Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειλικρινα νομιζα οτι το VOLTE ηταν για συγκεκριμενες συσκευες αλλα αγορασα ενα κινεζικο(Blackview BV9000 PRO) και δουλευει κανονικα.

Απαξ και βάλεις μια φορά την κάρτα σου σε επίσημα συμβατή συσκευή και στείλεις το σχετικό SMS, ενεργοποιείται για πάντα το VoLTE.

Από εκεί και πέρα, εάν η συσκευή σου προσπαθήσει για VoLTE, θα παίξει.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1492

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Απαξ και βάλεις μια φορά την κάρτα σου σε επίσημα συμβατή συσκευή και στείλεις το σχετικό SMS, ενεργοποιείται για πάντα το VoLTE.

Από εκεί και πέρα, εάν η συσκευή σου προσπαθήσει για VoLTE, θα παίξει.

Δεν νομιζω οτι ειναι αληθεια αυτο γιατι ειχα βαλει την καρτα μου και σε αλλο κινητο (samsung) και δεν δουλευε.Οταν ξαναεστειλα το μυνημα μου απαντησε οτι το VOLTE ειναι ενεργοποιημενο αλλα δεν υποστηριζεται η συσκευη.

Screenshot_15_2018_14_56_39.png

Δεν νομιζω οτι ειναι αληθεια αυτο γιατι ειχα βαλει την καρτα μου και σε αλλο κινητο (samsung) και δεν δουλευε.Οταν ξαναεστειλα το μυνημα μου απαντησε οτι το VOLTE ειναι ενεργοποιημενο αλλα δεν υποστηριζεται η συσκευη.

Screenshot_15_2018_14_56_39.png

Ισχύει 100%, δοκιμασμένο πολλές φορές. Το Samsung προφανώς δεν είχε το Cosmote CSC και δεν προσπαθησε για VoLTE.

Ισχύει 100%, δοκιμασμένο πολλές φορές. Το Samsung προφανώς δεν είχε το Cosmote CSC και δεν προσπαθησε για VoLTE.

Ουτε το Blackview εχει Cosmote CSC αλλα ψαχουλευοντας μεσα στο engineering mode εχει παρα πολλα VOLTE profiles και αρκετα default για να δοκιμασεις.

Μηπως γνωριζει κανεις το volte user agent καποιας υποστηριζομενης με το δικτυο της cosmote συσκευης;

Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μηπως γνωριζει κανεις το volte user agent καποιας υποστηριζομενης με το δικτυο της cosmote συσκευης;

Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ψάχνοντας είχα βρει του XZ1, αλλά δεν το τσεκάρουν

Πάντως σε xiaomi Redmi Note 4 δουλεύει το WiFi calling άσχετα όταν στείλεις μήνυμα σου λέει ότι δεν είναι συμβατό... Εάν ανοίξεις το WiFi και κάνεις κλήση δεν πέφτει από το 4G ΣΕ h+ 3G παραμένει σε 4G

Χωρίς κανένα πείραγμα στο κρυφό μενού.

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ξέρουμε τι ακριβώς τσεκάρει? Με απλά λόγια μπορούμε με κάποιο ανεπίσημο τρόπο να το ενεργοποιήσουμε σε μη επίσημα υποστηριζόμενη συσκευή? Απο την στιγμή που φαίνεται οτι δουλεύει και σε μη υποστηριζόμενες συσκευές? πχ διάβασα ότι δουλεύει και σε xiaomi αφού όμως πρώτα κάνεις την ενεργοποίηση σε υποστηριζόμενη συσκευή

@oxxy

Ενας τρόπος υπάρχει να τσεκάρεις αν δουλεύει το volte. Βάζεις την συσκευή σε 4g only δίκτυο και τσεκάρεις αν μπορεις να τηλεφωνήσεις ή να σου τηλεφωνήσουν.

Edited by bbbb

Ξέρουμε τι ακριβώς τσεκάρει? Με απλά λόγια μπορούμε με κάποιο ανεπίσημο τρόπο να το ενεργοποιήσουμε σε μη επίσημα υποστηριζόμενη συσκευή? Απο την στιγμή που φαίνεται οτι δουλεύει και σε μη υποστηριζόμενες συσκευές? πχ διάβασα ότι δουλεύει και σε xiaomi αφού όμως πρώτα κάνεις την ενεργοποίηση σε υποστηριζόμενη συσκευή

@oxxy

Ενας τρόπος υπάρχει να τσεκάρεις αν δουλεύει το volte. Βάζεις την συσκευή σε 4g only δίκτυο και τσεκάρεις αν μπορεις να τηλεφωνήσεις ή να σου τηλεφωνήσουν.

Δεν την έβαλα σε συμβατή συσκευή και μετά στο xiaomi απλά το είδα... Να συμβαίνει όταν ανοίγεις το WiFi δεν κάνει πτώση σε h+ 3G παραμένει σε 4G σε όλοι την διάρκεια της κλήσης

Εάν δεν έχει ανοιχτό wifi και κάνεις κλήση κάνει πτώση σε h+ 3G

Ενημερωτικά global version είναι το xiaomi απλά για ενημέρωση όχι ότι αλλάζει κάτι

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

@oxxy

Τσεκάρει μία και μόνη φορά το μοντέλο του τηλεφώνου την στιγμή που στέλνει το SMS ενεργοποίησης. Το ενεργοποιείς μια φορά με δανεική συμβατή συσκευή και μετά για πάντα είναι ενεργό, ότι συσκευή και να έχεις. Αν η συσκευή (συμβατή ή όχι) δεν κάνει IMS registration, παίζει κανονικά με CSFB (κλήσεις 2G/3G) όπως γίνεται τόσα χρόνια. Αν το έχεις ενεργό με συσκευή που δεν κάνει IMS registration μπορεί να μην παίζουν 100% σωστά τα μενού προωθήσεων/φραγών της συσκευής αν είναι πολύ παλιά. Γι αυτό υπάρχει και η απενεργοποίηση, μήπως κάποιος πέσει σε προβληματική περίπτωση.

Ορεινή Νάξος.b94d9ea1c0c38bff22b35b524f0bd0b7.jpga5b8632dbfa36fae679f28da2628273f.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Στο ενα γραφει 800 και στο αλλο 1800.... τι ισχυει; :p

Αρχικά συνδέεται σε 800αρα και μετά πάει σε 1800. Γενικός σε όλο το νησί που έχω τσεκαρει με 1800αρες παίζει. Για αυτό έχει τρελές ταχύτητες. Σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν μόνο 800αρες.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καλησπερα, αντιμετωπιζει κανεις θεμα σημερα λογω καιρου?

επειδη δεν εχω γραμμη (κομμενη απο 2 του μηνα!!!) ειμαι καθε μερα με κινητο συνδεδεμενο στο PC ή σε ρουτερ και σημερα βλεπω πτωσεις αποτομες ακομα και σε speedtests και μερικες στιγμες δεν περναει καθολου ιντερνετ ενω δειχνει συνεχεια τερμα σημα στο κινητο.

Εχω Xiaomi mi max 2 και πιανω στην 1800 (δεν εχει 800αρα) και επιανα πριν 63 κατι mbps down και σταδιακα παει και 10!!!

πρωτη φορα σημερα γινεται αυτο το χαλι....ειπαμε δεν εχουμε γραμμη, μην δεν εχουμε τωρα και δεδομενα!!! :mad:

Περιοχη σχεδον Κεντρο Αθηνας....

Δεν λεω την ταχυτητα! λογικο γιατι το κινητο μου δεν εχει 800αρα! λεω οτι ενω δειχνει οτι εχει σημα δεν εχω ιντερνετ!!! συνεχεια το εκανε. Τωρα επειδη με πηρε ο υπνος δεν ξερω αν γινεται ακομα....:lol::lol::lol:

Σταματησε η βροχη για να δουμε...

Έχω το LG g6, με το LTE το σήμα είναι κάκιστο, μιλάω για κέντρο Αθήνας. Όταν το γυρνάω στο GSM ανεβαίνει κατά πολύ το σήμα. Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει; Φταίει η συσκευή ή η cosmote;

Έχω το LG g6, με το LTE το σήμα είναι κάκιστο, μιλάω για κέντρο Αθήνας. Όταν το γυρνάω στο GSM ανεβαίνει κατά πολύ το σήμα. Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει; Φταίει η συσκευή ή η cosmote;

Ίσως να προσπαθεί να σε κρατήσει συνδεδεμένο στη 2600 MHz μπάντα, που εξασθενει πιο γρήγορα από τις άλλες (κυρίως σε εσωτερικό χώρο). Γι αυτό βλέπεις χαμηλό σήμα. Η Cosmote την έχει σε προτεραιότητα αυτή τη μπάντα.

Καλησπέρα.Σκέφτομαι να φύγω απο την wind και να κάνω ενα συμβόλαιο στην cosmote, κυρίως λόγο σήματος .

έχω το samsung galaxy s8 αγορασμένο απο τον κωτσοβολο. με αυτο το κινητο θα εχω και Volte η οχι?

Καλησπέρα.Σκέφτομαι να φύγω απο την wind και να κάνω ενα συμβόλαιο στην cosmote, κυρίως λόγο σήματος .

έχω το samsung galaxy s8 αγορασμένο απο τον κωτσοβολο. με αυτο το κινητο θα εχω και Volte η οχι?

Ναι θα εχει κανονικα

Samsung S21 Ultra

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει απευθείας. Νομίζω ότι πρέπει να πας σε ένα κατάστημα ΟΤΕ ή Γερμανός, για να σου περάσουν δωρεάν κάποιο λογισμικό, ώστε να δουλέψει το VoLTE και το Vo-WIFI.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει απευθείας. Νομίζω ότι πρέπει να πας σε ένα κατάστημα ΟΤΕ ή Γερμανός, για να σου περάσουν δωρεάν κάποιο λογισμικό, ώστε να δουλέψει το VoLTE και το Vo-WIFI.

Κανονικα δουλευει. Και εγω αγορασμενο απο Κωτσοβολο το εχω...

Samsung S21 Ultra

Θελει μονο να εχει EUR CSC μολις βαλεις την καρτα σιμ και κανεις hard reset θα δουλεψει κανονικα.

99,4mbit down/67 up στη τσαγκαραδα LTE, 224 down/48 up στη Ζαγορα πηλιου σε LTE-A 2CA με rsrp -104.

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/4022952164

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/4025172668

Πολυ 4G+ σε ολο το Πήλιο με μεγαλες ταχυτητες σε εξωτερικους χωρους, συγκεκριμενα, επειδη απο την Αθήνα Μέχρι Τσαγκαράδα είχα συνεχώς spotify σταματησε για 10 λεπτα, απο τη διαδρομη μεσα απο το Χιονοδρομικο.

Στη διαδρομη της εθνικης μεχρι τον Βολο δεν εχασε 4G οσο το παρακολουθουσα.