m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ρε παιδια που βρισκουμε rom για το i9105; Δες στο xda http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2-plus Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Στην official rom υποστηριζει otg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Για την συγκεκριμενη συσκευη δεν εχει official roms δυστυχως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Για την συγκεκριμενη συσκευη δεν εχει official roms δυστυχως.. Και ποια ειναι η καλυτερη rom παιδια με ραδιο φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Για την συγκεκριμενη συσκευη δεν εχει official roms δυστυχως.. Δεν το καταλαβα αυτο. (για αλλο ξεκινησα να ρωταω, αλλου βρεθηκαμε) Η rom που εχει πανω το τηλεφωνο, δεν ειναι official? Τι θα πει 'δεν εχει official roms'? ---- Και να ξερει καποιος να μου πει, αν με την 'μαμισια' rom (official δεν την λεμε? θα ξεχασω κι αυτα που ξερω στο τελος), υποστηριζεται το usb-on-the-go , το 'otg'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δεν το καταλαβα αυτο. (για αλλο ξεκινησα να ρωταω, αλλου βρεθηκαμε) Η rom που εχει πανω το τηλεφωνο, δεν ειναι official? Τι θα πει 'δεν εχει official roms'? ---- Και να ξερει καποιος να μου πει, αν με την 'μαμισια' rom (official δεν την λεμε? θα ξεχασω κι αυτα που ξερω στο τελος), υποστηριζεται το usb-on-the-go , το 'otg'. Με τον ορο official rom εννοω λογισμικο φτιαγμενο απο προγραμματιστη της cyanogenmod,miui,paranoid,aokp,slimbean που υπαρχουν στις αυθεντικες σελιδες τους και οχι port roms που ειναι γεματες bugs τις περισσοτερες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Η Media markt το διαφημηζει ηδη απο προχθες στα 199 ευρω.με 4.2.2 EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sloput Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλημέρα στο forum. Αγόρασα χθές το κινητό και μετά απο καμια ώρα ρυθμίσεων κόλησε . Δεν λειτουργούσε η αφή ούτε τα κουμπια. Αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία. Μεχρι σήμερα το πρωί δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα. Να είναι ελλατωματική η συσκευή ή ήταν ένα συνηθες τυχαιο γεγονός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλημέρα στο forum. Αγόρασα χθές το κινητό και μετά απο καμια ώρα ρυθμίσεων κόλησε . Δεν λειτουργούσε η αφή ούτε τα κουμπια. Αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία. Μεχρι σήμερα το πρωί δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα. Να είναι ελλατωματική η συσκευή ή ήταν ένα συνηθες τυχαιο γεγονός; έτυχε... το ζάλισες απο το πολύ ψάξιμο, thats all! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Για οποιον εχει βαλει 4.4 KitKat να εγκαταστησει τα ART gapps,κανει την συσκευη πιο γρηγορη,δεν καταναλωνει τοση ram,οι εφαρμογες ανοιγουν ταχυτερα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Για οποιον εχει βαλει 4.4 KitKat να εγκαταστησει τα ART gapps,κανει την συσκευη πιο γρηγορη,δεν καταναλωνει τοση ram,οι εφαρμογες ανοιγουν ταχυτερα. ;) Ποια εχεις βαλει εσυ; Εισαι ευχαριστημενος;Απο καταναλωση τι λεει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ποια εχεις βαλει εσυ; Εισαι ευχαριστημενος;Απο καταναλωση τι λεει; Αυτο ξεχασα να το αναφερω,οντως εχει διαφορα μεγαλη και η μπαταρια αλλα το ζητουμενο ειναι η γρηγοραδα.Μπορει να ειναι πολυ γρηγορο απο μονο του αλλα με τα gapps αυτα εγινε ακομα γρηγοροτερο. Εγω κατεβασα την εφαρμογη Gapps manager και μεσα απο εκει κατεβασα το διαθεσιμο πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αυτο ξεχασα να το αναφερω,οντως εχει διαφορα μεγαλη και η μπαταρια αλλα το ζητουμενο ειναι η γρηγοραδα.Μπορει να ειναι πολυ γρηγορο απο μονο του αλλα με τα gapps αυτα εγινε ακομα γρηγοροτερο. Εγω κατεβασα την εφαρμογη Gapps manager και μεσα απο εκει κατεβασα το διαθεσιμο πακετο. Ποια kitkat κατεβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 cm11 απο τον cooldevelopment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 cm11 απο τον cooldevelopment Να σου ζητησω μια χαρη αν γίνεται έχεις ακούσει για το nova go που βλέπεις nova στο κινητο αν εισαι συνδρομητής φυσικά. Με την kitkat που εχεις παιζει το nova go; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Δεν ειμαι συνδρομητης νοβα οποτε λιγο δυσκολο να σου πω αν παιζει.στειλε μου την εφαρμογη να την τσεκαρω ομως. Edit : Την βρηκα την εφαρμογη,οποτε αν εχεις λογαριασμο στειλε μου σε μηνυμα να το τσεκαρω. Edited February 13, 2014 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Δεν ειμαι συνδρομητης νοβα οποτε λιγο δυσκολο να σου πω αν παιζει.στειλε μου την εφαρμογη να την τσεκαρω ομως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huawei.phone.nova&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huawei.phone.nova&hl=el Την εκανα εγκατασταση ομως για να δω οτιδηποτε μου ζηταει κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Την εκανα εγκατασταση ομως για να δω οτιδηποτε μου ζηταει κωδικο Πρεπει να εισαι συνδρομητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ναι... Εργοστασιακα μολις αγοραζεις το κινητο ποση διαθεσιμη μνημη εχει η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Πως κανουμε root στο s2 plus;Εχω την ΒΜ1 την ελληνικη Ακυρο το βρηκα!! Edited February 14, 2014 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleiw1 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω όταν δεν απαντήσω σε μία κλήση ή δεν δω κάποιο μήνυμα,εμφανίζεται κάποια φωτεινή ειδοποίηση στο κινητό;όπως για παράδειγμα στο xperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπέρα, όχι από όσο τουλάχιστο έχω την εντύπωση μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IllusionOfLife Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Το ενοχλητικό είναι ότι όταν κάποιος σου τηλεφωνεί, δε μπορείς να το βάλεις στο αθόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Το ενοχλητικό είναι ότι όταν κάποιος σου τηλεφωνεί, δε μπορείς να το βάλεις στο αθόρυβο. Το κανω με το power button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts