Jump to content

netblaster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    388
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About netblaster

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

netblaster's Achievements

  1. Όντως οι επιλογές "Volte" και "2G" δεν υπάρχουν στις ρυθμίσεις μετά την τελευταία αναβάθμιση (Cosmote). Ωστόσο, οι ρουτίνες που είχα φτιάξει για αυτόματη εναλλαγή σε "2G" και κλείσιμο "Volte" σε κάποια σενάρια λειτουργούν κανονικά. Επανεκκινήσεις δεν έχω.
  2. Στο Google Play υπάρχει η v.10. Απλά κάνεις εγκατάσταση μέσα από το google play. (Μετά σε ζαλίζει να κάνεις update μέσα απτο Huawei Health στη v.12, απλά αγνόησέ το.)
  3. Είχα το ίδιο θέμα με το S22 Ultra και το GT 2 Pro (αλλά μάλλον είναι γενικό με τo συνδυασμό Huawei-Samsung). Το πρόβλημα είναι η εφαρμογή Huawei Health. Εγκατέστησε την έκδοση του Google Play (v. 10) και αγνόησε την αναβάθμιση που εμφανίζει μέσα από την εφαρμογή.
  4. Όσοι χρησιμοποιείτε τις Bixby routines, σας δουλεύουν κανονικά πάντα? Αντιμετωπίζω θεματάκια. Ενώ ενεργοποιεί μια χαρά τα σενάρια, δεν κάνει πάντα revert τις ενέργειες, ειδικά αν αφορούν ρυθμίσεις δικτύων (data, bluetooth, 4G).
  5. Υπάρχει δυνατότητα να ακούγονται οι ειδοποιήσεις από το ηχείο του κινητού όταν έχω συνδέσει ασύρματα ακουστικά?
  6. Στο MIUI 12 γίνεται εμφάνιση των ειδοποιήσεων και στοιχείων ελέγχου με scroll down σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης. Έχει βρει κάποιος τρόπο να το απενεργοποιήσει? Είναι κάπως άβολο όταν έχεις scrollable widgets...
  7. Εδώ κανένα πρόβλημα με το update, από την πρώτη μέρα διάθεσής του. Καλύτερη, έστω και οριακά, μπαταρία από πριν. Επειδή είναι σημαντική η αναβάθμιση, προτείνεται η επαναφορά εργοστασιακών, γιατί μερικές εφαρμογές τρίτων μπορεί να μην λειτουργούν σωστά μετά το update, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές διενέξεις. Είναι επίπονο, αλλά μερικές φορές αναγκαίο.
  8. Μέχρι στιγμής με MIUI 11, όλα καλά, λύθηκε και ένα πρόβλημα με Nova Launcher που είχα πριν. Η μπαταρία δείχνει να έχει καλύτερη απόδοση, η ταχύτητα στα ίδια καλά επίπεδα, η ευαισθησία του αισθητήρα φωτεινότητας έχει αυξηθεί. Οι αισθητικές αλλαγές οκ, όυτε ζέστη ούτε κρύο. Κάποιες εφαρμογές συστήματος δεν έχουν αποκτήσει μαύρο look. Δεν χρησιμοποιώ AOD, οπότε δεν ξέρω τι παίζει, αλλά έχω ενεργοποιήσει την οπτική ανάδραση και δουλεύει κανονικά με τις ειδοποιήσεις. Όποιος χρησιμοποιεί Gcam, προτείνω να παραμείνει στην έκδοση 7.0.9, καθώς αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλύτερο στάδιο απόδοσης και επιλογών.
  9. Σήμερα παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τον Nova Launcher. H σύσκευη είναι στην 10.3.4.0 και ο Nova στην τελευταία επίσης, 6.2.3. Το πρόβλημα είναι ότι σταμάτησαν να ανταποκρίνονται τα widgets. Ενώ ενημερώνονται κανονικά, πχ το ημερολόγιο, αν πατήσω για να ανοίξει η αντίστοιχη εφαρμογή δεν κάνει τίποτα. Επανεκκίνηση, σβήσιμο Nova και ξανά από την αρχή κανένα αποτέλεσμα. Μέχρι και εχθές όλα λειτουργούσαν ρολόι...:blink:
  10. Με την αυτονομία δεν έχω κανένα θέμα. Η συσκευή έχει συνεχώς ανοιχτά WiFi, B/T, Data, αυτόματη φωτεινότητα και συγχρονισμό και ρυθμίσεις για τις εφαρμογές παρασκηνίου βάσει των προτιμήσεών μου, μαύρο μενού και γενικότερα σκούρο ή μαύρο προφίλ σε όποια εφαρμογη το υποστηρίζει. Η χρήση είναι για email, social media, κλήσεις, internet browsing, άντε και κανά Youtube. Δεν έχω παιχνίδια κτλ.. Βγάζει ΑΝΕΤΑ 1 μιση με 2 μέρες χρήσης, στο εύρος 90% με 30%. Τώρα, το πόσες ώρες έμεινε ανοιχτή η οθόνη, αν εκείνο και αν το άλλο λίγο με ενδιαφέρουν από τη στιγμή που η απόδοση της μπαταρίας με καλύπτει. Σε σύγκριση με ένα S10+ η διαφορά είναι αυτή η μισή μέρα παραπάνω.
  11. Τη μέρα η gcam αποδίδει πιο ρεαλιστικά χρώματα, αλλά αυτό είναι πιο πολύ θέμα προτίμησης. Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο σε άλλα κινητά. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν υπάρχει σύγκριση, η gcam είναι καλύτερη. Βίντεο καλύτερα με τη stock. Slow motion δεν λειτουργεί.
  12. Έχει λάβει κάποιος άλλη έκδοση λογισμικού μετά την 10.3.3?
×
×
  • Create New...