Jump to content

GAVEL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    437
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About GAVEL

  • Ημ. Γέννησης 19/10/1954

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    E-Plus - Γερμανία

GAVEL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. GAVEL

    Jiayu G4S

    παίδες, έχοντας χάσει αρκετά επεισόδια (λόγω δουλειάς) να ρωτήσω ίσως μια χαζή ερώτηση ?? το G4S βγαίνει σε λεπτή μπαταρία (1850 ή 2000) ή μόνο σε χοντρή 3000 ?? εχω το απλο (πρωτη κυκλοφορια) G4 με λεπτη μπαταρια και θα ηθελα να παρω το G4S, αλλα παλι σε λεπτο υπαρχει σε λεπτο ?!
  2. GAVEL

    Jiayu S2

    να και μια σύγκριση με το G4 http://www.gizchina.com/2014/02/19/jiayu-s2-pictured-alongside-jiayu-g4/ για 5ιντσο ειναι αρκετα συμμαζεμενο μεγεθος :happy:
  3. GAVEL

    Jiayu G4

    LOL ..... ε οχι και χαμενοι :D απλα ειναι αναμενομενο να γινονται τα κινητα ολο και πιο δυνατα ;) ακομα και αναβαθμιζοντας το ιδιο μοντελο, που κατα τη γνώμη μου εχει τις ΙΔΑΝΙΚΕΣ διαστασεις για sub-5ιντσων το υπεροχο βεβαια ειναι η χαμηλωτερη τιμη :cool:
  4. GAVEL

    Jiayu G4

    με βλεπω να το χτυπάω κι αυτο, μιας και ο μεγαλος κανακαρης μου, εριξε κατω το Jiayu G3 που του ειχα δωσει και ενω εσπασε η οθονη περα-περα :mad: το ριμαδι συνεχιζει να δουλευει εδω και ενα μηνα ΑΨΟΓΑ :wacko::lol::blink: τι να πω !!! εχω μείνει με ανοικτό το στομα με τα Jiayu !!! στις 5 συσκευες .... και οι 5 δουλευουν ΥΠΕΡΟΧΑ ... ουτε κιχ προβλημα
  5. GAVEL

    Jiayu G4

    αμα κανεις τετοια κομπλιμέντα στο jiayu ..... αφου το συγκρινεις με μια συσκευη με διπλασια τιμη !!! :wacko:..... τοτε γιατι αραγε να έχεις παραπονα αξιοπιστιας !! ισως αν συγκρινες το XIAOMI MI2A με ενα, πες, ...SAMSUNG ή ισως με .... iPHONE (και μην μου πεις οτι κανουν την διπλασια τιμη) :lol: .... ισως λοιπόν θα πρεπει να συγκρινουμε συσκευες με το ιδιο κοστος και οχι Mercedes με Datsun γιατι αραγε δεν συγκρινεις το jiayu με το iPHONE ?!?!!....... αφου σε οθονη τουλαχιστον το σκίζει με κλειστα τα ματια ;)
  6. GAVEL

    Jiayu G4

    Δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danielkao.autoscreenonoff το δουλευω πανω απο μηνα και λειτουργει τελεια ... μολις το βαλεις στη τσεπη, κλεινει και μολις το βγαλεις αναβει .... και φυσικα σε γραφειο-τραπεζι..... με την μουρη κατω, κλεινει και μολις το σηκωσεις αναβει
  7. GAVEL

    Jiayu G4

    Αρκετες σελιδες πιο πισω, ειχα βαλει κι εγω screen-print απο την λεπτη μπαταρια μου ...... εδειξε 9 μερες και 10 ωρες και ειχε ακομα 4% (αν θυμαμαι καλα) ...... με "απαλη" χρηση για να κανω τη δοκιμη........ 9,5 μερες η λεπτη μπαταρια !!! :w00t: :respect: και αυτο ηταν μολις μετα το 2ο γεμισμα ...... φαντασου τωρα ποσο θα δωσει :happy: και το GPS παει άψογα και σε ακρίβεια εντοπισμού (+- 3 με 4 μετρα) και σε ταχύτητα "κλειδώματος" των 9+ δορυφόρων .... και χωρις αλουμινοχαρτο :lol:
  8. GAVEL

    Jiayu G3S

    και παλι sorry :p ναι στο G3F αναφέρομαι (..... ο Δαίμων του τυπογραφείου) :wacko:
  9. GAVEL

    Jiayu G3S

    SORRY λαθος....... ηθελα να γραψω G2F και οχι G3 (διορθωσα και το προηγούμενο ποστ μου) οχι G3χ ΔΕΝ υπαρχει σε 4,3 ιντσες...... μονο το ΝΕΟ G2F εχει βγει σε 4,3 ιντσες γιατι στο ιδιο σασι, λεπτυναν τα πλαϊνά και ετσι μεγάλωσε η οθονη κατα 0,3 ιντσες, χωρις να μεγαλωσει ολο το κινητο ..... αλλα μονο το νεο μοντελο του G2F ειναι ετσι
  10. GAVEL

    Jiayu G3S

    το G3 ειναι οντως χοντρόκομμένο ισως αν δωσεις αλλα 20-30 $ να δοκιμασεις το G4 σαν πιο καλο και με μεγαλύτερη οθονη σε μικρότερες διαστάσεις απο το G3 ή με 20-30 $ λιγοτερα, να δοκιμασεις το G2F (turbo) με σαφώς μικρότερες διαστάσεις απο το G3 και αμυδρά μικροτερη οθονη (4,3 ίντσες έναντι 4,5 του G3) και βεβαια κοιτα και το G5 ή το S1 ;) ...... και οχι ...... δεν τα παιρνω απο την Jiayu :lol: ..... απλα εχω και τα 3 μοντελα (δες την υπογραφη μου) αγορασμενα σε 8 συσκευες, για συγγενείς και φιλους και εχουν βγει ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ, χωρις κανενα προβλημα (ουτε καν με τα GPS)
  11. GAVEL

    Jiayu G4

    κι εγω μαλλον απο τους τυχερους ειμαι :) ουτε ενα προβλημα απο την αρχη που το αγορασα !! φτου φτου σκορδα κρεμυδια και λοιπα ζαρζαβατικα :lol: αφου ουτε ΡΟΜ δεν θελω να ανανεώσω (δες στην υπογραφή μου) .... αλλα λεω να δοκιμαζω την νεα ΡΟΜ απο τους Ισπανους (με καργαριστο backup αυτη που φοραω τωρα) Ισως καποιος που ξερει Ισπανικα, να μας πει αν γραφουν κατι στο Ισπανικο site για service ..... ή να τους στειλει ενα μηνυμα στα Ισπανικα ...... σαφως καλλίτερα να το στείλεις Ισπανια για service, παρα Κινα .....αλλα απο κοστος τι γινεται ?!?!?! αν ειναι ακομα σε εγγύηση ??
  12. GAVEL

    Jiayu G2F

    αν παει για τιμη πανω απο 150$, τοτε παιρνεις το οντως καλλίτερο G4 εκτος αν υπαρχει θεμα μεγεθους (εχω και τα δυο και ξερω τις "φυσικες" διαστασεις των δυο συσκευων) το G2F (που θα ειναι μαλλον στις ιδιες διαστασεις με το G2S) ειναι εμφανώς μικρότερο απο το G4 αν και ειναι πιο βαρυ (το G2S), οποτε αν καποιος χρειάζεται οπωσδήποτε κινητο σε πιο συμμαζεμένη διασταση, χωρις να θελει απαραίτητα μεγαλη οθονη, τοτε το G2F ειναι τελειο
  13. GAVEL

    Jiayu G4

    μια χαρα ειναι ...... ελεγξε τα μηνύματα σου ;)
  14. GAVEL

    Jiayu G4

    η συσκευη ερχετε root-αρισμενη απο το εργοστασιο !! μην πληρωσεις 5$ τζαμπα
  15. GAVEL

    Jiayu G4

    Συμφωνούμε απόλυτα !! Οσον αφορα την σχεση τιμης/ποιοτητας, προτιμώ να πληρωνω μεχρι 200 ΕΥΡΩ για καινούργια Κινεζουμπα καθε 10-12 μηνες (και να εχω τα πιο φρεσκα μοντελα) παρα να "καρφωθώ" σε ενα κινητο των 400 ΕΥΡΩ για 2-3 χρονια (για να αποσβεσω το υπερδιπλασιο κοστος του) Γιατι μου φαινεται λιγο δύσκολο το να αλλάζω καθε χρονο, κινητο των 400 ΕΥΡΩ. Ποσο μαλιστα, οταν η τεχνολογια των κινητων εξελίσσεται ραγδαία .... 12 μηνες αργοτερα τα 200 ΕΥΡΩ (η τα 400 ΕΥΡΩ) θα αγοραζουν ποιος ξερει τι υπερ-συσκευες Ποσο μαλλον, αν καταφερει η Mediateκ να διορθωσει τα GPS,WiFi,κλπ των επεξεργαστων MTK ?!?! Θα βρομίσει η Κινεζικη αγορα απο πραγματικα "απροβληματιστα" κινητα και τα μονα πραγματικα προβληματα δεν θα ειναι πλεον απο hardware αλλα απο ποιοτικο ελεγχο (quality control) του εκαστοτε κατασκευαστη ή απο καποια μουφα ROM (π.χ MIUI .... με ολο το συμπάθιο ..... αλλα σας εχει αλλαξει τα φωτα στα bugs)
×
×
  • Create New...