Jump to content

tsakou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    425
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsakou

  1. tsakou

    Apple watch

    Είναι ξεχωριστή εφαρμογή ναι, πρέπει να βάλεις το δείκτη στο crown του ρολογιού για να πάρει μέτρηση:
  2. tsakou

    Apple watch

    H λειτουργία στην οποία αναφερόμαστε είναι το ECG που βγάζει γράφημα και πιθανότητα μαρμαρυγής όχι το bpm αυτό δουλεύει παντού.
  3. tsakou

    Apple watch

    έχω το αμερικάνικο δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός στο ευρωπαικό. Για την esim πρέπει και οι πάροχοι να το υποστηρίζουν αν δε κάνω λάθος.
  4. tsakou

    iPhone X

    το έχω κοιτάξει αυτό δε λύνει το πρόβλημα, νομίζω το θέμα είναι με κλειδωμένη οθόνη ενώ όταν είναι ενεργή εμφανίζεται το όνομα κανονικά. Δεν έχει και κανένας δίπλα μου τώρα για να το επιβεβαιώσω, αλλά κάτι τέτοιο θυμάμαι.
  5. tsakou

    iPhone X

    Μένω εξωτερικό, κανείς δε γνωρίζει το viber εκτός Ελλάδας (Αμερική δε ούτε whatsapp, μόνο imessage, fb messenger). To bug που δεν βγαίνει το όνομα της επαφής που σε καλεί ακόμα να λυθεί... Μακάρι να ενσωματώσει το imessage στοιχεία από το whatsapp για να μη δίνουμε τόση πληροφορία τσάμπα στο Mark.
  6. tsakou

    iPhone X

    Καλησπέρα, έχει κάνει κάποιος group facetime call με το 12.1; Προσπαθώ να προσθέσω δεύτερο άτομο στην κλήση και όλες οι επαφές είναι γκρι (δεν μπορούν να επιλεγούν). Πιο πολύ για θέμα ios φαίνεται παρά της συσκευής...
  7. tsakou

    iPhone X

    Μια περίεργη συμπεριφορά παρατηρώ στη 11.4 στο iMessage δεν ξέρω αν υπήρχε και πριν. Επαφές στις οποίες έχω βάλει φωτογραφια, η φώτο μια εμφανίζεται και μια όχι. Επίσης ξέρει κανείς τρόπο να γίνουν sync οι φωτο προφίλ από κοινωνικά δίκτυα με τις επαφές του ios? Κάτι διάβασα ότι η Apple έκοψε αυτή τη δυνατότητα
  8. tsakou

    iPhone X

    Πολύ καλή αυτονομία μπορώ να επιβεβαιώσω. Πιο smooth αν και ακόμα έχω κατι σπασίματακια ιδιαίτερα όταν ενημερωνονται εφαρμογές στο background
  9. tsakou

    iPhone X

    Συνήθεια είναι. Αν κρατήσεις το true tone ανοιχτό για 3-4 μέρες και μετά το κλείσεις θα σου φαίνεται ότι η οθόνη είναι ενοχλητικά μπλε το βράδυ. Και γω το έχω ανοιχτό γιατί δίνει πιο πίστη αναπαράσταση των χρωμάτων παρόλο που στην αρχή είναι λιγότερο εντυπωσιακό.
  10. tsakou

    iPhone X

    προκαταβολή το ποσό και αποστολή την επόμενη; Και μάλιστα και επιλογή E-BAKING?? :lol: Μακριά...
  11. tsakou

    iPhone X

    Δεν δουλεύει και με αρκετά γυαλιά ηλίου αν έχεις ενεργοποιησει το "required attention to unlock". Από την άλλη με αυτό απενεργοποιημενο ξεκλειδώνει αρκετά πιο γρήγορα.
  12. tsakou

    iPhone X

    Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αναβάθμιση είναι όχι νέα έκδοση λογισμικού. Μιας και την έβαλα, βλέπω ότι έχει φτιάξει το smoothness όταν κάνεις swipe από τη widget screen στο launcher. Κατά τα άλλα ότι λένε στα reviews από αλλαγές συν το ότι στον παροχο μου έχει αλλάξει το εικονίδιο του WiFi calling.
  13. tsakou

    iPhone X

    Τι εννοείς πολύ σκληρη και θα κάνει ζημιά το κινητό; Και γω αυτήν έχω και το μόνο κακό που βρίσκω είναι ακριβώς επειδή είναι σκληρή γλυστραει με ιδρωμενα χέρια. Κατά τα άλλα υποτίθεται προστατεύει ως 2 μέτρα πτώση.
  14. tsakou

    iPhone X

    Ναι γιατί είναι invested στη Google και όλο το οικοσυστημα της. Για μένα τα gestures, η οθόνη και το form factor κάνουν όλη τη διαφορά και δεν υπάρχει αντίστοιχη πρόταση στον ανταγωνισμό. Αν πάρουμε και μια bug free 11.3 δεν θέλω τίποτα άλλο.
  15. tsakou

    iPhone X

    Για φωτογραφίες το chromecast δουλεύει μια χαρά αλλά video μέσω Chrome είναι τραγικα. Από την άλλη εφαρμογές όπως YouTube και spotify είναι αξιοπρεπεστατες
  16. tsakou

    iPhone X

    Έχει κανείς παρατηρήσει drain από το tapatalk? Είχα ξεχάσει το background refresh ανοιχτό και για 2-3 βράδια έχανα 15% σε αναμονή. Επίσης γνωρίζετε κάποια εφαρμογή με λεπτομερή Battery stats?
  17. tsakou

    iPhone X

    Όσοι φορτίζετε με wireless charger, πως είναι η διάρκεια της μπαταρίας σας; Βλέπετε κάποια διαφορά σε σχέση με την κλασική ενσύρματη;
  18. tsakou

    iPhone X

    Θέλει αμερικανική πιστωτική
  19. tsakou

    iPhone X

    Σε κάποια φάση θα ενεργοποιηθεί το κινητό ούτως ή άλλως. Με τον μαμά 5W δυομιση ώρες περίπου πιστεύω για 0-100%. Πάρε κάποιον άλλο γιατί δεν παλεύεται.
  20. tsakou

    iPhone X

    Για τα 3GB RAM είναι καθαρά θέμα υλοποίησης στο λειτουργικό. Στο ios 10 ήμασταν μια χαρά. Και μάλιστα είχα 2GB RAM τότε όχι 3. Αν θέλεις περίμενε το ios 11.3 που θα βγει σε ένα μήνα και δες τα reviews τότε για να είσαι σίγουρος.
  21. tsakou

    iPhone X

    Καλά στο smoothness ποτέ δεν υπήρχε θέμα, όχι στο Χ αλλά ούτε καν στο 6s. Τα updates επίσης γιατί είναι σχετικό; Με το που βγει update έρχεται στη συσκευή σου. Τουλάχιστον γ αυτό δεν μπορούν να μιλάνε στη samsung με τα updates ένα 8μηνο μετά. Και για την κάμερα ναι σε low light τραβάει πιο πολύ φως του note αλλά καίει τα χρώματα.
  22. tsakou

    iPhone X

    Μίλησα πρόσφατα με representative της Apple για να κάνουμε Apple care στην εταιρεία που εργάζομαι (εξωτερικό) και μου είπε αυτό ακριβώς, ότι τα 2 χρόνια αφορούν μόνο φυσικά πρόσωπα που εμπιπτουν στη νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών της ευρωπαϊκής ένωσης. Από κει και πέρα δεν έχω προσωπική εμπειρία.
  23. tsakou

    iPhone X

    Έτσι είναι, η Apple πρώτο χρόνο έχει παγκόσμια εγγύηση και για το δεύτερο ισχύει η νομοθεσία της ευρωπαϊκής ένωσης για ηλεκτρονικα προϊόντα αγορασμένα από φυσικά πρόσωπα. Άρα ότι είναι αγορασμένο εκτός Ευρώπης ή σε όνομα εταιρείας έχει ένα χρόνο και τα ευρωπαϊκά δυο.
  24. tsakou

    iPhone X

    Έχω αρκετά καλύτερη μπαταρία με την 11.2.5 ειδικά σε standby
  25. tsakou

    iPhone X

    Γνωστά είναι τα παραπάνω, όσον αφορά τα 7.5w απ'ότι φαίνεται είναι μια από τις γνωστές παραξενιες της Apple γιατί πρέπει να υποστηρίζει το προφίλ ο φορτιστής. Άρα μάλλον δίκιο έχει ο φίλος αν και τουλάχιστον απ ότι γράφουν σ ενα review δίνει 6w. Πάντως το κινητό δε φορτίζει τραγικά αργά αν και ζεσταίνεται. Παρακάτω το review: https://lesterchan.net/blog/2017/12/29/anker-powerport-qi-10w-wireless-charger/
×
×
  • Create New...