Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα unofficial changelog για το GDR3. http://www.wpcentral.com/changelog-gdr3-windows-phone-8-bittersweet-shimmer

Προσωπικα περιμενω πως και πως τα notifications στην glance screen και τα custom ringtones.

Ναι ρε φίλε κ γω! Τώρα το glance το έχω για λίγο και μετά χάνεται. Αν βάλουν ειδοποιήσεις τότε θα είναι χρήσιμο να φαίνεται όλη την ώρα

Το οποίο flip to silence ούτε εγώ έβρισκα. θα το κοιτάξω τώρα

Στον ήχο-> δεξιά :)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα PDF δεν μπορώ να τα μεταφέρω στο SkyDrive.

Μια ερώτηση γιατί νιώθω πολύ χαζός που δεν το βρηκα.εχω συχρονισει μια playlist απο το windows media player του υπολογιστή και θέλω να προσθέσω ένα τραγούδι που έχω στο κινητό...πως γίνεται χωρίς να το συνδέσω στον υπολογιστή;

Για τα pdf σου απαντησαν τα παιδια

Οτι αφορα επεξεργασια playlist πρεπει να να γινει απο υπολογιστη

(Φήμη) Θα αφαιρέσει η MS το back button από τα WP8.1;

http://winsupersite.com/windows-phone/windows-phone-81-rumors-emerge

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Για τα pdf σου απαντησαν τα παιδια

Οτι αφορα επεξεργασια playlist πρεπει να να γινει απο υπολογιστη

Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αλλα γίνεται και στο κινητό. Βαζει την playlist να παίζει και μετά πηγαίνει στο τραγούδι που θέλει και πατάει προσθήκη στην αναπαραγωγή. Μετά επιστρέφει στην αναπαραγωγή και πατάει αποθήκευση ως λίστα αναπαραγωγής και αποθηκεύεται ως νέα playlist. (έχω καιρώ να το κάνω αλλά κάπως έτσι γίνεται)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

(Φήμη) Θα αφαιρέσει η MS το back button από τα WP8.1;

http://winsupersite.com/windows-phone/windows-phone-81-rumors-emerge

Αν πεταξουν και το capacitive του Bing ακομα καλυτερα :)

Αυτο που θα επρεπε παντως κατα την γνωμη μου να ειναι μια απο τις προτεραιοτητες και με ανησυχει που δεν βλεπω να υπαρχουν δημοσιευματα/αναφορες ειναι οι media δυνατοτητες του λειτουργικου. Η αναπαραγωγη μουσικης και βιντεο εχει πολλα προβληματα. Με λιστες αναπαραγωγης, με υποστηριζομενα codecs, με υποτιτλους κλπ κλπ Και ειδικα απο την στιγμη που δεν αφηνεις τριτους developers να βγαλουν αυτες τις εφαρμογες τοτε οι δικες σου οφειλουν να ειναι οσο το δυνατον πιο ολοκληρωμενες. Ειδικα η αναπαραγωγη βιντεο τωρα που θα κυκλοφορησουν και phablets με μεγαλυτερες οθονες θα πρεπει να ειναι βελτιωμενη.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αλλα γίνεται και στο κινητό. Βαζει την playlist να παίζει και μετά πηγαίνει στο τραγούδι που θέλει και πατάει προσθήκη στην αναπαραγωγή. Μετά επιστρέφει στην αναπαραγωγή και πατάει αποθήκευση ως λίστα αναπαραγωγής και αποθηκεύεται ως νέα playlist. (έχω καιρώ να το κάνω αλλά κάπως έτσι γίνεται)

Ναι ετσι ακριβως γινεται αλλα αυτο ειναι για δημιουργια νεας λιστας ...

Με ρωτησε αν γινεται σε υπαρχουσα να προσθεσει νεο τραγουδι

Αυτο που θα επρεπε παντως κατα την γνωμη μου να ειναι μια απο τις προτεραιοτητες και με ανησυχει που δεν βλεπω να υπαρχουν δημοσιευματα/αναφορες ειναι οι media δυνατοτητες του λειτουργικου. Η αναπαραγωγη μουσικης και βιντεο εχει πολλα προβληματα. Με λιστες αναπαραγωγης, με υποστηριζομενα codecs, με υποτιτλους κλπ κλπ Και ειδικα απο την στιγμη που δεν αφηνεις τριτους developers να βγαλουν αυτες τις εφαρμογες τοτε οι δικες σου οφειλουν να ειναι οσο το δυνατον πιο ολοκληρωμενες. Ειδικα η αναπαραγωγη βιντεο τωρα που θα κυκλοφορησουν και phablets με μεγαλυτερες οθονες θα πρεπει να ειναι βελτιωμενη.

Εμένα με βολεύει το search και το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά (σχεδόν κάθε μέρα) είτε για να ψάξω κάτι είτε για να σκαναρω κανα QR code!

Δίκαιο έχεις για το media κομμάτι και πιστεύω ότι με τον ερχομό των WP8 phablets η MS να κάνει καμια "δωρεά" στη videolan μπας και δούμε τον VLC όσο πιο σύντομα γίνεται!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δυστυχώς τα πράγματα ειναι ακομα σε βρεφικο στάδιο στο τομέα αυτο.

Το vlc το ακούω απο το χειμώνα και τίποτα ακομα.

Και ο music player να πιστεύω να στρώσει επιτέλους το αργότερο στην 8.1.

Δεν θελω σε καμία περίπτωση να ακούω μουσική να σταματάω και την επόμενη μέρα να με πηγαίνει στην αρχη τις λίστας με τα mp3 μου.:ninja:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πιστεύω ότι η ms το επόμενο διάστημα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να δώσει λύσεις σε σημαντικά θέματα,όπως το βίντεο και η μουσική,ο file manager,η notification bar,ο t9 dialer, ξεχωριστή ένταση ήχων...κτλπ. διότι πλέον στα κορυφαία Android οι τιμές πέφτουν και βλέπουμε ότι δεν έχουν τα προβλήματα lag που είχαν στο παρελθόν.

Επίσης έχει αχρηστεύσει ένα ολόκληρο capacitive μόνο για το Bing...πόσο στενόμυαλοι μπορεί να είναι.

Ναι ετσι ακριβως γινεται αλλα αυτο ειναι για δημιουργια νεας λιστας ...

Με ρωτησε αν γινεται σε υπαρχουσα να προσθεσει νεο τραγουδι

Ναι, δημιουργείς νέα όπου στην ουσία είναι η παλιά+το τραγούδι που ήθελες να προσθέσεις. Έχεις δηλαδή αυτό που θέλεις.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι, δημιουργείς νέα όπου στην ουσία είναι η παλιά+το τραγούδι που ήθελες να προσθέσεις. Έχεις δηλαδή αυτό που θέλεις.

ευχαριστώ πολύ.

Πιστεύω ότι η ms το επόμενο διάστημα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να δώσει λύσεις σε σημαντικά θέματα,όπως το βίντεο και η μουσική,ο file manager,η notification bar,ο t9 dialer, ξεχωριστή ένταση ήχων...κτλπ. διότι πλέον στα κορυφαία Android οι τιμές πέφτουν και βλέπουμε ότι δεν έχουν τα προβλήματα lag που είχαν στο παρελθόν.

Επίσης έχει αχρηστεύσει ένα ολόκληρο capacitive μόνο για το Bing...πόσο στενόμυαλοι μπορεί να είναι.

Άχρηστο δεν το λες! Εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά σε καθημερινή βάση είτε για να ψάξω κάτι είτε για να σκανάρω κάποιο QR code για να εγκαταστήσω διάφορες εφαρμογές που βρίσκω σε ξένα sites! Και μην κοιτάς που εδώ στην Ελλάδα είναι μόνο για αναζήτηση, για σκανάρισμα QR κωδικών και για μετάφραση κειμένων! Βάλε στη γλώσσα+περιοχή για χώρα Ηνωμένες Πολιτείες και στην γλώσσα αναζήτησης που λέει τέρμα κάτω βάλε Αγγλικά (Ηνωμένων Πολιτειών) και μετά την επανεκίνηση που θα χρειαστεί και ενώ θα είσαι συνδεδεμένος είτε σε κάποιο wifi είτε με δεδομένα μπες στο Bing search και κάνε swipe από δεξιά προς τα αριστερά! Αν η λειτουργία αυτή δούλευε και στην Ελλάδα θα έδινε άλλη διάσταση στο κουμπι αυτό!

Εγώ το κουμπί search δεν το χρησιμοποιώ. Αυτό που χρησιμοποιώ πάρα πολύ είναι το "πίσω", που διαβάζω ότι το πάνε για…κατάργηση! Ο λόγος: οι πιο πολλοί, λέει, δεν κατανοούν τη λειτουργία του και πατάνε απλώς το home. Οπότε ας το καταργήσουμε, αντί να τους το μάθουμε. Αχ, τι πανέξυπνοι εκεί στη ΜΣ.

με 2 μόλις μέρες χρήσης μπορώ να πω ότι θέλει γρήγορα να κάνει μερικές καίριες αλλαγές ή προσθήκες γιατί θα χάσει και αυτούς που την προτίμησαν. Αφήνω την έλλειψη εφαρμογών που νομίζω θα λυθεί όσο αυξάνουν οι χρήστες και λέω τι πρέπει να κάνει κατ'εμε η ΜΣ. διαχωρισμός έντασης ήχων (τραγικό), notification center ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ γιατί χάνονται μηνύματα, καθολική αναζήτηση με το capacitive Πλήκτρο για επαφές, εφαρμογές. αρχεία κλπ (προερχόμενος από ανδρόιδ όταν ήθελα να καλέσω κάποιον πάταγα τον φακό και ξενέρωνα μετά), περισσότερες δυνατότητες σε multimedia εφαρμογές και τέλος μερικές δυνατότητες παραμετροποίησης ακόμα πχ παρατηρώ ότι υπάρχουν αρκέτα ανεκμετάλευτα gestures όπως swipe από κάτω κλπ.

αν διορθώσει άμεσα αυτά θα πάει καλύτερα γιατί έχει φτιάξει μια μικρή βάση που την στηρίζει και θα την ανεβάσει και άλλο. Αν τους απογοητεύσει και δεν τα διορθώσει άμεσα και οι αλλαγές περιοριστούν στο άλλο ένα μέγεθος tile ζήτω που καήκαμε...

και μόλις είδα αυτό το βίντεο και είναι σαν κάποιος να μπήκε στο μυαλό μου

έτσι έπρεπε να είναι τώρα το λειτουργικό, αντί να ασχολούνται με βλακείες εκεί στην ΜΣ δεν πάνε να προσλάβουν το παλικάρι που το φτιάξε να του δώσουν όλο το τμήμα μπας και δουμε άσπρη μέρα;

Edited by psail
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Εγώ το κουμπί search δεν το χρησιμοποιώ. Αυτό που χρησιμοποιώ πάρα πολύ είναι το "πίσω", που διαβάζω ότι το πάνε για…κατάργηση! Ο λόγος: οι πιο πολλοί, λέει, δεν κατανοούν τη λειτουργία του και πατάνε απλώς το home. Οπότε ας το καταργήσουμε, αντί να τους το μάθουμε. Αχ, τι πανέξυπνοι εκεί στη ΜΣ.

Δε νομιζω να ειναι τοσο μπουμπουνες εκει στην ms.:p

Μηπως το back το βαλουνε στην οθονη οπως το ios, ετσι το καταλαβαινω εγω.

με 2 μόλις μέρες χρήσης μπορώ να πω ότι θέλει γρήγορα να κάνει μερικές καίριες αλλαγές ή προσθήκες γιατί θα χάσει και αυτούς που την προτίμησαν. Αφήνω την έλλειψη εφαρμογών που νομίζω θα λυθεί όσο αυξάνουν οι χρήστες και λέω τι πρέπει να κάνει κατ'εμε η ΜΣ. διαχωρισμός έντασης ήχων (τραγικό), notification center ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ γιατί χάνονται μηνύματα, καθολική αναζήτηση με το capacitive Πλήκτρο για επαφές, εφαρμογές. αρχεία κλπ (προερχόμενος από ανδρόιδ όταν ήθελα να καλέσω κάποιον πάταγα τον φακό και ξενέρωνα μετά), περισσότερες δυνατότητες σε multimedia εφαρμογές και τέλος μερικές δυνατότητες παραμετροποίησης ακόμα πχ παρατηρώ ότι υπάρχουν αρκέτα ανεκμετάλευτα gestures όπως swipe από κάτω κλπ.

αν διορθώσει άμεσα αυτά θα πάει καλύτερα γιατί έχει φτιάξει μια μικρή βάση που την στηρίζει και θα την ανεβάσει και άλλο. Αν τους απογοητεύσει και δεν τα διορθώσει άμεσα και οι αλλαγές περιοριστούν στο άλλο ένα μέγεθος tile ζήτω που καήκαμε...

Καποια στιγμη το ειχα αναφερει σε μια λογομαχια εδω στο φορουμ, οτι , σιγα σιγα ο κοσμος που κανει τη μεταβαση θα κατανοησει πληρως τις παιδικες ασθενειες/ελλειψεις και τοτε θα συμπληρωθει το καρε μιας και λιγο πολυ τα ιδια λεμε ολοι.

Ολα αυτα που εχουνε ειπωθει,με ενα μεγαλο update η ms, στυλ ios7/android jelly bean μπορει να αρπαξει πολλους απο τα δυο στρατοπεδα.

Την ιεραρχια που εχω στην υπογραφη μου την αλλαζω,δεν εχω προβλημα καρδια μου που ελεγε και η διαφημηση.

Την microsoft περιμενουμε γιατι οπως λες και συ θα χασει και αυτους που την τιμησαν;)

Edited by left_ace

Μετά απο 10 μέρες χρήσης επιβεβαιώνω όλα τα προηγούμενα bug και προβλήματα που έχουν αναφερθεί. Παρόλα αυτά δεν συνάντησα ακόμη ουσιαστικό πρόβλημα με το λειτουργικό που να είναι deal breaker για εμένα. Η εμπειρία καθημερινής χρήσης είναι πολύ καλή ακόμη και με το ταπεινό lumia 520.Ελπίζω αυτά τα προβλήματα των χρηστών να είναι γνωστά και στα αγγλόφωνα φόρουμ και να τα βλέπουν οι υπεύθυνοι της MS για να τα λύσουν.

Μου λείπει πάντως και μια εφαρμογή τύπου swype όπως στο android. Ξέρετε αν παίζει τίποτα στο μάρκετ που πιθανόν να έχω παραβλέψει; Από όσο ξέρω το λειτουργικό δεν επιτρέπει swype keyboard.

α να προσθέσω και τις τραγικές αναφορές sms που έρχονται σαν μνμ του παρόχου και έχεις συνέχεια νέο μνμ αντί για ένα διακριτικό ν στο απεσταλμένο sms...
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

και μόλις είδα αυτό το βίντεο και είναι σαν κάποιος να μπήκε στο μυαλό μου

έτσι έπρεπε να είναι τώρα το λειτουργικό, αντί να ασχολούνται με βλακείες εκεί στην ΜΣ δεν πάνε να προσλάβουν το παλικάρι που το φτιάξε να του δώσουν όλο το τμήμα μπας και δουμε άσπρη μέρα;

Αν αυτο που βλεπω γινει πραγματικότητα θα είναι μπόμπα.Τα καλά των android&windows όλα σε ένα χωρίς τα αντίστοιχα προβλήματα τους. :thumbsup:

Παντως αυτα με τα gestures και το swype υπαρχουν στα Windows 8/8.1 στη desktop εκδοση.

Δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο να τα προσθεσει η MS

Πιστευω οτι αρκετα απο το project θα μπουν με την 8.1

Πλακα πλακα εκει στη MS λειτουργουν ωρες ωρες χειροτερα και απο την ελληνικη γραφειοκρατεία/δημοσια διοικηση:X

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μου λείπει πάντως και μια εφαρμογή τύπου swype όπως στο android. Ξέρετε αν παίζει τίποτα στο μάρκετ που πιθανόν να έχω παραβλέψει; Από όσο ξέρω το λειτουργικό δεν επιτρέπει swype keyboard.

Οχι δυστυχως δεν παιζει κατι σε swype. Και εμενα ηταν απο τα βασικα μου προβληματα οταν εκανα την αλλαγη, αλλα ευτυχως το πληκτρολογιο της MS ειναι αρκετα καλο και καπως παλευεται η κατασταση. Ειναι ειρωνια παντως αφου το swype ειχε ξεκινησει σαν project της Nokia (το οποιο τελικα παραχωρησε με το αζημιωτο φυσικα).

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Οχι δυστυχως δεν παιζει κατι σε swype. Και εμενα ηταν απο τα βασικα μου προβληματα οταν εκανα την αλλαγη, αλλα ευτυχως το πληκτρολογιο της MS ειναι αρκετα καλο και καπως παλευεται η κατασταση. Ειναι ειρωνια παντως αφου το swype ειχε ξεκινησει σαν project της Nokia (το οποιο τελικα παραχωρησε με το αζημιωτο φυσικα).

Μια απο τα ιδια.

Οποιος εχει συνηθησει το swype δυσκολα θα βρει αντικαταστατη.

Ειμουνα απο αυτους που το σνομπαρα αλλα οταν βγηκε η προσφορα του swype+Dragon,εμεινα με αυτο.

Το λεξικο της ms πολυ καλο.

@alextrela Το θέμα είναι αν θα γινουν διαθέσιμα τα 8.1 τουλάχιστον στα 820/920/925/1020 που δεν το βλεπω

αν τολμήσει να μην τα αναβαθμίσει ελπίζω κανείς να μην ξαναγοράσει Ms.αυτό θα λέγεται θράσος.

Το swype απαραίτητο σε κινητά με μεγάλη οθόνη.πολυ δυσκολα γραφεις με το ένα χέρι σε 4.7 ίντσες οθόνη.

Πάνω σε αυτό που έγραψες. Την περασμένη Παρασκευή μου πέφτει το lumia 920 (μιλάμε για γερή πτώση) και επειδή στο κατάστημα που πήγα δεν είχε lumia παίρνω ένα galaxy s3 μέχρι να φέρουν και πάλι το 920.

Έζησα λοιπόν 4 μέρες γεμάτες lag. Δεινοπάθησα, μαρτύρησα και έγινα "επαίτης" για ένα lumia.:lol:

Τελικά επέστρεψα στον πανέμορφο κόσμο του 920.

:p