Jump to content

MickWellington

Members
  • Δημοσιεύσεις

    362
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MickWellington

  1. Γεια σας, θέλω να αγοράσω ένα οικονομικό 4G modem/router για το σπίτι, έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο να πιάνει καλό σήμα; Έλεγα να πάρω κάποιο Huawei φορητό και να το έχω σπίτι αλλά δε ξέρω πόσο καλά θα πιάνει σε εσωτερικό χώρο. Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα, έχω επιλέξει το limitless theme, ώστε να μην υπάρχει το ενοχλητικό άσπρο φόντο στα εικονίδια και ενώ στα περισσότερα έχει όντως φύγει σε μερικά παραμένει (Μessenger και σε όλα της Google). Σε Redmi Note 4 που είχα κάνει το ίδιο δεν υπήρχε θέμα. Tι λέτε να παίζει; Ευχαριστώ!
  3. Γεια σε όλη την παρέα. Αγόρασα μόλις το Xiaomi Redmi S2 και βλέπω δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα για το κίνητο. Συγνώμη αν δεν είδα καλά. Έχω ένα πρόβλημα, έχω επιλέξει το limitless theme, ώστε να μην υπάρχει το ενοχλητικό άσπρο φόντο στα εικονίδια και ενώ στα περισσότερα έχει όντως φύγει σε μερικά παραμένει (Μessenger και σε όλα της Google). Σε Redmi Note 4 που είχα κάνει το ίδιο δεν υπήρχε θέμα. Tι λέτε να παίζει; Ευχαριστώ!
  4. Ευχαριστώ πολύ φίλε, λύθηκε το πρόβλημα
  5. Για Ελλάδα δίνει 15GB νομίζω. Εγώ Αγγλία μένω, και έχω κόψει το σταθερό και χρησιμοποιώ μόνο αυτό.
  6. Δεν έχει top up είναι συμβόλαιο 12 μηνών. Νομίζω θέλει αγγλικό λογαριασμό τράπεζας, γιατί σου παίρνει τις 27 λίρες αυτόματα από τον λογαριασμό.
  7. Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ το κινητό ως hotspot για ίντερνετ στο σπίτι και θέλω να έχω το 4G συνεχώς ανοιχτό. Έχω παρατηρήσει ότι μετά από κάποια ώρα (δεν έχω παρατηρήσει ακριβώς νομίζω λίγο πάνω από ώρα) ξαφνικά αποσυνδέτεται και πρέπει να ξεκλειδώσω προς στιγμήν την οθόνη και αμέσως επανέρχεται η σύνδεση. Ίσως να είναι κάποια λειτουργία sleep του κινητού για τα δεδομένα. Mε το που ξεκλειδώνω την οθόνη βλέπω ότι στιγμιαίαα το εικονίδιο 4G έχει εξαφανιστεί, αλλά επανέρχεται αμέσως και η σύνδεση επανέρχεται. Ξέρει κανείς πως να το κάνω να μένει συνδεδεμένο συνεχώς χωρίς περιορισμούς; Ευχαριστώ πολύ.
  8. Δεν ξέρω πόσο καιρό υπάρχουν αυτές η προσφορές, εγώ έβαλα πάντως αυτή με τα απεριόριστά GB και ήθελα να το μοιραστώ :p Μιλάμε για πραγματικά απεριόριστα GB, χωρίς μειωμένες ταχύτητες μετά από κάποιο όριο, με απεριόριστο hotspot με την μέγιστη ταχύτητα και πολιτική ορθής χρήσης στα.... 1000GB το μήνα.
  9. Εχώ ακόμα πλήρως λειτουργικό Nokia 7650 και το λατρεύω! Ελπίζω να μη χαλάσει ποτέ! :)
  10. Κι εγώ τα ίδια στην ουσία μόνο Whatsapp έχω βάλει από extra εφαρμογές και όλα πάνε μια χαρά
  11. Καλησπέρα, το χρησιμοποιεί κάποιος ακόμη ως πρώτο κινητό; Εγώ το χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος :D
  12. Καλησπέρα, μου έπεσε το κίνητο και έσπασε το γυαλί/digitizer, η οθόνη είναι εντάξει. Πόσο πηγαίνει περίπου η τιμή για να μου το φτιάξουν με γνήσιο ανταλλακτικό LG; Τι προτείνετε για Θεσσαλονίκη; Αυτό το έχει δοκιμάσει κάποιος http://www.servicebuzz.gr/ ; Χρεώνουν 93 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ!
  13. Εγώ κατεβάζω σπασμένες όσες χρειάζομαι. Δυστυχώς τα οικονομικά μου δε μου επιτρέπουν να πληρώνω.
  14. Πιστεύω πως τα Smartwatches είναι ολίγον άχρηστα. Έχω την εντύπωση ότι έγινε τόσος ντόρος καθαρά λόγο μάρκετινγκ και μόδας και πως σύντομα θα ξεφουσκώσει όλο αυτό. Οι εταιρίες, όταν βλέπουν ότι βαλτώνει κάπως η αγορά (όπως π.χ. στα smartphones που μετά την τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, αρχίζει να οριμάζει η αγορά), μπορούν να σου πασάρουν το οτιδήποτε άχρηστο ( ή σχετικά άχρηστο). Θα μπορούσα να τα παραλληλίσω με το ''3D'' πριν κάποια χρόνια. 3D τηλεοράσεις, ΒD, ακόμα και... κινητά. Ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό υπό τις δεδομένες συνθήκες και την τεχνολογία. Γι' αυτό και ξεχάστηκε και εγκαταλήφθηκε. Τι πιστέυετε εσείς;
  15. Η ζωή μου θα αλλάξει αν το κερδίσω, θα γίνω επιτέλους ευτυχισμένος
×
×
  • Create New...