Jump to content

ntopas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    259
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntopas

  1. ntopas

    Poco X3 NFC

    Τελικά έστρωσε, έκανα updated οτι εφαρμογή συστήματος μπορούσα και τώρα είναι πάλι κομπλέ.
  2. ntopas

    Poco X3 NFC

    Νομιζω οτι μπορω να το αποκλεισω αυτο το ενδεχομενο,δεν εχει φουσκωσει, κραταει πολυ και το ampere μου λεει πως ειναι οκ. Βρηκα τροπο να το φορτιζω, το παω 19% μπαταρια βαζω super battery saver και φορτιζει γρηγορα, αρκει να μη το ακουμπισω οσο φορτιζει. Αλλιως, παλι φορτιζει πιο αργα κ απο τον θανατο. Το σαββατοκυριακο θα φαει restore και μετα format αν δε στρωσει. μεγάλο χουνέρι μου εκανε η xiaomi...
  3. ntopas

    Poco X3 NFC

    Το δοκιμασα να το φορτισω κ κλειστο,παλι φορτιζει πολυ αργα,ουσιαστικα μονο κλειστο φορτιζει, γιατι αν ειναι ανοιχτο δεν ανεβαινει η σταθμη της μπαταριας καθολου. Ισως δε ξανα παρω xiaomi...
  4. ntopas

    Poco X3 NFC

    Η μ****** ειναι οτι πηγα διακοπες κ δεν εχω προσβαση σε πισι,για να παρω backups κλπ Μαλλον θα το ανεχτω κανά δυο μερες ακομη,και μετα θα φαει restore και θα το γυρισω στην προπροηγουμενη ρομ
  5. ntopas

    Poco X3 NFC

    Δοκιμασα κ φορτιση βαζοντας τη συσκευη σε safe mode, αλλα παλι φορτιζει πολυ αργα. Αρα συμπεραινω πως δεν φταει καποια 3d party εφαρμογη αλλα η ιδια η ρομ.
  6. ntopas

    Poco X3 NFC

    Εχω το poco x3 NFC, εδω κ 8 μηνες πριν την τελευταια ρομ δεν ειχα κανενα προβλημα,με τη νεα, την εχω καμια βδομαδα το κινητο φορτιζει απιστευτα αργα, και με τον μαμά φορτιστη . Εβαλα το ampere και ειδα οτι ενω ξεκιναει καλα μετα πεφτει στα 180 ma, που ουσιαστικα δεν φορτιζει. Δοκιμασα κ αλλο φορτιστη καλωδιο. Η θυρα φορτισης φαινεται καθαρη κ η μπαταρια δε ζεσταινεται ουτε φαινεται φουσκωμενη, για αυτο πιστευω οτι ειναι θεμα της ρομ. Καλυτερα ειναι αν καποιος δεν την περασε να περιμένει...
  7. ntopas

    Realme 5 Pro

    Και μόνοι μας να είμαστε δε μας πειράζει τα realme είναι αρκετά δημοφιλή στην Ινδία, οπότε από ρομ και καλούδια θα είμαστε καλυμμένοι. Εγώ έχω το απλό, και με καλύπτει πλήρως. Για θήκη νομίζω πως γενικά έχουμε πολλά ίδια σχέδια, περιμένω μια διάφανη θήκη πιο ενισχυμένη από την μαμά, μόλις έρθει θα ανεβάσω φωτό στο νήμα του άλλου (realme 5). Ξέρουμε πως βάζουμε στο color os συντομεύση για κλείδωμα οθόνης στον drawer?
  8. Specs https://www.gsmarena.com/realme_5-9802.php ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκδοση Λειτουργικού ColorOS 6 based on Android 9.0 (Pie) Επεξεργαστής Octa Core (4x2.2GHz Kryo 260 & 4x1.8GHz Kryo 260) Μνήμη (Ram) 4 GB Μέγεθος Οθόνης 6.5" Βασική Κάμερα Quad 12 MP & 8 MP & 2 MP & 2 MP Δευτερεύουσα Κάμερα 13 Mp Πλήθος Πυρήνων Octa Core Χωρητικότητα 128GB Dual Sim Nαι Ανάλυση Οθόνης 720 x 1600 Εύρος Οθόνης 6.0" + Τύπος Οθόνης IPS Μοντέλο Επεξεργαστή Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 Δίκτυο Σύνδεσης Υποστηρίζεται 4G+ Τύπος Μπαταρίας 5000mAh Δυνατότητα Βιντεοκλήσης Μόνο μέσω εφαρμογών (π.χ. Skype) Εγγραφή Video 4K Δέκτης GPS A-GPS, Glonass, Galileo, BDS Οθόνη Αφής Διαθέτει GPRS Υποστηρίζεται Bluetooth Bluetooth 5.0 Edge Υποστηρίζεται WiFi 802.11 a/b/g/n/ac NFC Δεν υποστηρίζεται Τύπος Sim Nano Sim Τύπος Εξωτερικής Μνήμης microSD Φλάς Led Flash Zoom Υποστηρίζεται Χρώμα Μπλε Λειτουργικό Android Smartphone ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://forum.xda-developers.com/realme-5 ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή το πήρα, ανοίγω το νήμα μήπως θέλει κάποιος να ρωτήσει για την συσκευή. Από όσο είδα παίρνει και gcam
  9. ακολούθησα τα βήματα που αναφέρονται στον οδηγό για την Lineage 16 και έχω πέσει σε bootloop, πάει να φορτώσει η ρομ και μετά με πετάει στο Miui recovery, ενώ είχα περάσει κανονικά το TWRP? https://wiki.lineageos.org/devices/mido/install οι οδηγίες που ακολούθησα κατά γράμμα...;) κάποια ιδέα για να το σώσουμε?:wacko: τελικά γύρισα σε miui... https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/37799-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-official-fastboot-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-miflash-tool-update-11-06-2019/#post729814
  10. σκέφτομαι να φλασάρω αυτή https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/pie-lineageos-16-0-t3915672 απο όσο έχω διαβάσει δεν έχει "θέματα" την έχει δουλεψει κανείς, δεν έχω ξεκλειδώσει το τηλ και ουτε έχω κάνει κάποια σοφτ μόντα σε αυτή τη συσκευή. τι χρειάζομαι για να φλασάρω την lineageos-16? ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  11. σε όλες έκανα τις ενέργειες hide for pokemon go, hide masgisk package, και μετά δοκίμασα να ξηλώσω το masgisk και τα αρχεία του από το τηλ αλλά πάλι τζίφος, ελπίζω κάποια στιγμή από τα πολλά φλασαρίσματα να γίνει brick ή σαβούρα γιατί έχω χάσει πολύ χρόνο τζάμπα. Ευχαριστώ όμως πολύ τα παιδιά του φόρουμ και ιδίως τον chris που προσπαθούν να υποστηρίξουν μια συσκεύη από μια όχι τόσο καλή κινέζικη εταιρεία...
  12. στο συγκεκριμένο μπορώ να βάλω όποια ρομ θέλω από την πρώτη σελίδα ή πρέπει να βρω κάποια ρομ που να γράφει τια το 829? Συγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά το έχω παρατημένο αυτό το κινητό (λόγω της αστοχίας υλικού..) επίσης υπάρχει για αυτό το κινητό ρομ που να περνάει τα safety net τεστ της Google? thx in advance!
  13. εννοείται ότι έχω φροντίσει να είναι η σιμ ενεργοποιημένη για 4g, νομίζω ότι το κινητό απλά δεν είναι global και μας κορόιδεψε το μαγαζί..
  14. redmi 5 plus global (4/64) αγοράστηκε από φίλο μου μετά από δική μου πρόταση από κατάστημα εσωτερικού, δεν πιάνει 4G ενώ του βάλαμε και καινούργια κάρτα της wind, στο κουτί του έχει το κόκκινο αυτοκόλλητο "Global" να πάρω τηλ και να τους βρίσω, επίσης ενώ ήταν να το στείλουν σε 3 εργάσιμες (έτσι μας είχαν ενημερώσει τη στιγμή της παραγγελίας) το κινητό πήγε μετά από 10-15 μέρες. πως μπορώ να το τσεκάρω πρώτα? thx in advance!!!
  15. Γενικά δεν βρήκα κάπου λύση ή σίγουρη επιβεβαίωση ότι έχει θέμα η συγκεκριμένη συσκευή με τις κεραίες ή το πρόβλημα οφείλεται στην μπαταρία ή στην τάση που αυτή δίνει όταν δεν είναι φουλ φορτισμένη:wacko: έχει καταφέρει κάποιος να το φτίαξει με software ή hardware επιδιόρθωση?
  16. σε κανένα από τα δύο σιμ trays δεν φαίνεται να πιάνει σήμα κινητής τηλεφωνίας, wifi gps Kλπ όλα οκ το κινητό είναι το 829 6 ram 128 rom έχω περασμένη την MIUI9-Nougat-Stable-9.5.2.0 του ευεργέτη Chris παρατήρησα ότι στο Settings -More- Select Radio Band - Lte/td-scdma/umts (πρέπει να επιλέξω κάτι άλλο?) δοκίμασα και την εφαρμογή lte discover χωρίς αποτέλεσμα (κάποια στιγμή κόλλησε το κινητό και έμεινε αναμένο το λαμπάκι μπλε..) όπως και τον κωδικό *#*#4636#*#* στον dialer που δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. κάποια ιδέα??
  17. οπότε η μόνη λύση είναι να μείνω με το Android 6 ή να φορτωθώ σε κάνα φίλο με windows pc??:wacko: κάποια άλλη εφαρμογή για ροοτ παίζει να δουλεύει??
  18. κατάφερε κανείς να το ρουτάρει με το kingoroot? ή με κάποια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή?:wacko:
  19. δεν διαθέτω πλέον στο σπίτι μηχάνημα με παραθύρια,ούτε καν partition:wacko::wacko::wacko::lol::lol: οπότε στο καινούργιο 829 6/128 δεν μπορώ να βάλω custom rom? με βάση τους οδηγούς που είδα (συγνώμη έχω παρατήσει εδώ και καιρό τις μόντες σε ρομ...) επίσης αυτή η θήκη -SIMON THOR Aviation Aluminum - παίζει να "κόβει" το σήμα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  20. κάποια ιδέα για θήκη tempered glass έστω από ευρώπη, μην περιμένουμε μήνες...:rolleyes: το κινητό αναμένεται να πέσει πολλές φορές για αυτό θα προτιμούσα κάτι ενισχυμένο:( thx in advance!
  21. η κοροϊδία συνεχίζεται. πριν 10 μέρες μου είπαν θα μου έστελναν άλλο. 3 μέρες μετά που τους ρώτησα αν το έστειλαν είπαν ότι επιδιορθώθηκε το δικό μου και θα μου το έστελναν 4 μέρες μετά μου είπαν να κάνω υπομονή διότι το κινητό μου επισκευάζεται...:mad::mad::mad:
  22. Ακόμη κανένα νέο, υπάρχει τρόπος να τους πιέσω ή την πάτησα;
  23. your phone is being repaired by the manufacturer it may take two three weeks or more:wacko: κοινώς μας κοροϊδεύουν... και ακόμη δεν μου έχουν απαντήσει ούτε καν τι πρόβλημα είχε, αν δηλαδή το έχουν τσεκάρει... οπότε κύριοι μακριά κ από Banggood:mad:
  24. καλημέρα παιδιά, έμενα το Banggood δεν μου επέστρεψε τα μεταφορικά. το κινητό ulefone armor έφτασε σε αυτούς στις 10/1/2018 και μαντέψατε ακόμη δεν ξέρουνε καν τι έχει... να σημειώσω πως το συγκεκριμένο είναι ip68 αντοχή χτυπήματα νερό σκόνη κλπ και μάλλον είχε θέμα με μητριική ή μπαταρία ή δεν ξέρω...:lol: Μετά από αυτή μου την εμπειρεία θα απέφευγα να αγοράσω ξανά κινητό από κινέζικο σάιτ:O.. Μπορώ να κάνω κάτι για να τους πιέσω να μου πουν τουλάχιστον τι παίζει με το κινητό? σε λίγο θα είμαι και χρονικά εκτός εγγύησης...:X λαμόγια κινέζοι.
  25. πρέπει να απενεργοποιήσεις το "media audio" bluetooth - connected devices - δεξί βέλος δίπλα στο hands free και από επιλέγεις την δεύτερη επιλογή για το τρίξιμο το παρατήρησα και εγώ μόλις:wacko::wacko:
×
×
  • Create New...