Jump to content

kehmemo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kehmemo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kehmemo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. MI store ,το πήρα χθες 321€ χωρίς ΦΠΑ
  2. Καλημέρα ,ερώτηση , ταχείες κλήσεις μάλλον δεν έχει ή κάνω λάθος ?
  3. Μάλλον έτσι είναι,ευχαριστώ
  4. Καμιά απάντηση - τοποθέτηση συμφορουμίτες ?
  5. Καλησπέρα στην παρέα μια γρήγορη ερώτηση : Πως μπορώ να κάνω αυτόματη επανάκληση μιας κλήσης που δεν πήρα απάντηση ή είναι κατειλειμένος ο αποδέκτης της κλήσης ? Στο S3 Neo που είχα πρίν δούλευε αλλά τώρα δεν μπορώ να βρώ αν ρυθμίζεται (5.1.1 έκδοση) Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα στην παρέα, Πρόβλημα εντός οκταμήνου (εντός εγγύησης) με την πλακέτα .Στέλνω το τηλέφωνο στο service και μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω γιατί υπήρχε παρεμβολή (προφανώς root). Το είχα rootάρει και προσπάθησα να το κάνω unroot μάλλον χωρίς επιτυχία.Με το Knox μου δείχνει 0x0 .Ερώτηση : αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα είναι "καθαρό" ?
  7. Καλημέρα ,να φανταστείς ότι δεν έχω εγκατεστημένο Ούτε ένα παιχνίδι.
  8. Δεν έχω αλλάξει ROM, δεν είμαι root, έχει εγγύηση 2 χρόνια λογικά (αγορασμένο από Public) . Δεν ξέρω αν κάποια εφαρμογή μου τρώει την μπαταρία .Μου έχουν γυρίσει τα μυαλά γιατί προσπαθώ να το χρησιμοποιώ στη δουλειά και με προδίδει .Να φανταστείς από την τσατίλα παρήγγειλα το μεσημέρι μια Κινεζιά ,το Oukitel K4000 pro.Μέχρι και προ δύο μήνες έβγαζα τουλάχιστο μια μέρα "καλής "χρήσης.Μόλις έστειλα e-mail στη Samsung,ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.
  9. Καλησπέρα σε όλους .Έχω αγανακτήσει με την μπαταρία ,μισή μέρα, 8 το πρωί με 4 το απόγευμα και τέζα.Το τηλέφωνο δεν έχει κλείσει χρόνο.Έχει κάποιος άποψη για το τί μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ προκαταβολικά !
  10. Υπάρχει ένα θέμα , είμαι root και εντός εγγύησης ,πως γίνεται unroot να το πάω στο service να το λύσω και εγώ το πρόβλημα ?
  11. Βίδωσε με ένα κατσαβίδι καλύτερα τις βίδες του κορμού του τηλεφώνου-μη γελάσεις σε παρακαλώ (ψάξε στο youtube για τη διαδικασία).Μπορεί να σου φαίνεται γελοίο αλλά τουλάχιστο σε μένα που είχα ακριβώς το ίδιο θέμα δούλεψε κανονικά και πλέον κλειδώνει αμέσως .Όταν το έψαχνα μου φάνηκε εντελώς γελοίο,αστείο,κωμικό, απλά σκέφτηκα ότι δεν έχω να χάσω τίποτε και να το δοκιμάσω .
  12. Ευχαριστώ αλλά δεν γίνεται τίποτε, καμιά άλλη ιδέα ? μήπως να το επαναφέρω ?
  13. Καλησπέρα σε όλους , έχω κάνει root στο τηλέφωνο αλλά ενώ πριν το GPS με το Don'n Panic δούλευε κανονικά τώρα κολλάει και δεν βρίσκει εύκολα τους δορυφόρους και δεν παίζει ,καμιά ιδέα ? Galaxy S III Neo I9301I
  14. Apkmirror αλλά που υπάρχει αυτό που ταιριάζει ?
  15. Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος πρόσφατα ενός GT-I9301I από Public και μόλις το έκανα root.Όλα καλά μέχρι εδώ (Knox 0x0 κλπ.) Έχω κάνει όμως μια τεράστια βλακεία : Αφαιρώντας άχρηστες εφαρμογές με το Titanium, μάλλον (τι μάλλον,σίγουρα) αφαίρεσα και κάποια εφαρμογή αναγκαία για την λειτουργία του Google Play με αποτέλεσμα να μη δουλεύει πλέον, όπως επίσης δεν δουλεύει και ο λογαριασμός μου google account.Τι μπορώ να κάνω να επανορθώσω τη μ@λ@κί@ που έκανα .Σημείωση ότι το τηλ δουλεύει κανονικά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας .
×
×
  • Create New...