doganos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ούτε δεδομένα ούτε τηλέφωνο. Αποτυχία εγγραφής στο δίκτυο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Τι ήθελα και το ξανά έβαλα σε flight mode . Κλήσεις κάνω κανονικά δεν έχω δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Blackout again! Νομίζω τράβηξε πολύ αυτή τη φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Χανιά παντού μονο edge Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Είναι δυνατόν απο έχθες να μην μπορούν να το κάνουν; Για κάποιον τρίζει η θέση μάλλον .... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Είναι δυνατόν απο έχθες να μην μπορούν να το κάνουν; Για κάποιον τρίζει η θέση μάλλον .... Από τις 12:30 μέχρι και πριν λίγο δεν είχα θέμα . Λειτουργούσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Τώρα έχει θέμα και η σταθερή voip ?????? Μπορεί να δοκιμάσει άλλος να μας πει αν λειτουργεί; whatsup δεν δουλεύει πάλι , σταθερή τηλεφωνία voip δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Blackout again! Νομίζω τράβηξε πολύ αυτή τη φορά! Έχει κρατήσει και αρχίζει να σπάει νεύρα ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα έχει θέμα και η σταθερή voip ?????? Μπορεί να δοκιμάσει άλλος να μας πει αν λειτουργεί; Μόνο τα δεδομένα δεν λειτουργούν . Όλα τα αλλά λειτουργούν κανονικά . Ειδικά η σταθερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Από νωρίς το πρωί σήμερα μέχρι τώρα δεν είχα καθόλου σήμα στην παραλία Αγίου Μαμα και Ποτίδαια. Μου έρχονταν συνεχώς μηνύματα ότι είχα κλήσεις. Όταν κάποια στιγμή ήρθε το σήμα δεν είχα καθόλου ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Δεν λειτουργεί το τηλέφωνο δεν έχει καν σήμα όπως χθες Ίσως είναι ανάλογα την περιοχή η τον συνδρομητή . Μάλιστα είμαι σε κλήση τώρα . Δεν έχω χάσει καμία κλίση ούτε δυσκολεύτηκα να βγάλω . Η σταθερή (fiber έχω) δεν έχει θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Με κλήσεις είναι οκ. Με δεδομένα καπουτ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνεται γιατί το σταθερό δίκτυο χάλκινο ή οπτικό δεν μπορεί ποτέ να αντικατασταθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Θεσσαλονίκη σαν να επανήλθε Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Εντωμεταξυ.... δείτε ταχύτητες σε καθημερινή βάση (όχι τώρα που παρουσιάζονται προβλήματα στο δίκτυο) εδώ και αρκετούς μήνες στη Νέα Ραιδεστός Δήμου Θέρμης.... https://www.speedtest.net/my-result/i/4713017096 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Με κλήσεις είναι οκ. Με δεδομένα καπουτ. Κλήσεις μόνο σε άλλη εταιρεία μπορώ να πάρω. Αν πάρω σε κοσμοτε όχι, ούτε να με πάρουν από καμία εταιρεία. Καλά δεδομένα δεν το συζητάμε. Μια 2g και μια 3g πάει... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Τα ίδια και εδώ… δοκίμασα από σταθερό Wind να καλέσω το κινητό μου και δεν έβγαζε κλήση… Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Κατά τα άλλα το 5g θα αλλάξει τον κόσμο.. χαχαχα οκ σε ταχύτητες όταν θα δουλεύει σίγουρα αλλά το όραμα που μας παρουσιάζει η cosmote στη νέα σειρά των ντοκιμαντέρ της, με δίκτυο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κρεμάσει, δεν παίζει να υλοποιηθεί Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftiras Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Κιάτο δεδομένα εκτός! Κλήσεις με πολλή δυσκολία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Συμφωνώ ως προς τον χρόνο επίλυση αλλά αντίστοιχο πρόβλημα δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί απο το τι βλέπει ο συνδρομητής. Εσωτερικά δε ξέρουμε τι είδους βλάβη και σε ποιο κομμάτι της όλης υποδομής έχει παρουσιαστεί κτλ Το θέμα είναι ένα όμως. Φαντάζεσαι σε ένα κόσμο όπου το 5g θα χρησιμοποιείται για τον χειρισμό μηχανημάτων σε νευραλγικούς τομείς, να πέφτει έτσι απότομα το δίκτυο? Και αυτό αφορά όλες τις εταιρείες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Το θέμα είναι, ΟΚ πες κρέμασε για τον Χ λόγο, γιατί τέτοια καθυστέρηση στην επίλυση του; Σε αντίστοιχο πρόβλημα άλλης εταιρείας επιλύθηκε σε μια ημέρα, εδώ πάμε στην 2η και να δούμε αν επιλυθεί :cry: Εντωματαξυ δεν εισαι χρήστης καν της cosmote. Όλο το βράδυ δούλευε κανονικά. Το πρωί ξαναεπεσε . Έχει σπάσει νεύρα βέβαια γιατί μια δουλεύει μια πέφτει. Αρχίζει να εκνευρίζει . ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ ως προς τον χρόνο επίλυση αλλά αντίστοιχο πρόβλημα δεν νομίζω να μπορεί να συγκριθεί απο το τι βλέπει ο συνδρομητής. Εσωτερικά δε ξέρουμε τι είδους βλάβη και σε ποιο κομμάτι της όλης υποδομής έχει παρουσιαστεί κτλ Το θέμα είναι ένα όμως. Φαντάζεσαι σε ένα κόσμο όπου το 5g θα χρησιμοποιείται για τον χειρισμό μηχανημάτων σε νευραλγικούς τομείς, να πέφτει έτσι απότομα το δίκτυο? Και αυτό αφορά όλες τις εταιρείες Ακόμα και η ίδια η cosmote νομίζω ότι πρέπει να καταλάβει ότι το όραμα της δεν είναι και τόσο κοντά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Επανήλθαν όλα https://drive.google.com/file/d/13Stnbwn3NPF1v3fv8HbhjFjmg8Tj8ARb/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 ΤΙ ΩΡΑ; :lol: Ακόμα χωρίς σήμα .... Δες ακριβώς από πάνω λέει τι ώρα . Δεν νομίζω να είναι down εδώ και 16 ώρες . Αν δεν ξεχασω να το βάλω σε flight mode δεν θα ξαναπέσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Επανήλθε και σε μένα,αυτή τη φορά ελπίζω να έχει επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνεται γιατί το σταθερό δίκτυο χάλκινο ή οπτικό δεν μπορεί ποτέ να αντικατασταθεί... Δεν έχει σχέση το μέσο μετάδοσης σε αυτήν την περίπτωση. Το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι στο CORE δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Όταν καλώ σε τηλεφωνο cosmote.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts