Jump to content

nifros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nifros

  1. Από το Αλμπουμ πλεον δεν μπορεις να κρυψεις φωτο και video. Όλα στη φόρα.
  2. Το κράτησαν 7 ώρες. Συνήθως είναι 2-3 εργάσιμες. Η αναβάθμιση είναι δωρεάν εφόσον δεν εχει πειραχθεί το λειτουργικό. Οση ωρα ήμουν εκει έφεραν πολλα για αναβάθμιση. Προσοχη οποιος το παει να εχει κάνει backkup με το LG PC SUITE γιατι κανουν hard reset μετα την αναβάθμιση και σβήνουν τα πάντα. Παντως το τηλεφωνο είναι πολύ πιο γρήγορο. Ακόμα προσπαθω να το σετάρω και δεν εχω φθασει ουτε στη μέση. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την εφαρμογή email, μπες από ρυθμίσεις μεσα σε ολες τις εφαρμογές, βρες την email και σβησε όλα τα δεδομένα. Μετα θα σου λειτουργησει κανονικά. Θα πρεπει να ξαναπροσθέσεις όμως όλα τα email που πιθανως ειχες βάλει.
  3. Παιδια το πηρα από procordia. Εβαλαν ξανα την 6 αλλα το hard reset δεν το απέφυγα. Τωρα εχω δουλειά ολο το ΣΚ. Παντως το κινητο με πρωτη ματια πεταει, όπως και πριν.
  4. Όχι. Δεν εκανα hard reset. Βαρέθηκα το σετάρισμα. Δυστυχως. Το πήγα στη Procordia. Θα ενημερώσω...
  5. Εκανα αναβαθμιση σε 6 μέσω LG PC SUITE πριν από 2 μερες και όλα πηγαν καλα. Είναι πιο γρηγορο. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι πλέον οι φάκελοι με τα προγράμματα στις αρχικες οθονες εχουν ένα μέγεθος και δεν μεγαλώνουν. Χθες βράδυ δεν μπορουσα να μπω στο Internet μεσω wi fi. Εκανα μια επανεκκίνηση και από τοτε το τηλεφωνο εμφανίζει ENA LOOP. Εμφανίζεται το σημα της LG, μετα λεει εγκατασταση εφαρμογων, μετα από λιγο σβήνει και ξανα τα ίδια. Αυτό σταματα μόνο αν βγάλω την μπαταρία. Ξέρει κανεις κάτι;;;
  6. Εγω κανονικά, με τον τροπο που ανέφερες.
  7. Και σε μενα μονο στο Auto εχει lte αλλα για να δουλέψει το 4G χρειάστηκε να πάρω τηλ. στη Cosmote να μου το ενεργοποιησουν.
  8. Και εγω το ειδα. Εχω την εντύπωση ότι οι ηχοι του είναι πολύ χαμηλοι, παρα το ότι τους εβαλα στη μεγιστη ενταση. Κατά τα αλλα πολύ καλο. Το pro δεν υπήρχε, δυστυχώς.
  9. Δεν το εχει αγοράσει ακόμα κανένας;;;; να μας πει εντυπώσεις;;;
  10. Τεστ από Τσεχια. http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=cs&u=http://mobilenet.cz/clanky/recenze-lenovo-vibe-z2-vybrouseny-diamant-vyssi-stredni-tridy-18624&prev=search
  11. Σημερα τηλεφωνησα στη Lenovo Θεσσαλονικη και μου ειπαν ότι θα κυκλοφορησει μεσα στην εβδομάδα...... θα δουμε. Τωρα απ ότι ειδα είναι διαθεσιμο.
  12. ACR της NLL. Το χρησιμοποιω 2 χρονια. Τελειο.
  13. Ειχα την ιδια χρυση μπαταρία και μετα από 2 μηνες φούσκωσε στο κεντρο και δημιουργούσε πρόβλημα στην οθόνη του κινητού. Προφανώς από την πίεση. Εάν παρατηρήσετε το ιδιο πετάχτε την. Μπορείτε να το διαπιστώσετε τοποθετώντας την σε επίπεδη επιφάνεια για να δείτε αν εφάπτεται τέλεια.
  14. Ειχα βάλει το master clean πριν ένα μηνα αλλα διαπιστωσα καποια κολλήματα και το έβγαλα. Αυτό που είναι κορυφαίο είναι το πληκτρολόγιο swype+Dragon. Εχει πλήρη ορθογραφία, προβλέπει την επόμενη λέξη που θα γράψεις και το κορυφαίο.....του μιλάς και γράφει ελληνικα. Ακομα και στο ευρετήριο τηλεφώνων του μιλάς και στα βρισκει. Εχει όμως 2 αρνητικά. Θέλει Internet για την ομιλία και μετα από ένα μηνα δοκιμης ζηταει 2 και κάτι €. Αλλα για μένα τα αξίζει. Τέρμα οι πληκτρολογήσεις.
  15. File Locker το χρησιμοποιώ 10 μήνες. Κλειδώνει τα πάντα.
  16. Προσπάθησε να γραφεις μονο με κεφαλαια Ελληνικα. Εάν δε κανεις κατι, πιο πισω δινουν τη λύση.
  17. Εγω ειχα στην αρχη καποιο πρόβλημα με το wifi αλλα τελικα ηταν θεμα ρύθμισης του modem.
  18. Οσο αφορα το screenshot και στην εκδοση 4.1.2, πατάς ταυτόχρονα το πληκτρο power (δεξια πανω) και το πλήκτρο αρχικής οθόνης (κατω κέντρο). Το στιγμυότυπο αποθηκεύεται στα αλμπουμ με φωτογραφίες. Δυστυχώς δεν εχω πάρει την νεα ενημέρωση ωστε να διαπιστώσω εαν λειτουργεί. Παρακαλώ ενημέρωσέ μας.
  19. Για το facebook υπαρχει εφαρμογη στο play store. Αν δε θελεις να την εγκαταστησεις ανοιξε το m.facebook. Γενικα για εφαρμογες οπως tube ή facebook θελει συνδεση 3d με κάρτα ή wifi.
  20. Εαν θελετε να αποθηκευσετε στιγμιοτυπο της οθονης που βλέπεται (screenshoot), πατήστε ταυτόχρονα το πλήκτο power (πανω δεξια) και το κατω μεσαίο. Η φωτο αποθηκευεται στη συλλογη.
  21. Δοκιμασε το ενσωματωμενο Polaris viwer ή κατεβασε το δωρεαν polaris office 4.0
  22. Το S MEMO και μαλιστα ειναι πολύ καλο (για μενα)
  23. Και με skype μπορείς αλλα κυρίως με το ενσωματωμενο Hangouts της Google. Κανεις βιντεοκληση σε εως και 10 ατομα ταυτοχρονα. Τωρα ποιος θα ακούγεται αν μιλανε ολοι μαζι, δεν ξερω. Παντως για 1 ατομο ειναι γρηγορο, καθαρη οθόνη και φωνή χωρις σπασίματα. Αυτα με συνδεση wifi.
  24. Ευχαριστω για τη πληροφορια θα το κοιταξω. Τι εννοεις ? Υπαρχει στο τηλεφωνο μια που τα εχεις ολα μαζεμενα.
  25. Το wifi και σε μενα δεν πιανει στο μπαλκονι καθολου, ενω το laptop συνδεεται κανονικά. Ισως αυτο οφείλεται στο χαμηλο sar=0,24 που εχει η συσκευή. Στο υπνοδωμάτιο που αλλο tablet πιάνει κανονικά, το grand τίποτα. Οσο αφορα τις κλησεις απο μια κάρτα, κατα την διάρκεια σύνδεσης internet απο αλλη κάρτα, εχω αυτες τις ρυθμίσεις και λαμβάνω κανονικά κλήσεις. Ρυθμίσεις - Διαχειρ. καρτων sim - Δικτυο υπηρεσίας δεδομένων sim2 - Ληψη εισ. κλήσεων ενεργοποιημένο - Μον.ενεργοπ. διπλης sim απενεργοποιημενο. Αν ενεργοποιηθει εχει εξτρα χρεωση προωθησης κλήσεως.
×
×
  • Create New...