Vasileios Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Γινεται με καποιο μηνυμα να ενεργοποιησω το 4g ή μονο τηλεφωνικα; Εχει καρτοκινητη cosmote και βαζω το πακετο με τα 500mb για ενα μηνα. Θα τα ρουφαει γρηγορα; Αν και μονο σε forums μπαινω. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 4G της COSMOTE; Για να ενεργοποιήσεις το 4G επισκέψου ένα κατάστημα του δικτύου COSMOTE ή κάλεσε την Εξυπηρέτηση Πελατών .Κάλεσε στο 13838 αν είσαι κάτοχος Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο 13839 εάν είσαι επαγγελματίας (δωρεάν κλήση από το εταιρικό κινητό COSMOTE). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Και με δωρεάν μήνυμα στο 1333,γράφοντας 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Γινεται με καποιο μηνυμα να ενεργοποιησω το 4g ή μονο τηλεφωνικα; Στείλε 4G στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εγω καρτα frog σε galaxy s5 κ εχω ενεργοπ.τη χρηση 4g allα ποτε δεν βρισκω δικτυο μεσα στην αθηνα κ γενικα ουτε το 3g πεταει!!! Η καρτα sim ειναι σχετιkα παλια(απο τοτε που ξικηνησε η frog).υπαρχει περιπτωση η sim να επιιρεαζει τη ταχυτητα στο ιντερνετ κ τη χρηση του 4g?? Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εγω καρτα frog σε galaxy s5 κ εχω ενεργοπ.τη χρηση 4g allα ποτε δεν βρισκω δικτυο μεσα στην αθηνα κ γενικα ουτε το 3g πεταει!!! Η καρτα sim ειναι σχετιkα παλια(απο τοτε που ξικηνησε η frog).υπαρχει περιπτωση η sim να επιιρεαζει τη ταχυτητα στο ιντερνετ κ τη χρηση του 4g?? Νομίζω για να έχεις 4g πρέπει να έχεις και κάρτα sim που να το υποστηρίζει.. οπότε πήγαινε σε ένα γερμανό να την αλλάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Tελευταία ημέρα η σημερινή για την την ψηφοφορία σχετικά με την ανάδειξη των κορυφαίων smartphones και tablets για το 2014. Όσοι δεν έχετε ακόμα ψηφίσει, σπεύσατε! myphone BEST OF 2014: Ψηφίστε τα καλύτερα smartphones και tablets του 2014! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Νομίζω για να έχεις 4g πρέπει να έχεις και κάρτα sim που να το υποστηρίζει.. οπότε πήγαινε σε ένα γερμανό να την αλλάξεις Ετσι εγινε φιλε!!ζητησα αντικατασταση sim κ ολα καλα!!!!!!κ δεν μου πηραν κ τα 5 €!!!!!σ ευχαριστω πολυ κ χρονια πολλα!!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σουδα χανια ενα τεστ στο 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Τρέχει η COSMOTE και δεν την προλαβαίνουμε ;) Μπράβο , να συνεχίσει έτσι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σουδα χανια ενα τεστ στο 4g Σφαιρα.Στον Βλητε ομως (ακριβως πανω απο το Shell ) Δεν πιανει 4G αλλα μονο 3G και αυτο εντος σπιτιου 1-2 γραμμες. Η κεραια αν εκπεμπει απο μαλαξα λογικα θα επρεπε να ειναι καμπανα εφοσον ειναι φατσα καρτα με την περιοχη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Στα Κουνουπιδιανά μέχρι περίπου τον Αγιο Ονούφρη πιάνει μια χαρά το LTE. Από εκεί και κάτω είναι hit-or-miss. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Στα Κουνουπιδιανά μέχρι περίπου τον Αγιο Ονούφρη πιάνει μια χαρά το LTE. Από εκεί και κάτω είναι hit-or-miss. Οκ κομπλε.Μαλλον θα γυρισω και το καρτοκινητο βονταφον σε κοσμοτε γιατι πλεον η καλυψη στα Χανια μεταξυ Cosmote Vodafone ειναι χαοτικη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Οκ κομπλε.Μαλλον θα γυρισω και το καρτοκινητο βονταφον σε κοσμοτε γιατι πλεον η καλυψη στα Χανια μεταξυ Cosmote Vodafone ειναι χαοτικη. Κουνουπιδιανά που μενω εγω στο αριστον απο πανω στο δεύτερο οροφο βλεπω μια γραμμη 4G+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Κουνουπιδιανά που μενω εγω στο αριστον απο πανω στο δεύτερο οροφο βλεπω μια γραμμη 4G+ Εγω εμενα στο στενο διπλα (Κωνσταντινουπολεως) και μεσα στο σπιτι ποτε δεν ειχα σημα 3G.Εχει 2 χρονια που εφυγα και δεν ξερω απο τοτε παντως εχει 4G+ στα Κουνουπιδιανα η κοσμοτε? Vodafone / wind ηταν τραγικες παντως στην περιοχη. Στα Χανια σκετο 4G μου βγαζει σε συσκευη iphone 6 οταν εχει 4G+ δειχνει κατι διαφορετικο σε iphone ? Edited March 13, 2015 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εχω την εντύπωση οτι 4G+ μονο note 4 οχι το exynos C αλλα το F snapdragon και το alpha τις sammy πιανουν μεχρι στιγμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Σφαιρα.Στον Βλητε ομως (ακριβως πανω απο το Shell ) Δεν πιανει 4G αλλα μονο 3G και αυτο εντος σπιτιου 1-2 γραμμες. Η κεραια αν εκπεμπει απο μαλαξα λογικα θα επρεπε να ειναι καμπανα εφοσον ειναι φατσα καρτα με την περιοχη. Δεν έχει σημασία. Μπορεί να μην "βλέπει" προς εκείνη την περιοχή κεραία 3G. Αν δεν κάνω λάθος, δεν σημαίνει πως όσα στοιχεία βλέπουμε πάνω στον ιστό όλα εκπέμπουν σε 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δεν έχει σημασία. Μπορεί να μην "βλέπει" προς εκείνη την περιοχή κεραία 3G. Αν δεν κάνω λάθος, δεν σημαίνει πως όσα στοιχεία βλέπουμε πάνω στον ιστό όλα εκπέμπουν σε 3G Αν η κεραια ειναι στην Μαλαξα η κατω στη Σουδα δεν γινεται να μην βλεπει τον βλητε γιατι ειναι φατσα καρτα μπροστα η περιοχη. Γιαυτο μου κανει εντυπωση. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Yπάρχει καταβόθρα σήματος, όπως για παράδειγμα στην ανηφόρα του Αγ. Ονουφρίου, όπου χαμηλά πιάνεις καλύτερα από ψηλά αν και δεν υπάρχει LOS σε κυψέλη. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Αν η κεραια ειναι στην Μαλαξα η κατω στη Σουδα δεν γινεται να μην βλεπει τον βλητε γιατι ειναι φατσα καρτα μπροστα η περιοχη. Γιαυτο μου κανει εντυπωση. Αυτό λέω. Μπορεί να μην "κοιταει" προς τα κει. Το ότι ο ιστός πάνω του έχει πολλά στοιχεία δεν σημαίνει πως όλα σε όλες τις πλευρές εκπέμπουν UMTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Εχω την εντύπωση οτι 4G+ μονο note 4 οχι το exynos C αλλα το F snapdragon και το alpha τις sammy πιανουν μεχρι στιγμης. Honor 6 και mate7 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αυτό λέω. Μπορεί να μην "κοιταει" προς τα κει. Το ότι ο ιστός πάνω του έχει πολλά στοιχεία δεν σημαίνει πως όλα σε όλες τις πλευρές εκπέμπουν UMTS Ας πουμε οτι η Μαλαξα ειναι ο Χορτιατης που τα στοιχεια βλεπουν προς πυλαια.Ειναι δυνατον να μην πιανει το πανοραμα που ειναι στην ιδια ευθεια? οπου πυλαια βαλε Βλητε και οπου πανοραμα σουδα για να καταλαβεις πως το εννοω. ποιο φατσα καρτα δεν γινεται... (ζουμ απο βλητέ) http://s8.postimg.org/uwgb3zlrl/malaxa1.jpg Το θεμα που να κοιτανε μετα τα στοιχεια εκτος απο την πολη η την σουδα? Βασικα το θεμα ειναι οτι δεν πιανει μεσα στο σπιτι καλο σημα.Και στην μαλάξα πρεπει να εχουν ολες κεραιες αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Έχω την εξής απορία για το πως λειτουργούν τα δίκτυα. Λέμε λοιπόν ότι κάποια στιγμή θα εκπέμψει 4g και στους 800ΜΗΖ η cosmote. Εαν κάποιος έχει κινητό το οποίο εκπέμπει-λαμβάνει μόνο 1800/2100/2600 υπάρχει περίπτωση να βρεθεί σε περιοχή που δεν θα έχει κάλυψη από αυτές τις συχνότητες και συνεπώς δε θα λειτουργεί σε 4g, ενώ στην ίδια περιοχή εκπέμπει σήμα 800MHZ; Ή μήπως από κάθε σημείο εκπομπής (κεραία) εκπέμπονται όλες οι συχνότητες; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Φίλε haki με εκπλήσεις πολύ ευχάριστα κάθε φορά που διαβάζω τα ποστ σου , σχετικά με τεχνικά θέματα . Συνέχισε έτσι να μας ενημερώνεις , γιατί το χρειαζόμαστε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Το Kingzone z1 εχει 800,αρα εχει και Κινεζικα που μας καλυπτουν σαυτο το θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 ...γιατί δεν υπάρχει ούτε μία "επώνυμη" με 4G που να μην διαθέτει 800) Το Honor 6 κοιτάζω αλλά σε dual sim (H60-L02) δυστυχώς δεν υποστηρίζει τους 800MHz. Πάντως ευχαριστούμε για την πλήρη ανάλυση του θέματος! :) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts