φορτιστή του κανονικά , εάν το φορτίζω και μέσω usb απο laptop έχει επίπτωση στη μπαταρία η στη συσκευή? (αναγκαστικά λογω δουλειάς δε παρέχεται μπρίζα η και αν παρέχεται δε βολεύει ολες τις ώρες).βολέυει να έχω laptop διπλα μου που φορτίζει απο μπαταρίες με δυναμό.. Ευχαριστώ.. Δεν έχει πρόβλημα θα φορτίζει πιο αργά. Φρόντισε να μην το έχεις μόνιμα πάνω στο usb παρά μόνο όταν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ... Φρόντισε να μην το έχεις μόνιμα πάνω στο usb παρά μόνο όταν χρειάζεται. Αν επιτρέπετε, γιατί έτσι; Λιώνω ένα παιχνίδι τελευταία και καταλήγει να είναι σχεδόν όλη μέρα συνδεδεμένο με τον υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaki73 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 καλημερα!! ψηνομαι να πουλησω το samsung ativ s (wp8) και να παρω το grand duos (το βρηκα στα 219ε!!). Θα ηθελα να ρωτησω τους χρηστες αν διαθετει swipe! (το ειχα βολευτει στο ace, και μου εχει λειψει στο ativ...). ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 καλημερα!! ψηνομαι να πουλησω το samsung ativ s (wp8) και να παρω το grand duos (το βρηκα στα 219ε!!). Θα ηθελα να ρωτησω τους χρηστες αν διαθετει swipe! (το ειχα βολευτει στο ace, και μου εχει λειψει στο ativ...). ευχαριστω εκ των προτερων!!! Αν εννοεις swype στο πληκτρολογιο , ναι εχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Αν επιτρέπετε, γιατί έτσι; Λιώνω ένα παιχνίδι τελευταία και καταλήγει να είναι σχεδόν όλη μέρα συνδεδεμένο με τον υπολογιστή... Οπως και το λαπτοπ καλό είναι μόλις φορτίσει να αφαιρεθεί το usb και μόλις πέσει αρκετά η μπαταρία να ξανά συνδεθεί. Οι μπαταρίες παρόλο που είναι λιθιου εχουν συγκεκριμενους κύκλους φόρτισης εκ φόρτισης. Αν ειναι μονιμα συνδεμενο εν χρησει περιοριζεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δεν έχει λογική... τελικά έβγαλες άκρη; Κάθε εικόνα που εμφανίζει, την ανοίγει, δημιουργεί μια νέα μικρότερη εικόνα και την αποθηκεύει. Έτσι, την επόμενη φορά που θα χρειαστεί μια εικόνα, χρησιμοποιεί κατευθείαν την μικρή. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να μικραίνει κάθε φορά τις εικόνες για να τις χρησιμοποιήσει και έτσι κερδίζει σε σβελτάδα και κατανάλωση ενέργειας. Αυτό βέβαια έχει κόστος σε χώρο αποθήκευσης, γιατί αν και μικρές, όντας πολλές, θέλουν και πολύ χώρο αποθήκευσης. Αυτό που μπορείς να κάνεις πού και που, είναι «Διαγραφή μνήμης cache». Η διαφορά με την «Εκκαθάριση δεδομένων» είναι πως η τελευταία επιλογή διαγράφει και τις ρυθμίσεις της εφαρμογής που τυχών έχεις αλλάξει. 6. Όλες οι φορτίσεις είναι ίδιες, αρχικές ή μη. Άμα σου πει πως φόρτισε, το βγάζεις από την παροχή για να μην καις ρεύμα. Άμα χρειαστεί να το βγάλεις από την παροχή πριν φορτίσει ολοκληρωτικά, απλώς το βγάζεις. Κοινός το βάζεις και το βγάζεις κατά βούληση και όπως σε βολεύει. Μόνο μην αφήνεις να στερεύει η μπαταρία. Σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ποτέ, αλλά αναφέρομαι σε ακραίες περιπτώσεις με ελάχιστες πιθανότητες. Υπό κανονικές συνθήκες, ότι λέει ο Μιχάλης. Εγώ το βολεύτηκα και θα το αγόραζα ξανά. Δεν έχει LED για να σε ειδοποιεί για χαμένες κλήσεις ή άλλες ειδοποιήσεις. Αυτό που κάνουν κάποιοι είναι να βάζουν εφαρμογή που να δείχνει στην οθόνη τις ειδοποιήσεις. Αλλά προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί πιστεύω πως καταναλώνει ενέργεια όσο η οθόνη είναι ανοικτή αντί να ήταν κλειστή. Τα περισσοτερα smartphones δεν εχουν led ειδοποιηση. Βαλε το NoLed και εισαι σιγουρος να μην χανεις καμια ειδοποιηση. Εχει και battery savings settings οποτε το ρυθμιζεις αναλογα. Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanabian89 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλησπέρα παιδες! 1ο ποστ μου ειναι! Θελω να υο αγορασω το κινητο απο θεμα ιντερνετ ποσο γρήγορο ειναι ? Η δουλεια μου ειναι τετοια που θελω να εχω γρηγορο ιντερνετ , μεγαλη οθονη για mail κτλπ Το θελω σαν ενα μικρο tablet για να μην με βγαινω τα ματια για να διαβαζω και να στελνω αυτα που θελω απο παιχνιδια μεσα δεν θα εχω σχεδον τιποτα και απο εφαρμογες τις κλασιες skype- viber - κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts