montoya_42 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Είναι λειψό από τη στιγμή που όντως λείπουν αυτά τα πράγματα. Ασχέτως αν σε ενδιαφέρουν ή όχι. Όπως και η lag free εμπειρία των wp είναι υπαρκτή ασχέτως αν ενδιαφέρει εμένα ή όχι... Just saying... Στη τιμή 100-200 ευρώ (ή και 300 για κάποιους) ναι είναι καλύτερο το Wp. Ποιοτικό αλλά με ελλείψεις, σίγουρα όμως καλύτερο. Το Ativ S κάνει 180, το S3 που είναι ίδια συσκευή κάνει 280... Ε δέ θα είναι το Wp καλύτερη πρόταση στα <200; Κι εγώ αν έχανα το κινητό μου σήμερα, Ativ S θα έπαιρνα γιατί το Android της επιλογής μου (S4 mini) είναι ένα κατοστάρι πάνω και δεν έχει και pure Android (για να είμαι πάντα αναβαθμισμένος με τα καλύτερα της πλατφόρμας). Το Wp θα συνεχίσει να ανεβαίνει όσο οι τιμές παραμένουν χώμα και όσο η Google (ή η Moto) δεν λανσάρει γκάμα προσιτών pure Android συσκευών... Όλα τα λειτουργικά έχουν τα υπέρ τους και τα κατά τους. Και όλα έχουν και τις ελλείψεις τους. Αυτό που είναι εκνευριστικό, απαράδεκτο και μη πω τίποτα χειρότερο, είναι πως κάποιοι δεν δέχονται πως κάποιοι ικανοποιούνται/βολεύονται με τα wp. Δεν καταλαβαίνουν πως άλλες οι προτεραιότητες του ενός κι άλλες του άλλου. Κι όταν τολμάς να πεις "α, πολύ μου αρέσουν τα wp" βρίσκεσαι στο εκτελεστικό απόσπασμα. Υ.Γ. Ativ S???? Βλέπω δεν έβαλες μυαλό από την 10ήμερη δοκιμή σου. Πάρε ένα 920 (αν θέλεις οικονομικό/τούμπανο) να δεις τι έχει κάνει η nokia στα wp....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Υ.Γ. Ativ S???? Βλέπω δεν έβαλες μυαλό από την 10ήμερη δοκιμή σου. Πάρε ένα 920 (αν θέλεις οικονομικό/τούμπανο) να δεις τι έχει κάνει η nokia στα wp....;) Μόνο 720 από nokia. Για το μέγεθος, για το ηχείο, για τη μπαταρία. Για τη τιμή και την αξιοπιστία. Μόνο σε ram χάνει επι τοις ουσίας, αλλά χαλάλι... Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Στο 920 έχει παρατηρήσει κανένας πρόβλημα με το ακουστικό (όχι το ηχείο)? Μου παραμορφώνει πολύ τον ήχο λες και τα μπάσα του είναι στο θεό. Δυσκολεύομαι πολλές φορές να καταλάβω τον συνομιλητή μου. Το ψαξα λίγο στο internet και μάλλον είναι common πρόβλημα του 920. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Προσφατα διαπιστωσα οτι γινεται να κατεβασεις οτι αρχειο (exe,rar κλπ) θες μεσω του Ucbrowser και κανοντας το rename σε mp3 (το κανει μονο του ο ucbrowser) αποθηκευεται στην sd και μπορεις να το μεταφερεις στο pc μεσω usb και μεσω bluetooth. Το ξανακανεις rename στην αρχικη του μορφη και εισαι κομπλε! 4 μηνες μετα και ακομα ανακαλυπτω πραγματα :lol: Ειλικρινα το μονο που μου λειπει πλεον ειναι η διαφορετικη ενταση, πιο πολυ για το ξυπνητηρι, ηδη 3-4 φορες παραλιγο να μην σηκωθω για δουλεια (εβλεπα video το βραδυ και ξεχασα να ανεβασω την ενταση)! Βεβαια σκεφτομαι να κανω το παλιο μου android ξυπνητηρι αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να το εμπιστευτω ακομα και γι αυτο.. Edited October 18, 2013 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Προσφατα διαπιστωσα οτι γινεται να κατεβασεις οτι αρχειο (exe,rar κλπ) θες μεσω του Ucbrowser και κανοντας το rename σε mp3 (το κανει μονο του ο ucbrowser) αποθηκευεται στην sd και μπορεις να το μεταφερεις στο pc μεσω usb και μεσω bluetooth. Το ξανακανεις rename στην αρχικη του μορφη και εισαι κομπλε! 4 μηνες μετα και ακομα ανακαλυπτω πραγματα :lol: Ειλικρινα το μονο που μου λειπει πλεον ειναι η διαφορετικη ενταση, πιο πολυ για το ξυπνητηρι, ηδη 3-4 φορες παραλιγο να μην σηκωθω για δουλεια (εβλεπα video το βραδυ και ξεχασα να ανεβασω την ενταση)! Βεβαια σκεφτομαι να κανω το παλιο μου android ξυπνητηρι αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να το εμπιστευτω ακομα και γι αυτο.. Πολυ χρησιμο το κολπακι με την μετονομασια σε .mp3 .... ταρζανια βεβαια .... αλλα απο το τιποτα :) Παντως η default εφαρμογη του ξυπνητηριου χτυπαει ανεξαρτητα με την ενταση του ηχου κλησης. Και στο αθορυβο να ειναι χτυπαει. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Πολυ χρησιμο το κολπακι με την μετονομασια σε .mp3 .... ταρζανια βεβαια .... αλλα απο το τιποτα :) Παντως η default εφαρμογη του ξυπνητηριου χτυπαει ανεξαρτητα με την ενταση του ηχου κλησης. Και στο αθορυβο να ειναι χτυπαει. Τι ειπες τωρααα;; Το δοκιμασα και οντως ετσι ειναι! Το ειχε απο την αρχη αυτο; Γιατι θυμαμαι οτι οταν πηρα το τηλεφωνο ηταν ιδια η ενταση, εκτος αν το εχω μπερδεψει στο μυαλο μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μόνο 720 από nokia. Για το μέγεθος, για το ηχείο, για τη μπαταρία. Για τη τιμή και την αξιοπιστία. Μόνο σε ram χάνει επι τοις ουσίας, αλλά χαλάλι... Η οποία ram δεν ξέρω αν παίξει κάποιο ρόλο στο μέλλον...... Στο μέγεθος συμφωνώ αλλά αν θέλεις παίρνεις το 925 που είναι super αλλα και πιο αλμυρό..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα... Σας το είπα.... θα σας πρίξω..... λοιπόν..... πρώτη και ΒΑΣΙΚΗ ερώτηση..... στο lumia 920 πως διάολο κλείνουμε τις εφαρμογές που τρέχουν στο multitasking? ok, με πατημένο το αριστερό πλήκτρο (βελάκι) ανοίγει το multitasking και βλέπεις ποιές τρέχουν, ΑΛΛΑ, πως τις κλείνω? και συγκεκριμένα.....το Nokia Drive..... εδώ και τρεις ώρες που σετάρω λογαριασμούς mail klp , όλο "στρίψτε αριστερά" μου φωνάζει μόλις πιάσω την συσκευή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα... Σας το είπα.... θα σας πρίξω..... λοιπόν..... πρώτη και ΒΑΣΙΚΗ ερώτηση..... στο lumia 920 πως διάολο κλείνουμε τις εφαρμογές που τρέχουν στο multitasking? ok, με πατημένο το αριστερό πλήκτρο (βελάκι) ανοίγει το multitasking και βλέπεις ποιές τρέχουν, ΑΛΛΑ, πως τις κλείνω? και συγκεκριμένα.....το Nokia Drive..... εδώ και τρεις ώρες που σετάρω λογαριασμούς mail klp , όλο "στρίψτε αριστερά" μου φωνάζει μόλις πιάσω την συσκευή.... Μόλις περάσεις την GDR3 θα σου βγαζει Χ σε καθε εφαρμογή να την κλεινεις απο κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Μόλις περάσεις την GDR3 θα σου βγαζει Χ σε καθε εφαρμογή να την κλεινεις απο κει. πάτησα να μου κάνει έλεγχο για αναβάθμιση του 920 αλλά λέει ότι είναι ενημερωμένο. πρέπει να ανησυχώ ή θα γίνει η αναβάθμιση μόνη της κάαααααποια στιγμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Κάποια στιγμή σιγουρα θα γινει, αλλά αυτη η στιγμη μπορεί να φτάσει να ειναι τα Χριστούγεννα!:lol: Καλύτερα να πάρεις τώρα την αναβάθμιση σαν developer. Ακολούθησε τις οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού που περιγράφονται σε ποστ σε αυτο το νήμα και θα σου έρθει η αναβάθμιση.;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375462 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Κάποια στιγμή σιγουρα θα γινει, αλλά αυτη η στιγμη μπορεί να φτάσει να ειναι τα Χριστούγεννα!:lol: Καλύτερα να πάρεις τώρα την αναβάθμιση σαν developer. Ακολούθησε τις οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού που περιγράφονται σε ποστ σε αυτο το νήμα και θα σου έρθει η αναβάθμιση.;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375462 thaaaaanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα... Σας το είπα.... θα σας πρίξω..... λοιπόν..... πρώτη και ΒΑΣΙΚΗ ερώτηση..... στο lumia 920 πως διάολο κλείνουμε τις εφαρμογές που τρέχουν στο multitasking? ok, με πατημένο το αριστερό πλήκτρο (βελάκι) ανοίγει το multitasking και βλέπεις ποιές τρέχουν, ΑΛΛΑ, πως τις κλείνω? και συγκεκριμένα.....το Nokia Drive..... εδώ και τρεις ώρες που σετάρω λογαριασμούς mail klp , όλο "στρίψτε αριστερά" μου φωνάζει μόλις πιάσω την συσκευή.... Όπως είπες, κρατάς πατημένο το βελάκι και σου εμφανίζει αυτες που τρέχουν. Μετά πατάς επάνω σε αυτη που θέλεις να κλείσεις και σε βαζει στην εφαρμογή. Μετά πατάς το βελάκι στιγμιαία (όσες φορές χρειαστεί) και σε βγαζει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 όλο "στρίψτε αριστερά" μου φωνάζει μόλις πιάσω την συσκευή.... Σόρρυ αλλά δεν κρατήθηκα.Έχω σκάσει στα γέλια :lol: ειλικρινά κλαίω :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 παιδια αν κανω ρισετ στη συσκευή οι αγορασμένες εφαρμογές θα πρέπει να ξανα αγοραστούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εγώ πέρασα την amber με backup- full wipe και restore και απλα τις ξανακατέβασα. Εννοείται θα χρησιμοποιήσεις τον ίδιο Microsoft λογαριασμό.. Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 καλώς! 10chars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Τι ειπες τωρααα;; Το δοκιμασα και οντως ετσι ειναι! Το ειχε απο την αρχη αυτο; Γιατι θυμαμαι οτι οταν πηρα το τηλεφωνο ηταν ιδια η ενταση, εκτος αν το εχω μπερδεψει στο μυαλο μου.. Ετσι ειναι απο τα 7αρια ... Ισως και για αυτο δεν μου ελειψαν ποτε οι διαφορετικες εντασεις Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 παιδια αν κανω ρισετ στη συσκευή οι αγορασμένες εφαρμογές θα πρέπει να ξανα αγοραστούν? oxi θα σου λεει να πατησεις το κουμπι "buy" αλλα μολις το κανεις κλικ, θα σου πει οτι την εχεις ήδη αγορασει και θα προχωρήσει στο download. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Όσοι έχετε πάρει τη GDR3, είδατε διαφορά στη ζωή της μπαταρίας? Εγώ, στο 8Χ, υπολογίζω πως είμαι κάπου 25-30% παραπάνω σε διάρκεια.:shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Όσοι έχετε πάρει τη GDR3, είδατε διαφορά στη ζωή της μπαταρίας? Εγώ, στο 8Χ, υπολογίζω πως είμαι κάπου 25-30% παραπάνω σε διάρκεια.:shock: Εγώ έχω πάθει πλάκα! Χτυπάω τρεις μέρες για πλάκα! Νομιζα οτι ήταν ιδέα μου και οτι απλά ελάττωσα πολύ την χρήση τις τελευταιες μέρες, αλλά να και κάποιος ακομη που το επιβεβαιώνει! Εχω lumia 520 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 smartphone να βγάζει 3 μέρες δεν παίζει...μάλλον δεν το χρησιμοποιείται πολύ...πόσο on screen time έχετε; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Που το βλέπουμε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 για την μπαταρια δεν εχω να πω καλα λογια, με κανενα 2ωρο wifi, κλησεις κλπ ψιλολογια που κανεις με ενα κινητο δεν βγαζει την ημερα, πάντα έχω ενεργα δεδομένα σε 2g, ειδικα αν ανοιξω και 3g μονορούφι την πίνει, είμαι κ σε περιοχή με 3g της πλάκας αν φυσικα δεν το ακουμπάω καθόλου και το αφήνω να διακοσμει το τραπεζάκι έχω δει κ 3 μέρες ζωής. μετά amper εποχή η μπαταρία μου έγινε χειρότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 εχει κανενας αλλο θέμα με το yahoo εδω και μια βδομάδα δεν μου ενημερωνει Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts