johnny_htc Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 1 hour ago, elkons said: Ναι 4G+ δεν μπορούσα με χαμηλότερο ping. Primary 800αρα με άφησε ήταν μπουκωμένη σε όλες τις κεραίες που καλύπτουν. Δεν δοκίμασα να κλειδώσω. Καλά είναι να βάλει πιο ψηλά τη κεραία στα Σκροπονέρια όπως Vodafone Nova παίζουν φουλ σήμα (εκτος και αμα είναι τσιτα) αλλα ιδανικά μια παραλιακά έστω Micro παραλιακά ή δίπλα απο της Vodafone. Ζήλεψα το σήμα των άλλων μόλις είδα RSRQ -77 SNR 19 B3 (Vf). Φαντάσου μπηκε η Vodafone B7 η οποία έχει αλεργία. Πολύ καλά. Γενικά η Cosmote κάνει σωστή κάλυψη με τις κεραίες της, αλλά θα ήταν καλό έστω και σε σημεία που δίνει πολύ καλές ταχύτητες με οριακά rsrp, να "πετάει" και κάνα micro. Σχεδιάζουν πολλές φορές ώστε να μη χρειάζεται να βάλουν σταθμό σε κάποιες περιοχές επιπλέον, αλλά τουλάχιστον micro για κάποια μέτρα μπορούν να βάλουν πιστεύω 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 (edited) Αλίαρτος Λόγω θερμοκρασίας δεν μας έκανε τη χάρη για 5g,πρακτικά 5G Disconnected είναι 4G+. Πολύ καλή κάλυψη μεσα στον Αλίαρτο θελω να πιστεύω πως δεν καλύπτει Omni αν την άλλαξαν αλλιώς δεν ξέρω. Edited July 15, 2025 by elkons Netmonster 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 (edited) Με cosmocarta και το whatsup πακετο των 13,50 ευρω για μηνιαια απεριοριστα data και το TP-LINK Archer MR600 v3 θα ειμαι ενταξει για απομακρυσμενη εργασια με λαπτοπ ? 10 Μbps download (σταθερα) μου φτανουν. Εχετε κατι καλυτερο σε μοντεμ να προτεινετε ? Edited July 16, 2025 by lalakis 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 19 minutes ago, lalakis said: Με cosmocarta και το whatsup πακετο των 13,50 ευρω για μηνιαια απεριοριστα data και το TP-LINK Archer MR600 v3 θα ειμαι ενταξει για απομακρυσμενη εργασια με λαπτοπ ? 10 Μbps download (σταθερα) μου φτανουν. Εχετε κατι καλυτερο σε μοντεμ να προτεινετε ? Εντάξει είσαι, δεν είσαι καν απαιτητικός χρήστης με τα 10 mbps και το ρουτερακι διαβάζω είναι καλό, τιμή οκ, νομίζω θα είναι εντάξει για τη δουλειά σου 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 19 minutes ago, lalakis said: Εχετε κατι καλυτερο σε μοντεμ να προτεινετε ? Πολλά είναι τα καλύτερα!! 🙂 Μην αγχώνεσαι θα κάνεις τη δουλειά σου. Αν έλεγες για άλλη πέρα από την Cosmote, ίσως να έπρεπε να αγχωθείς.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 Οδός Μπενέτου σε εσωτερικό χώρο, Μύτικας. Trashίλα 4G+ και υποτίθεται η κεραία καλό εξοπλισμό+οπτική ίνα. Αντίστοιχη μέτρηση 5G στο νήμα 5G NR. Την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο Vodafone/NOVA 4G+ από την ιδια κεραία πάει 110+Mbps και παίζουν με μικροκυματικά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 15 minutes ago, elkons said: Οδός Μπενέτου σε εσωτερικό χώρο, Μύτικας. Trashίλα 4G+ και υποτίθεται η κεραία καλό εξοπλισμό+οπτική ίνα. Αντίστοιχη μέτρηση 5G στο νήμα 5G NR. Την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο Vodafone/NOVA 4G+ από την ιδια κεραία πάει 110+Mbps και παίζουν με μικροκυματικά. Χειρότερο κι απ' τη vf στα Καλά Νερά 💀. Κεραία επειγόντως! 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 9 minutes ago, marios239 said: Χειρότερο κι απ' τη vf στα Καλά Νερά 💀. Κεραία επειγόντως! Μωρέ το 5G λειτουργεί το 4G+ είναι σαν τον κωλο τους (με συγχωρείτε κιόλας) αλλα τα βλέπουν ολα καλα. Αφού με μια κεραία περιμένει να καλύψει σχεδόν ολόκληρη την ζώνη Ληλαντίων (από τα 5χλμ απόσταση από το ύψωμα) οποία η πλειοψηφία έχει COSMOTE τι περιμένει (και vf έχουν μερικοί), τοσα έσοδα παίρνει απο τους μόνιμους κατοίκους το 4G+ είναι ανύπαρκτο όπου καλύπτει (πλην Λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου έξω Παναγίτσα καλύπτει άλλο PCI και πάει τάπα). Εκτός και αμα δεν είναι θέμα κίνησης δε ξερω τι άλλο (κάψτε τη). Αμα μας διαβάζει κάποιος απο τη Cosmote, φτιάξτε τη δελομπουρ κεραία σας στο LTE (PCI 454,455,129 κυρίως ) γιατί πρακτικά είναι δύσχρηστο μέσω του συγκεκριμένου σταθμού και το SNR στη Ν78 κυρίως πάνω από 5 δε το έχω δει.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 8 ώρες πριν, elkons said: Οδός Μπενέτου σε εσωτερικό χώρο, Μύτικας. Trashίλα 4G+ και υποτίθεται η κεραία καλό εξοπλισμό+οπτική ίνα. Αντίστοιχη μέτρηση 5G στο νήμα 5G NR. Την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο Vodafone/NOVA 4G+ από την ιδια κεραία πάει 110+Mbps και παίζουν με μικροκυματικά. Είναι πίτα η 800αρα, δε φταίει κάτι άλλο νομίζω. Βασικά αυτό που φταίει είναι τα όρια. Άμα ήταν προικισμενη λίγο η 1800,τωρα θα έπαιρνες από αυτήν και θα ήταν κομπλέ. Η 800αρα πρέπει να μένει τελευταία των τελευταίων να συνδεθεί το κινητό 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 1 hour ago, johnny_htc said: Είναι πίτα η 800αρα, δε φταίει κάτι άλλο νομίζω. Βασικά αυτό που φταίει είναι τα όρια. Άμα ήταν προικισμενη λίγο η 1800,τωρα θα έπαιρνες από αυτήν και θα ήταν κομπλέ. Η 800αρα πρέπει να μένει τελευταία των τελευταίων να συνδεθεί το κινητό Αμα γίνει και τσιτα θα μπουκώνει περισσότερο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2025 17 minutes ago, elkons said: Αμα γίνει και τσιτα θα μπουκώνει περισσότερο Όχι, η 800αρα δε πρέπει να γίνει τσίτα, εννοείται πρέπει να πειράξουν σωστά σε κάθε μπάντα το EIRP και να μη γίνει αυτό που λες. Με την 2600 μοιράζονται καλά τον φόρτο πιστεύω με την 1800 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 (edited) ΣΟΚ! Speedtest 4g+ τώρα στο αεροδρόμιο της Κω με γεμάτο κόσμο. Δυστυχώς δεν έχω 5G συσκευή. Είμαι περίεργος με 5G πόσο θα έπιανε. Edited July 27, 2025 by fotisk13 10 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy Νοte10 Plus και τώρα Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 (edited) 46 minutes ago, fotisk13 said: ΣΟΚ! Speedtest 4g+ τώρα στο αεροδρόμιο της Κω με γεμάτο κόσμο. Δυστυχώς δεν έχω 5G συσκευή. Είμαι περίεργος με 5G πόσο θα έπιανε. Καταπληκτικό. Λογικά θα έχουν και Ν78. Ξέφυγε η Cosmote Edited July 27, 2025 by johnny_htc 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Εδώ και λίγα λεπτά το 4G πέφτει ανά μερικά δευτερόλεπτα και επανέρχεται, συμβαίνει και σε σάς ή μόνο σε μένα; Περιοχή Νέα Καλλικράτεια, οικισμός Γεωπονικά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 24 minutes ago, rob21 said: Εδώ και λίγα λεπτά το 4G πέφτει ανά μερικά δευτερόλεπτα και επανέρχεται, συμβαίνει και σε σάς ή μόνο σε μένα; Περιοχή Νέα Καλλικράτεια, οικισμός Γεωπονικά. Πειραιά όλα καλά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 29 minutes ago, rob21 said: Εδώ και λίγα λεπτά το 4G πέφτει ανά μερικά δευτερόλεπτα και επανέρχεται, συμβαίνει και σε σάς ή μόνο σε μένα; Περιοχή Νέα Καλλικράτεια, οικισμός Γεωπονικά. Μπορεί να κάνουν Refarm. (Φαντάζομαι) αμα δεν έχει γίνει εκει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2025 ΑΒ Βασιλόπουλος στα ταμεία, Λεωφόρος Χαϊνά 271. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Μετά από πολλαπλές αναφορές στην εξυπηρέτηση, το πρόβλημα με την 1015 παραμένει το ίδιο. Σε άκυρες στιγμές με πεταει σε κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Επειδή έχω το s25 Ultra, σε sa μπενει από εύοσμο με οριακό σημα και αν ειμαι στα δωμάτια και όχι στο σαλόνι χτυπάει 500mbps. Στο σαλόνι πετάει και το sa καμία υπηρεσία. Κρίμα. Αναγκάζομαι να έχω την νόβα η οποία έχει σημα μόνο στο σπίτι μου και όπου αλλού πάω αλλάζω σε κοσμοτε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2025 Δοκός, σε οπτική επαφή με την κεραία. Μια ζωή πάτος είναι το 4G+..ακόμα και τέτοια ώρα. Κρίμα τον εξοπλισμό της. ΥΓ Νέα μόδα από την Samsung μη δίνει BW; ήδη σε άλλα μοντέλα δε δείχνει N Bnads, αμάν με τους περιορισμούς. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2025 Barber Lam εσωτερικός χώρος. Δε περίμενα να βγει τόσο πολύ 🥲 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 Κρέατος Τέχνη εσωτερικός χώρος. Βόλος. Γ@μαει! Και σε σήμα και στο κοντοσούβλι χοιρινό. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 2 minutes ago, elkons said: Κρέατος Τέχνη εσωτερικός χώρος. Βόλος. Γ@μαει! Και σε σήμα και στο κοντοσούβλι χοιρινό. Ωραίο 4g το micro! Και το μαγαζί που επιλέξατε πολύ ωραίο! Πόσες φορές έχω πάρει κοντοσούβλι απο 'κεί! 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 Ούτε 5 δεν περίμενα με 2CC και τέτοια κίνηση. Άφυσσος. @mixtri @marios239 έχετε καλό 4G+! 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 25 minutes ago, elkons said: Ούτε 5 δεν περίμενα με 2CC και τέτοια κίνηση. Άφυσσος. @mixtri @marios239 έχετε καλό 4G+! Ευτυχώς που μπήκε και λειτουργεί έστω το νέο micro! Κάνει δουλειά βλέπω! 9 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2025 2 minutes ago, marios239 said: Ευτυχώς που μπήκε και λειτουργεί έστω το νέο micro! Κάνει δουλειά βλέπω! Δν ξέρω αμα είναι Micro. Μερικές φορές συνδέεται και στην 104477 (MAG-NIES-TOP). Στη παραλία με βάζει στη 104477 και ψιλό αργεί. Τώρα από που είναι αυτή δεν έχω ιδέα πάντως βαστάει είναι τιμιότατη. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts