Jump to content

km1121

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by km1121

  1. km1121

    Moto X Play

    Facebook μόνο απο Chrome Browser, ειναι ιδανικο. Και ετσι γλυτωνεις και τον Messenger.
  2. Η μπαταρια του ειναι αποσπωμενη, μπορεις να την βγαλεις για λιγη ωρα, να την ξαναβαλεις και μετα να προσπαθησεις να το φλασαρεις ξανα ?
  3. Καλημερα σας, εχει καποιος απο εδω μεσα για το ανεφερθεν κινητο, την εργοστασιακη ROM που ειχε το κινητο οπως το αγορασε ? Σε μορφη για το Flash Tool. Ευχαριστω
  4. Καλημερα σας και καλη εβδομαδα, ειμαι κατοχος ενος HTC Desire 816g Dual Sim Octacore version, και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος, και σκεφτομαι για εναλλακτικη το Huawei P8 Lite. Αξιζει λετε αυτη η αλλαγη, και ας ειναι λιγοτερες inches το Huawei, δεν με πειραζει ? Ευχαριστω
  5. km1121

    Sony Xperia E4

    ccyprus000, ποια εκδοση build number εχει εγκ/νη ? Ευχαριστω
  6. km1121

    Sony Xperia E4

    Thiseas, το flash led δεν βγαζει και ματι, ειναι γενικα πολυ μικρο. Διαφορα χρωματα αλλαζει απο οτι εχω δει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- dpa2007, η οθονη του δεν ειναι κακη, αλλα δεν εχει βεβαια και την καλυτερη αισθηση στην αφη.
  7. km1121

    Sony Xperia E4

    Thiseas, εχει κανονικα flash led notification και η μπαταρια κραταει πολυ αν ενεργοποησεις και το stamina mode που εχει.
  8. km1121

    Sony Xperia E4

    Καλησπερα, το εχω παρει εδω και 5 μερες και οι εντυπωσεις ειναι οι εξης : 1) Ελαφρυ και μικρο σε μεγεθος για 5'' κινητο 2) Μετρια οθονη με μετρια χρωματα 3) Φωτεινοτητα σε εξωτερικο περιβαλλον με ηλιο, μετρια 4) Επεξεργαστης οχι τοσο γρηγορος για 4πυρηνος στα 1,3Ghz 5) Υποστηριξη απο SONY στο Site της, ελειπεστατη σε σχεση με τα προγηγουμενα μοντελα της 6) Δεν υπαρχει ακομα μεθοδος Root (πολυ σημαντικο για μενα). Γινετε βεβαια με ενα Κινεζικο προγραμμα, αλλα δεν ειναι αξιοπιστο 7) Γινετε Unlock ο Bootloader (το εχω κανει) 8) Camera μετρια 9) Ηχος δυνατος και ποιοτικα σχετικα καλος Σημειωση: Προοερχομενος απο ενα Samsung Galaxy Grand Duos με 2πυπηνο επεξεργαστη στα 1.2GHz, αυτο το SONY που το περιμενα αρκετα ποιο γρηγορο, ΔΕΝ ειναι τελικα, αλλα ο ηχος του οταν μιλας στο τηλεφωνο αλλα και στο εξωτερικο ηχειο ειναι πολυ καλυτερος σε ενταση και ποιοτητα. Σε σχεση με το Motorola G Dual Sim (2014), που εχει η γυναικα μου, ειναι ποιο αργο και βεβαια εχει χειροτερη οθονη. Προτεινω οποιος θελει να το αγορασει το SONY αυτο, να παει καλυτερα για το Motorola G Dual Sim (2014) με 35€ παραπανω μόνο πλεον.
  9. Τα περισσοτερα smartphones δεν εχουν led ειδοποιηση. Βαλε το NoLed και εισαι σιγουρος να μην χανεις καμια ειδοποιηση. Εχει και battery savings settings οποτε το ρυθμιζεις αναλογα.
  10. Ακριβως, συμφωνω απολυτα.
  11. Καλησπερα σας, τι εκδοση ROM εχει το κινητο σας, Stock ή Custom, ειστε ευχαριστημενοι ? Ευχαριστω
  12. Καλησπερα, παντως εγω με την τελευταια EUR(Greece) ROM και με Root, εξακολουθω να μην μπορω να κανω μετακινηση, αφου δεν το υποστηριζει η ROM αυτη. Ευχαριστω
  13. Καλησπερα, απο οτι εχω καταλαβει απο την χρηση του, και ετσι οπως λεει οτι δουλευει ειναι το εξης: Διαλεγεις πρωτα πια απο τις δυο SIM ειναι η Primary οπότε η αλλη μπαινει σε Standby Mode. Επιλεγεις μετα μεσα απο τον Sim Card Manager με ποια Sim θα εχεις και Data mobile, δεν μπορεις δηλαδη ταυτοχρονα και με τις δύο. Και τελος, αν θες να κτυπα το τηλεφωνο απο κλησεις της 2ης SIM Card, ενω μιλας σε κληση της 1ης SIM Card, θα πρεπει να το ενεργοποιησεις, απο το Sim Card Manger παλι, αλλα αυτο που κανει ουσιαστικα ειναι να κανει Forward την κληση της 2ης Sim στην 1η και για αυτο υπαρχει χρεωση. Παντως αν το τηλεφωνο ειναι σε Standby και δεν μιλας καπου, ειτε σου κανουν κληση στην 1η Sim ειτε στη 2η το τηλεφωνο θα κτυπησει κανονικα. Αυτα αν τα ειπα σωστα.
  14. Και στης γυναικας μου το κανει αυτο, αλλα το θελει το NoLED. Πως γινεται να απενεργοποιησει την φωνη μόνο ? Στο δικο μου κινητο (Grand Duos) δεν το κανει αυτο το NoLED, περιεργο. Ευχαριστω
  15. Καλημερα, αν δουλευαν κανονικα και οι δύο SIM καρτες, με καποια απο τις Custom ROM's που κυκλοφορουν, θα ειχα βαλει ηδη, αλλα ακομα ΔΕΝ. Γιατι οι Custom ROM's την υποστηριζουν την μεταφορα εφαρμογων στην Ext SD Card. Στην αναμονη λοιπον. Μια λυση για το θεμα προς το παρον ειναι αυτη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281911 Για την δικη μας περιπτωση παιζει μονο το GL2Sd απο το Play Market.
×
×
  • Create New...