colossus_r Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Στο viber όταν θέλω να επισυνάψω φωτογραφία δεν μου εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες που έχω αλλά συγκεκριμένους φάκελους. Τι μπορεί να φταίει; To viber αν πατησεις το συνδετηρακι σου δειχνει ΟΛΟΥΣ τους φακελους που εχεις στο τηλ. Ενας απο αυτους ειναι το "Αλμπουμ Καμερας" που εχει οτι εχεις τραβηξει ... Αν τωρα πας δεξια εχει ΟΛΕΣ τις φωτο ταξινομηνες κατα ημερ/νια και πιο δεξια τα βιντεο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 To viber αν πατησεις το συνδετηρακι σου δειχνει ΟΛΟΥΣ τους φακελους που εχεις στο τηλ. Ενας απο αυτους ειναι το "Αλμπουμ Καμερας" που εχει οτι εχεις τραβηξει ... Αν τωρα πας δεξια εχει ΟΛΕΣ τις φωτο ταξινομηνες κατα ημερ/νια και πιο δεξια τα βιντεο Ναι το κάνω αυτό, αλλά πάλι δεν τους δείχνει ΟΛΟΥΣ! Γι αυτό ρωτάω μην είναι κάποιο bug της εφαρμογής η έχω εγώ πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι το κάνω αυτό, αλλά πάλι δεν τους δείχνει ΟΛΟΥΣ! Γι αυτό ρωτάω μην είναι κάποιο bug της εφαρμογής η έχω εγώ πρόβλημα. Υπαρχει δλδ φακελος που τον βλεπεις απο τις φωτογραφιες και δεν τον εχει εκει ? Κανε ενα softreset γιατι κανονικα πρεπει να στους δειχνει ολους Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Υπαρχει δλδ φακελος που τον βλεπεις απο τις φωτογραφιες και δεν τον εχει εκει ? Κανε ενα softreset γιατι κανονικα πρεπει να στους δειχνει ολους Είναι τρεις φάκελοι που δεν τους βλέπει η εφαρμογή. Θα κάνω ένα soft reset, μπορεί να φταίει κι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Είναι τρεις φάκελοι που δεν τους βλέπει η εφαρμογή. Θα κάνω ένα soft reset, μπορεί να φταίει κι αυτό. Δοκίμασε να αλλάξεις τα ονόματα αυτών των φακέλων μπας και γίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bitersweet Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλησπέρα γνωρίζεται καποια εφαρμογή δωρεαν που να πεζει σειρες με υποτιτλους (όχι ενσωματομενους ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ξέρει κανένας πως γίνεται να "κατεβάσω" μια εφαρμογή απο το store που είναι σε προσφορά, αν και δεν έχω τη συσκευή αυτή τη στιγμή (service)? Ενδιαφέρομαι για το perfect note που είναι στο myappfree, αλλά δεν θέλω να χάσω την προσφορά. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 oneshot ,την εβαλα στο 930 αλλα στις ρυθμισεις βλεπω το μεγιστο που εχει ειναι 5 mp.δεν μπορω να την ρυθμισω για 19 mp?αν ναι απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Ξέρει κανένας πως γίνεται να "κατεβάσω" μια εφαρμογή απο το store που είναι σε προσφορά, αν και δεν έχω τη συσκευή αυτή τη στιγμή (service)? Ενδιαφέρομαι για το perfect note που είναι στο myappfree, αλλά δεν θέλω να χάσω την προσφορά. Στην σελίδα windows phone θα πας από browser , ψάχνεις για την εφαρμογή , log in στο account , install , κομπλέ. Edited March 24, 2015 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 oneshot ,την εβαλα στο 930 αλλα στις ρυθμισεις βλεπω το μεγιστο που εχει ειναι 5 mp.δεν μπορω να την ρυθμισω για 19 mp?αν ναι απο που? Κανεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Κανεις???? Σορρυ που στο λεω ...αλλα η Lumia Camera 5.x ειναι μακραν καλυτερη και πιο ευχρηστη ... Και αν θες και κατι αλλο δοκιμασε την ProShot Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Έχουμε και λέμε... Εδώ και 3 ημέρες δεν έχω πρόσβασή στο OneDrive από το τηλέφωνο (8Χ, 8.1). Συγκεκριμένα μπαίνει στην εφαρμογή, βλέπω τις επιλογές, το λογαριασμό μου, αλλά όχι τα αρχεία/φακέλους μου! Μένει εκεί το εικονίδιο..."φόρτωση" . Από τον υπολογιστή (7ρια), μια χαρά. Στο λαπιτόπι (10ρια), το ίδιο. Να καταργήσω την εφαρμογή, φυσικά δεν γίνεται (δεν μου δίνει την επιλογή). Ταυτόγχρονα, κάτι βιάζει τη μπαταρία μου (τις ίδιες μέρες κι αυτό). Πέφτω κάτω από 20% σε λιγότερο από 13-14ώρες, με την ίδια ακριβώς χρήση με τις προηγούμενες ημέρες (με μικρότερη, μάλλον). Έκανα το απαραίτητο soft reset, τα ίδια. Κάποια πρόταση? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Σήμερα και εγώ είχα πρόβλημα με το onedrive. Ίσως να ήταν και τυχαίο. Πάντως έχω γράψει ξανά πως δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την εφαρμογή γενικότερα. Είναι εκνευριστικά αργή, ιδίως όταν προσπαθείς να αναπαράγεις βίντεο. Όποιος έχει προσπαθήσει το ίδιο από πχ dropbox ή google+, καταλαβαίνει τι εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Σήμερα και εγώ είχα πρόβλημα με το onedrive. Ίσως να ήταν και τυχαίο. Πάντως έχω γράψει ξανά πως δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την εφαρμογή γενικότερα. Είναι εκνευριστικά αργή, ιδίως όταν προσπαθείς να αναπαράγεις βίντεο. Όποιος έχει προσπαθήσει το ίδιο από πχ dropbox ή google+, καταλαβαίνει τι εννοώ. Σήμερα έχει αναβάθμιση για κοίτα μήπως διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλημέρα από σήμερα ξαφνικά δεν ανοίγει το accuweather στο 530 του αδερφού μου. Δεν το έχω δει από κοντά αλλά του είπα να δοκιμάσει επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση χωρίς αποτέλεσμα όμως. Τον πετάει έξω με το που την ανοίγει. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Καλημέρα από σήμερα ξαφνικά δεν ανοίγει το accuweather στο 530 του αδερφού μου. Δεν το έχω δει από κοντά αλλά του είπα να δοκιμάσει επανεκκίνηση και επανεγκατάσταση χωρίς αποτέλεσμα όμως. Τον πετάει έξω με το που την ανοίγει. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ; Και σε εμένα ίδια συμπεριφορά. Περιμένω ακόμα για την αναβάθμιση/διόρθωση του OneDrive, περιμένω κάτι και για αυτό. Ώρες - ώρες...απαράδεκτοι. εδιτ: Μετά από χειροαναβάθμιση, το Onedrive λειτουργεί πάλι σωστά (ακριβώς όσο αργά και αναξιόπιστα όσο πάντα, δλδ). Edited March 27, 2015 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Και σε εμένα ίδια συμπεριφορά. Περιμένω ακόμα για την αναβάθμιση/διόρθωση του OneDrive, περιμένω κάτι και για αυτό. Ώρες - ώρες...απαράδεκτοι. εδιτ: Μετά από χειροαναβάθμιση, το Onedrive λειτουργεί πάλι σωστά (ακριβώς όσο αργά και αναξιόπιστα όσο πάντα, δλδ). Εγώ πάντως με το OneDrive όσο είχα WP δεν αντιμετώπιζα προβλήματα ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστο. Δε το χρησιμοποιώ όμως σχεδόν καθόλου από τότε που πήγα σε Android. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εγώ πάντως με το OneDrive όσο είχα WP δεν αντιμετώπιζα προβλήματα ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστο. Δε το χρησιμοποιώ όμως σχεδόν καθόλου από τότε που πήγα σε Android. Τί να σου πω... Πλάκωσε και κόσμος, πλέον...βγαίνουν προβλήματα. Δώσανε και μπόλικο χώρο με διάφορες προσφορές για να δελεάσουν/ευχαριστήσουν, ίσως δεν μπορούν να διαχειριστούν την κίνηση. Χτες, φίλος μου είπε πως στην επαγγελματική έκδοση αν πας να βάλεις κάτι σε φάκελο/υποφάκελο κλπ, πρέπει να σου αναβαθμίσει όλο το root. Λίγο ανωμαλία, μου κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Γενικώς διαβάζω ότι οι εφαρμογές τον WP αντί να βελτιώνονται μένουν στάσιμες στην καλύτερη ή και χειροτερεύουν. Το δε λειτουργικό κάνει πολύ αργά βήματα. Κρίμα γιατί πιστεύω ότι έχει προοπτικές και σκεφτόμουν στο μέλλον να το ξαναδοκιμάσω. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το accuweather λειτουργεί σωστά στο 625 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ξαφνικά, ξεκόλλησε και σε εμένα χωρίς να κάνω κάτι. Άβυσσος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Σήμερα έχει αναβάθμιση για κοίτα μήπως διορθώθηκε. Και εγώ χάρηκα όταν είδα πως υπάρχει αναβάθμιση, αλλά γρήγορα απογοητεύτηκα. Καμία βελτίωση και το buffering όταν προσπαθώ να αναπαράγω βίντεο παραμένει. Βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων κάνει μια ζωή για να παίξει και πότε χωρίς καμία δεκαριά διακοπές ενδιάμεσα. Πλήρης απογοήτευση. Edit: Προσπαθώ να καταλάβω την σημασία της εφαρμογής #tileart. Έβαλα δυο εικόνες με συνδυασμό κάποιων tiles στην αρχική οθόνη και πέρα από το ότι είναι αρκετά εκνευριστικό όλο αυτό το μπρος πίσω, ειλικρινά δεν βλέπω το νόημα. Αν πατήσεις κατά λάθος πάνω σε κάποιο από αυτά τα tiles, θα ανοίξει η εφαρμογή και θα βλέπεις αυτό που έκανες δημιουργώντας τις εικόνες αυτές. Μήπως χάνω κάτι; Edited March 27, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Νεα αναβάθμιση σήμερα στο OneDrive και έκδοση 4.9.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Νεα αναβάθμιση σήμερα στο OneDrive και έκδοση 4.9.0.0 Από χθες έγινε σε εμένα...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Όσοι χρησιμοποιούν το maestro μπορούν να μου πουν αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξω τις ρυθμίσεις εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας; το έχω κάνει στη μαμά εφαρμογή του κινητού αλλά δε βρισκω πουθενά την επιλογη στο maestro Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts