Jump to content

esma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About esma

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

esma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει κανείς που έχει δοκιμάσει αν παίζει κανένα από το παρακάτω προγράμματα στο 1s ή σε κάποιο άλλο miui κινητό; (viber, csipsimple, sipdroid); Σε ένα red rice Που είχα δοκιμάσει δεν έπαιζαν.
  2. esma

    Jiayu G4

    Και εγώ είδα τεράστια διαφορά με του Ρώσου. Τα μόνο προβλήματα που είδα ήταν ότι δεν δούλευαν τα VPN και μετά από 2-3 μέρες λειτουργίας σταμάτησα να έχω 3g (Μόνο Ε,G). Αφού δεν έβγαλα άκρη ξαναγύρισα στην Official.
  3. esma

    Jiayu G4

    Εχω και εγώ πλέον πρόβλημα με το usb. Ξέρετε αν καλύπτεται από την εγγύηση;
  4. esma

    Jiayu G4

    Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με την ισπανική. Νομίζω τα προβλήματα ξεκίνησαν με την εγκατάσταση του skype. Πάντως φίλοι μου που έχουν την Official έχουν και αυτοί το ίδιο πρόβλημα. Έκανα restore σε ενα Backup Που είχα της Official και είμαι εντάξει προς το παρόν.
  5. esma

    Jiayu G4

    Πέρασα και εγώ την τελευταία Miui αλλά παρατηρώ ότι δεν είναι root. Πως την κάνουμε root? Άκυρο, τελικά ήταν root
  6. Μόλις παρέλαβα και εγώ ένα Red Rice για λογαριασμό ενός φίλου μου. Μόλις το παρέλαβα κατέβασα και και πέρασα μέσω του updater το τελευταίο update και έκτοτε έχασα το root. To πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ μέσω του vroot να το ξανακάνω root και συνεχώς αποτυγχάνει σε διάφορα στάδια. Μήπως έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνουμε root ή να περάσουμε routαρισμένη rom?
  7. esma

    Jiayu G4

    Εγώ με την Κάμερα, όσον αφορά το φωτισμό έχω δει τεραστια διαφορά, με την χρήση του CameraMX
  8. esma

    Jiayu G4

    Xρησιμοποιώ την τελευταία official στο G4T και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό αν εξαιρέσει κανείς το gps. O λόγος που δεν βάζω miui είναι ότι δεν δουλεύουν οι sip clients (π.χ csipsimple,sipdroid). Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να χρησιμοποιήσει οποιονδήποτε sipclient σε miui?
  9. esma

    Jiayu G4

    Με τα Windows 8 και εγώ δεν τα κατάφερα. Έχει κάτι ειδικές διαδικασίες αλλά και με αυτές δεν έπαιξε. Αναγκάστικά να ψαξω υπολογιστή με Windows7 για να την κάνω την διαδικασία.
  10. esma

    Jiayu G4

    Όπως εχω γράψει και σε παλιότερα post το πρόβλημα με το gps είναι οτι ενω δουλεύει μια χαρά κάποιες στιγμές σε δείχνει στο παράλληλο δρόμο και γενικως το χανειγια καμα 3λεπτο. Μετά ξαναδουλευει. Εγω κατά τα αλλα είμαι ευχαριστημενος αν και θα εψαχνα για κανένα αλλο κινέζικο μρ καλο gps.
  11. esma

    Jiayu G4

    Ναι μπορείς να τα κανεις ολα αυτα. go apps δουλεύω και εγω χωρις πρόβ λημα Εγω μονο με το gps εχω χαλαστει
  12. esma

    Jiayu G4

    Πρέπει καποιος που εχει ελληνική rom να την κανει backup και να στη στείλει. Το ότι δεν έχει ελληνικά δεν σημαίνει οτι δεν θα μπορείς να γραφεις και να διαβάσεις ελληνικά. Για πολλούς δεν είναι πρόβλημα αυτο.
  13. esma

    Jiayu G4

    Επιβεβαιώνω και εγώ ότι βελτιώνεται το σήμα gps με την ανωτέρω πατέντα. Δεν είμαι όμως ακόμα σίγουρος ότι λύνονται και τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί κατά την διάρκεια της πλοήγησης
  14. esma

    Jiayu G4

    Μια φωτογραφία θα μας βοηθουσε πολυ μπας και κάνουμε και εμείς τίποτα
  15. esma

    Jiayu G4

    απο οσο ξέρω δεν γίνεται.
×
×
  • Create New...