Jump to content

acidburn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    257
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About acidburn

  • Ημ. Γέννησης 19/08/1980

acidburn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Όχι, δεν έχω εξοικείωση. Θα ζήσουμε με αυτό μάλλον μέχρι να το φτιάξουν. Τα ακουστικά μου τα δοκίμασα με άλλο κινητό και συνδέονται με aptx και δουλεύουν κανονικά.
  2. Edifier tws200. Σκέφτομαι να πάρω κάτι καλύτερο αλλά αν είναι να μη δουλεύει το μικρόφωνο μην ξοδευτώ άδικα
  3. Άρα δεν ελπίζω και πολλά με την αναβάθμιση. Διαβάζω ότι είχε εμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα και σε OnePlus. Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις από developer options βρήκα μία που δουλεύει. Bluetooth Audio Codec = SBC. Ωστόσο εάν αποσυνδεθούν τα ακουστικά και συνδεθούν ξανά θα πρέπει να το ξαναρυθμίσω.
  4. Αυτό εννοώ. Δεν με ακούνε. Το μικρόφωνο δουλεύει αλλά σα να έχει μειωθεί η ένταση στο ελάχιστο. Αν το φέρεις κοντά στο στόμα και φωνάξεις ακούγεται. Προσπάθησα από developer options να αλλάξω σε mono η να διαλέξω άλλο codec αλλά τίποτα. Στο Bluetooth του αυτοκινήτου που είναι παλιότερη version και mono δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει αναφερθεί και από άλλους εδώ αλλά δε βρήκα λύση.
  5. Εντάξει δεν καίγομαι. Το βασικό είναι το πρόβλημα με την ένταση του μικροφώνου στα bluetooth ακουστικά που μου τη σπάει.
  6. Για την αναβάθμιση σε Android 11 όσοι την έχετε πάρει με τί region και πάροχο; Είμαι με Cosmote και έχω δοκιμάσει Spain και India και δεν έχει έρθει ακόμα.
  7. Κατεβαίνει τώρα και στο τσεχικο μου
  8. Έχουμε συνηθίσει να μας κακομαθαίνει το Myphone. Καλή επιτυχία και ευχαριστούμε
  9. Είμαι σε 8.1 Developers Preview (8.10.14147.180) και μόλις μου ήρθε αναβάθμιση.. Δυστυχώς δεν μπορώ να την κατεβάσω τώρα λόγω δουλειάς.. Τσέχικο Lumia 820 με Cosmote.. Ξέρει κανείς κάτι; Πάλι ξενύχτι στα γρανάζια βλέπω :) edit: 8.10.14157.200 την κατέβασα αλλά δεν την εγκαθιστώ ακόμα
  10. Mini Motor Racing http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/xlarge/public/field/image/2014/05/QR_Mini_motor_racing.png?itok=n3iWZXMQ Απίστευτα γραφικά και γενικά πολύ κόλλημα!!! 0.99€ Νομίζω είναι μια καλή τιμή αλλά δυστυχώς χωρίς trial.
×
×
  • Create New...