mixtri Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Ξέρω ότι αφορά το quality. Απλά έλεγα μήπως αυξάνεται αυτός ο αριθμός, λόγω των πολλών συσκευών που συνδέονται με την ίδια κεραία. Πως γίνεται να έχεις RSRP -60 και RSRQ -15 και τόσο χαμηλές ταχύτητες; :blink: Όχι, το RS τοποθετείτε σε συγκεκριμένο PRB και δεν επηρρεάζεται από την κίνηση. Το RSRQ εκφράζει το interference. Άρα λογικά στο σημείο που ήσουν το interference ήταν μεγάλο και για αυτό είχες μεγάλο BLER/χαμηλές ταχύτητες. Το RSRP σου δείχνει τη λήψη μόνο από τη συγκεκριμένη κυψέλη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Παράδεισος Αμαρουσίου, έξω από την BMW Σφακιανάκης. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι, το RS τοποθετείτε σε συγκεκριμένο PRB και δεν επηρρεάζεται από την κίνηση. Το RSRQ εκφράζει το interference. Άρα λογικά στο σημείο που ήσουν το interference ήταν μεγάλο και για αυτό είχες μεγάλο BLER/χαμηλές ταχύτητες. Το RSRP σου δείχνει τη λήψη μόνο από τη συγκεκριμένη κυψέλη. ΟΚ, thanks. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Δική μου μέτρηση στη Ξάνθη σήμερα το πρωί, μέσα σε αυτοκίνητο. Rsrp ~-105dBm Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4332158882 Εδώ και μια από Αλεξανδρούπολη σε κεντρικό δρόμο. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4332319669 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Και τα call drop μέσω volte συνεχίζονται δυστυχώς και αυξάνονται τα κρούσματα... Ταχύτητες καλές όμως... Σήμερα επεσε στα χέρια μου το s8 από Αμερική που ήρθε να το τεσταρω... Ενώ έχει τις επιλογές wifi calling και volte δυστυχώς δεν ενεργοποιήθηκαν αν και όταν το πατάω απλά λέει settings has forced close μπλα μπλα μπλα και ούτε ελληνικά δεν έχει αλλά είναι από τα καλά τα snapdragon καλές οι μετρήσεις αλλά έχει έλλειψη Β20 και στις κλήσεις από 4g (lte) πέφτει κατευθείαν στο 2g (Gsm) κάτι δε πάει καλά με τις συχνότητες στο συγκεκριμένο... Από gsm 1800 μόνο, 3G τίποτα χωρίς σήμα και 4G Β3 και Β7 (Β7 δεν έχουμε δυστυχώς εδώ ακόμα αλλά αν είχε Β20 το κινητό θα έφτιαχνε κανονικά όπως τα ευρωπαϊκά κινητά 4g+ 2ca)... Είχε αρκετά μείον για αμερικάνικο και δε μπορείς να αλλάξεις firmware, να προσθέσεις ελληνική γλώσσα η να αλλάξεις το modem για συχνότητες, η απουσία volte, vowifi λόγω bug ακόμα και μετά το factory reset καθώς και το τρόπο που δείχνει τα δίκτυα gsm, wcdma, lte αντί 2g, 3g, 4g όπως τα βλέπουμε εμείς... Στο speedtest χαμηλές ταχύτητες για το modem ενώ η κεραία από εκείνο το σημείο ήταν σχεδόν 1 χιλιόμετρα χωρίς εμπόδια... Καλύτερα που έχουμε ta exynos αν και τα exynos σε κάνουν καλές μετρήσεις σε σχέση με τα snapdragon αλλά τόσα πολλά μείον για αμερικάνικο όχι ευχαριστώ δε θα πάρω... Δεν έπιανε και το ειδικό μενου που αλλάζεις το csc για να ξεφορτωθώ το sprint firmware και να έμπαινε το inteenational αλλά μπα Τζιφος... Αυτά λοιπόν... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από κινητά που ήρθαν από Αμερική;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Ναι, σε κινητό που είχε αγοραστεί από Αμερική εκτός του ότι δεν δούλευε το 4G (επίσης είχε επιλογές για volte και vowifi), δεν έπιανε ούτε καν 3G παρά του ότι θεωρητικά δεν πρέπει να είχε πρόβλημα. Μόνο 2G για data. Ένα LG ήταν, δε θυμάμαι μοντέλο. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Ναι, σε κινητό που είχε αγοραστεί από Αμερική εκτός του ότι δεν δούλευε το 4G (επίσης είχε επιλογές για volte και vowifi), δεν έπιανε ούτε καν 3G παρά του ότι θεωρητικά δεν πρέπει να είχε πρόβλημα. Μόνο 2G για data. Ένα LG ήταν, δε θυμάμαι μοντέλο. Sent from my XT1580 Μόνο 2G... Άρα η το κινητό γενικώς η έχεις παλιά sim για 4G η ήταν απενεργοποιημένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Τα μοντέλα με Snapdragon δεν έχουν configuration για ευρωπαϊκά δίκτυα. Είναι μόνο για Αμερικανική αγορά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Μόνο 2G... Άρα η το κινητό γενικώς η έχεις παλιά sim για 4G η ήταν απενεργοποιημένη...Όχι, το κινητό μόνο έφταιγε. Δεν υπάρχει άλλο θέμα με τις Sim μου. Το τηλέφωνο είναι αυτό : https://www.phonearena.com/phones/LG-Phoenix-2_id10049 Για το 4G γράφει bands *2, 4, 5, 12, 29 οπότε είναι λογικό να μην πιάνει εδώ. 3G όμως λέει πως υποστηρίζει 2100 και περίμενα να πιάνει, αλλά μάταια. Μόνο 2G. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης σήμερα μπήκε και 2600! Δεν έχω 3ca συσκευή να δοκιμάσω τώρα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Όχι, το κινητό μόνο έφταιγε. Δεν υπάρχει άλλο θέμα με τις Sim μου. Το τηλέφωνο είναι αυτό : https://www.phonearena.com/phones/LG-Phoenix-2_id10049 Για το 4G γράφει bands *2, 4, 5, 12, 29 οπότε είναι λογικό να μην πιάνει εδώ. 3G όμως λέει πως υποστηρίζει 2100 και περίμενα να πιάνει, αλλά μάταια. Μόνο 2G. Sent from my XT1580 Το 2100 στο 3G υποτίθεται ότι είναι παγκοσμίως αλλά δυστυχώς δε παίζει... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης σήμερα μπήκε και 2600! Δεν έχω 3ca συσκευή να δοκιμάσω τώρα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως δεν είχε Β7 και είναι κοντά στα τρένα άργησε λιγάκι αλλά μπήκε... Πρώτη που μπήκε Β7 εκεί ήταν η wind τώρα επιτέλους η cosmote ενώ η vodafone ακόμα άγνωστο... Κυριακή δεν γίνονται αναβαθμίσεις μήπως έγινε τώρα τα ξημερώματα;;; Συνήθως τις κεραίες τις αναβαθμίζουν βράδυ όταν δεν έχει καθόλου κίνηση στο δίκτυο και για να μην καταλάβουν οι περισσότεροι γείτονες ότι έχει εκεί κεραία λέμε τώρα... Αν και συνήθως αυτό ενεργοποιείται από τα κεντρικά απομακρυσμένα με ένα κλικ να άνοιξαν και το Β7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Από εχθές πιθανόν μπορεί να είναι αλλά έλειπα σήμερα το είδα εγώ. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Και τα call drop μέσω volte συνεχίζονται δυστυχώς και αυξάνονται τα κρούσματα... Ταχύτητες καλές όμως... Σήμερα επεσε στα χέρια μου το s8 από Αμερική που ήρθε να το τεσταρω... Ενώ έχει τις επιλογές wifi calling και volte δυστυχώς δεν ενεργοποιήθηκαν αν και όταν το πατάω απλά λέει settings has forced close μπλα μπλα μπλα και ούτε ελληνικά δεν έχει αλλά είναι από τα καλά τα snapdragon καλές οι μετρήσεις αλλά έχει έλλειψη Β20 και στις κλήσεις από 4g (lte) πέφτει κατευθείαν στο 2g (Gsm) κάτι δε πάει καλά με τις συχνότητες στο συγκεκριμένο... Από gsm 1800 μόνο, 3G τίποτα χωρίς σήμα και 4G Β3 και Β7 (Β7 δεν έχουμε δυστυχώς εδώ ακόμα αλλά αν είχε Β20 το κινητό θα έφτιαχνε κανονικά όπως τα ευρωπαϊκά κινητά 4g+ 2ca)... Είχε αρκετά μείον για αμερικάνικο και δε μπορείς να αλλάξεις firmware, να προσθέσεις ελληνική γλώσσα η να αλλάξεις το modem για συχνότητες, η απουσία volte, vowifi λόγω bug ακόμα και μετά το factory reset καθώς και το τρόπο που δείχνει τα δίκτυα gsm, wcdma, lte αντί 2g, 3g, 4g όπως τα βλέπουμε εμείς... Στο speedtest χαμηλές ταχύτητες για το modem ενώ η κεραία από εκείνο το σημείο ήταν σχεδόν 1 χιλιόμετρα χωρίς εμπόδια... Καλύτερα που έχουμε ta exynos αν και τα exynos σε κάνουν καλές μετρήσεις σε σχέση με τα snapdragon αλλά τόσα πολλά μείον για αμερικάνικο όχι ευχαριστώ δε θα πάρω... Δεν έπιανε και το ειδικό μενου που αλλάζεις το csc για να ξεφορτωθώ το sprint firmware και να έμπαινε το inteenational αλλά μπα Τζιφος... Αυτά λοιπόν... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από κινητά που ήρθαν από Αμερική;;; Το πρόβλημα σου δεν είναι στον snapdragon αλλά στο ότι η συσκευή σου προορίζεται για την Sprint (g950p) και δεν είναι η unlocked έκδοση (g950u) για Αμερική επίσης με snapdragon αλλά υποστηρίζει κανονικά όλες τις μπάντες 4g στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Κάποιο 4G+ pocket WiFi που να κάνει CA όμως με τις μπάντες της Ελλάδας; κάποια που βρίσκω στο Σκρουτζ δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Και τα call drop μέσω volte συνεχίζονται δυστυχώς και αυξάνονται τα κρούσματα... Ταχύτητες καλές όμως... Σήμερα επεσε στα χέρια μου το s8 από Αμερική που ήρθε να το τεσταρω... Ενώ έχει τις επιλογές wifi calling και volte δυστυχώς δεν ενεργοποιήθηκαν αν και όταν το πατάω απλά λέει settings has forced close μπλα μπλα μπλα και ούτε ελληνικά δεν έχει αλλά είναι από τα καλά τα snapdragon καλές οι μετρήσεις αλλά έχει έλλειψη Β20 και στις κλήσεις από 4g (lte) πέφτει κατευθείαν στο 2g (Gsm) κάτι δε πάει καλά με τις συχνότητες στο συγκεκριμένο... Από gsm 1800 μόνο, 3G τίποτα χωρίς σήμα και 4G Β3 και Β7 (Β7 δεν έχουμε δυστυχώς εδώ ακόμα αλλά αν είχε Β20 το κινητό θα έφτιαχνε κανονικά όπως τα ευρωπαϊκά κινητά 4g+ 2ca)... Είχε αρκετά μείον για αμερικάνικο και δε μπορείς να αλλάξεις firmware, να προσθέσεις ελληνική γλώσσα η να αλλάξεις το modem για συχνότητες, η απουσία volte, vowifi λόγω bug ακόμα και μετά το factory reset καθώς και το τρόπο που δείχνει τα δίκτυα gsm, wcdma, lte αντί 2g, 3g, 4g όπως τα βλέπουμε εμείς... Στο speedtest χαμηλές ταχύτητες για το modem ενώ η κεραία από εκείνο το σημείο ήταν σχεδόν 1 χιλιόμετρα χωρίς εμπόδια... Καλύτερα που έχουμε ta exynos αν και τα exynos σε κάνουν καλές μετρήσεις σε σχέση με τα snapdragon αλλά τόσα πολλά μείον για αμερικάνικο όχι ευχαριστώ δε θα πάρω... Δεν έπιανε και το ειδικό μενου που αλλάζεις το csc για να ξεφορτωθώ το sprint firmware και να έμπαινε το inteenational αλλά μπα Τζιφος... Αυτά λοιπόν... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από κινητά που ήρθαν από Αμερική;;; Αυτά τα κινητά, έχουν σχεδόν όλες τις μπάντες του κόσμου. Οπότε φταίει η έκδοσή του. Αν είναι branded (πχ Verizon), λογικό είναι να έχει προβλήματα στο εξωτερικό, όπου δεν παίζουν οι αμερικάνικες μπάντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Έτσι κι αλλιώς Κλάιν για δοκιμαστική χρήση ήταν η συσκευή σιγά μη το έπαιρνα εγώ πουλήθηκε ήδη... ;) Πάμε παρακάτω: σχετικά με 4G+ mifi έχει εδώ στην Ελλάδα κάτι huawei αλλά είναι πολύ εύκολο από το ebay... Και λέω Huawei γιατί: έχει μια εφαρμογή που το κάνεις mod να βλέπεις από ποια κεραία παίρνεις σήμα και να κλειδώνεις τις συχνότητες που θέλεις δηλαδή: Μόνο Β3, Μόνο Β7, μόνο Β20, Β3+Β7, Β3+Β20, Β7+Β20, Β3+Β7+Β20 Παρομοίως και στο 3G με Β1 και Β8 Και κανονικό netmonitor φάση όχι μόνο στο pc αλλά και σε app για android δυστυχώς δε το έχει στο play store αλλά με λίγο ψάξιμο στο youtube θα το βρεις το κατάλληλο mifi που θες απλά σε λέω τις δυνατότητες... Αργότερα μπορεί να στείλω βίντεο για να καταλάβεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Στο LG V30 λειτουργει το VoLTE ?? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι κι αλλιώς Κλάιν για δοκιμαστική χρήση ήταν η συσκευή σιγά μη το έπαιρνα εγώ πουλήθηκε ήδη... ;) Πάμε παρακάτω: σχετικά με 4G+ mifi έχει εδώ στην Ελλάδα κάτι huawei αλλά είναι πολύ εύκολο από το ebay... Και λέω Huawei γιατί: έχει μια εφαρμογή που το κάνεις mod να βλέπεις από ποια κεραία παίρνεις σήμα και να κλειδώνεις τις συχνότητες που θέλεις δηλαδή: Μόνο Β3, Μόνο Β7, μόνο Β20, Β3+Β7, Β3+Β20, Β7+Β20, Β3+Β7+Β20 Παρομοίως και στο 3G με Β1 και Β8 Και κανονικό netmonitor φάση όχι μόνο στο pc αλλά και σε app για android δυστυχώς δε το έχει στο play store αλλά με λίγο ψάξιμο στο youtube θα το βρεις το κατάλληλο mifi που θες απλά σε λέω τις δυνατότητες... Αργότερα μπορεί να στείλω βίντεο για να καταλάβεις... Στείλε ενα PM φιλε! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Έτσι κι αλλιώς Κλάιν για δοκιμαστική χρήση ήταν η συσκευή σιγά μη το έπαιρνα εγώ πουλήθηκε ήδη... ;) Πάμε παρακάτω: σχετικά με 4G+ mifi έχει εδώ στην Ελλάδα κάτι huawei αλλά είναι πολύ εύκολο από το ebay... Και λέω Huawei γιατί: έχει μια εφαρμογή που το κάνεις mod να βλέπεις από ποια κεραία παίρνεις σήμα και να κλειδώνεις τις συχνότητες που θέλεις δηλαδή: Μόνο Β3, Μόνο Β7, μόνο Β20, Β3+Β7, Β3+Β20, Β7+Β20, Β3+Β7+Β20 Παρομοίως και στο 3G με Β1 και Β8 Και κανονικό netmonitor φάση όχι μόνο στο pc αλλά και σε app για android δυστυχώς δε το έχει στο play store αλλά με λίγο ψάξιμο στο youtube θα το βρεις το κατάλληλο mifi που θες απλά σε λέω τις δυνατότητες... Αργότερα μπορεί να στείλω βίντεο για να καταλάβεις... Και γιατί να μην έχεις μια συσκευή με Qualcomm & Signal Guru ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά το 4G; Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έκανα αίτηση για ενεργοποίηση του volte σε business cost control (καρτοσυμβόλαιο), που τελικά οδήγησε σε απενεργοποίηση του internet, του my internet, του 4G και ποιος ξέρει τι άλλο. Τα υπόλοιπα τα ενεργοποίησα στέλνοντας start και mi (αν θυμάμαι σωστά) στο 1333. Για το 4g δε λειτουργεί πλέον το σχετικό sms. Το έχω δηλώσει βλάβη από το Σάββατο αλλά ακόμα τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Το πιο γρήγορο είναι να πας σε κατάστημα και να ζητήσεις προφίλ 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά το 4G; Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έκανα αίτηση για ενεργοποίηση του volte σε business cost control (καρτοσυμβόλαιο), που τελικά οδήγησε σε απενεργοποίηση του internet, του my internet, του 4G και ποιος ξέρει τι άλλο. Τα υπόλοιπα τα ενεργοποίησα στέλνοντας start και mi (αν θυμάμαι σωστά) στο 1333. Για το 4g δε λειτουργεί πλέον το σχετικό sms. Το έχω δηλώσει βλάβη από το Σάββατο αλλά ακόμα τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα,το δήλωσα βλάβη και μέσα σε 6 ώρες ήταν έτοιμο το 4G Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Τηλεφώνησα σήμερα και ζητησα να ενημερωθω για την εξέλιξη του αιτήματος αλλά ακόμα εκκρεμεί. Ζητησα απενεργοποίηση του volte και ενημερώθηκα ότι ήταν ήδη ανενεργό. Ζητησα ενεργοποίηση και στο καπάκι απενεργοποίηση μήπως έτσι αλλάξει κατι, αλλά τίποτα. Ακόμα περιμένω. Με όσους μίλησα δε φαίνεται να γνωρίζουν ή να το έχουν ξανασυναντήσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Σήμερα είδα ένα νέο κινητό j6 18 και υποστηρίζει κανονικά το volte και wifi calling με ένα απλό μήνυμα του το ενεργοποίησα άσχετα που αυτοί έχουν να ανανεώσουν την σελίδα από πέρυσι... Μετά αργά το απόγευμα δοκίμασα σε mate 10 lite και a6 που έλεγαν ότι δεν ήταν συμβατά πριν ένα 6μηνο και τώρα λέει κανονικά ότι ενεργοποιήθηκε.. Εν τω μεταξύ μετά στο j6 18 που είναι δικαρτο είχε αναβάθμιση μετά το update έβαλα δοκιμαστικά στην sim2 ένα άλλο νούμερο με volte και είδα ότι υποστηρίζει dual 4g dual volte dual vowifi... Πολύ καλό vfm κινητό που να το προσφέρει αυτό... Και αγορασμενο από ίντερνετ όχι Γερμανο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Δεν υπάρχει ενεργοποίηση προφίλ 4g,από 24/9 το έχουν όλοι ενεργοποιημένο και δεν απενεργοποιείται ώστε να ξαναενεργοποιηθει. Για όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα προφανώς είναι συστημικό από cosmote και καλώντας στο 13888 διορθώνεται όπως έγραψε και ένας φίλος παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Δεν υπάρχει ενεργοποίηση προφίλ 4g,από 24/9 το έχουν όλοι ενεργοποιημένο και δεν απενεργοποιείται ώστε να ξαναενεργοποιηθει. Για όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα προφανώς είναι συστημικό από cosmote και καλώντας στο 13888 διορθώνεται όπως έγραψε και ένας φίλος παραπάνω Εμενα που τσεκαρα εχτες διορθωθηκε μονο του. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Εμένα έφτιαξε σήμερα. Τώρα έχω και 4g και volte! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts