Jump to content

IllusionOfLife

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About IllusionOfLife

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 27

Συσκευή

  • Συσκευή
    Nokia 3210

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

IllusionOfLife's Achievements

  1. Να ενημερώσω πως το υπόλοιπό μου έληξε, και μου ανέφεραν πως προσπαθούσαν να με καλέσουν και όντως φαινόταν ότι είναι κλειστό το κινητό.
  2. Θα ενημερώσω 🙂 Αν και, θυμάμαι κάποια στιγμή που είχα καιρό να βάλω χρήματα στην κάρτα, μου είχαν πει ότι μου τηλεφωνούσαν και φαινόταν σα να είναι κλειστό το κινητό.
  3. Ευχαριστώ για τα φώτα σας! Ναι έχω ένα υπόλοιπο 0.01, που απ'ότι καταλαβαίνω αν το χάσω δε θα μπορώ να δέχομαι κλήσεις. Δεν πειράζει, υπάρχει και το viber 😏 Από το να δίνω κάθε τρεις και λίγο 12 € στη γουίντ..
  4. Καλησπέρα στην παρέα! Έχω f2go και μου χει έρθει μήνυμα "Προσοχή: σε 15 μέρες λήγει η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου σας σε ευρώ..". Είμαι κάτοικος εξωτερικού και το νούμερο το χρειάζομαι κυρίως για όταν βρίσκομαι Ελλάδα (1-2 φορές το χρόνο). Αν δε βάλω κάρτα, απ'ότι κατάλαβα απενεργοποιείται και ο αριθμός και δε μπορούν να μου τηλεφωνήσουν; Και αν ισχύει αυτό, πόσο καιρό μπορεί να μείνει έτσι προτού χάσω εντελώς τον αριθμό;
  5. Καλησπέρα σας, Πρόσφατα έκανα ένα ταξίδι στη Γερμανία, και είχα την εντύπωση ότι δε χρειάζεται να αγοράσεις ή να σετάρεις περιαγωγή για να μιλάς με Ελλάδα. Είχα δει όμως ότι το f2go έχει διαθέσιμα πακέτα για ομιλία προς εξωτερικό, οπότε υπέθεσα ότι χρειάζεται να έχεις ένα, μιας και το πακέτο στην κορυφή της σελίδας ονομάζεται "Roaming Talk to All". Αγόρασα το πακέτο για ομιλία προς Γερμανία, αλλά διαπίστωσα ότι δε χρειαζόταν, ακόμη και για κλήση σε γερμανικό κινητό, για τα οποία είχα ένα άλλο πακέτο για ομιλία προς όλους. Άρα τσάμπα τα λεφτά που πλήρωσα, και αναρρωτιέμαι, ποια η χρησιμότητα του; Για κλήσεις απο Ελλάδα προς σταθερά στο εξωτερικό; Και γιατί δεν το ξεκαθαρίζουν στο site?
  6. Καλό τάιμινγκ, γιατί έσπασα την οθόνη του κινητού μου :cry:
  7. Άντε να το κερδίσω, μη τρέχω να το αγοράζω τώρα.. :lol::confused:
  8. Τούμπανο, ευχαριστούμε!:) Καλές γιορτές σε όλους!!
×
×
  • Create New...