Mark_K Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Μόλις παρατήρησα πως κάτω από 4G μου βγάζει ένδειξη HD στην κλήση όταν καλώ σε wind. Με παραξένεψε και το κλείδωσα σε 3G επαναλαμβάνοντας την κλήση, και καμιά ένδειξη. Ξανά 4G και πάλι HD. Καλό... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Μόλις παρατήρησα πως κάτω από 4G μου βγάζει ένδειξη HD στην κλήση όταν καλώ σε wind. Με παραξένεψε και το κλείδωσα σε 3G επαναλαμβάνοντας την κλήση, και καμιά ένδειξη. Ξανά 4G και πάλι HD. Καλό... Sent from my SM-G930F Για να καταλάβεις ότι και οι 2 που μιλάτε έχετε volte ή VoWifi, θα σου βγάλει ένα σηματακι HD+. Έτσι μου κάνει εμένα το Note9 volte σε volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Αυτό ναι. Μιλάμε τώρα για κλήση σε άλλο πάροχο. Σε 2 διαφορετικά f2g που κάλεσα(εννοείται πως αυτά δεν έχουν volte/WiFi)μου έβγαζε πριν απαντήσει ακόμη ο άλλος την ένδειξη. Αντίθετα σε Vodafone που δοκίμασα, το δικό μου νούμερο που από σήμερα παίζει με volte, δεν εμφάνισε κάτι. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Αν μιλήσω για την περιοχή μου τουλάχιστον, το GSM τα τελευταία 2 χρόνια έχει στρώσει. Θεσσαλία πάντα. Η 3η γενιά κατά την άποψή μου είναι από τη μάνα του προβληματικό όταν γεμίζει. Σε μια προσπάθεια που κάναν να μοιάζει με CDMA το έκαναν σαν τα μούτρα τους. Τώρα της Κόσμοτε το 3g είναι φορτωμένο (ξεκάθαρα). Τις βραδυνές ώρες είναι στα 35mbps και την ημέρα στα 8Mbps. Δεν είναι σχεδιασμένο για ομιλία, δυστυχώς, και το φορτώνει πως σωστά λες η κοσμοτε με όλη την CS κίνηση και γονατίζει... Όμως προβλήματα δεν έχω παρατηρήσει από τις ελάχιστες φορές που το έχω χρησιμοποιήσει. Μιχάλη, στον Βόλο αν είσαι σε 2G (και είναι αρκετά τα μέρη μέσα στην πόλη, καθώς δεν είναι πυκνό το δίκτυο) δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε. Τέρμα μουντος ήχος και το σημαντικότερο, handovers από κυψέλη σε κυψέλη με μικροδιακοπές πολλές φορές. Καλορυθμισμένο δεν το λες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Και δεν είναι μόνο ο Βόλος, τα ίδια και στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Και δεν είναι μόνο ο Βόλος, τα ίδια και στη Θεσσαλονίκη. Όλη η Θεσσαλονίκη προβληματική; :lol: Μήπως το παρακάνουμε; Ο Βόλος να καταλάβω ότι είναι φορτωμένος και η ποιότητα είναι μέτρια (όντως είναι) αλλά η Θεσσαλονίκη γιατι; Κάθε δύο τετράγωνα κεραίες είχε η κοσμοτε από τότε που είχα πάει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Όλη η Θεσσαλονίκη προβληματική; :lol: Μήπως το παρακάνουμε; Ο Βόλος να καταλάβω ότι είναι φορτωμένος και η ποιότητα είναι μέτρια (όντως είναι) αλλά η Θεσσαλονίκη γιατι; Κάθε δύο τετράγωνα κεραίες είχε η κοσμοτε από τότε που είχα πάει... Εννοείται όχι όλη, δεν είπα αυτό. Πολλά σημεία όμως έχουν θέματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios258 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 επιβεβαιώνω και εγώ ο ήχος των κλήσεων στη cosmote είναι άθλιος. Και είναι απαράδεκτο το 2019 να μιλάμε για τέτοια ποιότητα στις κλήσεις στην κινητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Μια χαρά είναι ο ήχος. Αν δεν έχεις κανένα πολύ παλιό τηλέφωνο με πλήκτρα, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Η υπερβολή της υπερβολής. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Να κοιτάτε και τι συσκευή έχει ο άλλος συνομιλητής σας. Εγώ όσες φορές δεν άκουγα τι μου έλεγε ο άλλος και μετά τύχαινε να βρεθώ μαζί του ήταν άνθρωποι με κάτι Αλκατελ ή Νοκια των 20€. Μην περιμένετε τα μικρόφωνα τέτοιων συσκευών να είναι αντίστοιχης ποιότητας με πιο ακριβές συσκευές. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ Με όσους μιλάω και έχουν μια αξιοπρεπής συσκευή, ποτέ δεν είχα θέμα στην ποιότητα. Όσοι είχαν κάτι Lenovo τριετίας κτλ, με το ζόρι τους άκουγα. Και ούτε βεβαια η ποιότητα της κλήσης ήταν καλύτερη άμα τους καλούσα από άλλον πάροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios258 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Μια χαρά είναι ο ήχος. Αν δεν έχεις κανένα πολύ παλιό τηλέφωνο με πλήκτρα, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Η υπερβολή της υπερβολής. Sent from my SM-G970F καμία υπερβολή. μιλάμε για σύγχρονα τηλέφωνα(iPhone Samsung κλπ). Όλοι οι γνωστοί μου έχουν θέμα με τις κλήσεις.Εγω το δίνω σαν βλάβη συνέχεια στην cosmote και τους λέω κάθε εβδομάδα ποιες κλήσεις είχαν θέμα: αριθμός, ημερομηνία, ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 καμία υπερβολή. μιλάμε για σύγχρονα τηλέφωνα(iPhone Samsung κλπ). Όλοι οι γνωστοί μου έχουν θέμα με τις κλήσεις.Εγω το δίνω σαν βλάβη συνέχεια στην cosmote και τους λέω κάθε εβδομάδα ποιες κλήσεις είχαν θέμα: αριθμός, ημερομηνία, ωρα. Για ποια περιοχή μιλάμε; Εγώ πάντως όταν μιλάω με κοσμοτε ο ήχος είναι καμπάνα. Καλώ βέβαια από εξωτερικό αλλά μόνο χειρότερα μπορεί να γίνει. Αναφέρομαι στα τελευταία 2 χρόνια. Πριν η κατάσταση ήταν τραγική. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Να κοιτάτε και τι συσκευή έχει ο άλλος συνομιλητής σας. Εγώ όσες φορές δεν άκουγα τι μου έλεγε ο άλλος και μετά τύχαινε να βρεθώ μαζί του ήταν άνθρωποι με κάτι Αλκατελ ή Νοκια των 20€. Μην περιμένετε τα μικρόφωνα τέτοιων συσκευών να είναι αντίστοιχης ποιότητας με πιο ακριβές συσκευές. Sent from my iPhone using Tapatalk Ο συνομιλητής μου είχε iPhone 6. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Με το ταπεινό Samsung Galaxy J7 (2017) δεν έχω αντιμετωπίσει σχεδόν ποτέ πρόβλημα ποιότητας ομιλίας. Το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει ούτε VoLTE ούτε VoWiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Με το ταπεινό Samsung Galaxy J7 (2017) δεν έχω αντιμετωπίσει σχεδόν ποτέ πρόβλημα ποιότητας ομιλίας. Το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει ούτε VoLTE ούτε VoWiFi Μπορεί να υποστηρίξει με Firmware Cosmote...δεν νομίζω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Ούτε εγώ έχω θέμα με την ποιότητα κλήσεων αλλά όταν μιλάω με τον ίδιο συνομιλητή με 4G ή με άλλο δίκτυο έχει αισθητή διαφορα, ακούγεται πιο καθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Όποιος έχει συσκευή Volte είναι τζαμί παντού . Μόνο οταν πάω στα Βόρεια της χώρας Μακεδονία και Θράκη έχω πρόβλημα σε ποιότητα σε κάποια σημεία αλλά μόνο αν χρησιμοποιήσω την αντικα συσκευή που δεν έχει Volte κλπ. Απλά κάποιοι που δεν έχουν πάει ποτέ βόρεια μην απορούν. Από την άλλη αν υποστηρίξει περισσότερες συσκευές στο VoLTE θα λυθεί το θέμα σε μεγαλύτερο βαθμό αφού υπάρχουν ακόμα και φθηνές συσκευές που έχουν την δυνατότητα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Οι φθηνές συσκευές δεν υποστηρίζουν volte της Cosmote. Όχι το αντίθετο. Μην τα ξαναλέμε. Η κοσμοτε έχει Volte εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Γενικα τους τελευταιους 3-4 μηνες 2-3 φορες που καλεσα προς Vodafone ακουγεται σαν ρομποτ πραγματικα . Οποτε καλουσα πρως Cosmote κανενα θεμα απολυτος .(οι κλησεις παντα απο 3G δικο μου πρως 2G η 3G ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Με το XZ1 το έβαζα 4G only και δεν είχα κανένα θέμα. Ποιο firmware έχεις; Το generic GR ή της cosmote; Ή κάποιο άλλο; Εμένα δεν έχει 4G only και έχω βάλει της cosmote Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Οι φθηνές συσκευές δεν υποστηρίζουν volte της Cosmote. Όχι το αντίθετο. Μην τα ξαναλέμε. Η κοσμοτε έχει Volte εδώ και πολύ καιρό. αυτή η συσκευή πάντως υποστηρίζει και vowifi της cosmote https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leagoo-m9-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Ποιο firmware έχεις; Το generic GR ή της cosmote; Ή κάποιο άλλο; Εμένα δεν έχει 4G only και έχω βάλει της cosmote Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από τον dialer *#*#4636#*#* και επιλέγεις 4G only. Επιβιώνει και μετά από reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 (edited) Α thanks!! Δεν είχα σκεφτεί να πάω από εκεί... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 26, 2019 by AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Νέες ταχύτητες στο κέντρο Δράμας Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4898067301 ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i67.tinypic.com/29w7t68.jpg Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts