Notus Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 56 minutes ago, cmvr said: Ο ανταγωνισμός είχε τα αντίστοιχα προβλήματα με κατεβάσματα σταθμών στο παρελθόν αλλά ο ένας παίζει παντού καμπάνα μέσα στην πόλη. Οπότε μετα από τόσα χρόνια που πέρασαν αν ήθελε θα έστηνε σταθμούς εξωτερικά της πόλης και θα κάλυπτε τα προβληματικά σημεία με τα λεγόμενα των ντόπιων. Μιλάμε για Cosmote που κόβει και ράβει στην περιοχή και στην σταθερή οπότε δεν είναι θέμα το πως θα βάλουν και ποτέ σταθμό. Το θέμα αδειοδότησης έληξε με την αλλαγή της νομοθεσίας οπότε ένας σταθμός που ήθελε 1 έτος πλέον γίνεται στο τσακ Μπαμ. Γενικά το λέω για όλους τους παρόχους. Τα εξωτερικά της πόλης,βουνά συνήθως,λειτουργούν σαν ομπρελά να κλείνουν τρύπες στην κάλυψη.Τροφοδοσία στο βουνό εύκολη? Πρόσβαση τον χειμώνα εύκολη? Ασφάλεια σταθμού στο βουνό? Μπορώ να σου πω αρκετά τέτοια. Και το θέμα της άδειας ήταν μεγάλο αγκάθι (1 χρόνο? Δες από ΕΕΤΤ πότε γινόταν η αίτηση και πότε έβγαινε άδεια).Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο εύκολο όσο το θεωρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 (edited) @Notus Δες δύο μηνύματα πιο πάνω 🙂 Εχω νέα. Δες εδω τι συμβαίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΆ ΕΔΩ https://youtube.com/shorts/Pd-0T2dbuFY Out of sync !! Edited May 1, 2022 by HORGRAP 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notus Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 14 minutes ago, HORGRAP said: @Notus Δες δύο μηνύματα πιο πάνω 🙂 Εχω νέα. Δες εδω τι συμβαίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΆ ΕΔΩ Μπορεί να έχει VSWR και να ειναι degraded το cell. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 6 ώρες πριν, Notus said: Γενικά το λέω για όλους τους παρόχους. Τα εξωτερικά της πόλης,βουνά συνήθως,λειτουργούν σαν ομπρελά να κλείνουν τρύπες στην κάλυψη.Τροφοδοσία στο βουνό εύκολη? Πρόσβαση τον χειμώνα εύκολη? Ασφάλεια σταθμού στο βουνό? Μπορώ να σου πω αρκετά τέτοια. Και το θέμα της άδειας ήταν μεγάλο αγκάθι (1 χρόνο? Δες από ΕΕΤΤ πότε γινόταν η αίτηση και πότε έβγαινε άδεια).Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο εύκολο όσο το θεωρείς. Πλέον είναι εύκολο να βάλουν άδεια. Τα υπόλοιπα θέλουν δουλειά. Σε ένα τρίμηνο μπορούν πλέον να βάλουν σταθμό αν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες. Έτσι είπε η κυρία από την cosmote που έκανε αργία τηλέφωνο να ενημερωσει. Σε 3 μήνες θα έχει αλλάξει το δίκτυο στην περιοχή. Άντε να δούμε. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 8 ώρες πριν, Notus said: Μπορεί να έχει VSWR και να ειναι degraded το cell. Αυτό είναι πολύ πιθανό. Αλλά γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Το άλλο είναι να μαζεύει πολύ θόρυβο λόγω γειτονικών κυψελών (μη ξεχνάμε ότι είναι DSS) στο RACH window. Αν βλέπαμε και γιατί το RACH αποτυγχάνει θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα... 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Το συγκεκριμένο PCI 4 band 20" κλειδώνει " ολους τους συνδρομητές πανω του χωρις να τους δινει " άδεια " να επιστρέψουν στο PCI 382 band 3 ακομα και με πολυ καλύτερο σημα. Ειναι σίγουρα μια" τέλεια καταιγίδα " απο λαθος παραμέτρους στο ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ Cell . 1) δινει με μεγαλη ευκολία n1 5G , λαθος. 2) Δεν στελνει στη συσκευή ΠΟΤΕ το neighbor cell με PCI 382 . λαθος. 3) Το PCI 5 n1 (5G DSS) εχει τεραστιο overlapping στα Combos του PCI 4 για DSS. Κατι πηγε πολυ λαθος με το config εδω. Ολες οι υπολοιπες αναβαθμισμένες κεραίες COSMOTE στο Ηρακλειο παιζουν αρμονικά μεταξυ τους σε αντιθεση με την Vodafone εδώ που ειναι πίτα στα HO_FAILS και OTHER_FAILS . ( Εκείνοι τα εχουν βρει σκούρα για πολυ πολυ περισσότερους λόγους . -Εχουν φασμα όμως δεν εχουν λεφτα για core και Carrier Aggregation 2600 2100 ελαχιστες)- Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 1 minute ago, HORGRAP said: Το συγκεκριμένο PCI 4 band 20" κλειδώνει " ολους τους συνδρομητές πανω του χωρις να τους δινει " άδεια " να επιστρέψουν στο PCI 382 band 3 ακομα και με πολυ καλύτερο σημα. Ειναι σίγουρα μια" τέλεια καταιγίδα " απο λαθος παραμέτρους στο ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ Cell . 1) δινει με μεγαλη ευκολία n1 5G , λαθος. 2) Δεν στελνει στη συσκευή ΠΟΤΕ το neighbor cell με PCI 382 . λαθος. 3) Το PCI 5 n1 (5G DSS) εχει τεραστιο overlapping στα Combos του PCI 4 για DSS. Κατι πηγε πολυ λαθος με το config εδω. Ολες οι υπολοιπες αναβαθμισμένες κεραίες COSMOTE στο Ηρακλειο παιζουν αρμονικά μεταξυ τους σε αντιθεση με την Vodafone εδώ που ειναι πίτα στα HO_FAILS και OTHER_FAILS . ( Εκείνοι τα εχουν βρει σκούρα για πολυ πολυ περισσότερους λόγους . -Εχουν φασμα όμως δεν εχουν λεφτα για core και Carrier Aggregation 2600 2100 ελαχιστες)- Μήπως τα στέλνει αλλά τα ra attempts αποτυγχάνουν; Δεν είναι εύκολο να καταλάβω τι γίνεται χωρίς logs. Σίγουρα τα counters δείχνουν το πρόβλημα. Λογικά θα διορθωθεί. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Φηρά Σαντορίνης, κεντρική πλατεία, 30/04/22 1 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 2 minutes ago, manzoump said: Φηρά Σαντορίνης, κεντρική πλατεία, 30/04/22 Χωρίς παρεξήγηση ανέβασε και το Link του speedtests σε παρακαλώ. Γιατί όταν βλέπω πρώτο post στο forum με χαμηλή ταχύτητα σκιάζομαι πια. Έχουμε γεμίσει τρολ. 2 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 3 minutes ago, cmvr said: Χωρίς παρεξήγηση ανέβασε και το Link του speedtests σε παρακαλώ. Γιατί όταν βλέπω πρώτο post στο forum με χαμηλή ταχύτητα σκιάζομαι πια. Έχουμε γεμίσει τρολ. https://www.speedtest.net/result/a/8341601585 Καλώς σας βρήκα Σας ψιλοδιάβαζα χωρίς account, έχω ήδη πολλές απορίες οπότε...θα με φάτε στη μάπα 😄 4 2 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 (edited) Το Netmonster APK screenshot δειχνει αν ειναι καποιος troll ή οχι με τη βοήθεια του " RSRQ " Η συσκευή του κανει και Carrier Aggregation αρα ειναι ολα ΣΩΣΤΑ. Πίτα η συγκεκριμένη κεραία για τα δεδομένα της Cosmote ξεκάθαρα ( σημα καλο, SNR καλο ) ( για Voda θα ηταν τέλεια τα 15 MBps ) Πρέπει η Cosmote και όλοι οι πάροχοι να καταλάβουν οτι δεν εχουν ολοι οι συνδρομητές συσκευές με 3 Carrier Aggregation και Ευρωπαϊκές or Global εκδόσεις ROM συσκευών. Το ερώτημα ειναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ? Μηπως θα επρεπε να μιλησουν με τους Vendors της υποδομής τους ( Ericsson Huawei Nokia ) και να δινουν με ενα πιο ΔΥΝΑΜΙΚΟ τρόπο primary συχνότητες στις συσκευές. Πιο actively !!! Στην Γερμανία ή O2 καταφερε το ακατόρθωτο με την Huawei ! ΝΑΙ , την Huawei ! Σε προάστιο του Βερολίνου εφτιαξαν κατι τέτοιο με σωστο τρόπο. Να γίνεται ΔΥΝΑΜΙΚΆ μεγαλης κλιμακας και ... ταυτόχρονα ανα cell specifically τετοια προτεραιοποιηση συχνοτήτων ΑΡΜΟΝΙΚΑ. Με απλα λόγια , το δίκτυο να " ξεγελά " τις συσκευές ....μεχρι ο παγκόσμιος οργανισμός πρότυπων να δωσει το ΟΚ σε όλους. Το 5G ΚΑΙ το 4G !!! ...ειναι ακομα υπο Development και δεν το εχουμε καταλάβει. Η συσκευή Xiaomi Poco X3 ειναι μια ακομα απο τις πολλές περιπτώσεις 4G συσκευών που εχουν Qualcomm με ... κεραία Xiaomi ομως . ( Το transmission της συσκευής αυτής ειναι άθλιο. ) "Ακουει καλα ομως δεν στέλνει καλα. " Edited May 1, 2022 by HORGRAP 1 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 51 minutes ago, manzoump said: https://www.speedtest.net/result/a/8341601585 Καλώς σας βρήκα Σας ψιλοδιάβαζα χωρίς account, έχω ήδη πολλές απορίες οπότε...θα με φάτε στη μάπα 😄 Ξέρεις αν υπάρχει n78 στην περιοχή ; καλώς ήρθες 😀 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/a/8345622733 Μονή Οσίου Δαβίδ Εύβοια Rsrq -6 Snr 23 7+3+1+20 Εντάξει δύσκολο να έχει κίνηση και εδώ βέβαια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 (edited) Σήμερα έχει βλάβη η σταθερή στην περιοχή και μου είπαν να μου δώσουν data (αν και έχω απεριόριστα) και γελούσα... Έκανα μια βιντεοκλήση και φυσικά ο ήχος έκανε διακοπές και αργούσε, ενώ η εικόνα ήταν άθλια. Άραγε με τέτοιες ταχύτητες υπάρχει βάσιμος λόγος διακοπής συμβολαίου χωρίς ποινή; Μιλάμε όλη την μέρα είναι έτσι Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8345721226 Edited May 1, 2022 by doganos 1 1 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 4 minutes ago, doganos said: Σήμερα έχει βλάβη η σταθερή στην περιοχή και μου είπαν να μου δώσουν data (αν και έχω απεριόριστα) και γελούσα... Έκανα μια βιντεοκλήση και φυσικά ο ήχος έκανε διακοπές και αργούσε, ενώ η εικόνα ήταν άθλια. Άραγε με τέτοιες ταχύτητες υπάρχει βάσιμος λόγος διακοπής συμβολαίου χωρίς ποινή; Μιλάμε όλη την μέρα είναι έτσι Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8345721226 Περιοχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 7 minutes ago, CaptainNickGR said: Περιοχη; Drama Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 42 minutes ago, doganos said: Drama Πράγματι, αλλά σε ποια περιοχή; 🤣 Παρεμπιπτόντως, μπορεί να τεκμηριωθεί ως λόγος διακοπής εάν είναι μόνιμα έτσι και όχι απλά λόγω προσωρινής βλάβης. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, manzoump said: https://www.speedtest.net/result/a/8341601585 Καλώς σας βρήκα Σας ψιλοδιάβαζα χωρίς account, έχω ήδη πολλές απορίες οπότε...θα με φάτε στη μάπα 😄 Καλώς ήρθες χαρά μας να σε φάμε στην μάπα 🤣 1 ώρα πριν, doganos said: Σήμερα έχει βλάβη η σταθερή στην περιοχή και μου είπαν να μου δώσουν data (αν και έχω απεριόριστα) και γελούσα... Έκανα μια βιντεοκλήση και φυσικά ο ήχος έκανε διακοπές και αργούσε, ενώ η εικόνα ήταν άθλια. Άραγε με τέτοιες ταχύτητες υπάρχει βάσιμος λόγος διακοπής συμβολαίου χωρίς ποινή; Μιλάμε όλη την μέρα είναι έτσι Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8345721226 Ναι μπορείς να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ 1 ώρα πριν, doganos said: Drama Δράμα είναι χάλια το δίκτυο σε πολλά σημεία δυστυχώς. Λοιπόν επιστροφή στο δίκτυο: Σε επίπεδο γεωγραφικής κάλυψης πάντως παραμένει η καλύτερη. Μακάρι σύντομα να ανακτήσει την παντοδυναμία στην περιοχή. Edited May 1, 2022 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Δεν βάζεις και ένα cellmapper να το εμπλουτίσουμε; 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 On 30/4/2022 at 4:22 ΜΜ, p_k said: Συνεχώς έχεις αυτές τις ταχύτητες; 2 μήνες σχεδόν. Μετά τις 3 τα ξημερώματα, μέχρι τις 9 το πρωί, δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει θέμα. Σίγουρα το γνωρίζουν. Δεν βλέπω να κάνουν κάτι. Εδώ είμαστε και βλέπουμε (και πληρώνουμε). 23 ώρες πριν, aboxton said: Έχεις επίσημη rom ή lineage OS? Δεν το έχω "σκαλίσει" από τότε που το πήρα. Δεν έχει να κάνει με το κινητό. 1 Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 14 minutes ago, florinaperis said: 2 μήνες σχεδόν. Μετά τις 3 τα ξημερώματα, μέχρι τις 9 το πρωί, δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει θέμα. Σίγουρα το γνωρίζουν. Δεν βλέπω να κάνουν κάτι. Εδώ είμαστε και βλέπουμε (και πληρώνουμε). Δεν το έχω "σκαλίσει" από τότε που το πήρα. Δεν έχει να κάνει με το κινητό. Συγνώμη φίλε μου, μπερδεύτηκα χθες που αναφέρθηκα σε μετρήσεις μου στη Φλώρινα. Εγώ έχω WIND και εσύ κοσμοτέ. Προς αποφυγή συγχύσεων. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Εμένα είναι κάπως καλύτερα τέτοια ώρα είχα 5-7 mbps με τα απεριόριστα κανονικά έχω 50-60. Άντε να τελειώσουν οι 15 μέρες... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 1 ώρα πριν, florinaperis said: 2 μήνες σχεδόν. Μετά τις 3 τα ξημερώματα, μέχρι τις 9 το πρωί, δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει θέμα. Σίγουρα το γνωρίζουν. Δεν βλέπω να κάνουν κάτι. Εδώ είμαστε και βλέπουμε (και πληρώνουμε). Δεν το έχω "σκαλίσει" από τότε που το πήρα. Δεν έχει να κάνει με το κινητό. Η Cosmote έχει προγραμματίσει αναβάθμιση σε όλες τις πόλεις μέχρι το τέλος του 22. Αυτή τη στιγμή προηγείται η Κρήτη λόγω τουριστικής κίνησης. Δωδεκάνησα επίσης. Φαντάσου να πέφτει το δίκτυο σε τουριστικές περιοχές... Γενικα πάντως πείτε και ένα μπράβο στην κοσμοτε. Η αναβάθμιση πάει πολύ πιο γρήγορα από αυτό που είχε εκτιμηθεί αρχικά. 7 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 (edited) Μα τα λεφτά στα έσοδα από το roaming δεν είναι άλλωστε? Δεν είναι λογικό να επενδύσει κατά προτεραιότητα εκεί όπου θα έχει και τα περισσότερα έσοδα? Edited May 1, 2022 by cuibono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 1 ώρα πριν, cuibono said: Μα τα λεφτά στα έσοδα από το roaming δεν είναι άλλωστε? Δεν είναι λογικό να επενδύσει κατά προτεραιότητα εκεί όπου θα έχει και τα περισσότερα έσοδα? Λογικό είναι να αρχίζει από εκεί που υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts