Jump to content

myphone.gr AWARDS: Οι καλύτερες συσκευές του 2012 [UPDATE]

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποια συσκευή ήταν για εσάς η καλύτερη για το 2012;  

902 members have voted

1. 1. Ποια συσκευή ήταν για εσάς η καλύτερη για το 2012;

• Nokia Lumia 920
      93
    • Nokia 808 Pureview
      42
    • HTC One X
      47
    • Samsung Galaxy S3
      240
    • Samsung Galaxy Note 2
      251
    • LG Optimus 4X HD
      21
    • Sony Xperia T
      28
    • Apple iPhone 5
      69
    • Google Nexus 7
      90
    • Apple iPad 4
      21

Recommended Posts

Ενα (1) σκρουτζομαγαζο το φέρνει, και αυτό κατόπιν παραγγελίας στα 740 euro, με λίγα λόγια το έχει βάλει στον κατάλογό του για να υπάρχει.

Δεν πωλείται στην ελλάδα ρε παιδιά το Nokia 920.

Edited by aroutis
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

• Απαντήσεις 246
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

SIII και το ΝΟΤΕ2 μονο και μονο για τα τρελα χαρακτηριστικα που εχουν επανω τους που η υπολοιπη κατασκευαστες χρειαζονται κιαλια για να τα δουν τι να πρωτοπουμε,οσοι τα εχουν ξερουν,οσοι δε τα εχουν,εχουν διαβασει και ξερουν και αυτοι,SIII επειδη το εχω αλλα κ λογο φορητοτητας,αν κ η αληθεια ειναι οτι γλυκοκοιταζω προς ΝΟΤΕ2 μερια,μιας και κατοχος του πρωτου!!!

παντως δεν νομιζω να εχει βγει για ελλαδα γιατι τα παιδια που το πουλανε δεν ειναι ελληνικα.

Ειρωνικά το έγραψα φίλε μου γιατί ενώ κάποιοι τρέχουν να την ξεφορτωθούν, κάποιοι άλλοι την βάζουν πάνω από το iphone 5.

Είχα ενδιαφερθεί πολύ γι αυτό, μέχρι που αγόρασα το Lumia 800 για να πάρω μια ιδέα απο ποιότητα κατασκευής και WP.

Ευτυχώς που δεν υπήρχε διαθεσιμότητα την περίοδο εκείνη και προτίμησα το Note. :mad::rolleyes:

Δεν ξέρω αν με τα updates συνέλθει, αλλά στην παρούσα φάση, όπως και το Lumia 800 πέρυσι υπολείπεται του ανταγωνισμού και έχει πολλά προβλήματα να λύσει, με κυριότερα αυτό της πολυδιαφημιζόμενης κάμερας και της αυτονομίας.

Ακόμα και στην Αμερική που πήραν το πρώτο update, δεν είναι ευχαριστημένοι ειδικά όσοι προέρχονται από άλλες κορυφαίες android συσκευές η iphone.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Note 2.. όσοι το πιάσανε στα χέρια τους ξέρουν. .
N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX

Για δώσε link γιατί εγώ που το ψάχνω δεν το βρίσκω

εγω εδωσα link αλλα μου το σβησανε μαλλον απαγορευεται να για λογους διαφημισης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

Nexus 4. Απλά το καλύτερο. Εφόσον πωλείται στην Ευρώπη θα έπρεπε να είναι στη λίστα.

Εξάλλου φθηνότερο δεν είναι ένα ταξιδάκι στη Γερμανία + το κόστος του Nexus παρά τα περισσότερα από τα κινητά της λίστας; :shifty:

Δυστυχώς η προώθηση της Samsung καλά κρατεί...

THE DOC IS BACK...

Nexus 4. Απλά το καλύτερο. Εφόσον πωλείται στην Ευρώπη θα έπρεπε να είναι στη λίστα.

Εξάλλου φθηνότερο δεν είναι ένα ταξιδάκι στη Γερμανία + το κόστος του Nexus παρά τα περισσότερα από τα κινητά της λίστας; :shifty:

Είναι φθηνότερο αλλά εχει και μειονεκτήματα. Μπαταρία 30% μείον σε σχεση με το S3, κάμερα με χαμηλή ευκρίνεια και πολύ θόρυβο, δεν δεχεται επέκταση μνήμης, OTG κλπ. Κάποια απ αυτά είναι τόσο βασικά στην καθημερινή χρήση που σε κάνουν να προτιμήσεις κάτι πιο αργό αλλά με περισσότερες δυνατότητες. Ειδικά οταν ακόμα και σε κόστος έχουν έλθει πολύ κοντά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

λόγω των καινοτομιών που παρουσίασε ψήφισα το 920. Αν συμβάδιζε και το λειτουργικό με τη συσκευή θα ήταν ο ξεκάθαρος νικητής !

Galaxy SIII για το συνολικό πακέτο που προσφέρει, (ειδικά μετά και την τελευταία αναβάθμιση) .

Ο μόνος λόγος που δεν επιλέγω το Note II είναι ο λόγος της φορητότητας.

Αν η Samsnung ειχε βγαλει το Galaxy S3 απευθειας με 2giga Ram πιστευω θα ηταν μονο του στην κορυφη.Μεγαλη ανοησια να το βγαλει με ενα 1 giga Ram και μετα απο μερικους μηνες να το κυκλοφορησει στην εκδοση GT-i9305 LTE (2giga ram) .Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που απογοητευτηκαν με αυτη την κινηση της Samsung και ετσι αξια το Galaxy Note 2 ειναι πρωτο στην λιστα. Edited by Rospy7

Nokia Lumia 920.... Αν και "ξεφεύγει" από τις διαστάσεις που θέλω για smartphone, ο συνδυασμός συσκευής και λειτουργικού δεν μπορούσε να είναι καλύτερος.. :O Και αφού και ο Te_salat το εγκρίνει, πάει να πει ότι είναι καλή συσκευή. :p
Huawei Nova 5T

Nokia Lumia 920.... Αν και "ξεφεύγει" από τις διαστάσεις που θέλω για smartphone, ο συνδυασμός συσκευής και λειτουργικού δεν μπορούσε να είναι καλύτερος.. :O Και αφού και ο Te_salat το εγκρίνει, πάει να πει ότι είναι καλή συσκευή. :p

Ο te_salat τα βλέπει πολύ αντικειμενικά τα πράγματα. Περίμενα πολύ περισσότερα απο το 920.

Οταν το κράζουν στα δικά τους φορα και τα περισσότερα reviews εντοπίζουν προβλήματα, δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε.

Δεν γίνεται το iphone 5 να έχει λιγότερες ψήφους την στιγμή που όλοι παραδέχονται ότι με εξαίρεση το πρόβλημα φινιρίσματος είναι το πιό ολοκληρωμένο iphone που κυκλοφόρησε ποτέ.

Κι αν ψηφίζω το Note είναι γιατί έχει τα λιγότερα μείον και κάνει περισσότερα πράγματα απ ολες τις άλλες συσκευές. Δεν είναι τέλειο. Εχει κι αυτό τα μελανά του σημεία.

Τέλεια συσκευή δεν έχουμε. Θα είχαμε μόνο αν παίρναμε κάποια στοιχεία από καθε μια και φτιάχναμε ένα smartphone.

Πχ το εξωτερικό και την οθόνη του 920, το software του iphone αλλά με τις δυνατότητες του Note, την GPU του iphone και την CPU του Sii, τον σταθεροποιητή του Lumia.

Ο κόσμος δε ψηφίζει το iphone 5 γιατί παρόλο που είναι το καλύτερο μέχρι τώρα iphone , δε παύει να είναι ένα μικρό , σταθερό update-upgrade του 4s.

Και για να μας εντυπωσιάσει κάτι, πρέπει να δώσει λίγο καινοτομία. Είτε αυτό είναι σε επίπεδο υλοποίησης (note2) είτε σε hardware (920) είτε στο σύνολο πακέτου-τιμών (nexus 4).

Προσωπικά ψήφισα το 920, αν και αν είχε η λίστα το nexus 4 μάλλον θα μου έκλεβε τη ψήφο.

Ειδικά από μένα που αγοράζω μόνο Samsung, ισχύει και με το παραπάνω..

Αγόρασε μου εισιτήρια για Γερμανία και θα στο βάλω εγώ στην λίστα, και θα φτιάξω και 200 account να το βγάλω πρώτο...

Ούτε μέρες γιορτινές δεν ησυχαζουμε ε;;;

Samsung galaxy s3.Μολις το πηρα επαθα την πλακα μου.Νομιζω οτι του αξιζει το βραβειο του smartphone της χρονιας 2012.

Δεν έχω κανένα από αυτά που είναι στην ψηφοφορία. Ως κάτοχος Galaxy s1 που ζορίζεται πολύ πλέον να τα βγάλει πέρα έβαλα το s3.
Θωμάς

Τελικά το Nexus 4 πωλείται όντως έστω και στην Ευρώπη; Ήρθαν νέες παρτίδες στο Google store; Γιατί εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι πως Lg και Google έβγαλαν λίγες συσκευές που τις πούλησε η δεύτερη σε τιμές έκπληξη για να προκαλέσει ντόρο αλλά λογικό ήταν να υπάρχει εξάντληση των αποθεμάτων μέσα σε λίγη ώρα. Η συσκευή πωλείται πουθενά σε φυσικό κατάστημα στην Ευρώπη; Θα ψήφιζα το Nexus 4 αν υπήρχε και το βλέπαμε... Προς το παρον με βάση τις συσκευές που έχω πιάσει στα χέρια μου στα καταστήματα ψήφισα Note 2.

Κοιτάζω τη ψηφοφορία μεχρι τωρα και βλέπω ίδιους ψήφους σε S3 και Note 2. Ειλικρινά αν βγάλετε το S3 καλύτερη συσκευη για το 2012, δεν έχετε καταλάβει τι εστι Note 2. Δηλαδή το S3 καλύτερη συσκευη? Ελεος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Note II από (για :p ) μενα

:p

Μάχη ψήφο με ψηφο ανάμεσα σε Samsung Galaxy Note II και Samsung Galaxy S III.

Νομίζω πως νικητής είναι η .. Samsung :lol: .

Edited by voithostyrempora

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.