Jump to content

akatamakata

Members
  • Δημοσιεύσεις

    396
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akatamakata

  1. Έφτιαξα προσφατα instagram linked με facebook account και παταω follow all για να κανω αυτόματα follow ολους τους φιλους μου απο fb αλλα δεν κανει τιποτα οταν το παταω :wacko: μενει ετσι πατημενο το κουμπί αλλα δεν κανει κανεναν follow(αυτους τους λιγους που ειναι requested τους εκανα εγω) Εκανα reinstall το app, clear cache και διαφορα τετια αλλα δεν αλλαξε τιποτα οσες φορες και να πατησω follow all το ιδιο γινεται Κανω κατι λαθος?
  2. mi5s stock auto hdr auto IMG_20171103_150631_HDR by asda asda stock auto IMG_20171103_151328 by asda asda stock auto panorama PANO_20171103_151017 by asda asda
  3. ναι ετσι ειναι και σε μενα με miui hellas rom
  4. IMG_20171010_174836 by asda asda, on Flickr Ολα auto, το ειδα ναρχεται τυχαία και το τράβηξα :p
  5. Το οτι το σιτε εχει οοοολα τα χρωματα και ολα ιδια τιμη ενω σε οοοολα τα αλλα σιτε (αληθινά σιτε) εχουν διαφορες οι τιμες στο καθε χρωμα δεν σου εκανε εντυπωση, για να μην πω για την τιμη που και μονο που ειναι τοσο χαμηλή δειχνει οτι κατι δεν παει καλα...Οσο για το site ειναι τελειως ακυρο και δεν βγαζει τιποτα στο google γιαυτο... Ελπιζω να πληρωσες με paypal για να μπορεσεις (ελπιζω) να παρεις τα λεφτα σου πισω.
  6. Οκ ευχαριστώ για την συμβουλή,θα βγαλω μερικές νυχτερινές να δούμε την διαφορά! Ποια εφαρμογή κάμερας extra αξιζει να δοκιμάσω στο συγκριτικό?
  7. miui stock miuistockIMG_20170913_173213_HDR by asda asda ivanich google hdr+ ivanich MGCB_7.0H_C2API_Full_PXL2_v.1.4_60FPS_noburst_v3 by asda asda BSG google hdr+ BSG MGCB_7.0H_C2API_Min_v.1.4 by asda asda Πολυ φοβάμαι οτι ειναι και οι 3 χαλια :lol: ολα στο auto.
  8. Εμ και καλα λενε ειναι η ιδια με EU απλα με λιγες παραμετροποιήσεις.. +αντε ας υποστηρίξω την κοινότητα μας :p
  9. Σπαρταραειιι! :lol: Περιμενω να βγει απο miui hellas να την βαλω :p
  10. Ναι για global λεω εγω, η κινεζικες rom δεν μας ενδιαφερουν :p Παντα οι chinese rom ειναι πιο μπροστα...
  11. official global stable εχεις την τελευταια κιολας. οπως θα δεις εδω MIUI Global Stable ROM V8.5.3.0.MAGMIED for Mi 5s Released! Download It Here! και εδω http://en.miui.com/download-314.html#465 Author: MIUI Official Team Version: V8.5.3.0.MAGMIED (MIUI8) Aυτο εννοει ο φιλος παραπανω Fix Late Notifications!! Get all your notifications instantly!!\ Αλλα ναι οπως προειπαν πρεπει να εχεις το sync on για το gmail
  12. Ολα στο auto και ολα απο την ιδια αποσταση. miui stock by asda asda,miui google hdr by asda asda, google miui stock by asda asda,miui google hdr by asda asda, google miui stock by asda asda,miui google hdr by asda asda, google miui stock by asda asda,miui google hdr by asda asda, google
  13. Οπως ΣΧΕΔΟΝ καθε χιαομι και οπως εννοειτε καθε redmi κινητο τις χαλια οι νυχτερινες...και το λεω αυτο εγω που 3 χρονια τωρα μονο xiaomi περνω.
  14. Δεν ξερω γιατι αλλα μαρεσει που στο auto κιολας δεν εχει θολώσει η ναχουν βγει κουνημένοι οι άνθρωποι πισω παρολο που περπατάνε, ουτε καν τα ποδια τους.
  15. Πήγαινε στο security-permissions και βρες στα apps την συλλογή και δωστου permissions σε ολα. Αν ακομα εχεις προβλημα που δεν νομιζω, πηγενε στα installed apps-all apps στις ρυθμίσεις και βρες το gallery η συλλογή δεν ξερω πως το εχεις και κανε clear data-cache. Μαλλον με το 1ο θα λυθεί γιατι απλα θελει permissions στο location κλπ anyway δοκίμασε και πες μου.
  16. ρε φιλε η εσυ εισαι πολυ καλος, η εσυ εισαι παρα πολυ καλος απο ποτε βγαζει τετοιες φωτο το note 3 pro :p
  17. στα μαλλιά, ποδιά και τρομπέτα αρκετά θολό μου φαίνεται γενικα σε καποια σημεια σε ακρες... εκτος αν απλα ετσι φαίνεται λογο φωτισμού :p η 1η οντως φαινεται πολυ ωραια..ρεθυμνο?
  18. η απαντηση παει και στους 2 επειδη βλεπω ο ενας απο σας πατησε NL post? η πατησατε SG και σας το στειλανε με NL διοτι το κανουνε μερικες φορες αυτο. Οποτε εαν πατησατε SG και σας το στειλανε με NL πειτε τους για refund διοτι η συναλλαγή δεν εγινε ετσι οπως πατησατε εσεις να γινει. Αυτο ειναι λογος refund και για το paypal αν θέλετε να το τραβήξετε κιαλλο.
  19. Εγω δεν σου ειπα κατι για τις ικανοτητες σου στις φωτογραφιες, για το κινητο σου μιλησα και απλα ειπα οτι στο topic αυτο μας δειχνουν φωτο απο σχεδον μονο ναυαρχίδες με λιγα λογια δεν μπορει να συγκριθεί η καμερα τον ναυαρχίδων με του κινητου σου. Τωρα εσυ γιατι το παιρνεις προσωπικα και ποσταρεις κατι που ειχα ποσταρει πιο πριν δεν καταλαβαίνω. Οσο για την ειρωνεία σου, απο ποτε η leeco έβγαλε κινητο που να συγκρίνεται με τις xiaomi... :lol:
  20. συγνωμη που επεμβαίνω και χωρις να θελω να "μειώσω" κάποιο smartphone αλλα εισαι σε μια πίστα με ferrari,lamborghini κλπ για αντιπάλους και εσυ εισαι με ενα απλο toyota yaris :p θελω να πω οτι ολοι ανεβαζουν φωτο απο ναυαρχίδες σχεδον, κινητα με πολυ δυνατες καμερες η εστω "τα κινητα που βγαζουν τις καλυτερες φωτογραφιες"
×
×
  • Create New...