Jump to content

litsaki73

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by litsaki73

  1. Καλημερα στο forum! Σκεφτομαι να το αγορασω, αλλα κολλαω στο gps... βλεπω οτι εχει aGPS... αυτο σημαινει οτι θελει internet για να πλοηγηθεις??? Αν του περασω αγορασμενους χαρτες, θα λειτουργει ο πλοηγος off line? Εναλλακτικα, με ελκυει το MLS IQ NAVI (με εγκατεστημενους χαρτες). Απο την αλλη το μεν lenovo ειναι 4πυρηνο, ενω το MLS 2πυρηνο... Τα φωτα σας παρακαλω!!!! Ευχαριστω!
  2. ευχαριστω! το παραλαμβανω σημερα κιολας!!! θα το λιωσω!!!
  3. ειχα το samsung ativ s, (4,8"), οποτε, εχω συνηθισει στις.. παντοφλες!! απλως δεν μπορεσα να εξοικιωθω με το windows os.. σαν τηλεφωνο το ativ θεωρω οτι ειναι αξεπεραστο! ελπιζω να με βολεψει το grand!!!
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! πηρα την αποφαση και το παρηγγειλα! ελπιζω να το βολευτω!!!!
  5. ευχαριστω!! η εναλλαγη απο sim1 σε sim2 ειναι ευκολη?? η πρεπει να μπαινεις στις ρυθμισεις και να επιλεγεις απο ποια sim θες να τηλεφωνησεις? επιλεγεις default? ευχαριστω προκαταβολικα!!
  6. επισης, θα ηθελα μια εκτιμηση απο ηδη κατοχους και χρηστες του GRAND... πως παει απο ταχυτητα στο internet?? ειναι οντως θεμα η χαμηλη αναλυση για καθημερινες και standard χρησεις (browsing, emails, facebook, κλπ), η ειναι κατι που δεν το καταλαβαινεις αν δεν το ψαξεις?? εχει μεγαλη διαφορα η led οθονη σε αντιθεση με την super amoled (samsung ativ s)?? αυτα τα ολιγα, γιατι το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να το αποκτησω!!!
  7. Σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας!! η αληθεια ειναι οτι το ativ ειναι ισως το πιο solid κινητο που εχω παρει στα χερια μου (εχω χρησιμοποιησει και iphone 4s, και πολλα android), αλλα το μαρκετ υστερει παρα πολυ! εφαρμογες οπως το viber που σε iphone και σε android "πεταει", στο wp8 ειναι για τα μπαζα.. ενημερωσεις, mail, μηνυματα ερχονται με σημαντικη καθυστερηση, και εφοσον ανοιξω το τηλεφωνο.. (ενω εχω ρυθμισει να λειτουργουν στο παρασκηνιο...). Γιαυτο εχω μπει στον πειρασμε να ξαναγυρισω σε android, και βεβαια ενα δικαρτο θα ηταν οτι χρησιμοτερο για να αποφυγω διπλες φορτισεις κλπ...
  8. καλημερα!! ψηνομαι να πουλησω το samsung ativ s (wp8) και να παρω το grand duos (το βρηκα στα 219ε!!). Θα ηθελα να ρωτησω τους χρηστες αν διαθετει swipe! (το ειχα βολευτει στο ace, και μου εχει λειψει στο ativ...). ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  9. Καλημερα!! εχω μπει στον πειρασμο να πουλησω το ATIV S για χαρη ενος Samsung Galaxy Grand Duos i9082... τι γνωμη εχετε γι' αυτο?? αξιζει?? το βρηκα στα 219ε!
  10. καλησπερα και χρονια πολλα!! ειμαι κατοχος του Ativ s εδω και 6 μηνες, και εχω καποια θεματακια: 1. εχω εκδοση λογ/κου 8.0.10327.77, και βλεπω στο νημα αυτο να αναφερονται αλλες -προφανως μεταγενεστερες- εκδοσεις (8.0.105...). εχω κανει diagnostics και εχω csc EUR. θα λαβω κι εγω ενημερωση?? παιζει ρολο η χωρα τελικα η οχι?? στη λιστα csc δεν εχω γερμανια, ουτε αυστρια.. εχω aut(ελβετια), βελγιο κ.α. να αλλαξω csc για να λαβω update?? θα γινει hard reset με την αλλαγη?? pls help!!! 2. το θεμα που βλεπω εδω με τις επανεκκινησεις, το αντιμετωπιζω κι εγω... δεν εχω καταληξει που οφειλεται.. 3. οι ειδοποιησεις στο facebook και στο viber ερχονται μετα απο ωρες για να μην πω.. μερες!!! ειναι θεμα των συγκεκριμενων εφαρμογων, os, ή συσκευης?? αυτα τα ολιγα, δεκτες και επιθυμητες οι οποιες απαντησεις!!!
  11. Να ρωτησω κατι, μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει... προσπαθω να στειλω φωτο στο facebook αλλα στο messenger, oχι δημοσιευση! γινεται?? σε android και iphone γινεται.. εδω?? ξερω οτι τα wp εχουν καποιες περιορισμενες δυνατοτητες σε σχεση με τις εφαρμογες των αντιπαλων... συμβαινει το ιδιο και εδω???
  12. MONO απο τη samsung θα σου πουν.. πηρα κι εγω τηλ, για να μαθω για ποια χωρα προοριζεται η συσκευη μου, και γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα update... τους εδωσα το imei της συσκευης, και μου ειπαν οτι προοριζεται για ελλαδα... 80111-SAMSUNG!!
  13. εχω παρει κι εγω το ATIV απο το πλαισιο πριν κανα τριμηνο περιπου, και ακομα εχω την εκδοση 8.0.10211.204 / 2424.12.12.3. Εννοειται οτι δεν εχω λαβει ακομα ενημερωση για update, και αντιμετωπιζω κι εγω το θεματακι με τις επανεκκινησεις... στα καλα καθουμενα, ποτε και δυο φορες την ημερα, ποτε μια φορα την εβδομαδα... Ενα αλλο θεμα ομως που εχω με το τηλεφωνο, και ειναι σοβαρο, ειναι οτι οταν ειμαι εκτος δικτυου ή οταν εχει κλεισει και θελει επανεκκινηση (αυτο που λεγαμε παραπανω), οι κλησεις που πιθανον θα γινουν, δεν ερχονται ως μηνυμα η ειδοποιηση εστω, οπως γινεται με android kai iphone. Ειναι θεμα ρυθμισης, η στα wp υπαρχει αυτο το θεμα?? ξερει καποιος να μου απαντησει?? edit Το θεμα με τις χαμενες κλησεις λυθηκε.. ηταν θεμα παροχου! το update μου ειπαν απο τη samsung ειναι καθαρα θεμα microsoft, οποτε αφου ελεγξαν το imei της συσκευης και ειναι προορισμενο για ελλαδα, θα περιμενω...
  14. τελεια!!! οποιος την ειδε, επαθε πλακα... κυριως για την τιμη της!!!!
  15. τελικα ποτε θα βγει το update σε 8.1???
  16. καλημερα Αχιλλεα! Χθες σου ταχυδρομησα το usb jig, χωρις να εχω καταφερει κατι...:( Το τηλεφωνο εφυγε για SMARTEC, ελπιζω κατι να γινει εκει... σε ευχαριστω πολυ πολυ για τη βοηθεια σου!!!!:bow:
  17. το εχω κανει και αυτο, και οτι παραλλαγες μπορεις να φανταστεις!! δεν ανταποκρινεται καθολου!! Σημερα το κινητο αναχωρησε για service, και οτι βρεξει ας κατεβασει!!!!:lol:
  18. μολις αποκτησα ενα δανεικο usb jig, αλλα δεν ανταποκρινεται ουτε σε αυτο... τι ακριβως πρεπει να κανω???
  19. thanks για την παραθεση, αλλα αναφερομουν στην εκδοση του viber για windows phones 8!! Αυτο, θα φτιαξει καποτε οπως εφτιαξε στα android και στα iphones, ή επειδη η αγορα ειναι πιο περιορισμενη (στα windows phones) θα το αγνοησουν????
  20. ναι, βρηκα usb jig, θα μου το δανεισειενα μελος εδω του site... αλλα το θεμα ειναι γιατι σταματησε να φορτιζει...
  21. τελικα απεκτηση το ATIV, ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σαν συσκευη.. αλλη αισθηση!!! Παντοφλα μεν, ντελικατο δε!! λιγο μπερδεμα η χρηση του, αλλη φιλoσοφια ... καμια σχεση με android η iphone... μεχρι τωρα αυτο που μου ξυνισε λιγακι, ειναι το viber το οποιο το χρησιμοποιουσα παρα πολυ... λειτουργει, αλλα δεν δειχνει αν οι επαφες σου ειναι online η οχι... και βεβαια δεν εχει emoticons και σχεδιακια... και το background φρικτο... καταμαυρο, ουτε εικονες μπορεις να βαλεις, ουτε να το μορφοποιησεις... ισως με ενα update φτιαξει... περισσοτερα δεν εχω τσεκαρει.. ειμαι ακομα σε δοκιμαστικη πτηση!!!! καμια ιδεα κανεις?? το χρησιμοποιει κανεις???
  22. εννοειται!!!:wink: ανυπομονω να το πιασω στα χερια μου!!!!:p:p
  23. Σε πληροφορω οτι -χωρις να σε αμφισβητω σε αυτα που λες- οτι το συγκεκριμενο παραγκομαγαζο ειχε απειρες θετικες κριτικες... οποτε, αυτο μονο ενα πραγμα μπορει να σημαινει: οι κριτικες ειναι... μαιμου!! Παντως, το ΠΛΑΙΣΙΟ σιγουρα δεν ειχε το LG OPTIMUS 4X με 250ε αυτο το σαββατοκυριακο... το ειχε και ακομα το εχει 349 μαζι με τους χαρτες... και για 100ε φθηνοτερα, παρηγγειλα το samsung ativ στα 250ε. Αυριο το παιρνω στα χερια μου, και ο θεος βοηθος!!!:lol:
  24. Α, ετσι πες:rolleyes: τηλεφωνο εγω προσωπικα δεν ξαναπαιρνω απο skroutzομαγαζα στον αιωνα τον απαντα... την πατησα μια φορα αγοραζοντας 2 συσκευες απο ενα παραγκομαγαζο (οπως αποδειχτηκε) ενα nokia και ενα sony-ericsson txt pro, τα οποια τελικα μετα απο ελεγχο στις αντιπροσωπειες τους το καθενα, ηταν ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ σε ισπανικο (!) τηλεφωνικο δικτυο, και δεν ηταν πληρως συμβατα με κανενα απο τα ελληνικα δικτυα!!! Προσωπικα, δεν ρισκαρω αγορα πανω απο 100ε απο skroutzομαγαζο... σιγουρα υπαρχουν και αξιολογα / αξιοπρεπη καταστηματα, αλλα... οποιος καει και στο χυλο, φυσαει και το γιοαυρτι!!!:lol:
  25. 260E??? Που??? εγω κατω απο 349ε δεν το βρηκα πουθενα...
×
×
  • Create New...