georgemv Δημ. June 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Why not? Εφόσον αποδίδει, να πάνε σε Εριξον. Δε μπορούν να παραγγέλνουν τζάμπα features και μετά να λένε "αχ, όχι, θα πάμε σε Huawei/NSN..." Η Ερίξον έχει συμπεριφερθεί άψογα στο γκρουπ και πρέπει να ανταποδώσουν. Ειδάλλως υπάρχουν και άλλα γκρουπ. LAA + LWA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 LAA + LWA? Νομίζω κάτι άλλο ήθελες να κάνεις παράθεση. Όντως ναι, η Ericsson υποστηρίζει και τα 2 features. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 BTW, μήπως έχει δει κάποιος και το δεύτερο μπλοκ 2600MHz της Cosmote να χρησιμοποιείται κάπου; Το κανάλι λογικά πρέπει να είναι 3200 (2665 MHz). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 καλησπέρα, ριξε μια ματια στον πινακα συχνοτητων της ΕΕΤΤ για την κινητη εδω : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antennas_EMR/health/BaseStationRdt/GRNetworks/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Βιπε Δράμας Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Σε έχω, οριακά :) http://www.speedtest.net/my-result/i/2114523098 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Στη ΔΕΘ. Το πρώτο στη 3 και το δεύτερο στην 7. Να υποθέσω πως η 7 έχει πάρει όλο το κόσμο και η 3 χαλαρά? Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 @VasilisSam Πολύ πιθανό. Εγώ όταν έχω καλό σήμα από 2600 (Β7), η Cosmote με συνδέει πάντα σε αυτήν. Στην 1800 (Β3) πολύ σπάνιο να με συνδέσει, μόνο αν δεν υπάρχει καλό σήμα από Β7 (π.χ. 1 σκάλα) το κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Και σε εμένα το ίδιο, εκτός αν το κλειδώσω εγώ. Σε band 20 δε μπαίνει ποτέ μόνο του. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Και σε εμένα το ίδιο, εκτός αν το κλειδώσω εγώ. Σε band 20 δε μπαίνει ποτέ μόνο του. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε 800 με συνδέει μόνο όταν ανοίγω το κινητό ή το βγάζω από flight mode. Μέσα σε 1 λεπτό με γυρίζει σε 2600. Ποτέ ξανά δε με βάζει σε 800, παρά μόνο αν έχω πολύ αδύναμο σήμα από τη 1800, δηλαδή σε κάνα χωριό ή μέσα σε μεγάλο κτίριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με τη συσκευή, με το firmware του baseband. Η δική μου πχ δεν έχει τέτοια θέματα. Αλλά γενικά η ανάθεση πόρων στο LTE γίνεται δυναμικά. Μην περιμένετε να έχετε την ίδια συμπεριφορά όλοι. Αυτό εξαρτάται από το report της συσκευής στον πάροχο και από το configuration που κάνει ο πάροχος με βάση πολλές παραμέτρους. Κοινώς, μη σας νοιάζει πού σας κλειδώνει. Αρκεί να γίνεται η δουλειά σας σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Σε έχω, οριακά :) http://www.speedtest.net/my-result/i/2114523098 Έχω μια καλύτερη απάντηση για το configuration mimo 4x4. Παίζει μόνο σε μια μπάντα στα υπάρχοντα μοντεμ και δουλεύει μόνο σε μια μπάντα, χωρίς Aggregation. Αυτό επειδή ακριβώς δεν είναι το standard configuration ο παροχος πρέπει να το υποστηρίζει. Δεν έχει να κάνει με το configuration των κεραιών το οποίο είναι standardised 3gpp. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 [offtopic]Παω Ρωμη σε λιγες μερες και θα δοκιμασω το δικτυο της ΤΙΜ, βλεπω εχει CA στα 45 MHz (CA_3A_7A_20A).[/OFFTOPIC] Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 [offtopic]Παω Ρωμη σε λιγες μερες και θα δοκιμασω το δικτυο της ΤΙΜ, βλεπω εχει CA στα 45 MHz (CA_3A_7A_20A).[/OFFTOPIC] Θα έχεις τοπική κάρτα; Αν είσαι σε roaming είναι λίγο μπλέξιμο τι θα παίζει και τι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Roaming με 4G Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Roaming με 4G Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα σε αφήσει η VFIT να κάνεις, ενημέρωσέ μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα σε αφήσει η VFIT να κάνεις, ενημέρωσέ μας! πριν λιγους μηνες ειχα 4g σε περιαγωγη με frog και στην t-mobile DE και στην t-mobile NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα σε αφήσει η VFIT να κάνεις, ενημέρωσέ μας! λες να εχει περιορισμο στην ταχυτητα κτλ σε roaming πελατες; Στην Ελλαδα γινεται αυτο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 λες να εχει περιορισμο στην ταχυτητα κτλ σε roaming πελατες; Στην Ελλαδα γινεται αυτο; αναλογως την διεπαφή μεταξυ των δικτυων που εχει συμφωνηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 αναλογως την διεπαφή μεταξυ των δικτυων που εχει συμφωνηθεί. Θα βαλω την καρτα στο leeco, ετσι και αλλιως το iPhone δεν εχει τοσο γρηγορο μοντεμ. :p Για να δουμε, περιεργος ειμαι ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Θα βαλω την καρτα στο leeco, ετσι και αλλιως το iPhone δεν εχει τοσο γρηγορο μοντεμ. :p Για να δουμε, περιεργος ειμαι ;) εκτος του τι εχει συμφωνηθει , μπορει και το ιδιο το οικείο δίκτυο να θέσει περιορισμο στους συνδρομητές του διοτι η κινηση data θα περναει μεσω cosmote Edited June 2, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Σε κάθε περίπτωση δεν εφαρμόζεται local breakout και η κίνησή σου γίνεται tunnel προς την Cosmote. Οπότε αναγκαστικά θα έχεις το ανάλογο latency και τα τεστάκια σου δεν θα είναι αντιπροσωπευτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) λες να εχει περιορισμο στην ταχυτητα κτλ σε roaming πελατες; Στην Ελλαδα γινεται αυτο; Μπορεί να υπάρξει περιορισμός. Όταν είχα επισκεφθεί την περίοδο των Χριστουγέννων 2016 με EE από ΗΒ, υπήρχε όριο στα 60/60 Mbps. Τώρα λένε ότι δίνουν το μέγιστο δυνατό. Υπάρχει δυνατότητα περιορισμού και τα δίκτυα το εφαρμόζουν. Κατά τη διάρκεια της περιαγωγής, στα περισσότερα δίκτυα, τα δεδομένα πρώτα πάνε στη χώρα του οικείου δικτύου και μετά οπουδήποτε αλλού. Οπότε όταν κάνουμε speedtest επιλέγουμε server της χώρας του δικτύου που είμαστε συνδρομητές. Με την Cosmote κάποιο Ελληνικό server, με την EE κάποιο server του ΗΒ. Δεν γνωρίζω για την Cosmote. Εάν δεν υπάρχει στους όρους του συμβολαίου και όντως εφαρμόζει όριο στην ταχύτητα του 4G/3G κατά τη διάρκεια της περιαγωγής τότε ίσως μπορείς να παραπονεθείς. Edited June 2, 2017 by kostas_pav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 ενδιαφερον. Αν και δεν θα εχω cosmote για τα τεστ, αλλα telenor. Να φανταστω πως τα δεδομενα πανε προς τον παροχο για να ελεγχει ποσο καταναλωσες; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 ενδιαφερον. Αν και δεν θα εχω cosmote για τα τεστ, αλλα telenor. Να φανταστω πως τα δεδομενα πανε προς τον παροχο για να ελεγχει ποσο καταναλωσες; Όχι, απλά έτσι σχεδιάστηκε. Το πόσο κατανάλωσες μεταφέρεται με άλλον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts