Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1485

• georgemv

736

• cmvr

1009

• georgebad

1099

Πολύ αστείο.

Οι συντεταγμένες δεν λένε τίποτα. Το γεγονός ότι χρησιμοποιείς speed test από 3G για να μας δείξεις δήθεν ότι έχει πρόβλημα είναι απλά το πιο άσχημο.

Τόση επιμονή να βγάλεις ότι έχει τόσο χοντρό πρόβλημα τόσα χρόνια, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, ειλικρινά είναι αστείο. Αν και καταλαβαίνω την σκοπιμότητα, ειδικά όταν πάμπολλες φορές γίνεται προσπάθεια να καταλήξει σε σύγκριση δικτύων.

Άντε τώρα να μπεις ως πωλητής που γυρίζει όλη την Ελλάδα και δουλεύει και τις τρεις εταιρείες να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου...

Sent from my XT1580

Ρε άνθρωπε 4G+ είχε ο άνθρωπος. Εσυ που δεν έχεις πατήσει ποτέ στα Βόρεια απο την Ηλιούπολη ξέρεις καλύτερα.

Θα πω να μου στείλουν screen capture απο διάφορες συσκευές έτσι να τις δεις να σταματήσεις να μιλάς όταν δεν γνωρίζεις τις περιοχές.

Edit: Ζήτησα και μου έστειλε αμέσως άλλος screen capture μόλις τώρα για να τελειώνουν οι θεωρίες γιατί κάποιοι ζουν στην γυάλα της πρωτεύουσας και νομίζουν ότι παντου είναι έτσι.

Αυτός που πάει να πείσει όλον τον κόσμο άλλος είναι ότι είναι παν του άψογη η κάθε εταιρία και πάει να βγάλει τρελούς εμένα και τους μόνιμους κάτοικους κάποιων περιοχών στην επαρχία στο Πανελλήνιο που ζούνε καθημερινά εκεί.547cc00bb4ba8cfb1ac9ddd2091a144c.jpg4f9cbd2d2280c1e517b931b767c1ce51.jpg

είδα με και κάποιους άλλους που έμπαιναν ως κοπέλες ;)

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Βρε δεν μας στέλνεις και όσα screen capture αγαπάς; Μια φορά αναξιόπιστος (για να το θέσω όσο πιο ευγενικά μπορώ), για πάντα αναξιόπιστος.

Το που έχω πάει εγώ άσε το. Το γεγονός ότι κάποιος κοροϊδεύει τους πάντες είναι πολύ σοβαρό.

Sent from my XT1580

Βρε δεν μας στέλνεις και όσα screen capture αγαπάς; Μια φορά αναξιόπιστος (για να το θέσω όσο πιο ευγενικά μπορώ), για πάντα αναξιόπιστος.

Το που έχω πάει εγώ άσε το. Το γεγονός ότι κάποιος κοροϊδεύει τους πάντες είναι πολύ σοβαρό.

Sent from my XT1580

Λεγε ότι θέλεις λέγε που λέει και το τραγούδι. Αναξιόπιστοι και άνθρωποι που βάζουν ταμπέλες άλλοι είναι σε πολύ κόσμο λέγοντας πολλές ανακρίβειες πολλές φορές αλλά απλά άλλοι δεν το κάνουμε θεμα γιατί έχουμε να ζούμε την ζωή μας και δεν ασχολούμαστε με τον εικονικό κόσμο του κάθε Φόρουμ.

Καλό απόγευμα.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μα δεν πρέπει να του δίνει κανείς σημασία.Αφού τα 200 τα λέει 20mbps πληρώνεται και τα κάνει.Αλλιώς είναι άρρωστος

Εσύ δεν έχεις ανεβάσει ποτέ Speedtest. Πως είσαι σίγουρος ότι πιάνει 200 παντού; Εγώ στην Αθήνα κάτι 40αρια βλέπω τα μεσημέρια με 4G+ και 100αρια αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί, που δεν έχει κίνηση το δίκτυο... :rolleyes:

Μα δεν πρέπει να του δίνει κανείς σημασία.Αφού τα 200 τα λέει 20mbps πληρώνεται και τα κάνει.Αλλιώς είναι άρρωστος
Με όλο συμπάθιο είναι ανοησίες ότι έγραψες. Άρρωστοι είναι αυτοί που έχουν βάλει ταμπέλες σε πολύ κόσμο και προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι τα πάντα είναι ρόδινα και παντού κάτι που δεν ισχύει.

Δε καταλαβαίνω γιατί κάποιος να ανεβάζει ψεύτικα speedtests. Το θεμα είναι ότι η κοσμοτε παίζει καλύτερα από όλες σε γενικές γραμμές παρότι έχει πιο πολλούς πελάτες. Αυτό σημαίνει πολλά.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εσύ δεν έχεις ανεβάσει ποτέ Speedtest. Πως είσαι σίγουρος ότι πιάνει 200 παντού; Εγώ στην Αθήνα κάτι 40αρια βλέπω τα μεσημέρια με 4G+ και 100αρια αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί, που δεν έχει κίνηση το δίκτυο... :rolleyes:
Στην Αθήνα στα σημεία που κινούμε χαλαρά έχω 100+ στα περισσότερα σημεία. Καμία σχέση με την εικόνα σε κάποιες πόλεις ιδιαίτερα στα Βόρεια που είναι φορτωμένο το δίκτυο και κάποιες ώρες της ημέρας έχει θέματα. Στα επόμενα χρόνια με το 5G θα λυθεί αυτό και ευτυχώς η cosmote όπως φαίνεται είναι η μόνη που είναι πρωτοπόρος σε αυτό σε υποδομή που χρειάζεται ιδιαίτερα επίγεια.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε καταλαβαίνω γιατί κάποιος να ανεβάζει ψεύτικα speedtests. Το θεμα είναι ότι η κοσμοτε παίζει καλύτερα από όλες σε γενικές γραμμές παρότι έχει πιο πολλούς πελάτες. Αυτό σημαίνει πολλά.
Για αρκετούς που δεν τους αρέσει κάτι το βαφτίζουν ψεύτικο. Εδώ κάποιοι λέγανε αν θυμάμαι καλά πριν 2 χρόνια ότι σέρνεται πριν το Hilton στην Μιχαλακοπούλου η cosmote και έτυχε να περνάω απο εκεί για δουλειά και να είναι 100+ οπότε βγάλε συμπέρασμα. Μην το ψάχνουμε.

Επίσης με το 5G θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο και οι όγκοι στα κεφάλια μας :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ναι αυτό είναι το πρόβλημα το 5g. Τους τόνους φυτοφάρμακα που τα ψεκαζουν και αντιβιοτικά που τρώμε από το κρέας δεν φταίει το 5G θα φταίει για την επάρατο νόσο.

Πριν 2,5 ώρες σε κτίριο στην Πατησίων, κοντά στο Πεδίο Άρεως. Το upload μοιάζει με 3G. :p

Screenshot-20181024-165247-Speedtest.png

Κοζάνη κεντρο με letv x526 που προς ευχάριστη έκπληξη μου υποστηρίζει 3CA με lineage 15.1 και volte!! Vowifi όχι.

http://i67.tinypic.com/xble1f.png

http://i68.tinypic.com/nf4rus.png

Η διαφορα στη ταχύτητα σε σχέση με το le max 2 που δεν υποστηρίζει ακόμη (@mixtri περιμένουμε τα "μαγικά" σου) είναι εμφανής

Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραλιακή οδός στη Χώρα Νάξου.43cfaa30c3c9d08c548dbfa820e4bbbf.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Το netmonster δείχνει τις συχνότητες στο ίδιο pci. Δυστυχώς δε δείχνει το aggregation level. Signal guru να είσαι σίγουρος :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στη ζωή μου έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ αλλά έχεις αποδείξεις για αυτό που λες; ή άλλα παραπληροφορεις; Έχω βαρεθεί να διαβάζω το ίδιο πράγμα συνεχώς. Η 5η γενιά παίζει σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα ισχύος και επιπλέον λόγω ειδικά στο uplink nsa 5g high band χρησιμοποιεί LTE.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντως εχω να πω,οτι καλα τα 90Mbps...

Αλλα η κοσμοτε τις τελευταιες μερες ειναι απαραδεκτη στο Αργοστολι της κεφαλλονιας.

Στην εισοδο της πολης απο την πλευρα του δημοτικου σταδιου,στο τει,στα κτελ εχει θεμα.Και σε στενα πανω απο το νοσοκομειο και τη Βεργωτη δεν εχει σημα.Δηλαδη πρεπει να εχεις και συσκευη με wifi calling,αλλιως μονο με messenger/viber σε βρισκει κανεις.

Και επισης σημερα ειχα χαμενη κληση το πρωι και μηνυμα για χαμενη κληση 2 μερες μετα.

Επισης αν εχεις κινητο στο αυτοματο,ολες τις κλησεις τις περναει απο 2G δικτυο η κοσμοτε,εκτος αν κλειδωσεις σε 3G το κινητο ή εχεις VoLTE ενεργο.

Πολυ συχνα εχω την ενδειξη 3G-UMTS στα δεδομενα και G ενω στο ιδιο σημειο με το που εχω δεδομενα παει σε Edge.

Και εκτος αυτου,εχει κεραιες που χτυπανε απο απεναντι,πανω απο τον οτε που καλυπτει την κεντρικη πλατεια,στα χωρια εξω απο το Αργοστολι καθως και στο κεντρο,ακομα και 2G Micro.

Αυτο το χαλι,ειναι χειροτερο και απο την Β.Ελλαδα.

Δηλαδη να καλυπτεις το Ιονιο,τις πιο αποκρημνες παραλιες οπως ο μυρτος και οι πετανοι,τα χωρια στα ορεινα,Σαμη,Πορο,Λασση,Αεροδρομιο,Ασσο,Φισκαρδο,Ληξουρι και αλλα χωρια τουριστικα η μη και στο Αργοστολι να εχεις θεματα;

Και απο το δικαστικο μεγαρο και κατω που ειναι το δημαρχειο,το λιμανι,η ΑΕΝ και γενικα οσο πιο κοντα προς τη Λασση και τα Λυκεια η καλυψη δικτυου ειναι αξιοπρεπης.

Απο την κεντρικη πλατεια μεχρι την εισοδο της πολης εχει πολλα θεματα.

Και επειδη εχω και broadband συνδεση στην μπλε και 2η καρτα κοκκινη,στα σημεια που εχω δοκιμασει τη κοσμοτε παιζουν εξισου καλα,εκτος απο τα ορεινα και τις παραλιες Πετανοι και Μυρτος.

Τις μονες ωρες που το δικτυο τραβαει ειναι 12 με 7 το πρωι,και αυτο αρκει να βρω καλο σημειο με σημα και να μην εχει κινηση το δικτυο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το netmonster δείχνει τις συχνότητες στο ίδιο pci. Δυστυχώς δε δείχνει το aggregation level. Signal guru να είσαι σίγουρος :)

Εχεις δίκιο. Στο signal guru δείχνει 1 carrier. Υποθέτω λοιπόν ότι κάνει intraband ca αν το λέω σωστά. Σε πρακτικό επίπεδο που νομίζω ότι έχει και σημασία για τον χρήστη, παρατηρώ στο download ένα σχεδόν 50% καλύτερη ταχύτητα από το le max 2 που δεν κάνει ca ενώ στο upload τα πράγματα είναι ίδια. Επίσης το le max 2 στο download όταν κατεβάζει κάνει 256qam, ενώ το x526 μένει στα 64qam αλλά όταν γράφει 3cc, η ταχύτητα στο downlink είναι σχεδόν διπλάσια από του le max 2.

Cosmote. Πριν μια βδομάδα σκέτο 4G πήγαινε μέχρι 75 80mb. Τσίμπησε αρκετά

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181025/58e834defc728c4f6ccbecc91e1c52a8.jpg

Edited by XP130TD

Ξερουμε σε ποιες περιοχες παιζει 3CA και με τι συνδυασμό? Ευχαριστώ πολυ!!!

Είναι πολλές οι κεραίες αλλά όλες οι κοντινές μου πόλεις πλέον και της Ημαθίας και της Πέλλας... Αν δεν κάνει το κινητό καθόλου ca είσαι ήδη στην Β7...

Edit: και όλες οι υπόλοιπες είναι 2ca... Δεν υπάρχει πια σκέτο 4G... Έχει αλλάξει από το καλοκαίρι... Επίσης κάποιες κεραίες κατεβάζουν τα link και αντικαθίσταται με οπτική ίνα το έχω δει από κοντά σε 4 μέχρι στιγμής...

Σειρά τώρα το 5G να δούμε...

B3+B7+B20 3CC. Σε κάποιες περιοχές έχει και ΜΙΜΟ με αυτό το συνδυασμό. Το ΜΙΜΟ φυσικά θέλει "κτίρια" για να παίξει σωστά αλλά σε εσωτερικό χώρο πρέπει να είσαι σούπερ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά να ρωτήσω την εκτίμησή σας.Εκτιμάτε οτι η cosmote επισήμως στην πορεία προς 5g δεν θα δώσει καθόλου lte gigabit;

Η λύσεις υπάρχουν. Το θέμα είναι...χρειάζεται; Τα πακέτα δεδομένων που δίνει είναι πολύ μικρά και η κίνηση φαντάζομαι ότι δε το απαιτεί.

Στην Αμερική που δίνουν απεριόριστα η λύση μοιάζει αναγκαία.

Θεωρώ ότι θα πάει σε κάποια φάση σε Gigabit LTE αλλά δε θα είναι στην ίδια κλίμμακα όπως το NR...

[sIGPIC][/sIGPIC]