MitsosDaBest13 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 (edited) EDIT: Εν τω μεταξύ, η κεραία του Γηροκομείου είναι τόσο σάπια, που χρειάζεται 3CA για να πιάσει όσο π.χ. μια B3 με 256QAM... :down: Τις ώρες αιχμής η ταχύτητά της πέφτει στα 40-50 Mbps. Και όχι, δεν φταίει το Xiaomi, με οποιαδήποτε 4G συσκευή σέρνεται... Ο ελβετικός σέρβερ Wingo, δίνει ένα 10% παραπάνω από της Cosmote. Γιατί δεν χρησιμοποιείς το cellmapper και εσύ να "μαρκάρεις" τον χάρτη, να μπουν και οι υπόλοιπες κεραίες γιατί λείπουν, και φανεί η κάλυψη που εχει Νομίζω ο zerokill έχει iPhone και το Cellmapper δεν μπορεί να πάρει τα στοιχεία που θέλει. Δεν πρέπει να υπάρχει καν εφαρμογή για iOS. Αλλά για να συμφωνούν 2 άτομα εδώ ότι η Cosmote στα Χανιά είναι χάλια, κάτι θα ξέρουν. Edited July 12, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 (edited) EDIT: Εν τω μεταξύ, η κεραία του Γηροκομείου είναι τόσο σάπια, που χρειάζεται 3CA για να πιάσει όσο π.χ. μια B3 με 256QAM... :down: Τις ώρες αιχμής η ταχύτητά της πέφτει στα 40-50 Mbps. Και όχι, δεν φταίει το Xiaomi, με οποιαδήποτε 4G συσκευή σέρνεται... Ο ελβετικός σέρβερ Wingo, δίνει ένα 10% παραπάνω από της Cosmote. Νομίζω ο zerokill έχει iPhone και το Cellmapper δεν μπορεί να πάρει τα στοιχεία που θέλει. Δεν πρέπει να υπάρχει καν εφαρμογή για iOS. Αλλά για να συμφωνούν 2 άτομα εδώ ότι η Cosmote στα Χανιά είναι χάλια, κάτι θα ξέρουν. Δεν έχω καμία πρόθεση να παιξω τον hater η το fanboy κάποιας εταιρείας.Πελάτης κοσμοτε είμαι μόλις 2 μήνες τώρα και συγκρίνω με βαση και την εμπειρία μου με την vodafone που είχα αλλα και το τι πραγματικά συμβαινει με το σήμα στην πόλη μέσα(Γιατι εκτός φαινεται τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα) Αμήν τι άλλο ποιός δεν θέλει να έχει σήμα φουλ παντου... Το πρωι ανέβηκα στη Μαλάξα Διπλα στις κεραιες εδω με 3 κινητά Σημα 3/4 https://www.speedtest.net/my-result/i/4011968077 Edited July 12, 2020 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Κολυμβητήριο Κατερίνης. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Ασπροβαλτα... Μετά τα χάλια του ΣΚ τα νούμερα σχεδόν επανήλθαν.. Η θέμα υπήρχε η ξαφνικά φέτος το δίκτυο δεν αντέχει τους συνδρομητές.. Αυτά τα νούμερα τα έπιανε πέρσι με πολύ περισσότερο κόσμο Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Ασπροβαλτα... Μετά τα χάλια του ΣΚ τα νούμερα σχεδόν επανήλθαν.. Η θέμα υπήρχε η ξαφνικά φέτος το δίκτυο δεν αντέχει τους συνδρομητές.. Αυτά τα νούμερα τα έπιανε πέρσι με πολύ περισσότερο κόσμο Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω που ημουν για σκ δεν ειδα κατω απο 30 , ακομα και στις 1 - 2 το μεσημερι(ανεβασα και τεστ κοντα στα 120 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Εγω που ημουν για σκ δεν ειδα κατω απο 30 , ακομα και στις 1 - 2 το μεσημερι(ανεβασα και τεστ κοντα στα 120 )Ναι το είδα.. Αλλά όσες φορές δοκίμασα έπαιζα το πολύ 20..και στο σπίτι το απόγευμα με απλό 4g με το ζόρι έπιασα 4..έκανα επανεκκίνηση, έβαλα την κάρτα σε ένα Sony αλλά πάλι τα ίδια.. Δοκίμασα speed test στο σπίτι, κανονικά τα αποτελέσματα Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2020 Μεγάλη πιθανότητα να σας εξυπηρετούσαν διαφορετικές κυψέλες. Έτσι έχετε και διαφορετική εμπειρία χρήσης. Η αλήθεια είναι πως η απόφαση της Cosmote να πάει σε 5g σχετίζεται με τη χρήση του.δικτύου που αγγίζει ιστορικά νούμερα παρά τις τεχνολογίες που έχει ενσωματώσει. Έχει μαζέψει λαό αυτό το δίκτυο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Στην Αλεξάνδρεια με 3CA. https://www.speedtest.net/my-result/i/4015326234 https://www.speedtest.net/my-result/i/4015323082 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Στη Ποτίδαια Χαλκιδικής, 4G, χωρίς CA έβγαλε 5-6Mbps Λήψη. Έπιανε την κεραία 3012 (σύμφωνα με το NetMonster και CellMapper) αλλά στο χάρτη δεν το έβρησκα πουθενά. Β3 μπάντα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Έξω από το μετρό Συγγρού, πάλι σκέτη B3. Δεν είναι όλες μαζί με B20 όπως λέγεται. Το ίδιο έδειχνε και το Cellmapper. Βασικά αυτή πιάνει και μέσα στο μετρό, θα έχει αναμεταδότη. Όμως στα περισσότερα σημεία έξω την θα την υπερκαλύπτουν οι 3CA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Να ρωτήσω παρακαλώ θέλω κάτι... Με την έλευση του 5G δικτύου, θα αποσυμφορηθούν σιγά σιγά οι συχνότητες του 4G ώστε να μην έχουμε "μπουκώματα" τους καλοκαιρινούς (αλλά και χειμερινούς μπορώ να πω) μήνες ? Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Να ρωτήσω παρακαλώ θέλω κάτι... Με την έλευση του 5G δικτύου, θα αποσυμφορηθούν σιγά σιγά οι συχνότητες του 4G ώστε να μην έχουμε "μπουκώματα" τους καλοκαιρινούς (αλλά και χειμερινούς μπορώ να πω) μήνες ? Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που ειναι μπουκομενη παλι η cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Πάντως στη περιοχή Θεσσαλονίκης ποτέ σχεδόν δεν το είδα μπουκωμένο το δίκτυο της Cosmote! Αν εξαιρέσουμε πάνω στην αλλαγή της χρονιάς! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Μάλλον δεν το έχεις δει γενικά τότε για να το λες αυτό χαχα. Έχω πετύχει και μη λειτουργικό 4g αρκετές φορές στο κέντρο λόγω κόσμου (δεν εννοώ χαμηλές ταχύτητες). Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Μάλλον δεν το έχεις δει γενικά τότε για να το λες αυτό χαχα. Έχω πετύχει και μη λειτουργικό 4g αρκετές φορές στο κέντρο λόγω κόσμου (δεν εννοώ χαμηλές ταχύτητες). Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποτε στην ζωη μου..ακομα και στις παρελασεις και στις πορειες που γινοταν ηταν πολυ καλα..εχει υπερβολικα πυκνο δικτυο για να εχει προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Ποτε στην ζωη μου..ακομα και στις παρελασεις και στις πορειες που γινοταν ηταν πολυ καλα..εχει υπερβολικα πυκνο δικτυο για να εχει προβληματαΕγώ παιδιά άλλο ρώτησα... Πλέον όλες οι εταιρείες παρέχουν απεριόριστα δεδομένα. Όταν η Cosmote έδινε πέρσι απεριόριστα δεδομένα για τα Σαββατοκύριακα, γινόταν πανικός στο δίκτυο. Είχαν αναφερθεί θέματα υπερφόρτωσης και χαμηλής ταχύτητας. Για αυτό ρωτάω αν η σταδιακή μετάβαση των συνδρομητών από το 4G στο 5G δίκτυο, μπορεί να εξαλείψει τα προβλήματα συνωστισμού αφού σιγά σιγά το 4G θα αδειάζει Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Εγώ παιδιά άλλο ρώτησα... Πλέον όλες οι εταιρείες παρέχουν απεριόριστα δεδομένα. Όταν η Cosmote έδινε πέρσι απεριόριστα δεδομένα για τα Σαββατοκύριακα, γινόταν πανικός στο δίκτυο. Είχαν αναφερθεί θέματα υπερφόρτωσης και χαμηλής ταχύτητας. Για αυτό ρωτάω αν η σταδιακή μετάβαση των συνδρομητών από το 4G στο 5G δίκτυο, μπορεί να εξαλείψει τα προβλήματα συνωστισμού αφού σιγά σιγά το 4G θα αδειάζει Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάντως αυτοί που δίνουν 70αρια είναι μόνο αυτοί που το χρειάζονται πραγματικά. Οπότε μπούκωμα στο δίκτυο εκτός από περιόδους υψηλής κίνησης δεν πρόκειται να παίξει. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Δεν χρειάζεται να δώσεις 70άρια. Σε μένα το πρώτο πακέτο των 55 ευρώ το έχω με 38.5. Και είναι 2 πακέτα μαζί με της γυναίκας μου. Πολύ νορμάλ τιμή. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Και τα 38.5€ για τον καρτοκινητό πιτσιρικά που έσκιζε το δίκτυο για πλάκα τις γιορτές με torrents κτλ επειδή απλά μπορούσε είναι πολλά. Ηδη είναι πολλά τα 12€ για μια μερίδα κόσμου. Γιαυτο κατά την προσωπική μου άποψη και δυστυχώς δε πρόκειται να ξαναδούμε απεριόριστα στην καρτοκινητή και ευτυχώς γιαυτους που θα δώσουν τα χρήματα για το συμβόλαιο και θα απολαμβάνουν το δίκτυο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Και τα 38.5€ για τον καρτοκινητό πιτσιρικά που έσκιζε το δίκτυο για πλάκα τις γιορτές με torrents κτλ επειδή απλά μπορούσε είναι πολλά. Ηδη είναι πολλά τα 12€ για μια μερίδα κόσμου. Γιαυτο κατά την προσωπική μου άποψη και δυστυχώς δε πρόκειται να ξαναδούμε απεριόριστα στην καρτοκινητή και ευτυχώς γιαυτους που θα δώσουν τα χρήματα για το συμβόλαιο και θα απολαμβάνουν το δίκτυο Με 12Ε το μήνα ούτε 3 μερες για ρεύμα της κεραίας που τον εξυπηρετεί δεν καλύπτει. Καιρός ήταν να τελειώσει αυτή η κατάσταση με τα καρτοκινητά. Θα πάνε όσοι χρειάζονται δεδομένα σε συμβόλαια και τέλος. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Δεν χρειάζεται να δώσεις 70άρια. Σε μένα το πρώτο πακέτο των 55 ευρώ το έχω με 38.5. Και είναι 2 πακέτα μαζί με της γυναίκας μου. Πολύ νορμάλ τιμή. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροσωπικά τα 69 ευρώ για τα πάντα απεριόριστα αν δεν έχεις σταθερή σύνδεση είναι τέλεια καλύπτεις τα πάντα και σε ομιλία και σε δεδομένα. Μπορεί το ποσό να είναι μεγάλο αλλά δεν έχεις άγχος για τίποτα. Το χρησιμοποιείς όσο μα όσο θέλεις. Έτσι και αλλιώς και σε συνδιασμό να έχεις σταθερό VDSL και ένα αξιοπρεπές συμβόλαιο κινητής πάλι εκεί παίζεις γύρω στο 70αρι με 100ρι ευρώ. Αν κάποια στιγμή δεν το χρειάζεσαι και δεν έχεις πάρει επιδότηση συσκευής απλά το διακόπτεις πληρώνοντας ένα μικρό πέναλτι. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Με 12Ε το μήνα ούτε 3 μερες για ρεύμα της κεραίας που τον εξυπηρετεί δεν καλύπτει. Καιρός ήταν να τελειώσει αυτή η κατάσταση με τα καρτοκινητά. Θα πάνε όσοι χρειάζονται δεδομένα σε συμβόλαια και τέλος.Ενώ με τα 55€ που κάνει το φθηνότερο απεριόριστο (τιμή τιμοκαταλόγου πάντα) καλύπτει καμμια 10αρια μέρες το ρεύμα της κεραίας και οι υπόλοιπες 20 είναι δωρεάν; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Ενώ με τα 55€ που κάνει το φθηνότερο απεριόριστο (τιμή τιμοκαταλόγου πάντα) καλύπτει καμμια 10αρια μέρες το ρεύμα της κεραίας και οι υπόλοιπες 20 είναι δωρεάν; Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλα θέμα αριθμών είναι. Όταν έχουμε απαιτήσεις από ένα δίκτυο καλό θα είναι να μην επιμένουμε ότι το φθηνότερο είναι το καλύτερο. :) Αν θέλουμε ποιότητα επικοινωνίας και να μη μας σπάνε τα νεύρα με την ποιότητα δικτύου, όπως γίνεται σε άλλα δίκτυα, καλό θα ήταν να δίνουμε και κάποια χρήματα. Οι τιμές τιμοκαταλόγου ποτέ δεν ίσχυαν στην Ελλάδα και το ξέρουμε. Εδώ δεν ισχύουν αλλού... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα Μιχάλη, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γνώστες των παζαριών, ούτε και διατεθειμένοι να κάνουν παζάρια. Γι αυτό αυτό να είσαι βέβαιος ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που αγοράζουν προγράμματα και υπηρεσίες σε τιμές καταλόγου. Επίσης τα δίκτυα στην Ελλάδα έχουν έρθει σε μία πάρα πολύ καλή σύγκλιση θα έλεγα ποιότητας υπηρεσιών. Δεν είναι ο ένας ο φοβερός και οι υπόλοιποι η Β και Γ Εθνική. Αυτά μπορεί να ίσχυαν κάποτε, δεν ισχύουν όμως τώρα, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν περί του αντιθέτου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Πάρα πολλοί κιόλας που αγοράζουν σε τιμές καταλόγου; Είναι η αίσθηση σου αυτή ή έχεις κάποιο στοιχείο και το αναφέρεις; Εγώ θα πόνταρα στο κανένας... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts