Jump to content

mimakos1975

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mimakos1975

  1. εμενα παντως τοσο μου κραταει...το wi-fi δεν εχω παντα ανοιχτο,και παιχνιδια δεν παιζω.
  2. Φιλε μου,με βγαζει 5 ημερες στα σιγουρα,απο εκει και περα παλευω για το κατι παραπανω,και εγω εχω το κινητο 6 μηνες.Οι αποψεις μας διαφέρουν...όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
  3. 7 ημερες και ανετα...α,και ανοιχτο φυσικα.
  4. καλη τυχη σε ολους και περισσοτερο σε εμενα !!!
  5. Νεα αναβάθμιση σήμερα στο OneDrive και έκδοση 4.9.0.0
  6. Εκανα πριν από 3 ημέρες έλεγχο για ενημερώσεις στο store και αναβαθμίστηκε η εφαρμογή Αθλητισμός (έκδοση 3.1.4.491) και προστέθηκε μια ακόμη ρύθμιση στο κινητό με την επωνυμία : δεδομένα κίνησης. Μπαίνοντας στη ρύθμιση γράφει : <<Το τηλέφωνο σας συλλέγει δεδομένα για τον τρόπο που κινείστε και τα δεδομένα στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε>>.Από κάτω : Εφαρμογές,Εγκαταστάθηκαν : 0. Στη συνέχεια : <<Η δραστηριότηα σας τις τελευταίες 24 ώρες>>...και έχει δύο ανθρωπάκια...το ένα δείχνει πόσο περπάτησα και το άλλο πόσο έτρεξα.Από κάτω... <<Σημεία που επισκεφθήκατε >> Ανενεργό (το αλλάζετε σε ενεργό) <<Συλλογή στοιχείων σχετικά με το που καταναλώνετε χρόνο.>> <<Μάθετε περισσότερα>> (μέσω ιστοσελίδας). ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης,έκανα έλεγχο ενημέρωσεις πριν από 2 ώρες στο store και αναβαθμίστηκαν : OneDrive (έκδοση 4.8.0.0) , Lumia Camera (έκδοση 4.9.4.1) , και Βοήθεια+σθμβουλές Lumia (έκδοση 4.1.0.270). Θα πρέπει μόνο να πω ότι το κινητό μου έχει Mobile Operator 000-FR και έκδοση 8.10.14234.375. Συγνώμη αν έγινα κουραστικός.
  7. Για να μην σου πω ότι με έχει <<βγάλει>> και 7 ημέρες το κινητό.Από μπαταρία είναι άπαιχτο.
  8. Καλό μου φαίνεται.......απορώ όμως ρε mobiuser πως κατάφερες και το ξέθαψες !!!
  9. Ναι,οντως,και εγω μετα καταλαβα γιατι μου εκανε τη συγκεκριμενη ερωτηση.Εκ των υστερων ειδα στη διαθεσιμοτητα για την ενημερωση Lumia Denim μεσω της σελιδας της Microsoft οτι στην Ευρωπη και συγκεκριμενα στη Γαλλια εχουν την προαναφερομενη εκδοση.Πληροφοριακα παντως,η συγκεκριμενη εκδοση (8.10.14234.375) στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμη για το 530,820,και 920.
  10. mobile operator : 000-FR και firmware update notifier : 1.2.11.1 (δεν ξερω αν παιζει ρολο)
  11. Αν εννοεις σε ποια κινητη ειμαι,WIND.
  12. τελευταία ενημέρωση του κινητού πριν από λίγη ώρα,η καινούργια έκδοση είναι η : 8.10.14234.375. Αύριο που θα <<ψαχουλέψω>> το κινητό,θα σας πω και για τυχόν αλλαγές.Ενημερώθηκαν και οι εφαρμογές : Αθλητισμός,Καιρός,Ταξίδι,Microsoft remote desktop και Μουσική.
  13. Συμφωνώ,και εγώ τα ίδια έχω.
  14. Συγνώμη αν δεν έγινε σαφής νωρίτερα.και βέβαια πήγα ρυθμισεις-ενημέρωση τηλεφώνου,αλλά η ενημέρωση δεν άρχισε αμέσως,άργησε κανά 10λεπτο,σε αυτό το 10λεπτο λοιπόν,πήγα ρυθμίσεις-email+λογαριασμοί και ενήμερωσα τον Λογαριασμό Microsoft,μόλις τελείωσε η ενημέρωση του Λογαριασμού άρχισε και η ενημέρωση του τηλεφώνου.
  15. λιγότερο απο 2 ώρες με τίποτα το δικό μου.Αντε να κάνει 3 ώρες.Αλλά πάντα το αφήνω να φτάσει στο 2% και μετά το φορτίζω.
  16. Περίπου 4 ώρες αν έχω υπολογίσει σωστά.
  17. Καλημέρα σε όλους σας.Χθες το βράδυ έκανα ενημέρωση στους χάρτες του κινητού.Δεν κάνεις όμως και μια ενημέρωση του κινητού λέω από μέσα μου; Όντως και το έκανα.Αμέσως ενημερώθηκαν οι εξής εφρμογές : Μουσική,Βίντεο,Lumia Selfie,Lumia Storyteller,Skype,OneDrive,Υγεία και Άσκηση,Ειδήσεις,Ημερολόγιο,ι.κανω και μια ενημέρωση του λογαριασμου μου Microsoft και άρχισε η ενημέρωση του κινητού.Μόλις γίνει λήψη της ενήμερωσης,πατήστε << εγκατάσταση>>.Μόλις τελειώσει και η εγκατάσταση, το κινητό σας θα κάνει επανεκκίνηση και θα σας ζητήσει τον κωδικό pin.Μόλις κάνετε και αυτό,αυτόματα θα εμφανιστεί επάνω αριστερά ένα εικονίδιο που θα δείχνει την κάρτα σας <<κλειδωμένη>>,αυτό φαντάζομαι γίνεται για να μην δεχθείτε κλήσεις εκείνη τη στιγμή.Μετά από 1-2 δευτερόλεπτα θα σας αναγράψει : <<Μετεγκατάσταση δεδομένων>>εσείς δεν κάνετε τίποτα,όλα γίνονται αυτόματα.Μόλις τελειώσει και αυτή η διαδικασία έχετε τελειώσει.Η καινουργια έκδοση είναι η : 8.10.14219.341 Σήμερα παρατηρησα και 2 αλλαγες.Στο live tile της μπαταριας αναγραφει πλεον το υπολοιπο διαρκειας της μπαταριας και στην << ενημερωση τηλεφωνου >> τερμα κάτω εχει ενα κουτακι το οποιο αναγραφει << Προτιμώμενη ώρα εγκαταστασης>> και φυσικα διαλεγουμε οποια ωρα θελουμε.Πρέπει μονο να σας πω οτι ολη η διαδικασια κραταει περιπου 1 ώρα (ίσως και λιγότερο),την έκανα μέσω wi-fi με πολυ καλο σημα,επίσης πρέπει να έχετε τουλάχιστον 3 γραμμες σημα απο τον παροχο σας και η μπαταρια σας να ειναι τουλαχιστον στο 70%. Ελπίζω να βοήθησα.
  18. http://www.skroutz.gr/s/5536025/Nokia-Lumia-735-8GB.html?from=catspan πιστεύω ότι θα πέσει λίγο ακόμη σε λίγες ημέρες.
  19. Μέθοδος 1: Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο ενεργοποίησης για 10 δευτερόλεπτα περίπου.Το τηλέφωνο επανεκκινείται. Μέθοδος 2 : Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο μείωσης έντασης και το πλήκτρο λειτουργίας ταυτόχρονα για 10 δευτερόλεπτα περίπου.Το τηλέφωνο επανεκκινείται. Από <<Βοήθεια + συμβουλές Lumia>>. Ελπίζω να βοήθησα.
×
×
  • Create New...