Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την παραπάνω rom την φλασάρουμε από το recovery της cwm;

"If update is more then 100mb - dont flash it, it will brick your device."Τι εννοεί με αυτό ο ποιητής του λινκ;

Ξέρω χαζές οι απορίες μου.Αλλά μην κάνω καμιά χαζομάρα.

Την φλασάρεις κανονικά από το cmw recovery, η προειδοποίηση του "ποιητή" είναι για το OTA update.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αξίζει να πάρει κανείς μεταχειρισμένο και αν ΝΑΙ, σε ποια τιμή;

Έχουν παρουσιαστεί προβλήματα;

• Administrators
Αν ειναι άριστο εμφανισιακά και λειτουργικά το παίρνεις άφοβα. Επειδή δεν υπάρχουν αυτά εδώ, απο τιμή ο καθένας μπορεί να το δίνει όσο θέλει. Σχετικά με τα προβλήματα, αξίζει να διαβάσεις λίγες σελίδες πίσω για να πάρεις μια εικόνα. Κυρίως με το GPS έχουν αναφερθεί θέματα.

Modpic.gif

Εμένα πάντως όταν με το καλό γυρίσει επισκευασμένο ή το minideal μου στείλει καινούριο δεν ξαναβάζω MIUI.

Η τελευταία Ισπανική (jiayu.es) Jelly Bean που εγκατέστησα στο G4 ενός φίλου, μου αρέσει περισσότερο και μου φαίνεται πιο ελαφριά.

Hello moto....!

Εγώ από χθες έχω του Ρώσου, το σήμα φαίνεται σταθεροτερο, γενικά το ράδιο είναι πιο σταθερό. Σε λίγες μέρες θα είμαι πιο σίγουρος αλλά η πρώτη εντύπωση είναι θετική. Με την ισπανική είχα θέματα.

Εμένα πάντως όταν με το καλό γυρίσει επισκευασμένο ή το minideal μου στείλει καινούριο δεν ξαναβάζω MIUI.

Η τελευταία Ισπανική (jiayu.es) Jelly Bean που εγκατέστησα στο G4 ενός φίλου, μου αρέσει περισσότερο και μου φαίνεται πιο ελαφριά.

φιλε να ρωτήσω τι πρόβλημα είχες?

εμένα μ κλείνει στο άσχετο..το είχαν κ άλλοι αυτό το πρόβλημα με MIUI αλλά τελευταία δε βλέπω κανέναν άλλο να το έχει (το πρόβλημα)

στη δική μ περίπτωση πλέον αν πάω να το δουλέψω με δύο σιμ μ το κάνει σίγουρα..εντός της ημέρας, μετά από κλήση ή ενεργοποίηση ξυπνητηριού(??):blink:

σήμερα μ το έκανε ενώ το δουλεύω με μια σιμ..

Μπορεί να προτείνει κανείς μια ρόμ π του έλυσε το πρόβλημα με το shutdown (έχω δοκιμάσει κ τις δύο unoficial MIUI..:O)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Επιβεβαιώνω για την τελευταία από το jiayu.es ότι είναι εκπληκτική.

Shutdown, τι είναι αυτό? :lol:

Βρίσκομαι στην 4η μέρα με την μπαταρία, η οποία βρίσκεται στο 42% (να ευθύνεται μόνο η 3000mAh γι αυτό, δε ξέρω)!!

Ενημερωτικά περάσει και ένα task manager για σκότωμα κάποιων εφαρμογών στην εκκίνηση κλπ...

Όσον αφορά και το GPS τώρα, χθες βράδυ, πολύ συννεφιά, ήμουν στο αμάξι και έκανα δοκιμές με το gps test.

Έβλεπε 11 δορυφόρους, κλείδωνε 7-8 με τους 3-4 να είχαν "σήμα" γύρω στο 30!!!

Ακούμπησα στο κινητό το bluetooth handsfree, που έχει μαγνητάκι για να κουμπώνει πάνω το ακουστικό.

Τρελάθηκε το gps!! κλείδωσε ακόμα 2 δορυφόρους, σύνολο 11, με το σήμα να ανεβαίνει σε όλους.

Ειδικά οι 5-6 έπιασαν σήμα που τριγυρνούσε και σε κάποιους ξεπερνουσε το 35! Μαγική εικόνα...:happy:

Τελικά δε θα το ντύσω με αλουμινόχαρτο για να ενισχύσω το σήμα του, τη γλίτωσε.... :lol: :lol:

Καλησπέρα,

Διαβάζω τα forums εδώ και πολλά χρόνια αλλά σήμερα γράφω το πρώτο μου post .

Κάτοχος g4t basic 3000mh 45 ημερών με την τελευταία rom jiayou.es .

Επιβεβαιώνω την καλή διαχείριση της μπαταρίας ως προς την διάρκεια της άλλα το πρόβλημα με το σκαλοπάτι παραμένει (συνημμένο).

Σε επικοινωνία με το pandawill μου είπαν να τσεκάρω σε τεχνικό την μπαταρία και αν έχει πρόβλημα θα μου στείλουν καινούργια .

Ξέρει κανείς αν μπορεί να τσεκαριστεί η μπαταρία και πως ?

Αποκλείεται να έχει πέσει σε όλους, όσους έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα του "σκαλοπατιού", ελαττωματική μπαταρία.

Μπορεί λοιπόν κάποιος με το σκαλοπάτι, αν έχει 2η μπαταρία να το ελέγξει...αν του το κάνει και με τη 2η μπαταρία, τότε το πιθανότερο είναι ότι φταίει κάτι άλλο.

Υ.Γ.: 8 μέρες χρήσης με μία φόρτιση ΚΑΙ με σκαλοπάτι?? WOW!!!

Δηλαδή χωρίς το σκαλοπάτι πόσο θα πήγαινες? στις 10?

Το σκαλοπάτι από το πόσο τοις % στο πόσο τοις % σε πετάει?

Στο 40% αρχίζει στο 15% επιταχύνει και όταν φτάσει στο 1% κλείνει μετά από 10 ώρες .

Τα στατιστικά της διάρκειας αφορούν πολύ ήπια χρήση .

Μπορεί να προτείνει κανείς μια ρόμ π του έλυσε το πρόβλημα με το shutdown (έχω δοκιμάσει κ τις δύο unoficial MIUI..:O)

Η MIUI που αναφέρω στο ποστ #4244 ΛΥΝΕΙ το πρόβλημα με το shutdown - προσοχή, δεν είναι η ίδια με τις άλλες δυο unofficial, έχει ΠΟΛΛΕΣ βελτιώσεις!

Αποκλείεται να έχει πέσει σε όλους, όσους έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα του "σκαλοπατιού", ελαττωματική μπαταρία.

Μπορεί λοιπόν κάποιος με το σκαλοπάτι, αν έχει 2η μπαταρία να το ελέγξει...αν του το κάνει και με τη 2η μπαταρία, τότε το πιθανότερο είναι ότι φταίει κάτι άλλο.

Το σκαλοπάτι από το πόσο τοις % στο πόσο τοις % σε πετάει?

Το θέμα με το σκαλοπάτι στην αποφόρτιση είναι πρόβλημα στον kernel, κουβεντιάζεται σε όλα τα φόρουμ και δεν έχει λυθεί επίσημα - όλοι περιμένουν από την Jiayu να διορθώσει κάτι σε επόμενο firmware...

Εγω, εχω δυο μπαταριες και μου το παρουσιάζει και στις δυο - το συνήθισα πλέον όμως και θα περιμένω μια "επίσημη" λύση

Φτου να μην το ματιάσω, έχω το G4 πλεόν αρκετούς μήνες (5) εκ των οποίων τους - περίπου - 2 τελευταίους με MIUI, δεν έχω κανένα θέμα που να μην έχω δει και σε άλλα (επώνυμα) κινητά, η λειτουργικότητα είναι εξαιρετική, δεν το κλείνω ποτέ, κάνω μονο reboot κάθε 4-5 μέρες και όλα καλά. Στις λειτουργίες που μου χρειάζεται (δεν παίζω παιχνίδια), δεν έχω κάποια καθυστέρηση που να με έκανε να ξανα-γυρίσω σε official...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

φιλε να ρωτήσω τι πρόβλημα είχες?

εμένα μ κλείνει στο άσχετο..το είχαν κ άλλοι αυτό το πρόβλημα με MIUI αλλά τελευταία δε βλέπω κανέναν άλλο να το έχει (το πρόβλημα)

στη δική μ περίπτωση πλέον αν πάω να το δουλέψω με δύο σιμ μ το κάνει σίγουρα..εντός της ημέρας, μετά από κλήση ή ενεργοποίηση ξυπνητηριού(??):blink:

σήμερα μ το έκανε ενώ το δουλεύω με μια σιμ..

Εντελώς ξαφνικά πριν από ένα μηνά ακριβώς, έσβησε και δεν ξανάνοιξε. To παρέλαβα 9 Νοεμβρίου και στις 16 Δεκεμβρίου "πέθανε".

Ούτε σε preloader mode δεν έμπαινε για να φλασάρω firmware. Πιθανώς να είχε πρόβλημα το board γιατί μου έκανε και κάτι χαζά με την SD, την έβλεπε κάποιες φορές αφορμάριστη. Αυτή την στιγμή έχει 6 μέρες στο εργοστάσιο και περιμένω την εξέλιξη του RMA.

Hello moto....!

Xρησιμοποιώ την τελευταία official στο G4T και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό αν εξαιρέσει κανείς το gps.

O λόγος που δεν βάζω miui είναι ότι δεν δουλεύουν οι sip clients (π.χ csipsimple,sipdroid). Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να χρησιμοποιήσει οποιονδήποτε sipclient σε miui?

Αρκετες σελιδες πιο πισω, ειχα βαλει κι εγω screen-print απο την λεπτη μπαταρια μου ...... εδειξε 9 μερες και 10 ωρες και ειχε ακομα 4% (αν θυμαμαι καλα) ...... με "απαλη" χρηση για να κανω τη δοκιμη........

9,5 μερες η λεπτη μπαταρια !!! :w00t: :respect: και αυτο ηταν μολις μετα το 2ο γεμισμα ...... φαντασου τωρα ποσο θα δωσει :happy:

και το GPS παει άψογα και σε ακρίβεια εντοπισμού (+- 3 με 4 μετρα) και σε ταχύτητα "κλειδώματος" των 9+ δορυφόρων .... και χωρις αλουμινοχαρτο :lol:

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Έχω μια απορία για το Jiayu G4. Μου είπανε οτι δεν υποστηρίζει την ελλνική γλώσσα, μπορώ ομως να γράψω στα ελληνικά (π.χ. μυνήματα, επαφές, κ.τ.λ.);

Ναι, μπορείς να γράψεις και να δεις κανονικά ελληνικά. Δεν έχει (στην τελευταία έκδοση) ελληνικό μενού.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Ευχαριστώ. Οπότε μάλλον θα το παρώ και γω, ακουώ ωραίες κριτικές για τα λεφτά του. Λεω απο το to2c που δίνει και θήκη δώρο.

Πέρασα την miui του killoe.Εντυπωσιασμένος από το όλο στήσιμο.Πανέμορφη και πλήρως λειτουργική.

Μια σημαντική διαφορά που παρατηρώ σε σχέση με κάποια official rom.Η διαθέσιμη μνήμη ram στη miui είναι 150 άντε με το ζόρι 200 mb σε αντίθεση με τα 400 που είχα στην official.Κάποιες φορές νιώθω ένα ψιλολαγκάρισμα.Θα το τεστάρω κάποιες μέρες να δω πως θα πάει βέβαια.

Πέρασα την miui του killoe.Εντυπωσιασμένος από το όλο στήσιμο.Πανέμορφη και πλήρως λειτουργική.

Μια σημαντική διαφορά που παρατηρώ σε σχέση με κάποια official rom.Η διαθέσιμη μνήμη ram στη miui είναι 150 άντε με το ζόρι 200 mb σε αντίθεση με τα 400 που είχα στην official.Κάποιες φορές νιώθω ένα ψιλολαγκάρισμα.Θα το τεστάρω κάποιες μέρες να δω πως θα πάει βέβαια.

Δες τα ποστ μου #3906 και #3914

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Δες τα ποστ μου #3906 και #3914

Οκ λύθηκε.Πλέον έχω 400mb ελεύθερα.Τραβάει πιο καλά απ ότι πριν.Να δούμε πως θα τα πάει η miui.

σημερα παραλαβα και εγω το δικο μου το οποιο ειχα στειλει πισω λογο προβληματος στην υποδοχη φορτισης. ειχε φυγει απο τα χερια μου 7/12 και σημερα παρελαβα. επισκευασμενο και μου εστειλε η jiyau και ενα screen protector δωρο. ολα καλα ....ουφ.....

Παιδια μου φαινεται η το Neo N003 advanced ειναι καλητερο απο το jiayu advanced ?

http://www.to2c.com/neo-n003-2g-32g-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-5-0inch-ips-hd-ogs-screen-13mp-camera-smart-phone.html

εχει και 1080 οθονη.. αν καποιος ξερει πειτε μου να αλλαξω την παραγγελία που εκανα για το g4 :p

συγγνώμη αλλά εσύ έψαχνες για smartphone και όχι για tablet. Μας έχεις καταμπερδέψει!!!! :lol: :p :lol:

πρόσεξες τις διαστάσεις φίλε μου???

Dimensions 152 ,x 77 x 10.2mm/

Net Weight(Including battery) 224g