Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πήρα τηλέφωνο για να ενεργοποιησουν το 4g, μου ήρθε μήνυμα πως ενεργοποιηθηκε, αλλά 4g δεν έχω ακόμα. Οι ρυθμίσεις μου είναι εντάξει.

Παίζει να θέλει άλλη σιμ; υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;

Sent from my Redmi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1485

• georgemv

736

• cmvr

1009

• georgebad

1099

Παιδιά πήρα τηλέφωνο για να ενεργοποιησουν το 4g, μου ήρθε μήνυμα πως ενεργοποιηθηκε, αλλά 4g δεν έχω ακόμα. Οι ρυθμίσεις μου είναι εντάξει.

Παίζει να θέλει άλλη σιμ; υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;

Μπορούσες απλά να στείλεις τη λέξη 4G στο 1333 με δωρεάν SMS.

Κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό. Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει 4G στην περιοχή σου;

Το είχα κάνει πριν την κλήση και δεν δούλευε. Δεν έστελνε καν το μήνυμα. Πήρα εξυπηρέτηση και το ενεργοποιησαν. Αν γράψω τώρα το παραπάνω SMS λέει πως είναι ενεργοποιημενο.

Όλα αυτά έγιναν πριν μερικές εβδομάδες αλλά δεν ασχολήθηκα ξανά.

Ούτε κέντρο Αθήνας δεν πιάνω :p

Είμαι σίγουρος.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/c8dfb89f7a94fbc09fd7eb3f2bcfd063.jpg

Δεν έχω τσεκάρει καθόλου αυτές τις ρυθμίσεις. Εφόσον πιάνει το 3g δεν παίζει ρόλο έτσι;

Να συμπληρώσω ότι δεν είχα ποτέ μου 4g με αυτή τη σιμ αφού το προηγούμενο μου κινητό ήταν το Galaxy s3.

Edited by NickName98

Το είχα κάνει πριν την κλήση και δεν δούλευε. Δεν έστελνε καν το μήνυμα. Πήρα εξυπηρέτηση και το ενεργοποιησαν. Αν γράψω τώρα το παραπάνω SMS λέει πως είναι ενεργοποιημενο.

Όλα αυτά έγιναν πριν μερικές εβδομάδες αλλά δεν ασχολήθηκα ξανά.

Ούτε κέντρο Αθήνας δεν πιάνω :p

Είμαι σίγουρος.

Δεν έχω τσεκάρει καθόλου αυτές τις ρυθμίσεις. Εφόσον πιάνει το 3g δεν παίζει ρόλο έτσι;

Να συμπληρώσω ότι δεν είχα ποτέ μου 4g με αυτή τη σιμ αφού το προηγούμενο μου κινητό ήταν το Galaxy s3.

Έχεις τσεκάρει στις ρυθμίσεις του κινητού, αν είναι επιλεγμένο να παίζει με 2G/3G/4G; Ή GSM/WCDMA/LTE αντίστοιχα, δε θυμάμαι πως τα έχουν τα Xiaomi...

Πάντως να ξέρεις, πως στα Xiaomi λείπει η 800 MHz (B20) συχνότητα και δε θα έχεις την πλήρη κάλυψη του 4G δικτύου. Ευτυχώς όμως, η Cosmote έχει περισσότερο 1800 από τις άλλες και θα έχεις αρκετά 4G.

Είμαι 3 λεπτά από Λεπτοκαρυά,πριν από λίγο έκανα τουρ για το σήμα.Μη με ρωτάτε για band 800-1800 κλπ γιατί οδηγουσα!

Στην είσοδο της Λεπτοκαρυάς,στο olympus bay, 2 γραμμές 4G.

Σε όλο το δρόμο των ΚΑΥΥ, 3 γραμμές 4G.

Στην είσοδο της παραλιακής, 1 γραμμη 4G.

Στα μικελ 3γραμμες 4G.

Φουλ κάλυψη κόσμο στη Λεπτοκαρυά.

Ωραια,εγω εχω 2 γραμμες στην ανισοπεδη πανω απο το γηπεδο στην αρχη της παραλιακης.Μικελ σχεδον τερμα ειναι και γκανια επισης(απεναντι ειναι).Θα παω με ποδια/ποδηλατο στα σημεια και θα σας πω για μπαντες.ΚΑΑΥ παντως και στην εισοδο παραλιακης παιζει με 800.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Έχεις τσεκάρει στις ρυθμίσεις του κινητού, αν είναι επιλεγμένο να παίζει με 2G/3G/4G; Ή GSM/WCDMA/LTE αντίστοιχα, δε θυμάμαι πως τα έχουν τα Xiaomi...

Πάντως να ξέρεις, πως στα Xiaomi λείπει η 800 MHz (B20) συχνότητα και δε θα έχεις την πλήρη κάλυψη του 4G δικτύου. Ευτυχώς όμως, η Cosmote έχει περισσότερο 1800 από τις άλλες και θα έχεις αρκετά 4G.

Είδα.. Είναι εντάξει αυτές οι ρυθμίσεις (τις τσέκαρα και με άλλα μέλη του φόρουμ με το κινητό μου)

Το γνωρίζω.. Δεν με απασχολεί τόσο πολύ γιαυτό και δεν έχω ασχοληθεί εδώ και 2 μήνες που το έχω αλλά κρίμα είναι.. Αφού υπάρχει ας το ψάξω λίγο. Δηλαδή άλλη σιμ δεν παίζει να θέλει έτσι;

Ωραια,εγω εχω 2 γραμμες στην ανισοπεδη πανω απο το γηπεδο στην αρχη της παραλιακης.Μικελ σχεδον τερμα ειναι και γκανια επισης(απεναντι ειναι).Θα παω με ποδια/ποδηλατο στα σημεια και θα σας πω για μπαντες.ΚΑΑΥ παντως και στην εισοδο παραλιακης παιζει με 800.

Λοιπον,επειδη περασα σχεδον απο παντου,μονο μικελ δεν πηγα αλλα ειναι B20 και 100% σιγουρο εχω να πω τα εξης.

B20 Πεζοδρομο και πιο συγκεκριμενα στα μικελ.Εκει διπλα ειναι αστυνομια και εθνικη τραπεζα αλλα και το δημαρχειο-ΚΑΠΗ και η εκκλησια του αγιου Νικολαου.Καλυπτεται με B20.

Ο σταθμος εχει B20 και B3 λιγο πιο πριν στο φουρνο του σταθμου και το καφενειο διπλα.

Παραλιακη ολη B20 και η αρχη επισης.Αλλα το σημα στην αρχη της,μετα τα πλατανια ειναι αρκετα χαμηλο.Στα ΚΑΑΥ ειναι αρκετα σταθερο και ειναι στα -109dBm με καλυψη απο B20.Olympian Bay το σημα ειναι αρκετα αναιμικο και με πεταξε σε 3G.Παλι B20 και εκει.Η συσκευη που μετρω ειναι το iPhone 5s μου.Αρα αμα δεν εχεις B20 κινητο με κοσμοτε 4G δεν βλεπεις.Παρολα αυτα η κοκκινη στην παραλιακη αλλα και στο χωριο εχει πιο πολυ κεραιες σε B3.

B3:1800Mhz

B20:800Mhz.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εγω χθες πηγαινοντας απο Λαρισα προς Αγιοκαμπο ειχα σχεδον σε ολη την διαδρομη 4g και 4g+ και απο Αγιοκαμπο μεχρι και Βελικα επισης 4g με καλες ταχυτητες και πολυ καλη καλυψη!

Παράλια αλυκές αμμουλιανη.τίγκα κόσμος.πριν δύο χρόνια είχε οριακό 3g τώρα έχει οριακο 4g.αν ανέβεις απο την παραλία έχει 3 γραμμές.στην παραλία για την ώρα

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160812/0ad64b750b182102c0cd2bb0c28a01bf.jpg

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Νέα μουδανια Χαλκιδικής κινητό Note 3 Lte Cosmote

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160812/b3ee91d88b700d2c52166805cddeb687.jpg

Έπιασε μέχρι 98mb download και 28mb upload αλλά αυτό έγραψε όταν τελείωσε το test. 110mb μου έφαγε από τα MB που είχα δεν είναι δωρεάν τα test.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

110mb μου έφαγε από τα MB που είχα δεν είναι δωρεάν τα test.

Δωρεάν είναι αν το κάνεις στους server του ΟΤΕ.;)

Δεν πρόσεξα ότι σε αφηνει να διαλέξεις εσύ server.

Βέβαια, όπως έχει αναφερθεί ξανά, για κάποιο λόγο οι server του ΟΤΕ δίνουν χαμηλότερες ταχύτητες συνήθως,

χωρίς όμως αυτός να είναι και ο κανόνας.

Στο Στρατωνι Χαλκιδικής εντωμεταξύ ήταν δυο φορτηγά της cosmote με καμία 10 αρια υπαλλήλους οπότε μάλλον αναβαθμίζουν η έχουν καμία συντήρηση.αλλά 10 άτομα πολλά για συντήρηση.βέβαια το σημα έπαιζε πολύ έντονα στο 1ο ποδι

Στάλθηκε από το TbooK 10(E6N5) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Άφυσσος Πηλίου σήμερα, 56 mbps download speed και ping 37 ms,Σε LTE

Η cosmote έχει απλά ξεφύγει στη Θεσσαλία.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραλία λουτσας, προς την Πρέβεζα κάπου 30 χιλιόμετρα από την Πάργα. Η κοσμοτε εδώ πετάει, με την wind δεν μπόρεσα να κάνω καν Speedtest.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160812/26c28a9e0a832f06e7d294fe068a3cbf.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

αφου εχει αναβαθμισει εκει η windara.:lol::rolleyes::lol::rolleyes:

Δεν κάνει και θαύματα το νέο δίκτυο. :lol: αν δεν έχει σήμα δε θα το αναγεννησει! Γενικά στο νομό Πρεβέζης είναι καλή η windara. Ας γίνουν και οι άλλοι νόμοι έτσι και δε θα γκρινιάζουμε.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περιοδεία Β. Ελλάδα Περαία Θεσσαλονίκης. Κάλες ταχύτητες για την δύσκολη αυτή περιοχή σε 4g αλλά περιέργως δεν ήταν η ποιο γρήγορη.

http://i64.tinypic.com/2m6o9vr.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο Στρατωνι Χαλκιδικής εντωμεταξύ ήταν δυο φορτηγά της cosmote με καμία 10 αρια υπαλλήλους οπότε μάλλον αναβαθμίζουν η έχουν καμία συντήρηση.αλλά 10 άτομα πολλά για συντήρηση.βέβαια το σημα έπαιζε πολύ έντονα στο 1ο ποδι

Στάλθηκε από το TbooK 10(E6N5) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί να ειναι της σταθερής. Την κινητή την φτιάχνουν εργολάβοι συνήθως.