Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Why not? Εφόσον αποδίδει, να πάνε σε Εριξον. Δε μπορούν να παραγγέλνουν τζάμπα features και μετά να λένε "αχ, όχι, θα πάμε σε Huawei/NSN..."

Η Ερίξον έχει συμπεριφερθεί άψογα στο γκρουπ και πρέπει να ανταποδώσουν. Ειδάλλως υπάρχουν και άλλα γκρουπ.

LAA + LWA?

• Απαντήσεις 14,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1494

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

LAA + LWA?

Νομίζω κάτι άλλο ήθελες να κάνεις παράθεση. Όντως ναι, η Ericsson υποστηρίζει και τα 2 features.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

BTW, μήπως έχει δει κάποιος και το δεύτερο μπλοκ 2600MHz της Cosmote να χρησιμοποιείται κάπου;

Το κανάλι λογικά πρέπει να είναι 3200 (2665 MHz).

καλησπέρα, ριξε μια ματια στον πινακα συχνοτητων της ΕΕΤΤ για την κινητη εδω : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antennas_EMR/health/BaseStationRdt/GRNetworks/

Στη ΔΕΘ. Το πρώτο στη 3 και το δεύτερο στην 7. Να υποθέσω πως η 7 έχει πάρει όλο το κόσμο και η 3 χαλαρά?9635c1fdbf14cd661aa18a7cb3865ff6.jpg591b043667e49de2d66faf1ead7593d2.jpg

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@VasilisSam Πολύ πιθανό. Εγώ όταν έχω καλό σήμα από 2600 (Β7), η Cosmote με συνδέει πάντα σε αυτήν. Στην 1800 (Β3) πολύ σπάνιο να με συνδέσει, μόνο αν δεν υπάρχει καλό σήμα από Β7 (π.χ. 1 σκάλα) το κάνει...

Και σε εμένα το ίδιο, εκτός αν το κλειδώσω εγώ. Σε band 20 δε μπαίνει ποτέ μόνο του.

Και σε εμένα το ίδιο, εκτός αν το κλειδώσω εγώ. Σε band 20 δε μπαίνει ποτέ μόνο του.

Σε 800 με συνδέει μόνο όταν ανοίγω το κινητό ή το βγάζω από flight mode. Μέσα σε 1 λεπτό με γυρίζει σε 2600. Ποτέ ξανά δε με βάζει σε 800, παρά μόνο αν έχω πολύ αδύναμο σήμα από τη 1800, δηλαδή σε κάνα χωριό ή μέσα σε μεγάλο κτίριο.

Αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με τη συσκευή, με το firmware του baseband.

Η δική μου πχ δεν έχει τέτοια θέματα.

Αλλά γενικά η ανάθεση πόρων στο LTE γίνεται δυναμικά. Μην περιμένετε να έχετε την ίδια συμπεριφορά όλοι. Αυτό εξαρτάται από το report της συσκευής στον πάροχο και από το configuration που κάνει ο πάροχος με βάση πολλές παραμέτρους. Κοινώς, μη σας νοιάζει πού σας κλειδώνει. Αρκεί να γίνεται η δουλειά σας σωστά.

Έχω μια καλύτερη απάντηση για το configuration mimo 4x4. Παίζει μόνο σε μια μπάντα στα υπάρχοντα μοντεμ και δουλεύει μόνο σε μια μπάντα, χωρίς Aggregation. Αυτό επειδή ακριβώς δεν είναι το standard configuration ο παροχος πρέπει να το υποστηρίζει. Δεν έχει να κάνει με το configuration των κεραιών το οποίο είναι standardised 3gpp.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

[offtopic]Παω Ρωμη σε λιγες μερες και θα δοκιμασω το δικτυο της ΤΙΜ, βλεπω εχει CA στα 45 MHz (CA_3A_7A_20A).[/OFFTOPIC]
Samsung S21 Ultra

[offtopic]Παω Ρωμη σε λιγες μερες και θα δοκιμασω το δικτυο της ΤΙΜ, βλεπω εχει CA στα 45 MHz (CA_3A_7A_20A).[/OFFTOPIC]

Θα έχεις τοπική κάρτα;

Αν είσαι σε roaming είναι λίγο μπλέξιμο τι θα παίζει και τι όχι.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα σε αφήσει η VFIT να κάνεις, ενημέρωσέ μας!

πριν λιγους μηνες ειχα 4g σε περιαγωγη με frog και στην t-mobile DE και στην t-mobile NL

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα σε αφήσει η VFIT να κάνεις, ενημέρωσέ μας!

λες να εχει περιορισμο στην ταχυτητα κτλ σε roaming πελατες; Στην Ελλαδα γινεται αυτο;

Samsung S21 Ultra

λες να εχει περιορισμο στην ταχυτητα κτλ σε roaming πελατες; Στην Ελλαδα γινεται αυτο;

αναλογως την διεπαφή μεταξυ των δικτυων που εχει συμφωνηθεί.

αναλογως την διεπαφή μεταξυ των δικτυων που εχει συμφωνηθεί.

Θα βαλω την καρτα στο leeco, ετσι και αλλιως το iPhone δεν εχει τοσο γρηγορο μοντεμ. :p Για να δουμε, περιεργος ειμαι ;)

Samsung S21 Ultra

Θα βαλω την καρτα στο leeco, ετσι και αλλιως το iPhone δεν εχει τοσο γρηγορο μοντεμ. :p Για να δουμε, περιεργος ειμαι ;)

εκτος του τι εχει συμφωνηθει , μπορει και το ιδιο το οικείο δίκτυο να θέσει περιορισμο στους συνδρομητές του διοτι η κινηση data θα περναει μεσω cosmote

Edited by stefanos1999

Σε κάθε περίπτωση δεν εφαρμόζεται local breakout και η κίνησή σου γίνεται tunnel προς την Cosmote. Οπότε αναγκαστικά θα έχεις το ανάλογο latency και τα τεστάκια σου δεν θα είναι αντιπροσωπευτικά.

Μπορεί να υπάρξει περιορισμός. Όταν είχα επισκεφθεί την περίοδο των Χριστουγέννων 2016 με EE από ΗΒ, υπήρχε όριο στα 60/60 Mbps. Τώρα λένε ότι δίνουν το μέγιστο δυνατό. Υπάρχει δυνατότητα περιορισμού και τα δίκτυα το εφαρμόζουν.

Κατά τη διάρκεια της περιαγωγής, στα περισσότερα δίκτυα, τα δεδομένα πρώτα πάνε στη χώρα του οικείου δικτύου και μετά οπουδήποτε αλλού. Οπότε όταν κάνουμε speedtest επιλέγουμε server της χώρας του δικτύου που είμαστε συνδρομητές. Με την Cosmote κάποιο Ελληνικό server, με την EE κάποιο server του ΗΒ.

Δεν γνωρίζω για την Cosmote. Εάν δεν υπάρχει στους όρους του συμβολαίου και όντως εφαρμόζει όριο στην ταχύτητα του 4G/3G κατά τη διάρκεια της περιαγωγής τότε ίσως μπορείς να παραπονεθείς.

Edited by kostas_pav

ενδιαφερον. Αν και δεν θα εχω cosmote για τα τεστ, αλλα telenor. Να φανταστω πως τα δεδομενα πανε προς τον παροχο για να ελεγχει ποσο καταναλωσες;
Samsung S21 Ultra

ενδιαφερον. Αν και δεν θα εχω cosmote για τα τεστ, αλλα telenor. Να φανταστω πως τα δεδομενα πανε προς τον παροχο για να ελεγχει ποσο καταναλωσες;

Όχι, απλά έτσι σχεδιάστηκε.

Το πόσο κατανάλωσες μεταφέρεται με άλλον τρόπο.