Jump to content

kleiw1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kleiw1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

kleiw1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω όταν δεν απαντήσω σε μία κλήση ή δεν δω κάποιο μήνυμα,εμφανίζεται κάποια φωτεινή ειδοποίηση στο κινητό;όπως για παράδειγμα στο xperia
  2. σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! σ'ευχαριστώ
  3. λοιπόν παιδιά,θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά μην βρίσετε ή γελάσετε,,το root και το deprand που λέτε τι ακριβώς είναι???μην γελάσετε σας παρακαλώ,απλά προσπαθώ και εγώ να μάθω:rolleyes:
  4. NAI AYTO ENNOΩ Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ COSMOTE?ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ?ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ Η ΟΧΙ??? Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΝΜ ΣΤΟ 1256 ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ(COSMOTE) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :) Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
×
×
  • Create New...